Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
Aktív témák
-
Oliverda
félisten
válasz
zed1983
üzenetére
Figyelj már, nem azt mondtam hogy érdekes volt csak most pár ember aki félálomban nézi a Forma1-et azzal jön, hogy ez így most unalmasabb mint tavaly pedig ezt még így nagyon nem lehet kijelenteni.
Páran úgy nyilatkoznak mintha már nem lenne több verseny az évben.
Volt nem egy olyan futam az elmúlt években ahol egy darab (értsd zéró) előzés sem volt, csak ezt most hirtelen mindenki elfelejtette mert most lehet azzal dobálózni, lehet abba kapaszkodni, hogy ez most biztosan a tankolás betiltása miatt volt ilyen unalmas.
Most történt pozícióváltás a mezőny legelején meg Barrichello is előzött egyet illetve Liuzzi is. Ergo ez még mindig messze van a legunalmasabb versenyektől.
Unalmasabb futamok pedig mindig lesznek bármilyen is lesz a szabályzat. A pályáktól is sok függ és Bahrain nem éppen az az izgalmas versenyhelyszín. A top 3 legunalmasabb pályában szvsz benne van ami az idei 19 helyszínt illeti.
Pár komment a tavalyi évről: [link] , [link] , [link] , [link] , [link] , [link]

"3 kötelező kerékcserét vezetnék be a futamon...hogy érdekesebb legyen, mert ezen már tényleg lehet aludni"
Szerintem nem lenne semmivel sem érdekesebb mert akkor mindenkinek mindig jó lenne a gumija és szépen menne a vonatozás.
bambano:
"Nekem régebben ms volt a kedvenc, de ha így folytatja, ez pár hét alatt változni fog."
Neked csak addig kedvenc valaki ameddig jó autó van alatta?
-
törölt tag
kö9vezzetek meg de nekem tetszett.
bár én meg tavaly untam akkor meg mindenki imádta. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hogy az új csapatok mit égetik magukat ezt nem tudom.....
-
proof88
addikt
-
andy83
aktív tag
hát ez tényleg elég uncsi volt...

de azért jó volt újra látni a fiúkat...
-
Peat;)
veterán
válasz
zed1983
üzenetére
Voltak előzések csak nem az elején, szerintem simán hozta a tavalyi átlagot. Az már más kérdés hogy a cél az volt, hogy onnan lépjenek előre. No de miért lenne cél az? A csapatoknak az a jó ha a legjobb autó=a győzelemmel, így kifizetődő. Pl. a Kers sem véletlen hogy kikerült, drága drága mondták a csapatok, a már kifejlesztett és tesztelt, bevethető eszközökre, ezért a sarokba dobták ezeket a ki tudja hány milliós cuccokat, így a rajtnál sincs az a kavalkád ami nekem tetszett tavaly. Én simán kikötöttem volna hogy mehet a Kers, de mindig csak a követő autójában lenne aktiválva, FIA gps rendszerével összehozni, ha van az autó előtt valaki lehet nyomogatni, ha nincs akkor nem működik. Ennyi. De ez csak nekünk lenne jó.
Új csapatok ameddig pályán voltak semmi problémát nem okoztak, a Lotusnak van egy erős alapja amit lehet fejleszteni.
-
-
tibi666
senior tag
-
prmcsk
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Nem meglepetés a sorrend...Kiderült, hogy eddig, a freka jó, Alfonz meg évek óta a legjobb és legéhesebb sofőr.
"Párosodtak"és itt az eredmény...
Sumiról: Ne feljtsük már el, hogy hiába zseni valaki, attól még vas kell alá, ami nem 1-2 mp.-vel gyengébb másokénál...Sumi szinte mindig a legjobb autókban ült, ahol a zsenije ki is bontakozott, de ehhez autó is kell...
-
zed1983
őstag
válasz
Oliverda
üzenetére
Figyelj már mi volt neked ebben érdekes?
Mi előzés volt? Mikor Vettel autója megadta magát megelőzték páran...húú
a 2009-es szabálymódosítás elvileg nem azért lett volna, hogy több előzést lássanak a nézők?3 kötelező kerékcserét vezetnék be a futamon...hogy érdekesebb legyen, mert ezen már tényleg lehet aludni
-
Újabb unalmas idény elé nézünk, az első rajthely és a megtartása szinte biztos győzelem (ha ugye a technika nem szól közbe). Előzés még annyi sem lesz, mint tavaly, pedig ez már tavaly is hiányzott a kínálatból...

-
válasz
venember83
üzenetére
Alonso vagy Hamilton drukkereknek tényleg megfelel ez az ms

Nekem régebben ms volt a kedvenc, de ha így folytatja, ez pár hét alatt változni fog.Ha jól emlékszem, Chapman mondta, hogy az az autó van jól megtervezve, amelyik a célvonalon darabokra hullik... Az a sofőr használja ki jól az autót, amelyik kicsit lebontja a végére... Szerintem sok maradt még a kocsiban, szemben mondjuk azzal, ahogy Webber ütötte-vágta a technikát. Webberen legalább látszott, hogy akar valamit.
-
Iron Funeral
őstag
Hát én csalódtam a Mercedesben, azt hittem, hogy a versenytempó nehéz autóval majd jó lesz de ez eléggé távol volt a jó fogalmától

A szabályalkotóknak meg jár egy "GG"... -
venember83
nagyúr
válasz
bambano
üzenetére
Ennyit tud az autó, nem hiába ment ugyanolyan időket, mint Rosberg. Engem személy szerint egyáltalán nem zavar, ha ezt a Schumachert látom az idény végéig.
Különben szerintem jól ment, pár versenyen belül tuti lényegesen gyorsabb lesz. Fernandotól meg ezt vártuk, végre! Rég volt ilyen piros a dobogó. 
-
Jadro
veterán
Nem volt túl izgalmas a futam, jöhetnek az esős versenek!
Ferka 1-2-nek örülök, pláne ebben a felállásban. Schumit előrébb szeretném látni. Vettelt sajnálom.Palik... (legyint)
-
válasz
remington2
üzenetére
Munka törvénykönyve szerint kell próbaidőt adni a munkavállalónak, ami alatt következmények nélkül indoklás nélkül fel lehet mondani

De ms csak végigvonatozta az egész futamot. nem akarok olyan versenyzőt látni, aki 19 futamot végigtaktikázik. Azt az ms-t akarom látni, aki a 2006-os búcsúfutamán kétszer legázolta az egész mezőnyt. Robbantsa fel a motort, csússzon ki, ütközzön, mindegy, mit csinál, csak lássam, hogy egyrészt akar, másrészt szóltak neki, hogy nem közúti forgalomban nagymamákat taxiztat a kutyakozmetikába.
-
laci666
senior tag
Szép volt Alonso és Massa
és Hamiltonak is jár egy piros pont csak szegény Vettelt sajnálom hogy nem csatába tudta elveszíteni az 1-2 helyet.
Amúgy meg egy szar volt az egész futam,csak körözgetnek és semmi előzés.
Amikor Alonso próbált akciózni csak az lett a vége hogy Massa feljött rá. -
8nemesis8
veterán
Grat Massának főként, örülök neki, hogy így tudott visszatérni és csak így tovább. Semmi boxutcabeli izgalom nem volt

-
ToBeY
nagyúr
Jolvan látom nem csak én aludtam be e "fantasztikus" futamon.
De azért jó volt több hónap után F1 bámulni
-
^Clown
addikt
Belenéztem a futamba. Ismét rájöttem az okára, hogy miért nem nézek az utóbbi években F-1-et: dög unalom az egész. A túlszabályozással megölik sajnos. Vissza akarom kapni a Schumi-Hakkinen-féle időket

-
Sátán44
addikt
Unalmas ezekkel a szabályokkal. Be is aludtam rajta

-
remington2
senior tag
válasz
bambano
üzenetére
"MS meg mehetne már nyugdíjba, nem mutatott semmit."
Onnan jött . . . .
Én ennél sokkal izgalmasabb futamot vártam, MS ide vagy oda. De a szabályalkotók szemlátomást mindent megtettek, hogy ez ne sikerüljön. epic fail, hogy már az első futamon majdnem elalszom
De legalább intő jel, lesz még idő változtatni az idény hátralévő részében, ha ez tartós marad. -
Hát nem tudom, de ezek az új szabályok lassan azt érik el, hogy nem arra mennek, hogy minél jobb helyen végezzenek, hanem, hogy beérjenek.
Van egy olyan érzésem, hogy a Massa féle "spórolni kellett az üzemanyaggal" dolog is elő fog jönni még párszor. Nameg, ha az élmezőnyben valaki csak 1 cserén van akkor a többiek is azon fognak lenni, vagy buknak egy jó adagot. Hát így minden van, csak izgalom nincs.. -
lehet, hogy biztonsági szempontból jó ötlet volt eltörölni a tankolást, de a verseny szempontjából a futam első fele csak sima benzinfogyasztó körözgetés lett...
MS meg mehetne már nyugdíjba, nem mutatott semmit.
-
madstunt
addikt
Mindkét LOTUS végigment
ennek örülök
-
rocket
nagyúr
Gratula az uj szabalyok kitalaloinak, ez a szezon is dog unalom lesz, ezen a futamon se tortent semmi versenyhelyzetben.
Vettel kocsijanak a belassulasa kellett nemi izgalomhoz. -
Oliverda
félisten
válasz
MPowerPH
üzenetére
3-4 kötelező kiállásnak semmi értelme nem lenne. 1 kötelező kell és olyan keverékeket kell vinni a versenyekre amivel nagyon necces lenne az egy kiállás.
Vagy az egy kötelező kiállásnál csak a lágyabb keveréket lehessen felrakni.
"Ennél unalmasabb futam még nem volt, csak volt pár hasonlóan unalmas az elmúlt években."
Jó vicc. Akkor te lehet hogy elaludtál rajtuk és azért nem emlékszel.

"Én 1db akciót nem láttam, kivétel az ahogy a hátsó régiókban bohóckodtak."
Akkor lehet hogy most is elaludtál.

-
kisza25
félisten
hát ja a versenyt nem kéne azért megölni, ilyen 8motoros szabályokkal, mert mindenki kiméli a technikát, ahelyett, hogy kinyomnák a szemit

-
7Heads Drago
veterán
válasz
kisza25
üzenetére
1:58,287 -et ment Alonso.
Az időmérőn pedig 1:54,0 körül lehetett menni. A versenyen pedig általában 1 mp voltak tavaly lassabbak mint az időmérőn. 1:55,5 simán benne volt az elejében új szett lágy gumival A verseny elején a lágy gumik nehéz autóval is kibírtak 20 kört. Én Webber-t vagy Buttont biztos kiszedtem volna a boy-ból így. És mehetek volna előrébb esetleg.
Még a motor befagyasztás hagyján. Dehogy most már a kasztni is... Szerintem a benzint be kéne fagyasztani.
-
lenox
veterán
Ez milyen f@spumpa futam volt... Cipesz lassan osszeszedhetne magat, nem olyan rossz egy hatodik hely egy nyugdijastol, de ha a kovetkezo 2-3 futomon is minden session-ben veri Rosberg, akkor lehet menni haza szerintem... Massa miert huzta a szajat, azt tudja valaki?
-
Diocles
aktív tag
Na ha jól láttam a vége felé feltartották Webbernek az infotáblát, hogy előtte BUT utána LUI. Szegény Gyulától meg végül nem sikerült megtudni, mit mondott Schumacher a tegnapi szerepléséről.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Oliverda
üzenetére
2 -nek nem is, de 3-4 -nek igen. És ott számít az, ki mikor jön ki, és milyen pályára kerül vissza. És lenne értelme, mert akkor nem az lenne, hogy végigvonatozzák a futamot. És persze ehhez kellene a lágyabb keverék is. Ennél unalmasabb futam még nem volt, csak volt pár hasonlóan unalmas az elmúlt években. Én 1db akciót nem láttam, kivétel az ahogy a hátsó régiókban bohóckodtak.
De ahogy mondják, szarból nem lehet várat építeni, de érdemes megpróbálni.
-
Oliverda
félisten
válasz
Flashcash
üzenetére
"A kötelező két - három kiállás még megoldható, ha szólnak a Bridgestone-nak, hogy lágyabb keveréket készítsenek, ami kikényszeríti a minimum két kiállást."
Pont ezt mondtam én is pár hete. Jó lenne ha ezt meglépnék. A mindenkinek kötelezően előírt 2 gumicserének nem lenne sok értelme.
Amúgy voltak ennél jóval unalmasabb futamok az elmúlt években. Elég elhamarkodott lenne messzemenő következtetéseket levonni ebből az egy versenyből.
-
7600 GS
addikt
Ti is látjátok, Alonsónak mákos a szája! Szegény Vettel, nem ezt érdemelte.
Sumi meg jól ment!
3 év kihagyás után 41 évesen azért ez nemsemmi.
A "nagy bajnok" Button nem tudta megelőzni.
Azért röhögtem volna ha a végén Alonso odaveri..
Viszont Rosberg is nagyon szépet ment! -
ChromeX
addikt
én szeretnék gratuláni elösősorban az remek uj szabályoknak amik lehetővé teszik hogy ne lehessen agresszívan versenyezni, aztán alonso bravúros gyözelméhez melyet nehéz volt megszerezni a műszaki hibás vetteltől és a már első kanyart elrontó massátol. ja és hab a tortán hogy még szerencsére hami is odaért szuper
viszont örülök a sumi 6. és nico 5. helyének, jo lesz ez a merci hajrá németek

én egyenlőre ugy látom hogy a szabályok sok mindennek jot tettek de a versenynek nem mostmár még a boxos előzésektől is megfosztottak minket.
Lenne 3 kerékcsere, amit el kellene lőni futam közben. Hülyén hangzik, de ezen a helyzeten már csak ilyen értelmetlen dolgok tudnának pozitívan változtatni. ez az ötlet nekem is szimpatikus
-
kisza25
félisten
válasz
7Heads Drago
üzenetére
reméljük majd a következőn meglépik, de így a jelek szerint eldőlnek a futamok az időmérőn
-
MPowerPH
félisten
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Ne is várd, hogy bárki is felrakja, hülyék lennének. Elvesztenék a pozíciót, utána úgyse tudnának előzni.
Flashcash: Nem úgy értettem.
Hanem szabálykönyv szerint kötelezővé tenni. Lenne 3 kerékcsere, amit el kellene lőni futam közben. Hülyén hangzik, de ezen a helyzeten már csak ilyen értelmetlen dolgok tudnának pozitívan változtatni. -
válasz
MPowerPH
üzenetére
A kötelező két - három kiállás még megoldható, ha szólnak a Bridgestone-nak, hogy lágyabb keveréket készítsenek, ami kikényszeríti a minimum két kiállást.
###
Még érdekes volt Vettel futam eleji teljesítménye, olyan mintha a Renault motor takarékosabb lenne, és így ők könnyebb autóval tudnak indulni a futam elején. -
7Heads Drago
veterán
A plussz egy kerékcserét kár hogy nem húzta meg senki sem...
2mp körül lehetne hozni az új szett gumival. És ezt legalább 14-15 körre kéne felrakni hogy elég legyen. Igaz hogy akkor még előzni is kellene. -
Üdv mindenki!
Na így az idényre jövök ide én is

Nem volt valami izgalmas futam, de legalább ferrari 1-2 lett
Egy fordított sorrendnek jobban örültem volna, de majd legközelebb ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Schumi is egész jó volt, de remélem év közben kicsit jobban feltámad(és jobb lesz a kocsi), mert ma szinte nem is láttuk..Szerk: tényleg ütős a ferka hangja, de Vettel kocsija se nyomta rosszul, így fél kipufogóval

-
brownus
veterán
válasz
7Heads Drago
üzenetére
-
MPowerPH
félisten
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Várva várt előzések? Tulajdonképpen az élmezőnyben 1db előzés nem volt. Úgy futottak be, ahogy a rajt után eljöttek, csak azzal a különbséggel, hogy Vettel autója belassult. Ha az nincs, akkor semmi nem változott volna.
Jó egy szar futam volt, 1 kiállás, spórolás, vonatozás. Ha ilyen lesz az év, akkor tényleg csak azért mennek ki az emberke a pályákra, hogy láthassák Schumit.Nem tudom, de kötelezővé kellene tenni legalább 3 vagy 4 kiállást. Nah, akkor lenne izgalom, hogy ki mikor jön ki, és hogy osztja be a gumikat. Bár a csapatok szerintem még ezt is elrontanák.
És hiába örülök a Ferrari kettős sikernek, őszintén mondva egy kalap szar futam volt, és nem a Ferrarikon múlott. És sajnos ettől az évtől nagyon ne is várjunk többet. Lehet imádkozni az esős futamokért, ott lehet izgalom nem is kevés. A többi halálra van ítélve.
-
kisza25
félisten
válasz
7Heads Drago
üzenetére
egy volt

-
JJános
addikt
Én végig izgultam a futam minden percét. Erre vártam egész télen.
Gratulálok Lonzinak! Hű de szimpatikus ez a fiatalember!
Gr. Massa, Hami, Vettel, Rosberg, és Sumi!
Ferrarinak gyönyörű a hangja!

-
Vigneau
félisten
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Erre vártam már egy jó ideje...

-
kd
aktív tag
ferkának k-va jo a hangja
-
shteer
titán
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeenn!!!!!!!!!!!

-
7Heads Drago
veterán
Jól csinálta Alonso.
Gratula neki!
A várva várt előzések elmaradtak... -
Csabee.
nagyúr
Nem izgultam szét az agyam, de legalább Ferrari 1-2 lett!

-
Integra
titán
válasz
Flashcash
üzenetére
nem is értem azokat, akik itt nem is tudom mit reméltek, izgalmakat, meg sumaherazistengyőzelem etc.. rettenet.
a taknolás megtiltása vicc, még csak minimálisan sincsen taktika. bár már önmagában szomorú, hogy így lehet taktikázással, tankolással valamit az izgalmakon növelni. vagy sem, de mindegy.
a 8 motor szabály meg megadja a kegyelem döfést, már tekergeti mindenki vissza a fordulatszámot, hogy kímélje a technikát.
csírájában ölik meg a versenyzést.
majd most jön a sok nagyokos és megmagyarázza.
ne szépítsünk, ez gyalázatos idáig. -
Rettentően unalmas lett a futam.

Az új szabályokkal adtak az előzéseknek még egy pofont:
-ilyen hosszú pályán, ebben a melegben is csak két szett gumit használnak fel
-azon a két szett gumin is jóval nehezebb autóval kell végigfutni a versenyt
-így aztán semmi hirtelen mozdulat, mindeki kétszer meggondolja mielőtt előzni merne
-ha a verseny elején poros ívre mész vagy agresszívan, a teletank miatt még nagyobb esély van a megforgásraEmellett a tankolás megszüntetésével, még az üzemanyagtaktikával sem lehet variálni, esetleg poziciót nyerni.
-
PazsitZ
addikt
Picit bealudtam.
Történt valami fordulat a rajthoz képest?Én megmondtam, hogy nem feltétlen örülök hogy RB Renault motorral nyomul. Úgy tűnik igazam lett.
De Webber legalább küzd

-
Csabee.
nagyúr
Schumi - Button jó csata lehet

-
MPowerPH
félisten
Rosbergnek és Schuminak is meglehet ez, kicsit rá kell kapcsolniuk. De ez is milyen már, egy kiállás a futamon. Sajnos ez ilyen év lesz.
-
Oliverda
félisten
Na, a csodakipufogó...
-
JJános
addikt
Egyik szemem sír. Másik meg nevet.
Bermi: Thx! (Z ant)
-
Bermi
aktív tag
ferrari 1-2, remélem így marad.

hamilton beér sztem 3.-nak
JJános: grat az avatarodhoz
-
MPowerPH
félisten
RBR bekakált...
Kettős Ferrari siker, a semminél ez is több. Tulajdonképpen semmi extra nem volt, elengedte mindegyiket. Szóval ez se az új szabályok miatt van, hanem sajna a Renault lehet nem bírja. Szegény Vettel. 
-
7Heads Drago
veterán
Szép volt Alonso!
Szép volt Massa! -
neduddki
nagyúr
HI!
hat ha ez ekkora izgalommal szolgaltat akkor aszem elkezdek szobahomersekelten kortni ehhh...
udv
neduddki
-
plus44
veterán
Na Vettelnek annyi nemsokára.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
blazsey2
senior tag
A vége izgalmas lesz
Palik begyorsult 
-
Csabee.
nagyúr
Kettős Ferrari siker
Már csak Schuminak kéne dobogóra állnia.. és boldog lennék 
Alonso, Massa szép volt

Palik vegyen levegőt!
-
Integra
titán
vettelnek rohad le az autója

teljesítményt veszt -
MPowerPH
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Áh, kicsit nyomni szeretné, már elmelegednek a papucsok. Akkor ilyenkor mit kell csinálni, repülni? Vagy ez volt a cél, a 'látványos' vonatozás.
Mert ha igen, akkor tökéletesen sikerült.
Legalább Palikékon néha lehet nevetni, most talán ők azok, akik miatt van valami izgalom, mert megpróbálják elhitetni.
Button -ról meg most kiderült, hol is van azon a ranglétrán. Kíváncsi vagyok hány futam kell, hogy megtörjön.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
JJános
addikt
"Igen keményen alárugott a technikának" By Palik Laci

-
Oliverda
félisten
Hamilton tartja az első három tempóját. Kár hogy az elején beragadt Rosberg mögé.
Vajon lesz-e olyan aki feldob egy lágy szettet az utolsó 8-9 körre...?

-
TESCO-Zsömle
titán
Na, meglesz Alonso-nak?

-
plus44
veterán
válasz
7Heads Drago
üzenetére
No meg a mellékzöngéi...
Oliverda: jajj elnézést...
-
plus44
veterán
Ha Palik tovább folytatja az észosztást, komolyan leveszem a hangot a továbbiakban...

-
MPowerPH
félisten
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Igen, és ezt tudja a többi csapat is. Ergo most kihívták Lonzit, hogy a friss gumival majd megelőzi Vettelt, erre jött a válasz, hogy a köv. körben Vettel -t is kiintették. Most ezen rágjam le a körmeimet?
Azt tankolásokkal is meg lehetett csinálni, ugyan ez volt. Csak ott legalább addig maradtak kint, amíg volt benya.
Tulajdonképpen lehetne ez is izgalmas, csak ugye a spórolás... Régen nem volt ilyen, a motorokat végig nyélen hajtották, ütötték vágták az autót, ami a csövön kifért. Most már azt se lehet, mert spórolni kell, és inkább visszavesznek. És még ha akarnának akkor se tudnának előzni, mert nem lehet. Pedig ennek az lenne a lényege, hogy 1:1 ellen menjen, sok előzés, azonos súlyú autóval. Csak azt elfelejtették, hogy tavaly még a könnyű autóval a tankoltat se lehetett megelőzni, most meg tankol-tankolt ellen?! Szánalom...
Tavaly is a Kers, a Ferrari, a Meki szolgáltatta az izgalmakat. Meg Barrichello...
Vissza kellene térni a 98 -ban használt formához, igaz ott néha volt olyan, hogy 1s volt Schumi és Hakkinen között, mégis majdnem minden futamon csontig rágtam a körmömet. -
7Heads Drago
veterán
A korai kerékcserével poziciókat lehet nyerni. Főleg ha üres térbe esik a versenyző.
-
Miv
tag
Srácok, én unatkozok... :S
-
hobizoli
nagyúr
Cosworth suxx

hobizoli
Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Coca Cola Vanilla
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

bár én meg tavaly untam akkor meg mindenki imádta. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A "nagy bajnok" Button nem tudta megelőzni.
Hanem szabálykönyv szerint kötelezővé tenni. Lenne 3 kerékcsere, amit el kellene lőni futam közben. Hülyén hangzik, de ezen a helyzeten már csak ilyen értelmetlen dolgok tudnának pozitívan változtatni.
Egy fordított sorrendnek jobban örültem volna, de majd legközelebb