Aktív témák
-
törölt tag
De legalább megy. Többet akar mint amire az autó képes, ezért esik le a pályáról.
De ezzel együtt bejött..a legtöbb hibával.
Kovalainen-nek is grat, szép lett volna ha sikerül megfognia Rubens-t, de valszeg ajjor elszállt volna mint Hamilton maikor uezt akarta.Vettel-nek, Webber-nek nagyon nagy grat. Button-nak megint jól jött az SC, de most ez sem volt elég.
-
Zé_Mester
őstag
pl kire gondolsz?
Wéber F1szimulátoros világbajnokosrenaultcliokupagyőztes szupertehettségre????
kétlem
vagy esetleg valaki olyanra, aki életébe nem közvetített még 10 percnél tovább?sztem Palik a legalkalmasabb.
vidám futamokat tud csinálni, még a legunalmasabb Safety Car-os körökből is.
25éve csinálja ezt az egészet, és sztem meg is látszik rajta, mert nagyszerűen csinálja amit csinál.
és az hogy hibázik néha, sztem ő is ember ahogy te vagy én - HIBÁZUNK. -
Zé_Mester
őstag
hát nem tudom miért bántja mindenki Palikot. (tisztelet a kivételnek, de nagyon sok fórumon láttam hogy Palik így meg úgy)
abba a kis 2 m2-es liftbe, ahova a rohadék RTL-Klub és vezetősége betuszkolta őket, 4 kicsi, 15"-os monitoron kapják az infókat.(1 az élő futam, 3 a többi infó).
sztem nem az ő hibája hogy nem látja normálisan a dolgokat, mert ha elképzeled magad előtt akkor te se biztos hogy mindent le tudnál venni róla.
régen ezért szerettem amikor még a M1-en volt közvetítve a futam, mert akkor legalább rászánták az összeget és a kommentátort kizavarták a futam helyszínére és akkor ott mindent látott és tudott normálisan, nem egy kis képernyőről kellett kitalálnia hogy valyon mi történik a pályán, és hogy éppen ki az aki ott megy.
am meg próbáld ki (hogy ha esetleg letöltesz futamokat) hogy leveszed a hangot és elkezded nézni, közbe pedik kommentálod a dolgokat (mintha te lennél a kommentátor élő adásba)
így már mindjárt másképp látod majd a helyzetet, de ha csak belegondolsz, hogy ott ülni, figyelni, és közbe kommentálni ami történik 1,5 - 2 órán keresztül, nem is olyan egyszerű, mint ahogy azt a TV képernyő mögül gondolná az ember.jaam, és még valami : ezt nem azért írtam hogy bántsalak vagy ilyesmi, ha nem szereted akkor nem, nem mindenki egyforma. csak gondold át.
-
MPowerPH
félisten
Én elítélem a rasszista megnyilvánulásokat is, és az olyan szervezeteket is, akik azt "tanítják", hogy csak a fehér ember ember. Ez mindig a Mein Kampf -ra emlékeztet. Ajánlom figyelmedbe, olvasd el. És megmondom neked, hogy lehet egy néger vagy egy izraeli többet ér mint egy sima fehér ember. És ezt az USA -ban látták meg. Had ne mondjam, hogy az USA hol van MO -hoz képest.
Erről ennyit. Itt be lehetne fejezni az ilyen tartalmú megnyilvánulásokat.Mikor derül ki, hogy Dennis papa fellebbezését egyáltalán elfogadják e?
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest