- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
dragonfx #3699 üzenetére
pl az, hogy nevetseges tragyanak nevezel egy pilotat... Haborus bunos lenne, vagy gyerekgyilkos? Nem a szivem csucske a srac, de ez szvsz tulzas.
hunnylander: erdekes, h ezzel a jegszeru boxbejaroval csak Hamiltonnak volt problemaja. Mas mindenki elfordult, elotte is, utana is, pedig az intermediate mindenkinel slick volt kozepen, igy meguszhatott volna mindenki. De LH-on kivul mindenki athaladt problemamentesen. Ez nem fura?
JJános: S Raikkonennek nem is orulsz? Micsoda dolog ez?
-
MPowerPH
félisten
válasz
dragonfx #3674 üzenetére
Lehet, ha Webber vagy Vettel, vagy Kubica egy élcsapat volánjánál kezdik a pályafutásukat, akkor most ők is nagy sztárok lehetnének. Nem mindenkinek adatik meg, hogy újoncként beleül egy McLarenbe, ami a kémkedésnek is köszönhetően és Alonsonak is köszönhetően a mezőny legerősebb autója.
Ja, nehéz volt végigolvasni... -
(Kolombusz)
veterán
válasz
dragonfx #3674 üzenetére
Mekkora egy szemetek, basztatják Lewist! Most miért fáj nekik, ha ő lesz a világbajnok? Vettel és haverja reklamációja meg röhejes, meg Kubicáé is. Aki előbb van mint én, az diktál, én alkalmazkodok hozzá. Ha van lehetőség, biztonságosan megelőzöm. Az, hogy nem mérték fel jól a biztonságos követési távolságot, az ő hibájuk. És akkor ők dobálóznak... Hamilton, mutasd meg, döntsd el most! És mindenki térdelhet...
Nah, kis barátom, kijavítottam, amit ki kell, néhol átfogalmaztam. Nem tehetek róla, hogy igénytelen és elvakult vagy. Viszont ne várd, hogy egy ilyen postra, mint 3674-es, bárki is válaszoljon.
-
sh4d0w
félisten
válasz
dragonfx #893 üzenetére
Jah, ilyen ''apróságokat'' meg felejtsünk el, hogy lényegesen nehezebb volt az autója a McLareneknél, meg a BMW-knél is, ráadásul a tartalékautó volt - tényleg, tehetségtelen amatőr az a Kimi gyerek...
venember: hagyd, úgysem értik néhányan az ipari kémkedés fogalmát...
[Szerkesztve] -
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest