- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
joey04 #32110 üzenetére
"Nem a Ferrarinak volt idény a legjobb autója
A számok mást mondanak."A számok azt mutatják, hogy kié a bajnoki cím nem azt hogy kié a legjobb verda. A ferkák semmit sem tudtak csinálni esőben míg a mercik jók voltak. Szárazon meg kb ugyan ott voltak, persze ez pályafüggő. Ehhez még hozzájön, hogy már rég nem számolom, hogy hány ferka motor halt meg idén...
Ferrari forever
-
brownus
veterán
válasz
joey04 #32110 üzenetére
mert? igaza van supermannak. sandormaster akkor mit mondott volna ha a tejfölöszájú brazil nyeri meg a vb-ét 90akárhány ponttal? misi őt se hagyta volna?
és halkan jegyzem meg, a Nagy Mihály se volt egy szent...örüljünk, hogy végre színesedik a f1, remélem jövőre megint más csapat versenyzője nyer, mondjuk kubica
vagy vettel?
az a gyerek....
-
törölt tag
válasz
joey04 #27323 üzenetére
pont erre jutottam én is jó volt hallani újra a német-olasz himnuszt
mióta nincs Schumi (nem nagyon volt ember akinek szurkolhattam csak csapat a Ferrari) azóta nem annyira követem az F1-et volt már olyan hétvége hogy nem is néztem, de ebben a Vettel gyerekben látok fantáziát már tavaly is volt egy két jó futama.
ha kapna egy ütőképes autót lehet hogy a mostani élcsoport kapkodhatná a fejét -
Adrián29
aktív tag
válasz
joey04 #18600 üzenetére
Hát azért nem jelenteném ki,hogy megverte...
nem hamitól kapta a pofont,hanem szerintem inkább a csapattól.
A nagyon jó versenyzőre visszatérve,ha az lett volna tavaly ő lett volna a vb-ok.De úgy elszúrta az egészet ahogy van,más nem tett volna ilyet.
A mostani torpedó manőveréről meg ne is beszéljünk. -
bajuszati
tag
válasz
joey04 #16981 üzenetére
A verseny mindig olyan sok apróságból áll össze hogy lehetetlen előre jósolni...
Mondjuk az első 3ban kettő benne volt akire tippltem...Kubica és Massa
Lehet a versenyzőket szidni, csak azt is figyelembe kell venni hogy kinek melyik a kedvenc, szimpatikus.
Raikonent bírom mert Ferrari, de a mai futama gyalázat volt, a végét ő rontotta el.
Hamilton nagyot taktikázott, minden elismerésem.
Sutilt sajnálom.
Massa picit kiégett.
Kubica hozta a stabil 2. helyett.
Összességében nagyon mozgalmas futam volt.
Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Eladó egy Macbook Pro M3 8Gb/1TB, Német bill, 2Ciklus, 1év Apple garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest