Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Nah, az már egyértelmű, hogy a futam agyon van vágva a tankolások betiltásával. Semmi taktika nincs, a gumikra vigyáznak, ezért nem autóznak támadó pozíciókban. Nem tudom mit várnak, lassan majd ki kell azt is találni, hogy minden előzési kísérletért is pontot osszanak, mert különben nem történik semmi. 2000 -óta mára sikerült Mosleynak szétrombolni az F1 -et, és teljesen érdektelenné tennie. Autók teljesen át lettek tervezve, hogy legyen tapadás szélárnyékban, de semmit sem változott a helyzet. Az egyetlen izgalom tavaly is a Kers miatt volt, most már az sincs.
Asszem elő kell venni a 97- 98 -as futamokat, de még talán 2007 -ig nézhető is volt ez az egész. Most már szánalom, és annak is a legmélyebb fokozata. Behozták ide a GP2 -es csapatokat, nevetséges.... -
TESCO-Zsömle
titán
Na ennyit arról, hogy az újak feltartják a többieket... Szépen menet közben félreállnak és kész...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
JJános
addikt
válasz
Iron Funeral
üzenetére
Az!

-
norbiphu
őstag
válasz
Iron Funeral
üzenetére
már hiányzott

-
Iron Funeral
őstag
Rejtett Shell reklám?

-
kd
aktív tag
kicsit még unalmas a verseny

-
Csabee.
nagyúr
Eddig nem túl izgalmas sajnos..

-
7Heads Drago
veterán
Button hozta a formáját.
-
TESCO-Zsömle
titán
Nah, Palik hülyesége. Arra nem gondol(t), hogy Massa a csapat pontjait védte Hamilton-tól, miközben Alonso elment mellette...
-
madstunt
addikt
ha ilyen tempóban öregedik palik,jövőre már nem közvetít.
-
madstunt
addikt
báááá pedig sutilban bíztam.most meglátjuk mennyire lehet jobban előzni
-
plus44
veterán
Na az újak hullanak, mint a legyek.

-
JJános
addikt
Nagyon komoly a meccs. Alig vártam ezeket az izgalmakat.
-
Csabee.
nagyúr
Szép rajt volt

-
blazsey2
senior tag
Azért egy ismétlést benyomhatnának.
-
Integra
titán
lol b+, elől megy a gyepa, erre sumaher belső kamera ahol semmi sem történik, lassítás az elől történtekről persze nincsen...

-
SzalaiG
addikt
Van Palik.

-
7Heads Drago
veterán
Palik: 5-6 mp lemaradás körönként. És 8-10 kör alatt utolérik a mezőny hátulját.
10*6=60 mp
A matek nem az erőssége. -
X Factor
addikt
No nézek egy justin.tv-s streamet ott megy a kép, másik streamen meg van magyar hang

-
blazsey2
senior tag
Azt hittem a Palik nem lesz
,Rosberget dobogóra várom. -
SzalaiG
addikt
No mindjárt kezdődik.

Vettel, Alonso, Scumi lesz a befutó.
-
Bermi
aktív tag
kiváncsi vagyok kinél fogy el a benzin idő előtt

egy verseny azért más mint a tesztidőszak
-
madstunt
addikt
lila a haja ennek az állatnak?vagy csak nálam rossz a kép?
-
Integra
titán
hm, asszem lennék szívesen huán kárlosz, espanya kőnigje, jó lehet full access-szel bírni mindenhova, mindenki hajong, meg segget nyal...

-
X Factor
addikt
Sziasztok neten hol tudom nézni a futamot?
Közben látom h. linkeltetek egyet, sry
-
Avicularia
veterán
válasz
makraipeter1
üzenetére
Igen,jó lenne

-
JJános
addikt
Légyszi valaki a futamra egy online linket. Please!
-
Pilács
senior tag
Motor csere a Ferrarikban sajnos... ez nem olyan jó hír. Ezeket a motorokat a későbbi versenyekre fel lehet újítani? Vagy nem nyúlhatnak hozzá, szal kuka?
-
Peat;)
veterán
válasz
Integra
üzenetére
"ennek annyi a lényege, hogy kevesebbet lássa a néző az autót kőrözni és többet lássa a boxot, a szerelőket, a technikát"
valahova be kellett rakni a reklámokat a szegény tv-knek, különben nem lenne új reality show és akkor jajj az emberiségnek, mert megáll a negatív meredekségű hülyülési görbén. (sportadót nézek tv-n, lehet kiérződik miért..)
-
Integra
titán
válasz
üzenetére
túl van bonyolítva az egész. de ez is csak azért ilyen mert ez az f1, itt normálisan nem mehet semmi, hiszen akkor kit érdekelne..

motogp 1 óra, hagy szóljon, wsbk egy kör, dtm egy kör, mindegy hogy, de egyszerű és gyors. f1-ben is a régi 1 óra mindenki nyomja volt a legjobb. egyszerű volt és a végén csillaghullás is lehetett. ez a kiütősdi meg.. ennek annyi a lényege, hogy kevesebbet lássa a néző az autót kőrözni és többet lássa a boxot, a szerelőket, a technikát, hogy jobban eltudják adni a műsort. -
Peat;)
veterán
válasz
üzenetére
Na meg Sauber tényleg ennyire gyenge, vagy simán megoldják egy kiállással a mai futamot, kiváló állapotú gumikkal, kiegyensúlyozott sebességgel? Nekem túl lassúnak tűnnek, ezekkel a kedvező gumifogyasztásos hírekkel korrigálva is. Ha minden körben másodpercen felüli időket kapnak akkor sok jót nem lehet kihozni a helyzetből.
Az meg nagyon komoly, hogy mennyit csesztették az új csapatokat, hogy útban lesznek, fel fogják tartani a jó csapatokat. Na most Vettelt akkor hány csapat autója is tarthatta volna fel a tegnapi napon?
Vagy inkább hány nem? 
Szerintem Red Bullnál is necces a megbízhatóság, Ferrari azért sokat lehúzott a teszteken, szerintem nem lesz nagy baj. Lehet ez volt az időmérős motor...khm...most rakják be a futamra szántat..
(elektronikával elvileg játszadozhatnak nem?)
Mclaren szerintem meg megeszi a gumit. Sutil nyer és kész
-
Pá
addikt
-
Oliverda
félisten
-
Pá
addikt
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
A Renualt kifogása nevetséges, mindennel együtt kb 30 másodperc lett volna feltölteni a kocsit kényelmes tempoban.
0.8l/s sebességgel lehet tölteni a boxban, szóval a 3 körre elegendő üzemanyag becsorog kb 10 mp alatt.
-
törölt tag
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Ez a szemcsésedés nem biztos hogy átöröklődik..ez elég hangsúlyos lett ahoz hogy foglalkozzanak a témával, igazából sztem már év közben mérséklődőtt (köridőket nézve), csak rögzült.
Tankolás az egyéni szocproblem
...a többiek meg tudták oldani, akkor nem lehet teljesíthetetlen feladat 
-
törölt tag
én még nem tudom hogy vélekedjek erről a szabályról...de hajlok arra hogy nem igazán jó, jó az elejének mondjuk az első 5-nek.
De a 10-s csoport hátsó felének már nem igazán előnyös, mert valaki a 11. helyről..azaz a Q2 első harmadából már veszélyes lehet rá az ideálisabb gumija miatt...megspékelve azzal hogy full súllyal a qual gumin kell pozíciót fogni az elején....persze tiszta körön a qual gumi kifizeti az 5 rajthely különbséget is, de ezekkel a kondíciókkal már kétséges.
...valahogy enyhén, de jutalmazni kellene a Q1-t..nem nagy dologra gondolok, olyasmire ami az első felének amugy is jár...pl. nagyobb nyílvánosság, 10 szereplős tévés nyilatkozat..én pl. szivesen hallgatnám Sutil véleményét is hisz szeretem a sportot.
...szal most egy kicsit mostohának érzem a Q1 második felének a helyzetét a Q2 első harmadával szemben ez a lényeg. -
[CS]Blade2
addikt
válasz
üzenetére
Én úgy értettem, hogy pontosan ugyanazzal kell menni. A Gyulám is azt számolgatta, hogy kinek lesz használt gumin. Vagy csak azért számolta, mert feltételezi, hogy akkor van egy teljesen friss a versenyre? Annak meg semmi értelme, mert a versenyen jobb, ha már lekopott az a réteg, ami szemcsésedhet.
A másik ami nem világos, hogy most hogyan tankolnak? Gondolom azért nem kannákból öntögetik.
A Renyo nem tudott a szünetben 2 gyors körre elegendő benyát tölteni. Ezek szerint a tele tankot töltik vagy 2órán át.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
decibel
aktív tag
"Nem hagyta ki, hogy korával vicceljen, ő 41, míg legidősebb vb-riválisa, a címvédő Button is csak 30. Egy hosszú kérdésre, amire ráadásul Alonso válaszolt először, így felelt: ”Az én koromban az ember már gyorsan felejt, mit is kérdezett?”"
" ”A kis különbségeket annak idején azért vezették be, mert túl sokat nyertem, és senki nem tudott megállítani. Az új számítás abszolút korrekt”."
"Feltették neki, idén alulkormányzottak a kocsik, nem lesz-e hátrányban emiatt?
”Ne feledjék, a múltban csak azért feküdtek nekem a dolgok, mert a túlkormányzott autót szerettem, vagy a semleges autót szerettem vagy mert enyém volt a legjobb gép”."
Azt hiszem nem lesz népszerűbb ilyen válaszok mellett.
Ehhez kell arc. 
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szvsz ez nagy homály...csak gondolj bele full tankon egy rajt utáni blokkolás vagy több túl szűk fék....gyakorlatilag ezzel a súlytöbblettel adott esetben az első két kör alatt leharmadolhatják az első kiállásig tervezett körszámot.
szerk:
Sutil helyzete is érdekes...az első 10 'gyengébb' (hosszabb távon) autóira veszélyes lehet Liuzzi is, vagy akár a Rubens..hisz ők szabadon választott gumival mennek.
és ha a puha nagyon lefogy akkor nem tudják kiautózni a szükséges távolságot vele. -
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Egy kerékcseréről beszéltek eddig. A kettő már nem kifizetődő.
-
Motion_Blur
félisten
Várom már a versenyt, leginkább azért mert kíváncsi vagyok hogy az első 10-ből ki alatt fogy el leghamarabb a lágy keverék. Van arról info, hogy 1, vagy 2 cserét terveznek a csapatok? Szerintem 12-15 kör után jöhetnek cserére

-
törölt tag
Jó kérdések.
Sztem az elsőre igen a válasz...én úgy gondolom hogy két keverék van, és ezt a tavalyi szabályt azért hozták hogy kicsit megkavarják vele a dolgokat...ez nem hinném hogy változott volna idénre.
és
a másodikra is igent mondanék...pusztán logikából, mert ellenkező esetben előfordulhatna több érdekes helyzet...utolsó pillanatban 0 méteres gumikat raknának fel a PF-be gurulva..stb.
Szvsz azzal kell befejezni amivel elkezdték..mármint nem pont azzal a gumival de azzal a tipussal (lágy /kemény) -
Pilács
senior tag
Helló!
Még mindig kötelező mindkét keverékű gumit egyszer feltenni a verseny alatt? Ha valaki az időmérő alatt gumit cserél (az első 10-ben), és mondjuk nem azzal fejezi be az időmérőt amivel a leggyorsabb körét teljesítette, akkor ugye azzal kell rajtolni amivel a leggyorsabb körét megcsinálta?
-
GuB3Ra
aktív tag
A ferrarinál elég magabiztosak:
"Tegnap az edzésen hosszú távon az autónk igencsak konstans teljesítményt nyújtott. Nem láttunk senkit, aki különösebben erősebbnek nézett volna ki. " [link]
Remélem így lesz
-
moha21
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
Köszönjük!

-
D@ni88
addikt
válasz
makraipeter1
üzenetére
jöhet, szegényebbek nem leszünk

-
makraipeter1
tag
Kell majd valakinek live stream, RTL-es?(magyar)
-
Jarod1
veterán
és jön Petrov a Zsigulival

-
macikos
addikt
Oszt a Schuminak mikor nőtt meg ekkorára az orra? [link]
-
proof88
addikt
Alonsora fogadtam, hogy ő nyeri az időmérőt... aztán amikor láttam, hogy Vettel megy... egyből bevillant, hogy nem egyszer csinált tavaly 1 körből pole pozíciót ... tudtam hogy elvesztem a fogadást és így is lett... mindig ezt csinálja ilyenkor...
Azért remélem többet előz ebben az évben, ha kell neki. -
hunnylander
őstag
-
JJános
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Nagyjából az történt, ahogy vártuk.
Az újoncok nagyon el vannak maradva.Vettel gyerek grat! Massa grat! Lonzi grat! Holnap ilyenkor már többet tudunk.
-
hunnylander
őstag
-
moha21
veterán
Holnap nem leszek TV közelbe így csak net-ről tudnám nézni a közvetítést. Tud valaki ajánlani olyan oldalt ahol ezt ingyen megtehetném? Köszönöm!

-
GuB3Ra
aktív tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Az valóban nagyon szép volt, ha most vezetett először F1-es autót.

-
hunnylander
őstag
Ez így van. Ő a nap hőse. Időmérőn roll-out-ozni egy teszteletlen autót csúcsformában röpködő sztárautókra is vigyázva. Szinte azonnal felvette a tempót egy 'lélekvesztőben', amit 3 szabadedzésen keresztül nézhetett, ahogy próbálnak életet lehelni bele, és ezzel őrölve az ő idegeit és tudatosítva benne, hogy minden elúszott szabadedzéssel egyre lehetetlenebb és veszélyesebb küldetésbe fog kényszerülni.
Próbáltam utánanézni, úgy tűnik még soha nem is vezetett F1-est semmilyen teszten, de ennél rosszabb és nehezebb F1-es pályakezdést nehéz lenne kitalálni, de ő példásan helytállt.
-
Tálydi
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Majd meglátjuk

[CS]Blade2: A BMW tényleg szép...
-
Oliverda
félisten

-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Íme az új Android Auto!
- AliExpress tapasztalatok
- Óvodások homokozója
- E-book olvasók
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- Alienware 17r4 olvass
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerintem ha ilyet szeretnék látni ahhoz még legalább 5-6futamot kell várnom.