- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Aktív témák
-
JJános
addikt
válasz
!Overdose! #19728 üzenetére
Bocsi! Tévedésből nem olvastam el az utolsó 150 hsz.-eket.
Nem jelezte ki, hogy továbbment. Car volt a netem.
-
hunnylander
őstag
válasz
!Overdose! #19741 üzenetére
Meg mit nem? Nem tudok helyetted utanaolvasni, kikupalodni mindenkinek maganak kell! Es nem bennfentes informaciokrol van szo, amire kivancsi vagy az publikus info, szerezd meg magad.
-
littlelion21
addikt
válasz
!Overdose! #19730 üzenetére
Nos, szerintem Lewis még egy kicsit "gyerek", és ezt nem a szó negatív értelmében írom.
Ugyanúgy, mint amikor egy verseny után odamegy Massa-hoz/Kubica-hoz/akárkihez és a gesztusaiból, viselkedéséből is ez tükröződik, ami persze nem baj.
Sőt, továbbmegyek: a sok félreértett nyilatkozat, és a "helyreigazítás(ok)" is annak a következménye, hogy nem tudja /még/, az adott interjúja miként hat majd a sajtóra, közvéleményre.Amilyen profi tud lenni a pályán, annyira nem az azon kívül. De akárki akármit mond, a civil élete valamilyen formában úgyis befolyást fog gyakorolni a versenyzői teljesítményre. És ez a hatás legtöbbször negatív.
Amíg ebbe bele nem tanul, addig nem lesz VB No.1, legalábbis remélem, mert egyszerűen nem látom benne a sportág iránti alázatot és a versenytársak iránti tiszteletet.
Majd ha ezen kritériumoknak eleget tesz, úgy érzem akkor fogja megérdemelni a VB-címet, addig nem.
mod: #19733: Alonso egyre jobban kezd haonlítani Fateromra!
-
hunnylander
őstag
válasz
!Overdose! #19730 üzenetére
-
hunnylander
őstag
válasz
!Overdose! #19728 üzenetére
De aktualis, mert nem lett meg belinkelve, es azon szulettek az informativabb es jobb idok. A 2. edzes semmitmondobb.
-
Integra
titán
válasz
!Overdose! #19717 üzenetére
én elég darkosan látom a honda idejét
inkább költenék azt a pénzt s3000-re.. -
Integra
titán
válasz
!Overdose! #19698 üzenetére
ez lesz futamon is!
hátulról!!! -
Oliverda
titán
válasz
!Overdose! #19684 üzenetére
Hát nagyon nehéz lesz nem regálni a jól alátámasztott betonstabil érveidre és infantilis stílusodra.
Motion: Majd olvass vissza hogy pl. Raikkonen mit nyilatkozott a Monaco-i vagy Melbourne-i nullázása után. Hát nem azt hogy nagyon rossz formában vagyok el vagyok keseredve és mindjárt sírok is hagyjanak békén. Amelyik pilóta nincs vagy nem érzi magát jó formában vagy netán ennek az ellenkezőjét nyilatkozza annak szvsz nincs is helye a mezőnyben.
mod: Amelyik pilóta nem hiszi el magáról hogy képes a győzelemre az nem lesz VB.
-
Oliverda
titán
válasz
!Overdose! #19612 üzenetére
Javaslom hogy legközeleb nézz a tükörbe alaposabban mielőtt ilyeneket írsz le. Másrészt pedig szerintem inkább ne próbálj általad kitalált fikciókat tényként leírni mert ez lehet hogy annyira nem kifizetődő.
Hogy egyeseknek mekkora szálka a szemükben az hogy Hamilton ennyire erős ellenfél. Mondjuk nyilván ha a mezőny végén kullogna egy Force India-val, és nem kellene számolni vele a győzelmekért folytatott csatákban már a kezdetektől fogva, akkor nem is esne róla ennyi szó itt az irigyek részéről. A köcsögözés és hasonló becézések is csak azt bizonyítják hogy Hamilton az egyik legjobb a jelenlegi mezőnyben mivel talán vele foglalkoznak a legtöbbet. Így tovább srácok!
-
Oliverda
titán
válasz
!Overdose! #19603 üzenetére
Ne írd le.... nem különösebben érdekel.
Ilyen szövegeket meg bárki ki tud találni. Mese habbal. Nyilván az is csak véletlen hogy mióta Hamilton az F1-ben van minden jegy elkel(t) a Brit nagydíj összes napjára...
-
Oliverda
titán
válasz
!Overdose! #19586 üzenetére
Sajtógenyázás az egész semmi több.
Nem kell játszani az eszed, írd le. Vagy nyúl vagy?
wildrain: Elfogadta, de valószínűleg utána a manegement nem tetszését fejezte ki hogy kapásból rábolíntott egy ilyen dologra. Tehát nem ő gonodlta meg magát.
-
AMD Power
titán
válasz
Ez egy picit nevetséges.
-
hunnylander
őstag
válasz
Ki vele, ne szegyelld, ha olyan lenne, hogy kibannolnanak erte, akkor meg foleg! Legalabb tisztul a forum es ez egy igenyesebb hely lesz, ahol nem gyalazzuk egymas kedvenceit. En mar le irtam a velemenyemet a harmadik cikk kommentjeiben. (10, 19, 35, 43)
Ez nem ilyen egyszeru. Buttonnak nem kell aggodnia a VB miatt. Es, ha Button triatlonban hivta ki Lewist az egyaltalan nem fair, mert az hazai palya. Egy sokkal egyszerubb versenyt kellett volna valasztaniuk, egy semleges sportagban. Egy olyat ami nem ido es energiarablo. En egy egyszeru ugyessegi vagy rovid futoversenyre gondoltam volna ami nehan perc alatt megvan es a gyoztes mar verheti is a mellet, de egy komoly triatlon verseny tenyleg nem illik egy VB eselyes pilota programjaba a szezon kellos kozepen.
Lewist egyebkent csak belesodortak a dologba, mar ott (a sajtotajekoztaton) latszott rajta, hogy ez nem igy megy, a csapat ezt nem biztos, hogy engedni fogja: [...]
Olvasd mar el a mai sajtotajekoztato szoveget. Lewis es Jenson joban vannak, Lewis biztos, hogy nem egy triatlon versenyre gondolt. Egyszeruen csak mondani kellett valamit az ujsagironak, es a sracok amugy is mindig zrikaljak egymast ilyen dolgokban. Mit nem ertesz ezen? Persze te szeretned, ha Lewis pl. leserulne vagy kifarasztana magat egy hulye triatlonversennyel, amikor olyat meg nem is csinalt, es emiatt nem tudna szerepelni egy futamon. De en nem!
Button egy konkret triatlon versenyt ajanlott, raadasul ebben a honapban. Ez azert tenyleg elfogadhatatlan. Biztos vagyok benne, hogy Lewis ezt nem fogja annyiban hagyni, es a szezon utan sort keritenek majd egy versenyre. -
7Heads Drago
veterán
válasz
!Overdose! #19171 üzenetére
Miért?
Mert nem a sarki csehoban nézem meg, illetve a lakást meg nem engedik a nők leamortizálni a haverok által.
És hidd el mi így is jól érezük magunkat. -
Jadro
veterán
válasz
!Overdose! #19171 üzenetére
"Vicc, hogy egy verseny alatt több száz hsz születik!"
Próbálok nevetni, de még nem találtam meg a poént. Pedig sikerülni szokott.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
!Overdose! #18737 üzenetére
Egyáltalán nincs rátervezve az autó!
Ezt bizonygatom én is a kollegának.... -
Motion_Blur
félisten
válasz
!Overdose! #18672 üzenetére
Itt a legrövidebb a boxutca, nagyon kevés időt veszít a versenyző + 1 stoppal, szerintem lesz bőven 3 kiállásos taktika, Hamiltonnál is meg lehetne húzni. 11-12-ről - mivel jó a McLaren végsebességge, van esély az előzésre - 4-5. hely fogható lesz szvsz.
-
Adrián29
aktív tag
válasz
!Overdose! #18672 üzenetére
Én meg kiváncsian várom,hogy mikor lesz megint hami ,torpedós kedvében
-
Male
nagyúr
válasz
!Overdose! #18522 üzenetére
Igen... hogy bezáruljon a kör, most Sutilnak kell belemennie Hamiltonba... a rajtbüntetése miatt erre még esély is lesz
[CS]Blade2: Azt is mondta, hogy épp az élen volt, amikor belement Kimibe... szóval ilyen apróságokon nem kell fennakadni.
borsi: Pl hogy az F1-nél maradjak, Kimitől még nem hallottam hasonlókat...
-
borsi
tag
válasz
!Overdose! #18522 üzenetére
Button?
Úgy legyen, de nagy tétet ne tegyélFélretéve a tréfát, szerinem már kiégett. Talán egy új csapat segíthetne még rajta...
-
hunnylander
őstag
válasz
!Overdose! #17098 üzenetére
Nem is ugy fog mukodni.
A pilotak csak tajekoztatva es ellenorizve lesznek, nem leszabalyozva.
FIA looks at ECU safety car solution
The idea is for the standard ECU to be used to provide a display to the drivers informing them of how quickly they can return to the pits once the safety car has been deployed.
-
Pá
addikt
válasz
!Overdose! #17090 üzenetére
Először valami figyelmeztetést kapnának a pilóták, amire lenne pár másodpercük visszajelezni. Gondolom addig felkészülhetnek a lassításra.
#17096: itt mit kell nézni? vagy csak unatkozol?
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
!Overdose! #17090 üzenetére
Nem hiszem, mert ugy müködne mint a box limit, egyből lelassulna mindenki másodperc alatt..
nekem 2 gondol van vele:
1. ha vkinek nem müködik, és belerohan 300-al az elötte 100-ra limiteltnek
2. ha 100-al mennek nincs akkor hütés, és, hogy birná a motor azt a hőmérsékletet? kérdés merül felde ez a szabály is ratyi lenne, inkább mindenkit össze kellene szedni és vissza a boxba, majd ha eltakaritották a roncsokat, stb... ujra felvinné öket a sc, közben mindenki tankolna amenyit akar, stb...
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
!Overdose! #17073 üzenetére
nem lett volna pontszerző. 33másodperc volt az utolsó pontszerző hely, ettől sutil lett volna kb jó 18sec-el a 4. helyen, és +15sec büntit meg simán kapott volna 3 autót elözött meg szabálytalanul
-
vagamo
őstag
válasz
!Overdose! #17073 üzenetére
É is így gondolom!
-
lsc
nagyúr
válasz
!Overdose! #14844 üzenetére
Nem vitatkozni akarok , viszont Kova és Alonso kiesése miatt tudott pontot szerezni . Tudom autóverseny , és a kockás zászló a vége , viszont a kiesések nélkül nem lett volna esélye . Szerencséje volt , összejött , megérdemelte ennyi .
-
Integra
titán
válasz
!Overdose! #14345 üzenetére
határozottan jobban áll neki a fehér szín, mint a vörös
-
Adrián29
aktív tag
válasz
!Overdose! #14358 üzenetére
Gondolom most nagyon berezelt...
Remélem lehet mindenkinek lehet egy saját véleménye...
És tiszteletbe kéne tartani ki kinek drukkol khm... -
manutdzoli
senior tag
válasz
!Overdose! #14346 üzenetére
Remélem hasonló eredményei lesznek mint az apjának
-
30z.Samu
titán
válasz
Remélem lesz olyan pályafutása, mint az apjának.
-
gV
őstag
válasz
akkor 10 év mulva a Ferrariban, de legalábbis kivánom neki h többre vigye -már ha ezt komolyan csinálni fogja- mint lauda fia
Danica jó csaj, grat neki, Mouton után biztos Ő a legismertebb/sikeresebb női autóversenyző
-
proof88
addikt
válasz
!Overdose! #14341 üzenetére
Ismétlésről már nem olyan.
Egyébként én azt gyűlölöm, mikor belső nézetből látjuk az egyik kamerát a kocsiban, és nem tudom átélni a gyönyört, mert szaggat a hang. Most már minden futamon, pedig tavaly volt, mikor folyamatosan lehetett hallani a kocsi hangját. Ez miért van? Miért nem oldják meg? -
bdav
őstag
válasz
!Overdose! #14281 üzenetére
ja és kiderülne h. Todt is odamegy. lol lenne
-
pH érték
aktív tag
válasz
!Overdose! #14114 üzenetére
Tisztában vagyok a dolgokkal, csak kb ilyen és hasonló dolgokat vágnak mostanában a fejemhez, akik esetleg nem szeretik Kimit.
-
hunnylander
őstag
válasz
!Overdose! #14073 üzenetére
Itt nem a kitalálásról van pusztán szó, hanem a megvalósításról.
Soroljad azon Honda pilótákat akiket go-kartos kölyökkorukban szerződtettek kifejezetten a csapatuknak nevelve.
-
hunnylander
őstag
válasz
!Overdose! #14064 üzenetére
Na ne! Direkt odaírtam zárójelbe, a gyengébbek kedvéért.
Egyébként nem sértésnek szántam a koppintás szót. Nagyon helyes, hogy a Honda követi a McLaren példáját.
-
shev7
veterán
válasz
!Overdose! #14027 üzenetére
miert, mi alapjan kene? a tenyek makacs dolgok tudnak lenni...
-
Mezcal
addikt
válasz
!Overdose! #14032 üzenetére
Arra van egy statisztikám...számolni nem tudok.
-
Mezcal
addikt
válasz
!Overdose! #14027 üzenetére
Igen, a saját vhs kazettáim az én enciklópédiám, meg ami megmaradt a fejemben.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
!Overdose! #13490 üzenetére
Mert nem elég megbizható az autó.
De ez egy jelzés a többi csapat számára, hogy kivel is kell egy futamon számolni. -
7Heads Drago
veterán
válasz
!Overdose! #13485 üzenetére
Azért ne felejtsük el az előző futamon elért legjobb köridőt, amit Heidfeld futott.
Mclarent lazán verte. -
Integra
titán
válasz
!Overdose! #13193 üzenetére
ne ülésezzen hanem húzzon el de gyorsan, amíg még ennyivel megússza.
már be se engedik egy pár helyre, nem tudom mit akar... -
Motion_Blur
félisten
válasz
Szerintem nagyon túl van már lihegve ez a téma...
-
venember83
nagyúr
válasz
Az egyenruhás hostesseket is meghívta?
-
Zé_Mester
őstag
válasz
!Overdose! #13185 üzenetére
ez a pali mér tuti nem 100-as.
és ez a FIA elnöke ???? hát komolyan mondom hogy szégyen. ha arra sem emlékszik hogy pár napja mit nyilatkozott, akkor nem épp a FIA élén kellene rontani a levegőtSemmi kétség, az FIA a kellő időben válaszolni fog nekik...
kíváncsi leszek milyen választ kap majd erre a meki meg a bömbi a FIA-tól, de remélem valaki jól pofánvágja mostmár ezt az idióta vénembert -
hunnylander
őstag
válasz
!Overdose! #13043 üzenetére
Di Montezemolo ezzel elkésett, ha a szezon előtt mondta volna, talán még nem röhögtünk volna rajta, ennyire.
Di Montezemolo le van maradva egyébként, Ron Dennis hetente szokta beleszőni a nyilatkozataiba, hogy a McLarené a világ legjobb versenyzőpárosa. A számok minden tekintetben Ront igazolják.
-
AMD Power
titán
válasz
Igen? Massa nálam se illik egy ilyen képbe. Kimi + LH már más lenne.
-
gV
őstag
válasz
ezt eddig is tudtam, azért jó h Luca megint elmondta
-
Oliverda
titán
válasz
Ezt szerintem ő sem gondolja komolyan (Massa-ról).
-
JJános
addikt
válasz
!Overdose! #13032 üzenetére
2008.03.31 a dátum. A forrást hitelesnek gondolom. 20 milliós fizetést nem hiszem, hogy Hami kapna. Az túl sok. Lécci nézz utánna, ha tudsz.
Lehet, hogy abban más is van, nemcsak a fizetés, de évi 20 milla az sok.
Ha a versenyzők értékét vesszük, akkor nagy, és durva eltérések vannak. Kimi a világbajnok kevesebbet kap, mint Lonzi, és sorolhatnám.
Nálam Button fizetése meglepő, és Barkáé. Buttoné tetszik, Barikáét sokallom.
-
30z.Samu
titán
válasz
!Overdose! #13032 üzenetére
Én Nakayima pénzét is elfogadnám.
-
Atlantis
veterán
válasz
!Overdose! #13021 üzenetére
Hát ez szomorú. Hogy felejtettek el autót tervezni egyik évről a másikra? Szerintem jelenleg a Toyota is előttük van, nem csak a cikkben említett 3 csapat.
-
30z.Samu
titán
válasz
!Overdose! #13011 üzenetére
De tényleg erősebbek, amióta Ralf elment.
-
30z.Samu
titán
válasz
!Overdose! #13008 üzenetére
Pedig jó lenne motoron is.
-
JJános
addikt
válasz
!Overdose! #13003 üzenetére
Igen. Nyugodtan elhiheted.
A Forma 1-el egy időben születtem. (1950)
Bár ebből én mit sem tudtam, de amikor elkezdték közvetíteni nálunk, akkor már figyeltem a futamokat.
-
JJános
addikt
válasz
!Overdose! #12997 üzenetére
Nem gond! Az utolsókból lesznek az elsők!
Végül is elférnek, és az a lényeg.
-
Peat;)
veterán
válasz
!Overdose! #12995 üzenetére
Volt gond, csak nem olyan féle. Alig volt néző a pályán, mintha egy zárt téren versenyeztek volna. A fociban az ilyen büntetés a csapatoknak. Remélem f1 már nem ilyen lesz... Rekordok könyvébe be lehet vinni viszont, mint a legpazarlóbb sportesemények egyike. (világítás). Most hogy jön a bio cuccot tartalmazó üzemanyag f1-be ideális is. (irónia)
-
Rick4
félisten
válasz
!Overdose! #12957 üzenetére
nem tudom, te hogy vagy vele, de szerintem az sem érdekel senkit, hogy egy úszóversenyen ki volt a negyedik....ott is van a legjobb, meg az összes többi..ki az a button? csak nem az időmérő- világbajnok? sajnos ezt lefutott versenyre játsszák..
-
JJános
addikt
válasz
!Overdose! #12948 üzenetére
Örülök, hogy Sumi nem akarja az életét veszélyeztetni. Sok jó versenyzőt vsztettünk el, akik nem sportolás közben mentek el.
Haminak szerintem csak egy fint kell legyőznie. Kova egyenlőre nem képezi a veszély tárgyát. Most is csak azért tudott elmenni, mert Hami a boxban elfogyasztott egy reggelit, meg egy-két csavart kellett neki az autóján elfűrészelni, meg egyéb ilyen nyalánkságok. Kova jó képességű fiatal, de szerintem a McLaren mégegyszer nem kockáztatja meg, hogy két azonos tudású versenyzője legyen.
Kimi az ő vetélytársa, más nem jöhet szóba.GV: Persze. Azért tettem oda a
Pedig valamikor nagyon bíztam benne, és az ő kommentárjain nőttem fel. -
AMD Power
titán
válasz
!Overdose! #12948 üzenetére
Reméljük ebben az évben össze is jön neki.
-
lacafaca
addikt
válasz
!Overdose! #12912 üzenetére
hiába minden szó...nézd meg [link] itt a hsz-eit...már rájöttem ki ez az arc...ott is a legnagyobb feszültségkeltő. azt hiszi, hogy itt is el tudja azt játszani, amit ott...
-
pH érték
aktív tag
válasz
!Overdose! #12838 üzenetére
Baromságnak tartom, mert előfordulhat, hogy több versenyzőt kell elengedni, és az így kieső idő több lesz mint 120%. Így a véletlen múlik, hogy egyesek mennyit tudnak majd benzint spórolni versenyre.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
A 120% kicsit szigorúnak tűnik elsőre
-
DigitXT
félisten
válasz
Nem tűnik hülyeségnek.
-
Integra
titán
válasz
!Overdose! #12233 üzenetére
azért pajesz jó esőben is..
-
Calogero
addikt
válasz
Az a verseny sztem pont rossz példa Alonso esős versenyen való vezetési tudására,
Hát igen 15. helyről feljönni az első helyre... ténleg nem kell hozzá tudás....
-
Adrián29
aktív tag
válasz
Teljesen igazad van!
Button a legjobb esőmenő,Alonsó meg nem is tud elindulni esőben,sőt Buttontól kér segitséget.
Hihetetlen értelmes hozzászólásod van.
És mi történt 2006-ban?Button vb-ok lett.
Go Alonso -
prmcsk
addikt
válasz
!Overdose! #12232 üzenetére
Nem tehetek róla, utálom szegényt! Sejtettem, de akkor ezt kell mondani és ennek tudatában értékeljük hsz.-od.....
Calogero: köszi...
-
Oliverda
titán
válasz
!Overdose! #12232 üzenetére
Szerintem meg te sem hiszed el azt a hülyeséget amit leírtál. Annak a balestenek semmi köze nem volt ahhoz hogy nedves volt az aszfalt.
Nem volt gyorsabb Button.
mod: Megtanulhatnál már egy hozzászóláson belül válaszolni több hozzászólásra.
-
proof88
addikt
válasz
!Overdose! #12226 üzenetére
Nem azt mondtam!
Csak azt, hogy többet tudna magával kezdeni, mint szárazon a jelenlegi kocsival. Egyébként meg ez a videó, amit linkeltél, nem értem miért kapcsolódik ahhoz, hogy Alonso nem tud esőben vezetni, ez szárazon is megtörténhetett volna.
-
prmcsk
addikt
válasz
!Overdose! #12226 üzenetére
Ne legyél már elfogult.....Belinkeled ezt, mintha magától hibázott volna.
Én még emlékszem, mikor valamelyik versenyen esőben hülyére szivatott mindenkit és a legnagyobbakat is körbeautózta, a sokadik helyről rajtolva.
Valaki nálam "fanabb" még azt is meg fogja mondani, hogy melyik verseny volt ez... -
Integra
titán
válasz
!Overdose! #11005 üzenetére
azt szeretném tudni hogy a honda mennyire adott szabad kezet rossnak.
ha van egy kis esze a japóknak, akkor most zsebre dugják a büszkeséget és hagyják, hogy ross rendet rakjon és az legyen amit ő mond..
tőle csak tanulni lehet -
JJános
addikt
válasz
!Overdose! #11005 üzenetére
Hullanak a fejek. A német után, egy japán.
A seggek megrugdosva. Akik nem akarnak, vagy tudnak jobban dolgozni, mennek. A Honda sokunk örömére fel akar zárkózni. Felejtős lesz a gyenge szereplés.
Reméljük Ross Brawn-Brown (nem kivánt rész törlendő) érti a dolgát, és egy reményünk szerinti csapatot kovácsol.
Hulljon a férgese!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
!Overdose! #10997 üzenetére
Szerintem 2007 Monaco GP-ig volt a Rosso Corsa (229120)
-
Pilács
senior tag
válasz
!Overdose! #10997 üzenetére
Köszi, megtámadtam, várom a válaszát...
-
gV
őstag
válasz
!Overdose! #10738 üzenetére
Massa sokkal jobb ídőt ment mult héten
-
aesir
veterán
válasz
!Overdose! #10626 üzenetére
Nem egészen.
-
venember83
nagyúr
válasz
!Overdose! #10626 üzenetére
Meg Button miatt AMD Power.
-
Integra
titán
válasz
!Overdose! #10613 üzenetére
én ezt akkor is megmondtam volna, ha nem mondja el...
-
emre33
addikt
válasz
!Overdose! #10517 üzenetére
Na most megkevertetek. Akkor hány pont is lett volna?
-
Pá
addikt
válasz
!Overdose! #10517 üzenetére
Hamilton: 109
Alonso: 109
Hungaroring: -15 -
manutdzoli
senior tag
válasz
!Overdose! #10469 üzenetére
nem valami jó hír
Hivatalos: Ralf Schumacher a DTM-ben folytatja pályafutását
Kívánom neki hogy legyen sikeres. -
Adrián29
aktív tag
válasz
!Overdose! #10123 üzenetére
Persze,ha 2-szer nyer valaki vb-ot,biztosan csak"jól jött ki neki a lépés!"LOL
-
hunnylander
őstag
válasz
!Overdose! #10054 üzenetére
Dehogy nem, mindkettővel egyszerre (BMW Williams).
Ha a BMW marad a Williams-nél már lehet, hogy VB-t nyertek volna. De hát makacs németek, azt hitték minden megy erőből.
-
Ricardo
titán
válasz
!Overdose! #10017 üzenetére
Lehet hogy pont azért jöttek elő a dolgok
-
venember83
nagyúr
válasz
!Overdose! #10023 üzenetére
Én igazinak mondanám... A mai vicc, nem csoda, hogy pl Kimi sem szereti, csak a vezetést. Megjegyzem én is utálom ezt a videót, csak azért tudtam melyik, mert már többször láttam. De most nem néztem meg.
-
manutdzoli
senior tag
válasz
!Overdose! #9986 üzenetére
A Honda nem úgy állít mintha dobogó környékén lennének.Kívánom nekik hogy 2-3év múlva alkosson valalmit Brown,de a ferrarikat ne érje utol
-
Motion_Blur
félisten
válasz
!Overdose! #9981 üzenetére
Attól még egy kicsit messze vagyunk
-
greatchaos
addikt
válasz
!Overdose! #9979 üzenetére
azért, mert nekik szurkolok
-
AMD Power
titán
válasz
!Overdose! #3721 üzenetére
Hát igen. RB hol volt ma illetve ebben az évben Button-hoz képest.
Aktív témák
Hirdetés
- Monitor Audio silver rx6 eladó.
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 5060 - 16GB RAM -1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 5 5600 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- 830 G11 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 32GB 512GB ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest