- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Aktív témák
-
hunnylander
őstag
válasz
cyberkind #24404 üzenetére
Az teljesen normális, hogy egy utcai Ferrarinak nagyobb a végsebessége. De köridőben csúnyán kikapna.
Az F1-ben sem a végsebesség a minden, akárcsak a raliban, ahol még extrémebb a 'végsebességhiány'.
Az F1-es autókon burkolatlan kerekek és szárnyak vannak, amelyek nagyon nagy légellenállási tényezők, továbbá a pályán a kanyarvételre is optimalizálva vannak az autók. (Egy átlagos személyautónak jóval kisebb légellenállása van, mint egy F1-esnek, burkoltsága okán.)
Ha az lenne a verseny, hogy egyenesben ki tud nagyobb sebességet elérni, jóval komolyabb végsebességek lennének és az utcai Ferrari is kikapna, még úgyis, hogy az F1-eseken burkolatlan marad a kerék.
-
hunnylander
őstag
válasz
cyberkind #24387 üzenetére
Ettől még 'halálosan' besértődhet rá egy Schumacher szurkoló, mint nagyfokú tiszteletlenségre.
Anthony Hamilton talán nem mondhat komolytalan megjegyzéseket vagy viccből valamit?
Ez a kettős mérce, hogy X személyt megértem a tetteiben, empatikus vagyok felé és megbocsátok neki a hülyeségeiért, Y-t meg nem értem meg, és besértődök hasonló esetekben.
Anthony Hamiltont innen senki sem ismeri, én sem. Ha valamilyen képet alkotni próbálnék róla, mint személyről, azt leginkább abból tenném, amit tudhatok róla azoktól, akik ismerik és jellemezték.
Van néhány F1-ben dolgozó, aki civilként véleményezte, és még engem is meglepett, hogy milyen dicsérően beszéltek róla.
-
D.Orion
veterán
válasz
cyberkind #24077 üzenetére
Már USA-ban is drága az üzemanyag. Épp pár napja ült össze a kormány náluk, hogy tárgyaljanak az ország tartalék olajkészleteinek a megnyitásáról. Attól féltek, hogy eléri náluk a benzin ára az 50Ft/L-es lélektani határt.
Teljesen egyetértek amúgy veled, az F1-nek nem környezettudatnak és nem olcsónak kell lennie, hanem a lehető leggyorsabbnak és legizgalmasabbnak.
-
-
pottyantós
aktív tag
válasz
cyberkind #22703 üzenetére
Azért nem csak a Ferrari szenvedett vele, Hamilton is szépen beragadt Kubica mögé, és gyönyörűen körözgetett mögötte! A Renault szépen javított a saját F-csatornáján és az övék működött a legjobban! És a pálya sem arról híres, hogy minden kanyarban lehet előzni.. Itt a végsebesség volt a lényeg! Nem a Ferrari meg a Mclaren volt a szar, a Renault volt a jó ezen a pályán
-
zuchy
őstag
válasz
cyberkind #22664 üzenetére
Az meg unalmas volt, mindig a sumi nyert, a mostani szerintem sokkal élvezetesebb. Az utolsó futamon is 4 esélyes volt a bajnoki cím. Az ő idejében meg már volt, hogy a Hungaroringen eldőlt a világbajnoki cím... De én is szeretem és szerettem is Schumachert, remélem jövőre legalább egy dobogós helyezést el tud érni.
-
-
shteer
titán
válasz
cyberkind #22393 üzenetére
erre céloztam
ehhez nem jó pilótának kell lenni, hanem őrültnek. azt aláírom.
baromi sok értelme van... nullázni a techinkát
-
Peat;)
veterán
válasz
cyberkind #22186 üzenetére
Egyet értek, a Renault egyben változott tavaly óta markánsan: marketingben. Tavaly egy eltervezett autó volt, sok futam lement míg valamennyire kezelhető lett(hogy küzdöttek az időmérő 3. etapjáért..) Alonso sokat hibázott is, de beért 9. helyre, úgy hogy a BMW és TOYOTA is a mezőny tagja volt. [link], [link].
Idén Kubica 8. lett, úgy hogy egy Mercedes is megelőzi. Oké előreléptek, látta mindenki, hogy némely pályákon mennyire kezesbárány volt az autó, meg Kubica is ügyes volt...no de ez nem markáns előrelépés. Szimplán nem terveztek félre, kb ennyi a különbözet. Nekem év közben unszimpatikussá is váltak, amikor a csapatfőnök elkezdte kóstolgatni Alonsot, hogy nélküle végül is jobb mert "motiválatlan" volt(hányszor 1-2 tizeddel nyomta be az időmérő 3. etapjába...), meg milyen jó lett az autó (kíváncsi vagyok milyen pilóta visszajelzések alapján fejlesztették az idei autót még az előző télen..biztos nem Alonso akkor). Én örülnék ha előrelépnének, de nem hinném hogy jelentősen erősebbek lennének jövőre. Szerintem jövőre Mclaren megesz mindenkit a Kersszel...vagy ha nem akkor bitang erősek lesznek. Ferrari...megint 3. csapat lesz.
-
Sanya595
senior tag
válasz
cyberkind #22186 üzenetére
Láttod ez a baj.Elvakitt a vörös köd.
Dolgodz fel magadban,hogy elmült az az idö,mikkor a ferka nyerte sora a vb-ket.
Semmi bajon a ferkával és Shumival,de inkább ne legyen megint az,hogy minden évben ök nyernek és az év felétöl már megvan a vb,mert igy is uncsi néha,hát még úgy milyen uncsi. -
Sanya595
senior tag
válasz
cyberkind #22180 üzenetére
Hagyd már ezt a hülyeséget.
Mit hasonligatod olyan emberekkel akikkel egyszerüen nem relativ a hasonlitás?
Hami jó,de mit csinált volna 2007-ben egy "Super Aguri"-ban?
Vagy szerinted a mostani renault van olyan jó,mint az akkori mclaren?
Én nem vitatkozom veled tovább,mert nem érted amitt irok.
Nincs bajom se Alo-val,sem senkivel,de ne gondold azt,hogy Petrov csak a pénz miatt van ott.
Ha Te lettél volna Petrov,akkor elengeded?Ne viccelj már...Mégcsak nem is volt elözési pozicióban.Részemröl befejeztem,de emlékszek pár hsz-re mikkor mindenki azt irta,hogy versenyzést szeretne látni.Petrov versenyzett.
-
Sanya595
senior tag
válasz
cyberkind #22155 üzenetére
Te anyira okos vagy már megint.
Hogy hasonlothatod össze olyannal,aki most került az f1-be?
Szerinted Petrov csak a pénz miatt van ott?
Amitt eddig elért,az nem is az ö teljesitménye?Te csak szeretnél fele olyan jó lenni,mint ö.
Gondolkodj egy kicsit el magadon,nekem semmi bajom Lonzival,de azért ne alázad már Petrovott,mert Lonzi nem tudta megelözni.
Az f1 a pénzröl szól,de nehogy azt hidd már,hogy Te milliomos vagy és akkor mész és beülsz egy f1-es csapathoz,persze van kivétel,de akik itt versenyeznek azok töbnyire más kategoriákban is mutattak már valamit.LA_COSTE
Mért packázott vele?Mert versenyzett?Te mitt tettél volna,ha mondjuk a jövö évi szerzödésed múlik rajta? -
_seth_
veterán
válasz
cyberkind #21877 üzenetére
Igen, pláne miután Dominicali után Montezemolo is felhívta Alonsot, hogy "ügyesen" nyilatkozzon
Ferrarinak szurkoltam évekig de újabban nincsenek sehol
Az sem érv, hogy massa sérült mert akkor pihenjen üljön a helyére valaki de így Alonso egyedül vitte a csapatot vagyis azt ami maradt belőle az utóbbi években... leépültek egy "kicsit"
Vettel még gyerek, de nagyon, hogy jövőre mit fog csinálni még kiderül, jó pilóta és jó autóban ült de nem az a mezőnyön keresztülhajtó pilóta aki mindenkit le tudna előzni.... nem Kobayashi
Schumiékről végig azt lehetett hallani, hogy idén köröznek de a jövőévi autót tervezik egész évben ami vagy mentség vagy igaz de ha igaz is az sem jelenti azt, hogy nyerők lesznek.... kiderül...
És majd következő év végén Petrov feláll a Lada tetejére és megnyeri az évadot
-
Nowhereman
őstag
válasz
cyberkind #21352 üzenetére
mint Vettel vagy Alonso? Mintha ez a két pilóta egy súlycsoport lenne? Van olyan hülye a világon, aki kinézné Lonziból, hogy mondjuk a Hungaroringen egy egész versenyen keresztül mindenféle ötlet nélkül végignézze ahogy egy jóval lassabb autó miatt a győzelem helyett csak a dobogó legalsó foka marad? - ha helyet cseréltek volna, Lonzi 10 kör alatt átrágta volna magát Vettelen!
Vettel csak körbe-körbe tud menni, de az előzés, gépkímélés, hideg fej terén, nem hogy nem tartozik az élmezőnybe, de az átlagot se éri el, és nem is fogja soha! -
IreN!CuS
addikt
válasz
cyberkind #21352 üzenetére
Webber tényleg rossz pilóta puszta szerencse,hogy vezette sokéig a vb-t és most is 2.
Vagy akkor,hogy történhetett,hogy a házi kedvencet elveri egy "rossz" pilóta?Ne írj már baromságot."A rosszabbnak, a jobbat kellene segítenie, de Webber ezt nem akarja"
Massa ugye aki "rosszabb" pilóta miért nem támogatta Raikkönent 2008ban amikor annyira szarul versenyzett,hogy egy ponttal kapott ki,vagy akkor is ugyan ezt mondtad ergo akkor Raikkönen volt a rosszabb pilóta
?
-
shev7
veterán
válasz
cyberkind #21248 üzenetére
Es hany ilyen ha van masnal is... ne rohogtessetek mar ki magatokat...
21240: " Abu Dhabiban a Red Bull verhetetlen lesz, pont mint itt Brazíliában. Sima kettős győzelem. Ha Alonso nem 3., akkor Vettel lesz a VB, ha tudja hozni a 3. helyet, akkor Webber."
Legalabb szamolni megtanulhatnal
Ha Alonso csak 4. Vettel akkor sem lehet mar VB...
-
Aktív témák
Hirdetés
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -45% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Riverside 500
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest