Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- iPhone topik
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
Aktív témák
-
Xirtam
veterán
Dejó neked! Mondjuk én inkább a feleségével
Vagy magával Massával találkoztam volna!
Remélem visszatérhet a srác, tegnap a BLIKK-ben ami nem az igazságról híres olyat olvastam, massa belei is roncsolodtak, de hogy hogyan nem igazán értem...Kubica meg Kovalainen belei se sérültek legutóbb akkor az ővé mért is??
-
Bár a Forma-1 kereskedelmi jogainak birtokosa direkt nem mondta ki, hogy bármilyen jogi lépést is tervezne a Ferrari ellen, ha a maranellóiak valóban úgy döntenek, hogy kiszállnak a sorozatból, de a brit állítólag írásban hívta fel Luca di Montezemolo elnök figyelmét arra, hogy visszaköveteli a tévés jogdíjakból az olaszoknak átutalt pénzt, ha a csapat megsérti a FIA-val kötött kontraktusát. Úgy tudni, hogy az összeg több százmillió angol font lehet.
Nem kevésbe..
Nowhereman:
-
Nowhereman
őstag
Nézd, ha muszály, én a Ferrari helyében neveznék, és csinálnák egy egész szezont kibíró autót 1M$-ból - a költségcsökkentés nevében, beleültetnék két feka zsidó spinét - hogy örüljön max és börni. A Kimi-Maszat duót pedig a FOTA kollegákkal meg léterhozott szériában versenyeztetném. Aztán nem tetszik nekik, mehet a két vén f@sz a biróságra!
-
-=Sziszi=-
aktív tag
Nemá. Akkor én ki sem merek menni az utcára, rövid barna hajjal, mert nem vagyok trendi.
venember83: Úgy, úgy. Éljen a XXI. század.
Motion: Végre egy kép amin látni, hogy tényleg más difivel mennek, mint 2 hete. Bár nem nagy a változás. Az, hogy Kimi és Massa különböző difivel mennek az mit takat? Az egyik a régivel a másik az újjal, vagy hogy?
-
Motion_Blur
félisten
-
7Heads Drago
veterán
A kasztni cellofánból, celluxból, meg festékből áll már csak. A menet közben feleslegessé vált daraboktól így könnyebb lesz megválni. Illetve ha most már tényleg megbízható is lesz az autó, akkor a szerelő ládát is ki lehet venni a kocsiból. Az meg biztos van 15 kg. De az is lehet hogy a Ferrarinál végre megtanultak origamizni.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest