- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Aktív témák
-
ronaldo
őstag
válasz
parandroid #27117 üzenetére
Az utolsó mondatoddal egyetértek, a többivel nem teljesen.
RAI: best lap
-
Vistaboy
veterán
válasz
parandroid #20113 üzenetére
"A végén még dobogós lesz a csapata minden igyekezete ellenére."
Ezen dőltem...
-
Ricardo
titán
válasz
parandroid #20093 üzenetére
Hacsak nem kerül elő a teknős
-
Carpio
tag
válasz
parandroid #6506 üzenetére
Nekem nem a hozzászólóval volt gondom, hanem a következetességgel.
De, természetesen megértem, hogy nem lehet 100 felé figyelni.Üdv
-
venember83
nagyúr
válasz
parandroid #6513 üzenetére
Vegre valaki! Bar szvsz lassan egy moderator-hadsereg kene, nem masert, csak elrettentes vegett...
Motion: ma kivegzed az uveget?
-
hummertime
csendes tag
válasz
parandroid #6513 üzenetére
A boxos egy rasszista kifejezés, sértő. A bunkonzó is az. A Rejszkönnen nem, mert nyíltan csinálta. Az alkoholistázás sem, mert tény, hogy rejkó alkoholista. Miután visszavonult, legközelebb arról fogunk értesülni, hogy a világbajnokot egy árokban találták meg, és vitték be a detoxba.
-
venember83
nagyúr
válasz
parandroid #4737 üzenetére
RO(T)FLMAO — Rolling on (the) floor laughing my ass off = Padlón hemperegve szétröhögöm a seggem
Csak, hogy ertheto legyen a mindenkinek, meg en se tudtam mi ez a csomo botu egymas mellett...
Kulonben koszonom szepen az elismereseket
re #4746: azt meg nem felejtettem el szenilitasom okan, de hiresen rossz a memoriam...
-
snecy
senior tag
válasz
parandroid #3582 üzenetére
Szerintem a BMW rövid úton vissza fogja őt követelni az STR-től. Tálan már az is lehet hogy jövőre...igaz hogy van érvényes szerződése Kubicának 2008-ra, de a szerződés mint tudjuk semmire sem biztosíték.
-
Vandit.
addikt
válasz
parandroid #3582 üzenetére
Legalább ismerem a korlátaimat.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
parandroid #3573 üzenetére
Én például szarok rá, hogy mások sztárolják-e, vagy sem.
Egyszerűen unszimpatikus, többször leirtam, hogy miért. -
Vandit.
addikt
válasz
parandroid #3573 üzenetére
Én viszont Vettelről beszéltem.Akkor nem vagyok okos.
-
Vandit.
addikt
válasz
parandroid #3565 üzenetére
Na pont ezzel a sztárolással van a probléma.Mitől tehetségesebb,mint sok másik pilóta a mezőnyben?Semmitől.Jobb autóban ül,ennyi.Nézzük meg ki jött be 4. helyre és milyen autóval.Nálam ez jelenti a tehetséget.
Igen sajnos nem kultiválom a túlságosan sztárolt emberkéket és ez nem csak az F1-re vonatkozik.Mit tett le?Bejött 4. helyre ez pont elég.
-
JJános
addikt
válasz
parandroid #3551 üzenetére
Igazad van. Azért Hamilton drukker vagyok, csak amióta kijelentettem, hogy Vettel esőmenő, azóta neki is drukkolok. Gratu kiminek, Lonzinak, Massának.
Sajna én is elkövettem azt a hibát, hogy Lonzi kiesését kivántam, köszi a hsz.-edet.
Esély akkor is van.
Méghozzá a legnagyobb! Hajrá hami!
-
Vandit.
addikt
válasz
parandroid #3551 üzenetére
Ez azért nem lesz,így,mert Ő letett már valamit egy szarabb autóval.Elég csak visszagondolni hol kezdte Sumi,Alonzó például.Amúgy nagyon sarkítasz.
-
venember83
nagyúr
válasz
parandroid #3547 üzenetére
Egyetertek, de azert vicces a szerencset akarmilyen sportbol kivonni. Kulonben egyetertek teljes mertekig
re#3558: Okes, de bizonyos szintig csak segitett annak az egyennek es korantsen biztos, hogy akit addig hatraltatott a szerencse, onnantol ugyanolyan mertekben segiti. Ezert nem lehet kivonni. Viszont pl egy eleten at pechre hivatkozni szanalmas dolog. Nem kell vele foglalkozni, de jelen van.
-
Vandit.
addikt
válasz
Itt egyedül azzal van baj,hogy Hamika beleült a készbe és most mindneki magasztalja,pedig a mezőnyben van még rajta kívül tehetséges pilóta.És ne feledjük,hogy Alonso is vitt oda nem kevés infót,mint kétszeres világbajnok.Hamika meg beült és most Ő a nagy őstehetség.Hát persze.És a kémügyet már nem is akarom előhozni.
-
SzalaiG
addikt
válasz
és ehhez a szerencsének semmi köze, mert a szerencse egy ribanc.
-
Vandit.
addikt
válasz
parandroid #3519 üzenetére
Én ilyet nem mondtam,de látom,ha valaki csúnyát mond hamikára,akkor már harapnak itt egyesek.
-
Vandit.
addikt
válasz
parandroid #3495 üzenetére
Pontosan az amit most látunk.
Az igazság az,hogy ki nem állhatom Hamikát,végre arcára fagyott az a hülye mosolya.Megnézzük "élesben",hogy fog vezetni. -
SzalaiG
addikt
válasz
parandroid #3481 üzenetére
"A szerencse egy ribanc."
Egyetértek. Ez is egy szempont csak én kicsit sarkosabban néztem. Túl sok már a spanyolból.
-
SzalaiG
addikt
válasz
parandroid #3471 üzenetére
Hogy lehet az, h neki mindig szerencséje van???
A világ összes malacfarmja és mák ültetvénye az övék?
-
PazsitZ
addikt
válasz
parandroid #3403 üzenetére
[link]
Engem is megtévesztett a dolog, nem a múltkori ütközés miatt kapta. -
Finwe
őstag
válasz
parandroid #3403 üzenetére
A mostani Q2-ben tartott föl valakit, azt mondták és ezért kapta a büntetést.
-
manutdzoli
senior tag
válasz
parandroid #2495 üzenetére
Miért kell ezt kimagyarázni?Akkor megy ki tankolni amikor akar.Ha egy verseny alatt 10-szer akkor 10-szer.Itt nem kell magyarázkodni.Volt még massa kocsijában benya,kibírta volna a végéig.
-
ronaldo
őstag
válasz
parandroid #2495 üzenetére
Szerintem nem is kell kimagyarázni. Ha nem nézzük Massa áthajtásos büntetését (ami ugyanúgy Stop-nak számít, de mégse potenciális tankolási lehetőség, ez belátható) akkor ugyanannyiszor voltak kint a boxban. Az elején ugye mindketten eltolták a versenyüket a gumi miatt, utána viszont a rövid tankolásra 1 kör eltéréssel jöttek. Szóval Massa csak úgy bírhatta volna végig, ha vízzel is megy a Ferrari
-
ronaldo
őstag
válasz
parandroid #2461 üzenetére
Nem mondd, hogy te is lesüllyedsz a czollner-palik szintre. 3szor volt kint, mielőtt Kimi elől a boxba ment, ez világos. Meg az is, hogy előtte _büntetés_ miatt járt a boxban, amikor maximum integetett a szerelőinek. Azelőtt viszont elég rég volt, Kimi után egy körrel még amikor az első SC bent volt. Csoda, hogy ennyire a végéig kihúzta. Ezekszerint neki több benya volt a kocsijában. Meg mivel annyira nem is volt meccsben egészen a végéig, spórolni is tudott.
-
Stirlitz
senior tag
válasz
parandroid #2461 üzenetére
Igen, teljesen egyértelmű volt. Ez nem is vitás. De nem szívom a fogam, ha ezzen mulik, hogy lefutott-e a vb, vagy még lehet izgulni. Remélem most mindenki így van ezzel
Bocsánat a duplázásért, belefért volna egybe.
-
AMD Power
titán
válasz
parandroid #2450 üzenetére
Sajnálom szegényeket.
-
manutdzoli
senior tag
válasz
parandroid #2426 üzenetére
Fasza,kiállt mindkét ferrari a boxba
Mekkora lenne ha kicsúszna a safety car is
nem fogják őket engedni versenyezni
Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Hálózati / IP kamera
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Panasonic Lumix gx80 + sok tartozék
- iBasso SR3 fejhallgató eladó
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest