- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
AMD Power #35356 üzenetére
Jó pilóta, megvan rá minden esélye. Főleg ha egyenletesen jól teljesít. Úgy tűnik az autóval nem lesz gond, a motor jó, a kasztni is (lásd Mclaren, azonos motor de mégis a középmezőnybe estek vissza).
Viszont most Alonso is villantott, igaz kb üres tankkal ment.
Igen izgalmas idénynek nézünk elébe szerencsére.
Még a Williams is villanthat, BMW is, Vetteltől is várnék az előző folytatásaként vmi izmosabb idényt. Renault is feljöhet még, elvégre év végére már majdnem jó kocsijuk volt... Ferrari sem ül a babérokon (Shuminak is lesz 1-2 jó 5let a farzsebében), Ron Denis-ék is lapátolnak majd, hogy az élen lehessenek.
Régen nem ígérkezett már ilyen "színes" évad. -
-
törölt tag
válasz
AMD Power #34719 üzenetére
A Honda semmiképpen sem
Ez már nem Honda..sokat tettek az idei autóért..gondolom Brawn kisajtolta amit lehetett, de eladták a kasztnit és nem ők adják a motort...ez már nem Honda.
Baromira kár szerintem, a Honda nagy név ahoz, hogy hátat fordítson az F1-nek, de hát megtette a Ford is..Remélem a Toyota nem vonul ki.Rondák az autók nekem még mindig ehh, remélem tényleg sokkal több lesz az előzés, mert én spec. nem könnyen nyelem le ezt a hátsó szárnyat illetve az autó arányait.
-
hunnylander
őstag
válasz
AMD Power #33855 üzenetére
Kisebbfajta elektronikai hiba volt. A motor nem ment tönkre.
Megjegyzem (ha az volt, ha nem): hogy a teszteken történő 'rejtélyes' megállások jelentős része tesztprocedúra. A csapatok felszokták mérni egy konstrukció jellemzőit; pl. azt, hogy mekkora távolságot tud még megtenni az autó az üzemanyagszintjelző nullázódása után.
Jó lesz ez a slick gumi.
-
ktg3
őstag
válasz
AMD Power #32886 üzenetére
nem
de asszem ez ki lett tárgyalvaaz utóbbi évek legjobb előzése az talán massa kubica talán japánban ha jól emlékszem
-
D@ni88
addikt
válasz
AMD Power #32633 üzenetére
azért ezt nem mondanám...
mivel év elején jó volt, majd aláadták az újabb fejlesztéseket, amik nem feküdtek neki, majd amikor visszacserélték, akkor azért elég szépen ment, legalábbis a korábbiakhoz képestszval jót akartak de rosszul sült el ennyi.
máshol is volt már olyan hogy rosz irányba indult meg a fejlesztés...
Lásd quick nick vs kubica... pedig mind a 2 gyors pilóta...
csak kubicának jobban bejött az idei kocside jön majd a téli szezon ahol majd szinte egész végig kocsikázik állítgatja a kocsit meg minden.
szal majd csak hasznáraválik, megismeri a kocsit, mert hát tudjuk hogy beállítani nem nagyon tudja, de ha bevan akkor megy vele rendesenaz a best of kimi videó meg pff, jóhogy össze tudják válogatni... mutogatják az angol futamos pördülését
de azt nem mutatják hogy körönként száradó pályán 7tizedeket adott a sötétkocsis úriembernek
meg azt se hogy spa-i rajtot, és az azt követő 50kört, csak az utolsó 2ből csípték ki a szenvedést amikor mindenki csak üresbe ment...
-
-
venember83
nagyúr
-
hunnylander
őstag
válasz
AMD Power #32272 üzenetére
Pedig ennek (McLaren F1 LM) a prototipusa Le Mans-t nyert es a McLaren F1 vagy tiz evig volt a vilag leggyorsabb kozuti autoja.
Ilyen LM valtozat alig van a vilagon. Egy kezen meg lehet szamolni, ugyanis korlatolt peldanyszamban keszultek a Le Mans-i gyozelem tiszteletere. Vagyis ez nem egy 'sima es kozonseges' McLaren F1, na nem mintha abbol olyan sok rohangalna az utakon.
-
bajuszati
tag
válasz
AMD Power #32069 üzenetére
Az idei évben mindenki hullámzó teljesítményt nyújtott, igaz nem gondoltam volna hogy ilyen izgalmas lesz a befutó.....ekkora szerencsét a végén amikor már majdnem megnyerete aztán elbukta aztán megint megnyerte a VB címet...
Massa a legjobb..mármint otthon mindenképpen....
Hamiltonnak meg...nehéz leírni...de Gratula
Már csak azért is mert ilyen szoros volt a vége....... -
Markgx10
őstag
válasz
AMD Power #31108 üzenetére
Én megértem az angolmániádat, fociban, emberekben, mentalitásban és szinte mindenben nálam is a csúcsot jelentik, de csak Magyarország után. Ha jól tudom, te is magyar vagy, nem? Már bocs, eszembe sem jut kötözködni, de ez a "minket, angolokat" egy picikét erős, nem? (mondom ezt úgy, hogy tökéletesen tiszteletben tartom a véleményed, csak érdekel a dolog)
-
hunnylander
őstag
válasz
AMD Power #30949 üzenetére
Nah, azert ilyet meg DC se mondana.
A fotón pedig a fiatal Coulthard látható, amint az 1998-as San Marinó-i Nagydíjon Ron Dennis-re néz. "Ez megmutatja a Ronnal való munkakapcsolatom egyik részét, de lehetne itt egy másik kép is, ahol Ron éppen keresztülnéz rajtam. Ezek foglalnák össze a kapcsolatunkat: néhány ponton nagyon szoros, máshol viszont távoli. Ron összetett személyiség, megvan rá az okom, hogy tiszteljem" - idézte a skót versenyzőt a autosport.com. [link]
(#30947) 7Heads Drago: Te most at akarsz vedleni Kovalainen szurkolova, es sajnaltatni akarod? Akkor nezd mar meg a versenytempojat az FIA Timing Centre-ben. Meg azonos benzinmennyisegnel is (eleg ha eltolod a korszamot, vagy oszeveted a stinteket stb.) van ugy, hogy 1 mp-cel lassabb. Kinaban is 1 mp-cel lassabb a leggyorsabb kore Lewisenal, es a versenytempoja ugyszinten. Mit akarsz elerni, hogy Heikkire epitsenek?
Heikki kapja a B taktikat, ami azert van eltolva, hogy ne mindket McLarent tegye taccsra egy SC.
Azt gondolod, hogy Lewis dumcsizni jar a futamokra? A pilotanak leginkabb csak a versenymernokevel kell kommunikalnia, nem Ronnal, aki amugy is egy tul kimert es nehezen feloldodo ember. De ettol meg nem szuksegszeruen egy rossz ember. De tessek, Heikki nem panaszkodhat, mert szoba allnak vele. De a nyafogassal csak ovatosan, mert hamarabb repul. Egyelore a McLaren is nyafoghatna miatta megis csak probalnak onbizalmat csepegtetni bele es meg akkor is megdicserik, amikor nem nagyon van miert.
-
hunnylander
őstag
válasz
AMD Power #30858 üzenetére
Marmint a sajto szerint...
A GPDA-s dologbol sem lett semmi.
Neha a fele sem ugy van, ahogy azt az ujsagok/portalok (foleg a bulvarosabbak) ta'laljak.
De legalabb az ellendrukkerek kielvezkedhettek magukat, de most nagy a hallgatas, amikor az elnezeseket keregetik a csapattarsak, akik 'velt/ferditett' nyilatkozatait oly szorgalamasan linkelgettek be ide is nemelyek. Szigoruan write only modban, igy aztan ugyanazt megkaptuk feltucat valtozatban, csak hogy hatasos legyen a frocsoges.
Akkor most mi van? Megis csak tisztelik? Megis csak elismerik es megis csak visszaszivtak a kritikaikat, ha mondtak egyaltalan?
-
JJános
addikt
válasz
AMD Power #30629 üzenetére
Túlságosan ne fogyjál le, mert megárt az a sok alkohol, amit Hami VB ünneplése címén fogsz elfogyasztani!
Egyébként ma én is remegő gyomorral drukkoltam végig a futamot. De Hami győzelme nagyon megérte a körömrágást.
A Joker motor nagyon jól fog jönni. Hami nyer Brasiliában!
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest