Aktív témák
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #48272 üzenetére
Nem hiszem hogy csak egy versenyre jön vissza. Illetve ha abból indulok ki hogy az előtte max. csak egyenes tesztet teljesítő Alguersuari kevesebbet hibázott az elmúlt versenyen mint a jóval tapasztaltabb Buemi... Vagy máris ennyire alábecsülöd?
Tavaly teszten még Raikkonen-t is verte ha jól emlékszek...
Amúgy a horvát tv nyomja az F1-et, anno 2004-ben ott láttam a Belga GP-t. Na ott pl elkalapálták a mestert pedig akkor még elég aktívan tolta.
-
Pilács
senior tag
válasz
Motion_Blur #48274 üzenetére
Én felakasztom magam, ha nem látom, szal meg kell oldani ezt a helyzetet!!! Amint tudok valamit, akkor szólok, utána járok, hogy Horvátba közvetíti e valami csatorna rendszeresen. Mindegy milyen nyelven megy
Hányszor de hányszor megnézem az utolsó versenyét....
Tom5: Igen ezzel én is így vagyok, mint egy ovodás akit megfosztanak a nyalókától, annyira izgatott lettem! Az se érdekel, ha 3x lekörözik, de ott lesz!!!
-
Tom5
addikt
válasz
Szívemből szóltál. Szurkolok Schuminak. Hosszú idő után ismét VÁROM a Forma 1-et.
-
tuskooo
addikt
válasz
Hát igen, de ki fogja ezt így nézni...Hamilton véletlenül elveri, aztán évekig ezen fognak lovagolni a fanjai
-
shteer
titán
válasz
Motion_Blur #48219 üzenetére
én még mindig nem veszem készpénznek, de mint korábban mondtam, örülnék neki annak ellenére, hogy nem voltam schumi fan
-
tuskooo
addikt
válasz
Motion_Blur #48243 üzenetére
Én se értem. Az tuti, h a Palik szintű gyökerek ezt fogják csinálni, de én személy szerint teljesen elhatárolódom az ilyenektől. Egyébként teljesen biztos vagy benne, hha jó lesz a kocsi, akkor nem lesz hátul.
-
Markgx10
őstag
válasz
Motion_Blur #48243 üzenetére
Most őszintén, főnök, kit érdekel, hogy miért rosszindulatú, amikor ilyen hírt hallhatunk?
Jön még majd a sok okos és mind iszonyat szakértő módon megindokolja, hogy ez miért rossz. Nekem viszont nagyon jó hír, sőt a jobbnál is jobb, de még annál is egy kicsit
Hihetetlen! Végre!
Teljesen kikészültem ettől a hírtől, nem térek magamhoz
-
vviktor1
aktív tag
válasz
Motion_Blur #48222 üzenetére
Nem lesz nehéz neki szerintem ezeket felfognia, és az autó sem annyira ismeretlen
-
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur #48096 üzenetére
úgy mondod, mintha vicces lenne, pedig igen szép teljesítmény 4x bajnoknak lenni ott (is)!
-
rocket
nagyúr
válasz
Motion_Blur #48078 üzenetére
Legalabb oszinte, pedig Briatore a managere is
-
horvathd
aktív tag
válasz
Motion_Blur #48048 üzenetére
A wikipédián az Appendix L-t megnézve annak 5.2 pontjában szerepel, hogy a szuperlicenc a kibocsátási évének végéig érvényes.
Megelőztek.
-
copin
őstag
válasz
Motion_Blur #48036 üzenetére
Nem lenne fair a csapat irányába.
@Vandit. Érdekes elképzelés.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Motion_Blur #48036 üzenetére
Alonsi idén nem hiszem hogy ferraris lesz
majd jövőre, csak azt nem tudom hogy mi lesz akkor ha Massa nem térhet vissza az F1-be, és Rai is tiplizik... jön Piquet?
-
Vandit.
addikt
válasz
Motion_Blur #48030 üzenetére
Nem tudhatjuk nem sérült-e látóideg mondjuk.
Úgyhogy majd a szemvizsgálat után lehet megnyugodni szvsz.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Motion_Blur #48030 üzenetére
a hírek arról szólnak hogy még közel nem biztos hogy visszanyeri régi látását..
de reméljük alegjobbakat!
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Motion_Blur #47921 üzenetére
A szerelők tudták, hogy szarul van fent, szólni kellett volna a box--ból Alonsonak, hogy álljon félre, mert veszélyes.
Ettől függetlenül a büntetés típusa nem a legmegfelelőbb. A csapat volt egyszer hibás, hogy nem szólt, hogy álljon félre, amire talán a pénzbüntetés is elég lett volna, másfelől Alonso is hibás volt, mert mikor elszállt a kerék, ő már nem közlekedhetett volna 3 kerékkel a pályán. Ezért egy 5 rajthelyes, vagy 10 rajthelyes büntetést szoktak osztani a következő nagydíjra. -
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #47921 üzenetére
Akinek rögzíteni kellett a kereket, még be se fejezte a munkát, fel se emelte a kezét. A főszerelő hibázott, a nyalókás. Mikor az autó a boxutcában haladt már ki kellett volna adni azt utasítást, stop, nem lett rögzítve a kerék. Mikor a pályán volt és leesett a kerékfedő, akkor meg utasítani kellett volna, hogy azonnal parkoljon le.
Egyértelmű a büntethetőség, sorozatos hibákat és vétségeket követett el a Renault, ráasdásul Surtees halála és Massa súlyos sérülése után közvetlenül. Büntetni kellett. Persze a büntetést tarthatod túl súlyosnak, de csakis gazdasági szempontból kedvezőtlen, viszont a csapat lett büntetve, Alonso köthet akár egy egyfutamos szerődést is versenyezni a Toro-ban vagy (nem viccelek) a Ferrariban. Ha a felek jogilag megegyeznek, ez megtörténhet.
-
8nemesis8
veterán
válasz
Motion_Blur #47888 üzenetére
Hát igen jellemző kép ez róla...
Nem veti meg az alkoholt. -
mate0217
aktív tag
válasz
Motion_Blur #47888 üzenetére
Meghúzta rendesen
-
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur #47862 üzenetére
Hát igen, az volt, aranyos... nem tudom minek kell ilyeneket spekulálni nekik is, Rubens pontosan elmondta, mi történt a 3. kanyarban és ezt igazolja a videó is! És ezek tegnap megállapított tények, de már megszoktuk, hogy nem mindig naprakész infók alapján találgatnak a kommentátoraink.
Meg azt is mondták, hogy Massa felé közeledett a rugó, amit szintén átbeszéltünk, hogy simán optikai csalódás miatt is lehetett úgy látni...
Ha minden igaz, Rubens a 3. kanyar kijáratánál hagyta el a rugót, ekkor már egyenesen ment, tehát valószínűsíthető, hogy a rugó is egyenesen haladt tovább, mert attól, hogy pattog, mégiscsak nagy sebességű autóról esett le. A 3. kanyar kijáratánál tutira 200 km/h felett vannak az autók, és Brawn is mondta, hogy többször is pattogott a rugó, és Massa kb az egyenes felénél érte utol a rugót...szerk.: amúgy van itt ez a videó, kár hogy nincs hangja, viszont érdekes HUD van benne a plexin, ilyen tudtommal nincs az F1-ben.
-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur #47861 üzenetére
Nem arra gondoltál, hogy Alonsot beültetik Massa helyére a valenciai nagydíjra?
-
stvnppp
senior tag
válasz
Motion_Blur #47852 üzenetére
Az egész csapatot, beleértve Alonsot is, legalábbis szerintem.
Meg hol indulna? Mindenkinek szerződése van (neki is a Renaultnál), csak ezért nem fogják felrúgni, mert mi értelme lenne? (Sajnos a Ferrarinál van egy hely
, de ez így durva lenne, meg gonoszság a részemről, hogy egyáltalán leírom)
A büntetés szerintem egyáltalán nem súlyos, főleg az elmúlt hét/hetek után... Meg elég volt látni, mikor levált a kerék, azzal lendülettel ha eltalál valakit... És NE csak versenyzőkre gondoljatok, hanem pályamunkásokra, stewartokra, nézőkre, vagy bárkire, aki a pálya körül mozgott, amikor elszabadult!!!
-
venember83
nagyúr
válasz
Ugye nem gondolod komolyan, hogy szezon közepén átültetnék egy Ferrariba 1 verseny erejéig?
-
P00By
nagyúr
válasz
Jogos kérdés(Sajnos) minden adott lenne a dologhoz...
-
Nimrod
addikt
válasz
Motion_Blur #47551 üzenetére
Lehet, hogy tényleg bűntudata van, bár kétség kívül nem ő a felelős a történtekért. Még a csapatnak is jelezte rádión, hogy bocs, de szétesik alattam az autó.
-
válasz
Motion_Blur #47518 üzenetére
Akkor sem kellene szvsz olyanokat írni, hogy vége a karrierjének, mivel a semminél éppen csak egy hajszállal több az, amit tudunk..
hobizoli: Senki nem mondta, hogy nem pattanhat fel.. de vedd figyelembe azt is, hogy mivan ha oldalán ért földet? Már nem is számít semmit, hogy egy rugó
-
ronaldo
őstag
válasz
Motion_Blur #47400 üzenetére
Az Alonso ideje lett volna, nem? Szerintem kb. vele egy időt ment volna, vagy 1-2 tizeddel rosszabbat.
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #47487 üzenetére
Az is lehet, hogy volt másik autó is, ami a kerekével kilőtte?
-
shteer
titán
válasz
Motion_Blur #47487 üzenetére
optikai csalódásként nekem kicsit úgy tűnik mintha felülről jönne - figyelembe véve massa nagy tempóját
-
remington2
senior tag
válasz
Motion_Blur #47479 üzenetére
Az előzőleg feltöltött balesetes videó első két másodpercében látni lehet az egyenes végén lévő kanyarban mozgó másik kocsit (amely kanyart majd átvágja Massa). Az lenne Rubens kocsija?
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Motion_Blur #47437 üzenetére
Pl azert, mert volt sebssege, es rugo, ami tobbnyire fembol van, es nem habszivacsbol, vagy papirbol
hobizoli
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #47432 üzenetére
Ja. Engem, aki műtött a balesetemnél, hót részeg volt. Azt mondták a család aggódására, hogy még így is ez a legjobb sebész.
Aztán rá egy hétre műtöttek hematómával, ami az orvos hanyagsága volt.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #47424 üzenetére
James Allen: ignore reports on Sky/AP that Massa is in life threatening condition. He's stable after an op and will be okay. Long recuperation though
Nem kell túlreagálni az életveszélyes besorolást, ez majdnem minden frissműtöttre áll, a lényeg a stabil állapoton van.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Motion_Blur #47417 üzenetére
azok a pletykák látták napvilágot.. nem tudom majd lesz valami! szeintem sem sanszos hogy schumi bejönne..
-
Psychonaut
veterán
válasz
Ha megüresedik egy hely, akkor az emberek hajlamosak a régi kedvencüket visszavárni.
SZERK: vénember megelőzött.
-
venember83
nagyúr
válasz
Hogy a fenébe ne kerülne képbe? Sokan várják vissza, még mindig népszerű, nem csoda, hogy ilyen hírek kapnak szárnyra.
-
Nowhereman
őstag
válasz
Webber-Lajoska-Kölök
-
JJános
addikt
válasz
Most meglátjuk Iceman mennyire Iceman.
1.Vettel 2.Webber 3.Kimi -
hossszú
őstag
válasz
Motion_Blur #47403 üzenetére
formula.hu
-
Plutor
aktív tag
válasz
Motion_Blur #47403 üzenetére
nem hivatalos az infó
-
válasz
Motion_Blur #47385 üzenetére
Reméljük mielőbb rendbejön
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Motion_Blur #47393 üzenetére
fogalmam nincs.. nyaral?
nem hallottam felőle.. nem igazán érdekel.. de felvilágosíthatsz ha többet tusz!
-
SG3rg0
őstag
válasz
Motion_Blur #47393 üzenetére
A kérdés fogós......
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #47385 üzenetére
Az durva.. még szerencse ,hogy nem lett nagyobb baja.
-
Vigneau
félisten
válasz
Motion_Blur #47257 üzenetére
Ha a plexin, vagy a gumitömítéseknél köszön be a rugó, akkor kísértett volna Senna sorsa...
-
válasz
Motion_Blur #47195 üzenetére
Rajta vagyok csak lassú a netem
-
IreN!CuS
addikt
válasz
[link] ami furcsa h egyszerre nyomta a féket is meg a gázt is,lehet ezért nem lassult..."szinte" semmit se a ferrari
-
Gyusz
őstag
válasz
Itt még fent van.
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #47060 üzenetére
Nagyon kíváncsi vagyok az erőviszonyokra. Holnap már többet fogunk tudni.
Végül is tetszik, hogy nem tudjuk az abszolút esélyest. Szerintem a Ferrari feljön a dobogóra. Massa szerintem motívált, és az autó is jó lesz.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #47060 üzenetére
BBC Live Text Commentary:
BBC Sport's Sarah Holt on Twitter: "Hamilton tops final practice but he reckons if he takes pole it will be because someone else gets it wrong not because McLaren are fastest."
Bár ez utalhat arra is, hogy Q3-ban nem a pole-ra mennek, hanem jól megtankolják majd. Azt nem tudom, hogy a mclarenesek mennyire pontosan tudják feltérképezni az ellenfelek tempóját, talán túlbecsülik őket, akár még szándékosan is.
-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur #47054 üzenetére
Mindjárt sajnálni fogom őket.
Legalább verseny lesz, remélhetőleg, még ha előzések nélküli is.
-
GuB3Ra
aktív tag
válasz
Ezt a melegre most nem foghatják mert nincs hideg
Bár a Red Bull sem villog -
P00By
nagyúr
válasz
Nem túl rózsás a helyzetük, délután kiderül
-
P00By
nagyúr
válasz
Motion_Blur #47034 üzenetére
Jók ezek!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #47021 üzenetére
Most száraz időt jósolnak egész napra, ennyit erről az oldalról
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #46996 üzenetére
80 körül. Itt is leégtél volna ne aggódj.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Motion_Blur #46954 üzenetére
sok jó csaj van azért!
-
madstunt
addikt
válasz
Motion_Blur #46916 üzenetére
Nem azért de te nem ragadnál meg egy lehetőséget ha a helyében lennél?
Mindegy milyen neve van az istállónak,ha egyszer az ember szeretne hódolni a szenvedélyének
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #46914 üzenetére
Nem lesz egy dühöngő meleg, de legalább ne essen.
26 foknál nem lesz melegebb. És ez megint az RBR-nek kedvez.
A kis Piquet marad a Renaultnál! [()]
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #46916 üzenetére
Én erről a YouTube-ról még sehol nem olvastam, de persze ettől még simán lehet hogy igaz (a Microsoft jobb lenne?
). Az USF1 névvel mi a gond? Szerintem van olyan jó (vagy rossz) mint mondjuk a Brawn. A kampósnál és a manónál nekem még mindig jobban tetszik. Másrészt meg tök mindegy hogy mi a neve, csak meglegyen a megfelelő anyagi háttér amiből össze tudják majd szedni a neves és tapasztalt alkalmazottakat meg össze tudják rakni az autót. Szerintem pl. Bari jelenlegi versenymérnöke Jock Clear sanszos hogy ott köt ki. Arról is olvastam hogy a Campos és a Manor is lenyúlt már pár nevesebb mérnököt. Ráadásul Mózli most némi előnyt adott a Cosworth-nak azzal hogy annyit fejleszthetnek a motoron amennyit csak akarnak és tudnak. Ahogy elnézem az új csapatok egyike sem lesz éppen kispályás...
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Motion_Blur #46903 üzenetére
Pedro DeLaRosa is vissza jön? hol olvastad?
-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur #46876 üzenetére
Ez ám az országimázs, nem a Herendi porcelán kupa!
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #46866 üzenetére
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #46850 üzenetére
Az első rész elvileg igaz: [link]
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #46849 üzenetére
Ez a hátsó felfüggesztés-átalakítás valami trend. A McLaren is meglépte legutóbb.
Sőt, egy dolog, ami nincs a képen jelölve, hogy az üléspozíción is módosítottak. Ami a magas orr-rész miatt már necces az optimális kilátásért. (even the driving position was changed for Hamilton, although it caused him some problems seeing the track. autosport.com Technical analysis: German GP by Craig Scarborough)
-
aesir
veterán
válasz
Motion_Blur #46839 üzenetére
A boxutca feletti kivetítőkön a Super Gold tribünről egészen kiválóan lehet látni mindent, plusz még a gyengébb csapatok komplett boxmunkáját is.
A Gold 4-re maximum a F1 alatt mondható a legjobb hely, ha véletlenül van pályán előzés, akkor az ott van. Sajnos nem lehet minden éven olyan parádés rajtra számítani mint amit Massa produkált tavaly, nem is szokott lenni.
Minden más szériában több előzés van a sikánnál és a Silver 3 féktávon mint a célegyenes végén. -
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #46828 üzenetére
Én még nem írnám le az esőt.
Viszont pénteken megdöglünk ahogy látom...
-
puttputt
őstag
válasz
Motion_Blur #46808 üzenetére
Igen, olvastam: [link]
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #46802 üzenetére
Ahogy mondod.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #46802 üzenetére
"megkisérli folytatni a versenyt..."
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #46787 üzenetére
Jah, tudom, hogy leszakad ott is. De ahogy néztem, nagyobb ütéstől szokott, ez meg csak egy laza kicsúszás volt, amitől egy F1 -es autónak nem szakad le normális esetben. Elég sok életet követelt már ez a leszakadó kerék, jó lenne ha az okosok végre kitalálnának valamit.
-
Peat;)
veterán
válasz
Motion_Blur #46763 üzenetére
az elszabaduló kerékre minden versenysorozatban szigorúbb előírás kellene. Nem ismertem a pilótát, de gondolom szörnyen fiatal volt...
-
andy83
aktív tag
válasz
Motion_Blur #46756 üzenetére
Hú, ez tényleg durva volt. Egy ilyen kerék nem két kiló, és ő is nyomta neki a gázt rendesen, nem csoda hogy elájult...
-
Oliverda
titán
válasz
Egy Wendlinger féle sérülés befigyelhet sajnos.
-
Peat;)
veterán
válasz
Ok, persze. Csak abból indultam ki hogy a nyakvédő bizbaszt ezért is fejlesztették ki. Így a nyaka elvileg nem törhet akkor max egy agyrázkódás. Persze nem tudom itt mennyire vannak ilyen biztonsági cuccok, így lehet benéztem. Az autók szemlátomást olyan merevebbek, így nagyobbat is kapnak a pilóták, illetve a kerék is fura volt ahogy elszabadult.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #46754 üzenetére
Egyelőre csak ennyit lehet tudni. F2: Henry Surtees update
Henry Surtees, a motorkerékpár- és Forma1-es világbajnok John Surtees fia. Az első futamon 3. lett.
-
Peat;)
veterán
válasz
Motion_Blur #46754 üzenetére
Nem hinném hogy komoly a baja. A mi Norbink viszont eléggé peches volt, illetve második futamon pöttyet eltúlozta a gumimelegítést...
lesz ez még jobb is.
-
Pompi
nagyúr
válasz
Motion_Blur #46689 üzenetére
Remek hír, 3 éve is ott voltam, remélem most is ki tudok majd menni
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #46682 üzenetére
Haug azt mondta, hogy a Hungaroring egy kiváló KERS pálya. A KERS-esek rajtolhatnak nehezen is, kötelékben fogják lerajtolni a többieket, akik aztán próbálkozhatnak (sikertelenül) a visszaelőzéssel, ugyanis pont az előzési ponton nem lesznek gyorsabbak, aztán meg duzzogva mehetnek is tankolni, szevasztok.
Tekintettel a monacói tapasztalatokra, mindkét KERS-es autó szereti a slow speed kanyarokat... talán McLaren vs. Ferrari csata lesz a dobogós helyekért?
A másik pálya amire nagyon kiváncsi leszek, Monza. Kellene már egy KERS-autó győzelem, ott is lehet erre esély.
(#46683) Oliverda: 25 kg-os volt, tekintettel, hogy betiltják jövőre, és mert milliókba kerülne továbbfejleszteni, szerintem már nem sokat fejlesztenek rajta, elég jó ez már. Ha bedöglik is, csak felesleges súly.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #46662 üzenetére
Nem hiszem hogy vicc. Én mostmár csak Dennis-t várom mint jelöltet...
-
P00By
nagyúr
válasz
Motion_Blur #46636 üzenetére
Személy szerint nem örülnék.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
az érdekes lenne ha Todt lenne Mosley utódja, nem tartom valószínünek hogy ő lesz...
bár palik élvezkedhetne megint hogy csücsörít stb..
Nelsinho-t úgy néz ki hogy tényleg lecserélik, de Kovalainen még nem szúrt szemet senkinek?...
-
Oliverda
titán
válasz
Bebaxna.
Az a szerencse hogy Todt nem igazán kedveli Alonso-t.
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #46607 üzenetére
Az öreg meg mintha sötétebb lenne. Kívül is.
-
-Mike-
addikt
válasz
Lehetne a kép címe: Lyukasztottál? : -))
-
wildrain
addikt
válasz
De hiszen most is az.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #46604 üzenetére
Ezt az atom álmos fejet. Azzal a hajjal majd valami finn death metál bandát akar alapítani.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #46597 üzenetére
Áhhh...majd Lajó dupláz ha a késes röné megkíméli a gumijait.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #46594 üzenetére
Azért lesz ahhoz más csapatoknak és pilótáknak is szava, szerintem és remélem.
Amcsi giccs.
(#46595) Oliverda: Így van, kell a gyűjteménybe.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #46594 üzenetére
Jobb helye lesz annak Woking-ban.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #46590 üzenetére
A reakciók alapján, zabálják az ilyet a külföldi népek.
Kicsit utánanéztem, hogy mióta is van ilyen trófea (persze minden évben másabb design és festmény). 2006 óta. Vagyis a konstruktőri tálakban kifejezve; lehet egy Brackleyben (esetleg a Honda elhurcolta?) és kettő Wokingban. A kis porcelángyűjtő angolok.
-
shteer
titán
válasz
Motion_Blur #46588 üzenetére
különleges
külföldi szemmel főleg
-
P00By
nagyúr
válasz
Motion_Blur #46588 üzenetére
Szerintem is gyönyörű, azzal meg nem értek egyet, h nem illik ide. Nem is értem. Más mint a többi, de ez nem baj sőt!
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #46580 üzenetére
Pedig jól néz ki, ez a legigényesebb trófea a versenynaptárban. A Brit Nagydíj 1st trófeája ütné csak, de mivel a többiek Santander logót kapnak, az lerontja az összképet.
A látképes oldala szebb, a konstruktőri trófeáról nem is beszélve.
-
proof88
addikt
válasz
Nekem is tetszik egyébként... én azt mondom, hogy ha minőségi trófea, stabil, kopásálló, meg minden, akkor mehet, mert kívülről jól néz ki.
-
bdav
őstag
válasz
sztemis tökjól néz ki. legalább valami egyedi a sablon-kupákoz képest (Santander-láng brrr)
-
Sanya595
senior tag
válasz
Ez nem az idei?Én mintha 2009-et látnék rajt.Lehet,hogy nem jól gondolok,de szerintem az.
-
P00By
nagyúr
válasz
Ezzel mi bajod van? Tényleg kíváncsi vagyok rá
-
wildrain
addikt
válasz
Szerintem ez egy gyönyörű trófea, tényleg nem értem, mi a bajod vele.
-
attisx
addikt
válasz
Háde, hogy mondhatsz ilyet? Ez "hungárikum". Gondóni köll ám a zországimagéra is...
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest