- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Aktív témák
-
hunnylander
őstag
A techikai analízis szerint meg éppenhogy a kanyarkezdési stabilitást segíti elő.
Red Bull try radical new aero solution
The solution aids the car's stability particularly on corner entry, which is important this year, as the loss of the engine braking control on the single ECU makes the cars less stable. This fin could go some way to recovering some of the lost stability.
-
Nowhereman
őstag
Minek kéne neki mennie? Csak 36 éves, Az öreg Nigel már nyalogatta a negyedik X-et mikor úgy elkalapálta az egész mezőnyt, hogy rosz volt nézni... Hja Persze ő nem volt olyan, akinél összeomlik a világ, ha nem sikerült megnyernie a VB-t. Az meg hogy Webber gyorsabb a csapattársnál, nos, az meg törvényszerű.
-
törölt tag
Persze.
Francia GP-t reálisan? Mert Kiminek volt képe megelőzni Massát a boxkiállásk folyamán?
A középső szakaszban nehezebb autóval hozta ugyanazokat a köröket. Azzal nyert. Massa miért nem tudta ezt megcsinálni Belgiumban? A taktika lehetővé tette volna.
Brazíliában meg nagy taktikázás folyt, Kiminek volt egyedül esélye a VB-re. És mellesleg Massa nem volt gyorsabb nála ott sem reálisan nézve. Utolsó körben megfutotta volna ő is a leggyorsabb kört mintegy jelzésképp. Meg is futotta, de nem volt jobb Kimiénél.
Aki ráadásul 5 körrel előtte futotta azt az időt, az számold ki mennyit jelent tizedmásodpercben összesen...
-
hummertime
csendes tag
Akkor milyen független testület? Mertha a döntésük szerint a Williams meg a BMW illegális, akkor ki kell zátni őket, Ham pedig 4. Ez ilyen egyszerű, és a szabályokat még egy Mózli sem írhat felül.
Én még annak is örülnék, ha Ham utólag kapná meg. Ő az egyedüli megérdemelt győztes, ahogy 2003-ban Brazíliában is Fisichella volt a megérdemelt győztes, mégis elcsalták a finn gyökérnek. Szokjon hozzá, hogy a kamutrófeáit szolgáltassa vissza annak, akinek az kijárt.
-
george11
addikt
Ez mekkora LOL
Motorfejlesztés nuku, és 4 futam/motor. Ha nem fejleszthetnek, akkor hogy fogja kibírni?
Lassan olyan lesz, mint a Le Mans-is 24 órás futam
Legközelebb azt találják ki, hogy az egész szezont egy motor+váltó+gumi szettel nyomják végig
Másrészről ez a kiscsapatoknak nem fog tetszeni, mert így esély sem lesz a felzárkózásra, magyarul nem(csak) a motorokat, hanem a csapatok erősorrendjét is befagyasztanák ...mod: most látom, hogy ez már egy meghozott/lefixált döntés
-
Zé_Mester
őstag
ezt nem akarom elhinni, hogy egy ilyen sportágban mint a Forma-1, nem arról szól lassan a dolog hogy "Ki tud jobbat,gyorsabbat,tartósabbat,könnyebbet"
ha így haladnak ez a sport elveszíti a varázsát, és nagyon sokan megútálják majd.
ez legalább olyan elvetemült dolog, mint ahogy kitalálták a Rally VB-n hogy betiltják a WRC-ket. na de kérem, annak is mi értelme, olyan lesz az egész, mintha egy szaros II. osztályt néznék megrakva sok ócska autóval.(#6831) Brent
nem tudom mit kell basztatni palikot.
nem ő volt a hibás, ő is azt látta csak amit te vagy én.
a képernyőre b@szták kiírni hogy REPLAY vagy valami hasonló.
és először én is azt hittem hogy megint belassult. -
venember83
nagyúr
Ertem. Es ha a Ferrari kiesik, mondjuk Raikkonen gumija eldurran a masodik kiallas elott, akkor mi van? Az FIA utasitja az egesz mezonyt, h teaszunet mig Kimi kap uj gumit es behozza a lemaradasat?
Szeretem en az osszeeskuves-elmeleteket, de ezt nem lehet ennyire kiszamitani.
-
vagamo
őstag
AZért ez elég kemény Alonsotól:
"Csapatfőnököm Kínában adott nyilatkozata, mely szerint nem Raikkönen, hanem ellenem harcoltak, jól mutatja a csapat célját. A McLaren saját magának vesztette el a bajnoki címet, de a Ferrari jobb munkát végzett a többieknél. Az utolsó versenyeken meg volt kötve a kezem. Nem volt elég hatalmam. Azt kellett tennem, amit ők akarnak, és így nehéz volt csökkenteni a különbséget."
Ezekután ebben a csapatban maradni???
-
-
eXodus
őstag
"Mindensetre mutathatod a videokat, hol előzgetett Schumi 1000x szebbeket tavaly.."
Brazíliai futamot gondolom nem láttad...
"Mondom számomra"
Elég szegényes a memóriád f1téren ha az elsőt utóbbi évek legjobb előzésének tartod...."A véleményedet meg megtarthatod magadnak "
Ez egy fórum.... -
Ebben én sem hiszek...
hunnylander: de viszont nincs ilyen a magyarban. Valaki elkezdte, most meg már minden ötödik ember így használja. Mindkét szó ugyanazt jelenti. (Ellentétes jelentést kifejező szó) Ez ugyanolyan nyelvtani nonszensz, mint a paparazzi-k. Nem ellened irányuló támadás ez, hanem a magyar nyelv védelme
-
D.Orion
veterán
Vá ezt kipróbálom
Regelni kell ha jól látom? Asszem visszaveszem öcsémtől egy kicsit az egeret meg az egérpadot, ha az kell majd hozzá
Ricardo: Ha Kimi innen megnyeri a vb-t, akkor én leszek a legboldogabb ember a földön. Egyébként furcsa módon az is Kimi mellett szól, hogy a Merci még idén nem romlott el. A sorsnak nagyon rejtélyes humora van.
"Ami el tud romlani, az el is romlik" -
Peat;)
veterán
"Nagyon nem vagyok egyébként a kasztni/motor/váltó vásárolgatásoknak a híve.."
én sem, jövőre lehet hogy utoljára látjuk a williams és spyker(új neve nemtom mi lesz) csapatot, mindezt úgy hogy a williamsnek a költségvetése minden csak nem szerény valószínű jóval több mint ami a prodrivenak lesz...a pályán mégis előttük lesznek valszeg ha mclaren autót vesznek..de ezt már múltkor is leírtam és érdekes módon ez a kurva nagy unfair móka szinte senkit nem érdekel, szerintem meg felháborító ahogy kivégzik a nem gyári de önálló csapatokat
-
hunnylander
őstag
A legújabb hírek szerint a Meki még mindig akarja, a Concorde Agreement miatt van a huza-vona, és a késlekedés. Az meg függ a többi csapattól, az FIA-tól és a FOM-tól is.
Szerintem a Meki nem járna úgy, mint a Honda, mégha 100%-ig ugyanazt adják a Prodrive-nak, akkor sem. A kasztni 'menedzselése' is rengeteget számít, a több és jobb szakember tudása (és a $$$) ki szokott ütközni.
A Honda az új, de hibásan 'inicializált' szélcsatornájával, teljesen eltervezte az idei autóját, én ezt olvastam róluk. Szóval az autót 'hibás' adatok alapján tervezték, és ezzel tönkre vágták az egész évüket. Aguri-ék meg az előző évi kasztnival nem kaptak ilyen hibákat.
-
venember83
nagyúr
Politika akkor szerves resze eletednek ha azza teszed. Attol meg, hogy tegyuk fel te nem foglalkozol vele, attol meg ugyanazt teszik a partok. Fontosabb intezkedesek ugyis eleg nagy visszhangot kapnak es megtudja az is akit csak feluletesen erdekel a tema. Egyszeruen elni es dolgozni kene s b@szni ra mit csinalnak odafent, ugyse a kisembertol fugg, max valasztaskor. De igerni mindenki szokott es tudnak is. Pl 4 eves valasztasokkor tuti dolog merlegelni, hogy jobban elek-e mint ezelott negy evvel, esetleg szebb lett-e a kornyezetem, jobb-e a tomegkozlekedes, stb stb. Ha igen, ujra kell valasztani ugyanazt a szemelyt/partot. Ha nem, akkor meg valtani kell s kesz. Nem kell politikaval megmergezni az emberek kozti kapcsolatokat
Jo, eleg az off-bol. Kulonben azert irtam a topikok szamat, mert ez jol mutatja mennyire erdekli az embereket a politika s mennyire nagy a konszenzus az orszagban politikat illetoen. Privben mehet tovabb, ha akarod, de off-ot kerulnem
attisx: max ha Hamilton a Ferrarihoz megy, de erre ot evig semmi esely, szerencsere
Hithu tifosi vagyok, kerem szepen. Csak mikor hulyesegeket olvasok, akkor muszaj reagaljak ezekre, lehet szo akar Alonsorol, Hamiltonrol vagy epp Sutilrol. Ha meg ferraris pilotarol van szo s igazsagtalansagot eszlel rendkivul kifinomult igazsagerzetem, akkor nem kell csodalkozni, utok, rugok, harapok!
-
venember83
nagyúr
Tevedes, nezd meg hany archiv topikja van a politikanak es hany a forma 1nek. Valszeg f1nek nem is lesz tobb, mivel most mar csak 50.000 korul kell a modiknak masik topikot nyitni
Viszont szomoru, hogy mar lassan minden temat illetoen csak szemelyeskedni s a masikat kuldozgetni jobbra-balra tudunk. Ez van.
3978: Japanban is csak akkor lett volna buntetheto ha erre nem lett volna perecedens, de Alonso is csinalta, nem akart a FIA csak vele szembe kemeny lenni. Ugyhogy nem meguszta
Most meg ne ecseteljem mennyire vicces lenne Hamilton megbuntetese. Lassan megijedek magamtol, lehet tudathasadasom van?
Ki veled rossz szellem, ki veled!
Vedem itt Hamiltont...
-
venember83
nagyúr
Miert ne vehetnek el az osszes Kinaban szerzett osszes pontjat?
Menj poen-erto tanfolyamra... Szornyu, hogy nem lehet semlegesen viccelodni.
hunnylander: szornyu miket kell kibirjon egy pilota a sajto reszerol, de azert Alonsot is kemenyen tamadja a brit sajto. Visoznt kepzeld, most olvastam, Hamilton nyugodtabb mint Raikkonen. Ezt ketlem, mondjuk, max nullas pulzussal
Nyugi, FIA nem fog semmilyen akadalyt gorditeni a srac ele, mar tobbszor megmutatta iden a testulet, hogy nem akar beleszolni a pilotak kozti versenybe pontlevonassal. Utolso resz snecynek cimezve
-
hunnylander
őstag
Ez egy erőltetett és mondvacsinált probléma, mivel a jármű versenyzővel együtt való kitolása is a veszély gyors elhárítása lett volna. 1:50, ez nem is olyan sok, föleg, hogy Hamilton-t akkora érzelmi sokk és csalódás érhette azokban a pillanatokban, hogy nemigazán lehetett pontos időérzéke főleg egy ilyen sokféleképpen értelmezhető szabályrendszer mérlegeléséhez és betartásához. A kiemelő jármű meg csak azután ért oda, hogy Hamilton már elhagyta a versenyautóját. Szóval Hamilton-tól nem függött a jármű eltávolításának időtartama, és a veszélyhelyzet elhárítása.
Nem szép, hogy a spanyol sajtó ezzel stresszeli Hamilton-t, és zavarja az utolsó futamra készülését.
-
Atlantis
veterán
Ez nem elfogultság, ténymegállapítás. Ennyire még Alonso sem volt szerencsés a Renault-nál. Tény azonban az is, hogy tehetséges Hamilton, de szerintem nem jobban, mint Heikki, vagy Nico. Egyszerűen egy jó autót kapott, ami idén nem akar elromlani és versenyen is minden negatív helyzetből jól tud kijönni.
b-type: hál'Isten, nem vagyunk egyformák. Szerintem meg te nem látod jól...Kubicát észrevehette volna, ha nem csak megy bele a világba, de még ha nem is, akkor sem kellett volna büntetni, ami érzésem szerint nem is lett volna, ha nem Hamilton a "szenvedő" fél. Gyors volt az igaz, de mint írtam, nem zavarta senki. Tény azonban, hogy ahhoz szombaton oda kellett tennie az időmérőn és valóban jól abszolválja az új pályákat.
-
Atlantis
veterán
Úgy értem, SC mögött bénázott.
Hja kérem, úgy könnyű, hogy neki nem kell az előtte haladók vízfüggönyén átlátni. Bezzeg amint elé állt az SC és zavarta a kilátásban, egyből hibázott, pedig versenytempó közelében sem voltak.
Amúgy pörgött is, amikor Kubica megsegítette
, ami miatt megint csak Hamilton volt hibás. Állítása szerint nem látta a tükörben, mert rosszak voltak a körülmények...Kubicát meg egy ilyen miatt büntették meg.
Hozzáteszem, nem azért írom ezt mert Kubica BMW-s, bárki esetén igazságtalannak érezném azt a büntetést.
-
Atlantis
veterán
Hamilton miért? Eddig két esős versenye volt, abból az egyiken kicsúszott(Nürburgring), de visszadaruzták és a múlt hetin is hibázgatott bőszen. Csak mákos, esőben szerintem még nem nevezhető favoritnak, ámbár ha így folytatja, eljut arra a szintre.
Azért Kimi sem megy rosszul vízen és talán Heikki sem, bár az ő esős képességeiről sem vagyok még meggyőzve.
-
törölt tag
Minden nagy eredményeket elért ember megosztja a tömegeket.
Ez igen sajnálatos, mert általában az útálatot sokszor téves elgondolások,..ill. mindenféle odalátott sorok közöttiség, és homályos összeesküvés elméletek generálják.
A pozitív hozzáállást nem igen kell megmagyarázni, a negatívot meg százan százféleképpen teszik -
venember83
nagyúr
2004 - 10 dobogos hely, 3ik osszetettben, messze a VB-tol.
2005 - 2 dobogos hely, 9ik osszetettben, no comment.
2006 - 3 dobogos hely, 1 gyozelem, yippie, 6ik osszetettben, no comment vb-ugyileg.
Ezek Button eredmenyei, nem a Hondae, ha nem lett volna Ferrari -> nagyon vicces, almodjatok csak
Dobogos helyezesek OK, megvoltak, de valahogy mindig masodik vagy harmadik volt s eltunt a Ferrari dominancia
arnyekaban, mint kb mindenki,
.
-
JJános
addikt
Szerintem nem egy jó stratéga kellene, mert azt többnyire ki tudja számolni egy laikus is, hogy mit kockáztatsz, és mi lesz a következménye. Tudjuk, hogy Ross Brawn is tudott orbitális hibákat elkövetni.
Szerintem egy olyan vezetőt kell keresniük, aki motíválja, összefogja a csapatot, és aki két másodperc alatt tud jól reagálni, az adott helyzetre.
Lehet, hogy baromság, de a Renault azóta ér el jobb eredményeket, amióta zenélnek. közös házi fúvósnyolcas.
Szvsz. a statégia úgy van, hogy kiszámolod mit miért adsz oda, pl. a rajthelyért a benzin mennyiségét kockáztatod, és meglátod a következményeket. Vagy más gumival indulsz.
Aktív témák
Hirdetés
- Iqos cigaretta
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Bluetooth hangszórók
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Autós topik
- iPhone topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest