Aktív témák
-
wildrain
addikt
válasz
EmberXY #49374 üzenetére
Ebben az egész videóban nem az oldalirányú erő a nagy eresztés, hanem a függőleges.
Hasonlítsd már össze ezeknek az oldalirányú erőknek az erejét, sűrűségét, időtartamát egy F1-es versenyzőre versenyzés közben ható oldalerőkkel. Köszönőviszonyban sincs. Amit ezek a repülőgépen átélnek, az olyan, mint amikor egy jól tapadó személyautó kormányát menet közben megrángatja valaki jobbra-balra, és az utasok csúszkálnak az ülésen. Egy F1-es ennél többször nagyobb oldalerőt képes produkálni.
Egyébként tényleg lennék a helyében, ha csak az oldalerőket kell kibírni. A kanyarokat, hurkokat azért meggondolnám, hogy át akarom-e élni.
-
wildrain
addikt
válasz
EmberXY #49329 üzenetére
És mit írtam?
Szerinted repülőgépen, vagy űrrepülőgépen mennyi oldalirányú erő hat a testre?
Ha eddig ez nem jött le, akkor nézd meg figyelmesen a videót, hogy mennyi is az oldalirányú erő. Gyakorlatilag semmi, kevesebb, mint egy személyautóban, tehát a nyak szerepe minimális. Gyorsulásnál megtartja a szék a fejét, lassulás és oldalerő meg nem jelentős.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
EmberXY #49331 üzenetére
Elég pénze van a Ferrarinak, a Mclarennek, a Renaultnak, és talán a Redbull ha megszüntetné a B csapatot még nekik, + ott a Toyota, de kérdéses, így is benne van a pakliban, hogy kiszállnak. Ez összesen max 5 csapat, vagyis 15db autó.
Minimum 7csapat kellene, hogy legyen értelme, de annyit az életben nem szednek össze. 3 autó-t szállítani, hozzá a munkaerő, a 3 versenyző fizetése, nagyon sok pénz lenne. -
-
JJános
addikt
válasz
EmberXY #48571 üzenetére
Nem kell kimagyarázni! Massának a koponyacsontjának össze kell forrni!
De nem úgy mint valami lábcsont, mert ez annál komplikáltabb. Nekem másfél éve vannak drótok a lábamba.
A koponya nagyon kényes dolog.Ha Massa egyáltalán visszajön, az akkor majd a következő szezon. Erre szavam adom, mint sebészeti "szakértő".
-
-
Chip
aktív tag
válasz
EmberXY #48505 üzenetére
Akivel ő volt párban azt 1,4 tized másodpercel verte. Az első kör végén még 2,5 mp hátránya volt, de szerintem az a rossz rajt miatt volt. Nem gondoltam volna, hogy egyáltalán nyerhet .
Rájöttem mit szerethet plusszban a raliban. A mitfáhrer tudja neki adogatni a kólát meg a jégkrémet.
Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest