- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
8nemesis8 #49060 üzenetére
Azt én sem, én is valami olyat olvastam, hogy "egyenes vonalban" lehet tesztelni...
Tehát ezek szerint a kormányt nem szabad elfordítani.....
Ha a kocsi a négy kerekén van, akkor még a szállítása (tologatása) sem lehetséges így, járó motorral meg lehetetlen, vagy inkább kivitelezhetlen csak egyenes vonalban haladni........
Bár gyorsulási versenyeket rendezhetnének.. -
EmberXY
veterán
válasz
8nemesis8 #49054 üzenetére
Valóban, bár ő már elég régen kezdte, és nem hinném, hogy az alapokról szeretné kezdeni..
Még jó, hogy a gokartra nincs teszttilalom..
Egyébként szerintem megengedhették volna, hogy egy napot teszteljen az idei kocsival, legfeljebb minden istálló kapott volna egy napot, ez mindenkire nézve fair lett volna.Motion_Blur: Biztos, hogy jó edzés, de a forma-1 szerintem egy kicsit más dimenzió....
Egy motoGP futamra sem biciklivel edzenek...
Bár fizikai edzésnek bizonyára megteszi a gokart is. -
JJános
addikt
-
-XadAnuX+
őstag
-
proof88
addikt
válasz
8nemesis8 #48015 üzenetére
A brazil az utolsó előtti lesz, az utolsó pedig november 1-jén lesz Abu-Dzabin, a Yas Marina Circuit-en.
-
proof88
addikt
válasz
8nemesis8 #48012 üzenetére
Én jövőre várom vissza, hogy újra harcba szállhasson a VB-címért.
Persze ha még ez évben visszajön, az sincs ellenemre, csak nem hiszem, hogy menni fog neki.
Mondjuk a hazai pályájára visszatérhetne, addig még hónapok vannak.
Most jut eszembe most nem is ott lesz az utolsó futam, pedig úgy megszoktam már, hogy a brazil pályán búcsúzunk a szezontól. -
Sanya595
senior tag
válasz
8nemesis8 #47594 üzenetére
Akármilyen viszonyban is van Massa-val,szerinted nem törödik a csapatársa balasetével?
Ezt nem tudom elképzelni,Ö csak azt mondta,hogy ez elöfordul és igaza van,hogy nyitott kasztninál ezt nem lehet elkerülni.Ilyen sebeségnél egy kis törékeny madár is tud csúnya dolgokat okozni.
-
Male
nagyúr
válasz
8nemesis8 #47500 üzenetére
Elvileg az FIA-nál van a rugó... legalábbis a Brawnosok ezt mondják... szóval elég egyértelmű hogy az volt az.
Az elpattogása meg: mivel rugó, igazából bármerre indulhat a földetéréskor... és amikor kirepült az autóból, akkor nem feltétlenül csak akkora sebessége volt, mint az autónak, hiszen megfeszített állapotban volt benne...
-
Viktor77
titán
válasz
8nemesis8 #47491 üzenetére
Igen, Hunny fentebb idézte a Brawnosokat. Hiányzott Barichello autójáról az alkatrész, és Button is azért jött ki olyan későn, mert ellenőrizték az autóját.
MOD: Meg is van. "Ross Brawn confirms that the part that hit Felipe Massa was the spring from a damper on Barrichello's car - weighing around 800 grammes"
-
válasz
8nemesis8 #47213 üzenetére
Én tettem a képet, de pont hogy azért, hogy szerintem nehezen lehet, hogy az repült fel, mert nem is ott volt, meg meg is állt az úton, akkora szél meg nem lehet..
Na feltettem videót is, ha nem is a legjobb tisztán látszik, hogy a szallagkorlát felől jön a cucc, a fent linkelt képen meg az, hogy Bari egy kanyar közepén hagyta el a motyót, ami ott is maradt..
-
mrlujoak
veterán
válasz
8nemesis8 #47134 üzenetére
Mint írtam pattogott. 200-zal aláfutni pedig olyan látszatot kelt - optikai csalódás - mintha szembe jönne...
Akár egy magasban lévő repülőről, helikopterről, vagy akár miről leeshet.
De az sikcs kizárva, hogy valamirő ívből szállt be a pályára. mondjuk egy kifeszített valami szakadt el, és az kihajította, vagyis be a pályára...mrlujoak
-
SaNyEe
aktív tag
válasz
8nemesis8 #44244 üzenetére
nem hallottam, szerintem nincs szó ilyesmiről, csak azt únom, hogy mindig megmagyarázza a bizonyítványt. Ezt nem kéne, inkább legyen jövőbe látó, vagy maradjon qss-ba, vagy mittomén, oldja meg.
Brawn GP részéről meg legalább tényleg nem kell csapatutasításokat osztogatni, így mindenki bódog amíg hozza majd a második helyeket, vagy év végén második helyen zár valahogy.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Latitude 5450 27% 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vibill gar
- Új Steelseries Arctis Nova 4 Wireless gamer fejhallgató 1 év garanciával
- Urmet Dialog PA3120 180 wattos digitális erősítő 1 év garanciával
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest