- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Aktív témák
-
Thrawn
félisten
-
venember83
nagyúr
válasz
Integra #13209 üzenetére
Jelmez csak jelmez. Másabb lenne, ha kimonós csajok büntették volna? Kétlem. Mondjuk eleve nem fogom fel ilyen komolyan a kérdést. Idézek magamtól, ne írjam le megint: "Hadd tegyen már szabadidejében azt, amit akar. Tudtommal ő is demokráciában él és tudtommal senkit sem kényszerített semmire, a tettestársak kiskorúak sem voltak, nem tudom miért kell ezt felfújni. Persze emellett nem vitatom, hogy idióta és tényleg ki kéne dobni az FIA vezető pozíciójából."
Mi közöd van pl ahhoz, ha otthon egy horogkeresztes zászlóra gerjed be és rá-ráhúz? Hm?
-
wildrain
addikt
válasz
Integra #11574 üzenetére
Honnan jön ez a hülyeség, hogy ha begurul a boxba kizárják? Barrichellot nem a begurulásért, hanem a piroson való kihajtásért zárták ki.
Egyébként ezt az új SC szabályt pontosan a pilóták és a csapatok kedvéért hozták, nem az FIA találta ki. Éppen ők nyafogtak, hogy teljes a káosz az SC alatt, összezavarja a taktikákat, elvesznek az összeszedett előnyök, és balesetveszélyes a boxutca, mert mindenki lóhalálában vágtat be ilyenkor. Az FIA megoldotta a kérésüket. Vagyis megoldotta volna, mert ez egy megoldhatatlan helyzet, sehogy sem tökéletes. -
D.Orion
veterán
válasz
Integra #11565 üzenetére
(#11521) D.Orion
Hát látod... Nem értem, hogy miért jó ez nekik. Ők csak jót akarnak tenni a sporttal állítólag... Szerintem elmehetnének nyaralni a Holdra szkafander nélkül... Akkor tennének jót az F1-el.
Rubens-et kétszer is megszívatták ha úgy vesszük, én biztos ideges lennék(bár én azon csodálkoztam, hogy kapásból nem kapott kizárást, mert tavaly az ilyenért azonnal fekete zászló volt, az egyik versenyen. Lehet nem jól emlékszem.)
Alonso: Én nem szeretem, de ha megbűntetik bármi miatt is... Egyszerűen nonszensz...
(#11568) hunnylander: Szerinted a versenybírák nincsenek öszefüggésben a FIA-val?
-
manutdzoli
senior tag
válasz
Integra #10508 üzenetére
Ross Brawn: "Csak Barrichellot ismerem, még a Ferraris időszakból. Ezért azt mondom: adjatok neki egy győztes autót és nyerni fog. Kétszer is bajnoki címet szerezhetett volna, ha nem áll az útjába Michael Schumacher.
Ez jó,ha nem áll az útjába schumacher.Ezt úgy mondja mintha Schumi elvette volna barrichellotol egy pár vb címet
Nem most kell puncsolni.
-
venember83
nagyúr
válasz
Integra #10299 üzenetére
Ne félj, majd jó is lesz!
10297: Amennyiben a Toyota lenne az ellenfél, akkor valóban, különben nagyon nem hiszem. Tud egy pár okosságot a McLaren is, nem féltem őket. Az 1-2 tizedes maranellói előnynek a wokingiakkal szemben viszont örülnék, az pont elég ahhoz, hogy még úgy-ahogy verseny legyen és ne csak a boxban történjenek előzések.
-
Oliverda
titán
válasz
Integra #10191 üzenetére
Hiába, született színészek. Különösen az utóbbi (~2:40).
-
hunnylander
őstag
válasz
Integra #9312 üzenetére
Javaslom nézz utána a csoki kipörgésgátló mentes teszteredményeinek; dec. 5, dec. 6, dec 10, dec. 11.
A GP2-t is kipörgésgátló nélkül nyerte egyből az első szezonjában (2006).
-
venember83
nagyúr
válasz
Integra #8646 üzenetére
Figy, ki tudja, lehet nem is kell, not is csak image miatt tart, a pasikat favorizalja, platformfuggetlenitette magat
Komolyra forditva a szot, abszolut nem itelem el Flaviot, ha nem talaltam volna idoben normalis feleseg-materiat, akkor igy konnyu fiatalnak maradni. Naominal szebb a csaj, mindenkepp. Valtoznak az idok, mindenki a penzre hajt, szomoru. Ennel mar csak az szomorubb, hogy nekem nincs penzem
-
venember83
nagyúr
válasz
Integra #8624 üzenetére
Biztos le is ultettek, vagyis ultette, az asszony. Ebedhez vagy vacsorahoz. Mondtam mar, hogy bar nem imadom a nemeteket, de el tudnam viselni, ha Schumi <jog szerinti> kolyke lennek? Ez is azert mekkora hir lenne uborkaszezonban.
Megtalaltak Schumacher legnagyobb fiat!
Az apa mindent tagad, de a birosag apasagi tesztre kotelezi, stb stb.
-
hunnylander
őstag
válasz
Integra #8507 üzenetére
Te is félreértetted. Próbáljátok már a mondatokat a szövegkörnyezetében értelmezni, és nem kiragadni néhány szót.
Azt mondjad már, hogy Alonso, mikor engedte el Hamilton-t? A Hungaroringen, az időmérőn? Spa-ban? Interlagosban? Hol? Én csakis erre értettem a 'minden áront'. Nem volt pilótasorrend, Alonso akart favorizációt magának, de nem kapott.
Hamilton pedig nem volt első a csapatban, egyszerűen csak jobban kedvelték, de Alonso-t nem utasították kiszolgálni őt. Pont.
-
hunnylander
őstag
válasz
Integra #8503 üzenetére
A McLaren rosszabb, mint a Ferrari. Mert kémkedett. Továbbá hülyének is lehet tartani, mert nem a címre hajtott, minden áron.
Attól, hogy Hamilton tudott jobban beilleszkedni a csapatba, az még nem jelentette azt, hogy Alonso-nak ki kellett őt szolgálnia, úgy mint Massa-nak Kimi-t (vagy régebben Schumit, a Barrichello-s dolgkat meg ne is ecseteljük).
Én erre próbáltam utalni, hogy a McLaren-nél Kova megkapja majd az esélyeket, nem csinálnak belőle Barrichello-t. Nem kényszerítik bele a fegyverhordozó szerepbe. Hamilton Alonso ellen is maga kaparta ki a gesztenyét. Ha kevésbé utálnád Hamilton-t észrevehetnéd, hogy nem kell őt ajnározni, tolni ahhoz, hogy jó eredményeket érjen el.
-
hunnylander
őstag
válasz
Integra #8494 üzenetére
Egy napra érd be eggyel.
Látom cáfolatot nem mellékeltél, szóval egyetértesz.
Például, ha Massa magának versenyzik a szezon végén és Brazíliában, most Alonso lenne a világbajnok. Vagy, ha a McLaren-nél lett volna olyan sportszerűtlen pilótasorrend és elengedési húzások (ami tiltott és messze a Ferrari-nál a leggyakoribb az egész mezőnyben és az egész F1-es történelemben), akkor is egy McLaren-es lenne a világbajnok.
-
hunnylander
őstag
-
-
wildrain
addikt
válasz
Integra #8205 üzenetére
Plusz az év időmérője címet is megkapta, holott Massa általában nehezebb autóval kapott el ugyanannyi pole-t, mint Hamilton. Vagy lásd pl. Silverstone-t, ahol ölébe pottyant a pole egy szuperkönnyű autóval is. Végülis mindegy, de az biztos, hogy semmi objektivitás nincs ezekben a díjakban.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Integra #8182 üzenetére
Birkával és a playboy gyerekkel nem hinném, hogy sok esély van fejlődni, ha Brawn rendberakja a csapatot, és monjuk 2009-2010-re össze tudnak hozni egy olyan autót, amivel futamgyőzelemért lehet harcolni, akkor ott bizony már a két pilóta lesz a szűk keresztmetszet szvsz
Lonzinak meg vannak infói Renault-ról, McLarenről, meg persze a Ferrariról is
-
-
hunnylander
őstag
válasz
Integra #7967 üzenetére
Briatore: 60 percent chance of Alonso deal
Briatore szerint 60% az esélye, hogy Alonso náluk fog versenyezni. Az a 40% meg a WMSC?
Állítólag Alonso-ék már kötöttek valamilyen 'szerződést' a Toyota-val arra az esetre, ha a Renault belerokkanna az aktuális kémügybe.
-
venember83
nagyúr
válasz
Integra #7698 üzenetére
Ha 50x elem toljak a mikrofont akkor sem nyilatkozok olyasmit, ami nem tunik valoszinunek. Hisz RB azzal indokolja donteset, hogy nem volt meg a kihivas illetve, hogy nem brit kozpontu a Ferrari. Eme ket indok ervenyes volt ezelott a szezon elejen is, nem most szulettek, ezekkel tisztaban volt akkor, mikor azt allitotta, hogy visszateres eseten csak a Ferrarit valasztana.
Ha pedig gondolkodni szeretnek, akkor nem nyilatkoznek, egyszeru, vagy siman kerulnem a valaszadast, jok ok ebben
-
venember83
nagyúr
válasz
Integra #7684 üzenetére
Talan azert mert enyhen csalodtunk Ross Brawnban, egyet mond s mast csinal... Ha nem volt biztos abban, h visszater a Ferrarihoz, akkor ne igergetett volna, szvsz. Ez az oka a nemtetszesunknek, ha beszelhetek tobbek neveben.
Hondabol jo csapatot lehet kovacsolni (vb-cim azert min. 3-4ev), de ahhoz az is kell, h ne kergessek el Brawnt ido elott, mint anno Richardsot.
mod: enyhen megeloztek, ejnye...
-
erdoke
titán
válasz
Integra #6550 üzenetére
Persze, pl. a Vodkafón mekkorát bukott vele, hogy a Ferraritól a McLarenhez pártolt. Egész évben hízott a májuk, hogy milyen király döntést hoztak, de a végén beszívták. Se konstruktőri, se egyéni cím.
Azon kellene elgondolkodnia a szürkéknek, hogy senki nem óvott, amikor azt a pofátlanul enyhe büntetést kapták a kémügyben... Pedig már akkor kijárt volna egy jókora pontlevonás, netán kizárás, most csak lengethetnék a Live menüt a lelátóról.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest