- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
-
JColee
őstag
válasz
glutamin #41990 üzenetére
milyen kommentátorok jegyezték meg? csak kíváncsi vagyok
érdekes én is észrevettem, hogy gyakran van műszaki hibája, de nem lehet hogy konstrukciós gondok voltak? például 2005ben többet töltött a pálya mellett, mint a pályán a legkülönfélébb okok miatt, szerinted mindet ő okozta, szétgyilkolta a gépet -
-
Peat;)
veterán
válasz
glutamin #35623 üzenetére
Ami biztos, hogy a jelenlegi pontrendszer nem jó, mivel taktikázásra motiválja a csapatokat és versenyzőket egyaránt. A "bátor" pilóták elérték, hogy maradjon, illetve a csapatok. Mindezt úgy hogy egy azaz egy olyan példát sem tudtak felhozni ellene, aminek lett volna valóságalapja. Az én szememben az összes kritizáló pilóta lejáratta magát, mert kiderült, senki sem a győzelmek számára hajt, hanem arra hogy több pontot szerezzen mint a vetélytársai, aminek a legjobb módja, a kockázatok nélküli stabil teljesítmény, 1-2 boxelőzéssel és vonatozással, benzinspórolással.
Egyébként Kimi nem tudom mit nyilatkozott, bármilyen is volt a tavalyi éve belőle kinézném hogy tetszett volna neki az új szabály. Hamiltonon lepődtem meg leginkább, azt hittem benne ott van a tűz, hogy nyerni akar. Alonso meg a legstabilabb versenyző ma, így érthető hogy bepánikolt. Több vb nincs a mezőnyben.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
glutamin #32945 üzenetére
Az főleg az autója miatt volt, és persze bejöhet akármikor. Szerintem kevesebb lenne az előzés, mert most lehet harcolni a 7. 8. helyért is, az érmes rendszerben az 5.-helyen haladó akár le is parkolhat, egyes pályákon a 4. helyen haladó is, ha nincs kiesés előtte nem kap érmet úgysem.
-
hunnylander
őstag
válasz
glutamin #32753 üzenetére
Bronzerem; harmadik hely; harmadszorra volt linkelve az ermes tema mostanaban. De amugy Bernie ezt mar regebben is mondta.
(#32754) wildrain: En emlekszek ilyenre az eddigi aeroval is. Ez inkabb idojaras (paratartalom) es szarnymeredekseg-fuggo. Az egy kora reggeli kep, es abban az uj BMW szarny 'nagyon meredek', az egyik eleme szinte vizszintes. Ugy latszik elegge ragaszkodni akarnak a korabbi leszorito erohoz a kisebb feluletu szarnnyal is, ezert agresszivek a szarnybeallitasok.
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Magisk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest