Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
Aktív témák
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Elvileg ma.
-
madstunt
addikt
Mike látszik hogy nem igazán van az agyam ma toppon

Tesco-Zsömle plusz rájönnek még a fizetések. gondolom palik pl nem 5 forintot kér már
-
Tálydi
senior tag
Vettel ismét pazar volt!
(nem kedvenc...)Hát, vegyes érzelmekkel néztem végig az edzést

Ami nagyon nem tetszik,hogy:
-A lassú csapatokból, és a le körözésekből szerintem iszonyatos probléma lesz.
-Az autók el csúnyultak, teljesen /szvsz az eigazi F1es autó igy néz ki /
-Alonso a piros ruhában /értsd jól, nem ferraris versenyző/
-Az uj helyezés,név,köridő,idő diferencia mutató kis táblák
-Az orosz versenyző
(Sato II.)Ami viszont tetszik!:
-Schumi
-Safety car -
törölt tag
válasz
venember83
üzenetére
Ez az amit még nem értek a szabályok alapján ha jól tudom 1 tulajdonosnak nem lehet 2 csapata tehát a RB-nek ha jól tudom nem lehetne fiók csapata akkor a tororosso miért van tele aggatva RB-s matricákkal ?
TESCO-ZsömleNa igen azért az F1 nem lehet olcsó én mint mondtam "bevallom" ha én lennék a fejes ott én is tele tenném az 5 perceket reklámmal mivel a legtöbb rajongó nem kapcsol el mivel ugye nem tudn i meddig tart a reklám. Gondolom 1 25-30mp-es reklámért nem keveset fizetnek.....
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
üzenetére
Ráadásul a leadni kívánt műsorokért is egy kalap pénzt kell fizetni, és abban még nincs benne a technikai felszerelés, és az azt működtető személyzet...
Olyan ez, mikor vki összeszámolja egy akármilyen cucc alapanyagköltségét, és hőbörög, hogy mennyibe kerül. Arra nem gondol, hogy az alapanyagon kívül szerelés díjja, a gépek, amiken készül, a licenszek azoknak, akiknek az ötletét használja, stb...
venember83: Egyrészt, tudtommal már évek óta el akarja adni a Toro Rosso-t, csak senkinek sem kell annyiért, amennyit ér. Nézd meg most is milyen mezitlába csapatok jöttek. Másrészt, nem hülyék. A nagy csapat 150-190M€-ból gazdálkodik, ami inkább a középmezőny eleje, mintsen az élmezőny. A két csapat együtt kb egy komoly élcsapat ára, de duplaannyi felület. Gondolom megéri nekik, mert ha nem érné, akkor lejjebb vitte volna a STR árát, amíg elviszik. Harmadszor meg, nézd... A BRB abszolút az élmezőnyben van, és a STR se olyan rossz ott a közepén. Amúgy meg jó szerződései voltank eddig az STR-nek. A Minardi-tól megörökölték a visszafolytott V10-esekről szóló megeggyezést. Így gyakorlatilag motorhiba nélkül!! mentek végig egy szezont. Aztán idáig használhatta a STR a RBR-csapat kasztniját. Máris egy nagy könnyítés fejlesztési költségeken.
Nem hülyék ők, már az első csapat vételekor megmondták, hogy ez csak üzlet. Ha nem érné meg, elmentek volna... -
!Overdose!
őstag
válasz
laci666
üzenetére
"miért mentek volna verseny beállításokkal,tudtommal azt utána is be lehet állítani."
Ha jól emlékszem, akkor tavaly időmérő után már nem lehetett az autóhoz nyúlni. Most nyilván kell, hiszen meg kell tankolni, de abban nem vagyok biztos, hogy a tankoláson kívül lehet mást csinálni? Hunny?
-
laci666
senior tag
válasz
!Overdose!
üzenetére
miért mentek volna verseny beállításokkal,tudtommal azt utána is be lehet állítani.
Itt most mindenki gyors kört akart menni a q3-ban, de csak 2 ember tudta össze rakni a körét rendesen.A többiek hibázgattak itt ott amott vagy egyszerűen elszúrtak valamit a beállításokkal.
Főleg a Merci hibázott hogy nem tudta behozni egyik autóját se az első 3-ba pedig bennük volt.
A Mclaren-nek szerintem esélytelen volt ez az idő mérő az 1,3 szektorba jól mentek úgy ahogy de a 2 szektorba csúnyán elvéreztek,ennek függvényébe elég szép amit kitudtak hozni az időmérőből. -
madstunt
addikt
válasz
!Overdose!
üzenetére
nepróbáld picit is védeni buttont az itt nemszokás mert tavaly elcsalta a favoritok elöl a vb-t

-
!Overdose!
őstag
válasz
laci666
üzenetére
Valóban lassú volt. Egy kicsit soknak érzem a különbséget, nem hiszem, hogy lenne 4 tized Hamilton és Button között, mint ahogy Massa és Alonso között sincs ennyi.
Mellesleg nem azért lassultak a Q3-ban a Q2-höz képest, mert már versenybeállításokkal, de persze üzemanyag nélkül mentek?
-
TESCO-Zsömle
titán
És itt a cápa:

-
Másik 9.999.999 ember mit csinál?Mindenkinek őt kell hallgatniuk?
Nem mindenkinek van pénze ELO-ra,főleg szabad ideje.Örülök,hogy egyesek jól élnek legalább.simonzé: Egyelőre minden maradt.Sok bakizás és még több beszédhiba
Más csatorna meg nincs a műholdon amin tudtam volna nézni.Stream meg vagy rossz minőségű,vagy lassú a netem hozzá.
De akkor elég erre az évre a kommentátorok szidása.Fölösleges tovább offolni,ha most sem változtattak rajta. -
simonzé
addikt
Eggggyelőre most nézem az edzés fevételés, és eggggyelőre úgy tűnik hogy gyuszi eggggyelőre kicsit többet használja az eggggyelőre szót, és eggggyelőre eléggé sok helyen eggggyelőre nem illik oda amit eggggyelőre mond. Nem számolom, de legyek olyan kretén mint ő ha még nem érte el az 50-et az eggggyelőrék száma a felvételből eddig eltelt 61 perc alatt. Eggggyelőre
Mondjátok már meg, tényleg nincs egy értelmes ember ebben a tetves országban akit oda lehetne tenni, nem beszélne folyamatosan hülyeségeket, és tudna legalább egy szinonímát az 'eggggyelőre' kifejezésre? Vagy eggggyelőre senki?
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!

-
kisza25
félisten
válasz
venember83
üzenetére
ennyivel jobb volt az elején az autója?
vagy ő is olyan, mint Kimi, csak ha aláraknak egy jól beállított autót akkor képes nyerni? -
Jo kis rajtracs, foleg az eleje. Ugyes a Vettel, drukkolok neki, mondjuk a ferkak eleg jok.

-
laci666
senior tag
Button úgy érzi, "valami nem stimmelt" McLarenjével
Szerintem meg egyszerű a képlet: lassú voltál Hamiltonhoz képest ennyi az egész.
Csak nehogy úgy járjon mint Kova,hogy nem győz csak magyarázkodni. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Jó áron? A kínai piacon.
-
munky
őstag
Tetszett az időmérő, remélem a Ferrari versenytempóban erősebb lesz mint a Red-Bull.

Jó szurkolást mindenkinek!
-
HartgeH3-2.8
addikt
Üdvözlöm a kedved fórumtársakat

Talán nem is kommentálnám az időmérőt jól volt az ahogy volt

A végén nagyon komoly volt Schumi koncentrált arckifejezése , lesz az majd jobb is még
Véletlenül tudja valaki hol lehet jó áron M.Schumi Mercedes Gp sapit venni?Go Schumi Go
(Vettel Grat)
-
madstunt
addikt
válasz
venember83
üzenetére
kösz a választ.így világosabb
mike neked különösképpen kösz mamég senki nem oltott,kezdtem is furán érezni magam de hála neked visszatért minden a rendes kerékvágásba. (mellesleg csak félszemmel és félfüllel néztem/halgattam az időmérőt /többek közt a live timingomat akartam beröffenteni/ így ez elkerülte a figyelmem)
-
Mezcal
addikt
Massa 4 tized Alonsonak! Így kell visszatérni!
-
MPowerPH
félisten
válasz
AMD Power
üzenetére
És ez miért meglepetés?
Triviális az, hogy Button és Hamilton között klasszisok vannak.Schumi még rozsdás, ez az év lehet tényleg a bemelegítő lesz neki. Meg így utólag látva az erősorrendet, az RBR és a Ferrari majdnem egy tempot tudnak, Vettel nagyon oda tette most is. A két Merci meg kullog utánuk, mondjuk ezt már előtte Brawn is felvázolta.
-
-Mike-
addikt
-
ronaldo
őstag
De az is lehet, hogy Q2 és Q3 közötti szünetben valami miatt megint retkes lett a pálya (azon a tájon ez nem meglepő) és ez is belejátszhatott a végeredménybe.
Másrészt meg... kezdem azt érezni, hogy a szabályok alkotásával sikerül mindig egyre szarabbra csinálniuk az egészet. Ezzel a Q3-as alapötlettel még üthettek volna, de megint sikerült pont egyel több szabadsági fokot lekötniük a lebonyolítással kapcsolatban, mint amennyit szabadott volna. Hogy miért kell ugyanazzal a gumival elrajtolni... Ez sosem a jó időt fogja ösztönözni, mert az aktuális keményebb keverék kb. 6-7 tizeddel lesz lassabb, mint a lágy (már ha egyáltalán így lesz), de versenyen sokkal jobban megéri. Mivel telitankkal kb. 10 kör és vége a lágynak, ami alatt még nem is biztos hogy gyorsabbak lesznek, nemhogy 1 kerékcserényi időt ki tudjanak autózni..
Ez a telitankos megoldás egy rakat szar lesz, kb. 15-20 perc igazi versenyre lehet majd számítani (rajt és az azt követő 1 kör, meg amikor majd az egyik lágy-kemény a másik kemény-lágy cserét hajt végre, és az első 1-2 körben egymásra ugranak).
Persze azért leülök és megnézem majd a futamokat, ahogy már nagyon sok éve, de míg régebben meghaltam volna ha lemaradok egy futamról/időmérőről, most már nem különösebben zaklat. Az még hagyján, hogy a sport kiveszett már ebből a sorozatból, de hogy a józan ész is...
-
Magyar klubbon megnéztem az időmérőt.
Legelső mondat durva volt a műsorvezetőtől.De a kommentátorok összetévesztik még mindig az időmérőt a szabadedzéssel,a 2. helyezettet az elsővel.Állandóan magát kell javítgatnia.Kicsit gáz.Beszédhibáról ne beszéljünk.Ha van neki nem baj,de legalább tudjon.Ha van neki és még nem is tud kommentálni akkor nem oda való.

-
Pá
addikt
válasz
venember83
üzenetére
A középső szekorban számít igazán, hogy milyen gumi van rajta, az első és utolsó szektor gyakorlatilag egy egyenes két féktávval.
-
proof88
addikt
Most végeredményben Kanuk miért is vehetett részt az időmérőn??? Amúgy nem sajnálom tőle, csak úgy volt hogy szabály szerint szabadedzés hiányában nem indulhat.
-
venember83
nagyúr
A középső szektorban kapott sokat Massától és Vetteltől, ott nézett el valamit, a többi szektorban kb. ugyanazt autózta, tuti, hogy szuperlágyon van.
Peat: Ha versenyen elveri a brazilt, akkor nagyon nem fogja érdekelni.

madstunt: Utolsó szektorban szinte üres tankkal megy mindenki, mivel a versenyt úgyis teletankkal kezdi.
-
AMD Power
titán
LH picit elverte Buttont. Örülök neki,hogy MS bent van az első 10-ben.
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem lehetett látni, de nekem gyanús hogy Lonzi és a Mercik is keménnyel voltak kint (Q1 köridő = Q3), a Mekiket nem tudom.
Peat: lehet, hogy benézte a körét, én csak azt látom, hogy ugyanazt mente Q1-ben, mint Q3-ban és Q1-ben tuti keménnyel volt.
-
Peat;)
veterán
Mclarenek szerintem esélyes hogy vissza esnek még..ott valami nem az igazi és a gumikkal is gondjaik voltak ha jól tudom.
Kubica és Sutil is előrébb fog lépni szerintem, nekem a Mercedes a nagyon fekete ló.Red Bullnak a megbízhatóságára leszek kíváncsi.
Egyébként egy két nagyobb csapat jobban tette volna, ha az újak basztatására fordított energiát magára fordítja.
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem vesztettél sokat.
Én úgy láttam hogy Sutil-on kívül mindenki lággyal ment. Már csak az a kérdés hogy újjal vagy használttal...

-
Motion_Blur
félisten
Sajnos nem láttam az időmérőt. Lehet tudni, hogy ki, milyen keverékkel futotta a gyorskörét?
-
Oliverda
félisten
Kíváncsi vagyok hogy holnap a 2 mázsás puttonnyal kinek fog szétfolyni legelőször a gumija az 50 fokos aszfalton.
Remélem a verseny izgalmasabb lesz mint az időmérő. Mondjuk ennél már nem lesz nehezebb izgalmasabbat művelni.
-
törölt tag
A ForceIndia kellemesen beköszönt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A kis csapatok vajon meddig fogják húzni , ?

-
Sandormaster
aktív tag
Nyilvános lesz, hogy ki milyen gumival ment az időmérőn?
-
Zoli1222
addikt
Forza Ferrari!!!

-
laci666
senior tag
Alonso-tol lefele Hamiltonék már több mint 1 másodpercet kaptak Vetteltöl meg Massátol

Úgy látom Ferrari Red Bull csata lesz itt holnap,de nem akarom elkiabálni.
A Merci meg törheti a fejét hogy minek kellet Mclaren orr lyukát leutánozni mivel úgy néz ki nem sokat számít
. -
P00By
nagyúr
Schumi a sunyi!

Mekkora volt ott leste, és az a fej!

Q3 uncsibb volt, mint ez a momentum
-
neduddki
nagyúr
HI!
en mint outsider nagy orommel vettem Vettel elso hejjet, Massank nagyon orulok hogy rendbejott, amugy is jo kis nevarzenal van ott az elejen:- )))
udv
neduddki
-
ChromeX
addikt
fura volt a q3.. nem tetszett nagyon nem tetszett hogy nincs ott az a lista az oldalán. kb semmit nem lehetett közbe tudni hogy ki hanyadik.

ja nekem bejön a sumi mercije, jol néz ki

-
Viktor77
titán
Hehe, a 4 legjobb autóval rendelkező pilóta közül Button az utolsó.
Mondhatni papírforma. -
madstunt
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
a ferkák már a spájzban vannak

-
7Heads Drago
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Szar az autó.
Nem ennyivel akart nyerni.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De Webber már megint nincs sehol se.
Alonso meg kamuzik.
"Változnak a verseny körülmények..." Vagy inkább a gumik kopnak.
Massa, Hami, Alnoso viszont 4-5 körrel többet voltak kint a pályán mint a többiek. -
TESCO-Zsömle
titán
Szegény Vettel... Jobbra piros, balra piros...

madstunt: Meglehet. Kíváncsi leszek holnap mi lesz.
Oliverda: Massa jó hangulatban van, most szalad a szekér. Amúgy is sok pole-ja volt itt...
7Heads Drago: Az is versenykörülmény.
Nem az autók versenyeznek, hanem a pilóták. Az autó az csak úgy van... Meg néha elromlik, hogy izgalmasabb legyen... 
madstunt:
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
venember83
nagyúr
Vettel szépen keresztbe tett a Renault ügyének. Megnyerte az edzést az elvileg lényegesen gyengébb Renault motorral.
-
puttputt
őstag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Igen, alig feltűnő "ipari" kémkedést folytatott.

(Ja. Láttam már jobb Q3-at...
)Jó, hogy Vettel végzett az élen.
-
Oliverda
félisten
Ez az új Q3 egy vicc... Adjanak mindenkinek egy külön szett gumit erre az etapra aztán kész.
Massa lenyomta Alo-t. Mi lesz ebből...

-
Bermi
aktív tag
szószó, jobban tetszett volna ferka 1-2
schumi remélem belejönkiváncsi leszek a versenyre, erre +170 kg-ra
-
madstunt
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
a Q3ra egy egykörös superpole rendszer kéne ezt már a hármasfelosztás bevezetése óta mondom
-
7Heads Drago
veterán
Schumi mit csinál?
Kukucskál...
Egy-két dolgot meglesett Hamitól. És lehet hogy pont levegő elzárós trükköt leste.
Sutil miért áll előre az első háromba? Alonso meg fel se ment oda... -
blazsey2
senior tag
Rosberg az 5-ik helyről simán odaférhet a dobogóra,legalábbis ezt szeretném

-
Tomics
addikt
Ez a gumimizéria jól megkavarja. Nem is láttuk schumi utolsó gyorskörét

sutilnak grat -
madstunt
addikt
sutilsutilsutilsutilsutil

Schumacher LOL

-
shteer
titán
válasz
7Heads Drago
üzenetére
nem jó ez a pangás

-
madstunt
addikt
sutil b+ tedd oda !

-
7Heads Drago
veterán
Majd mindenki 1 körre apellál....
-
Tomics
addikt
Gyerünk Schumi koncentrálj!!!
Tetszik ez az új szabályrendszer
Csak sok a köcsög
(újonc 6-7s lemaradással)
Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- iPhone topik
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- EAFC 26
- PLC programozás
- Google Pixel topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 16" Retina / M1 Max / 32GB RAM / 1TB SSD / Asztro
- SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Garmin Forerunner 970 Bontatlan
- CoreI5,13600KF,14/20/GIGABYTE,B760M-DS3H,KINGSTON,DDR4 32GB,RTX5060TI 16GB/2Tb T.hely/GARI/Win11!
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- iPhone 15 Plus 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- Apple Watch 9 GPS + Cellular 45 mm
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Meglesz a 8-adik! 

(nem kedvenc...)

Más csatorna meg nincs a műholdon amin tudtam volna nézni.Stream meg vagy rossz minőségű,vagy lassú a netem hozzá.

Mind1, 7. hely annyira nem is rosz!

Csak sok a köcsög