Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
Aktív témák
-
AMD Power
titán
Jók a Ferkák....
-
pityeszka
őstag
De durva,Kimi és Lonzi ua.körön jön ki és volt 6-tized a difi köztük
lool -
Csyppa
senior tag
Hopp, de gyorsan kijöttek

Kubica is.
Meg közbe mások is
[Szerkesztve] -
Ricardo
titán
Sutil nagyon nyomja.
-
t1
veterán
jó kis verseny

-
Majstor
senior tag
Hajrá Kubica!

-
PazsitZ
addikt
Ne kiabáljam el, de úgy érzem végre tényleg futamot látunk.
Kit is érdekel a Ferka meg a merci, alakítsanak saját ligát
Webber gyorsabbnak tünik, mint Rosberg, de asszem előzéshez ez nem elég
Kíváncsi vagyok mikor jön ki Webber.
Raikonnen meg nagyon tolja neki, folyamatosna hozza a leggyorsabb köröket
[Szerkesztve] -
Csyppa
senior tag
Kubica elvan Kovalainennnel

-
Jadro
veterán
Kubica... Ez igen! Ez az előzés a buszmegállóban..

-
zolynet
veterán
Kubica PoWa!

Toljadneki Rosberg!
Lonzi hozta az unszimpatikus formáját.
[Szerkesztve] -
centrum
csendes tag
Alonso ismét gusztustalan vvolt!
Láthatóan LH-ra ment -
PazsitZ
addikt
válasz
greatchaos
üzenetére
Miért nem olyan megbizhatatlan a Ferrari azért.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bár a múltkor Massa alatt is szépen leállt -
pityeszka
őstag
Jáá Kimi mint egy rakéta

-
Jadro
veterán
Alonzo azért csúnyán kersztbehúzta a gépet...
-
AMD Power
titán
Na az Alonso.... Még jó ,hogy nem törte össze ez a .....
-
Daweee
őstag
Ismét bebizonyosodott hogy Lonzi az első számú pilóta

-
venember83
nagyúr
Jo!
Remelem a McLarenek fognak pofozkodni, Ferrariknal azert nem artana 1 kis realitaserzek, vagy Raikkonent segitik vagy hagyjak a francba a szezont s az egyeni vb-re valo eselyt...
Azert mekkora f***fej ez az Alonso, de azert is inkabb o mint Hamilton
De leginkabb forza Ferrari:![[kép] [kép]](http://img179.imageshack.us/img179/4056/italiadrukkerjs9.gif)
[Szerkesztve] -
AMD Power
titán
Hajrá LH!! Előzd meg Alonsot!!
-
t1
veterán
de nagy rajt!!
Jó volt Hemi -
Ricardo
titán
Kovalainen 3 helyet hozott a rajton

-
Csyppa
senior tag
Apa kezdődiiiik...és nem volt baleset

Ricardo: Bezony, ügyes volt a kis finn, de azért nem tud Rosberg-gel menni.
[Szerkesztve] -
Ricardo
titán
Fisicchella és Davidson a boxból rajtol.
-
AMD Power
titán
válasz
manutdzoli
üzenetére
Ez nagyon kemény!!
Egy Brit.... 
Nagyon sajnálom. -
dragonfx
veterán
Massa>>reális esélyt lát a világbajnoki címre
...azért ennyire nem lehet naív, 1x pont hátrányból....Arra az esél yhogy Hamilton és Alonso mindketten kiesnek vagy külön külön a hátrelévő versenykben...szinte nulla.Meg ugye ott van a jó kis Kimi is..és akkor még neki végig nyernie kéne mindenki előtt. -
szatocs
őstag
Én is ezzel kezdenék:
R.I.P Colin McRae
Ma remélem Raikkonen nyer végre, és minél messzebb kerüljenek tőlük a McLaren - esek. Jó kis csata lenne a végére így. -
manutdzoli
senior tag
R.I.P Colin McRae

[link] -
greatchaos
addikt
érzem, ma kiesik valamelyik mclaren... műszaki hiba miatt, vagy mindkettő???
-
t1
veterán
mindjárt kezdödik

R.I.P Colin MCrae -
marsu
veterán
válasz
greatchaos
üzenetére
[link] A hír igaz .... Sajnos.

-
marsu
veterán
válasz
greatchaos
üzenetére
R.I.P.

-
greatchaos
addikt
Elhunyt Colin McRae... nyugodjon békében

-
Geller72
veterán
Ha a Ferrarik nem esnek szét, nyerhet..de sztem csak egy, mert Massa nem fogja megőrizni a második helyét...ezt Alonso nem hagyja..
-
Jarod1
veterán
A rajtnál dől el ma minden,,, Szerintem ma Alonso vagy Hamilton kiesik műszaki probléma miatt...(belső hang) GO KIMI GO!!
-
hunnylander
őstag
Nem lehet elküldeni. Az is beletartozhat a 'vádalkuba', az FIA sértetlenséget garantált az őszinteségért cserébe. Nemcsak, hogy nem veszik el az F1-es jogosítványaikat de kirúgni sem lehet őket szerződés szegés vádjával, szerintem. Azonkívül, mivelhogy a McLaren versenyezhet tovább az egyéni címekért, nem nagyon érdeke a csapatnak megválni sem a tesztpilótától, sem a VB esélyes és címvédő pilótájától, akit szerződése köti munkaadójához, amit csak további súlyos anyagi veszteségek (szerződés egyoldalú felbontása, 'végkielégítés' meg mittudomén hogy még milyen fizetségek) árán.
Ami számomra tovább árnyékolja a McLaren belső, amúgy sem felhőtlen helyzetét, hogy nem lennék nagyon meglepve, ha még jelenleg is komoly érdekháborúk zajlanának RD és Alonso között. Lehet még ott akár további zsarolásszerűség is. Nekem furcsa lenne ha a további versenyeken Hamilton továbbra is fél-egy másodpercre kullogna Alonso mögött, nekem az bűzlene. A kémügy Alonso-s fordulata elött soha nem volt ekorra különbség a két pilóta között, és az újonc még a számára új pályákon is meg tudta verni, vagy ott volt a sarkában. Lehet hogy Alonso már kimunkálta magának az előjogokat. -
Chili7
őstag
Lehet, hogy belinkelni is kár volt, de reagálnod rá, biztosan az!
Ugyanis semmire nem adtál választ a '' ''ezüstferrárizók'' meg a ''lopottautóvalnyerünk'' '' kifejezéseket használó Ferrari szurkolóknak feltett kérdésekre.
Ha Te ezeket a kifelezéseket nem használod, és nem is azonosulsz velük, akkor nem is neked kell rá válaszolnod!
Amúgy tényleg mi Stepney-vel? Nagyon el van felejtve? Kiderült, hogy mi volt az indítéka? -
pityeszka
őstag
Tippem a mai futamra:
1.Raikkonen
2.Alonso
3.Hamilton -
JJános
addikt
válasz
manutdzoli
üzenetére
Azt hogy Ron nem volt az ügyben sáros, már csak sóvárogni lehet, vagy vágyakozni rá.

-
JJános
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
''Amit azonban eddig igyekeztek eltitkolni, az az, hogy a Magyar Nagydíj reggelén Alonso szemtanúk előtt azt mondta Ron Dennisnek: ''Vagy én leszek az első számú pilóta, vagy elengedsz'', majd megfenyegette a főnökét, hogy ellenkező esetben a birtokában lévő Ferrari információkkal megkeresi az FIA-t.''

Hogy ez a Lonzi milyen nagy szemét. Ne elengedjék, hanem küldjék el! Szvsz.
-
törölt tag
Azért érdekes hogy Timo Glock-nak mekkora pech sorozata van

Az eddigi 22 versenyből, 12alkalommal kiesett, és mégis vezeti a pontversenyt. -
Pompi
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
''de Montoya akkor is jobb, mint az összes többi!''
Ez egyébként mennyire igaz
-
törölt tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Teljesen gáz.
detto nincs étrelme megvitatni.
szerk: (#1643)
blogban lehet ilyet, olvasok pár olasz blogot, ott lehet hasonlót csak más oldalról.
A szerzőtől muszáj függetleníteni...különben elfogultság lenne.
[Szerkesztve] -
Pompi
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
OK. Egy valamit árulj el a tisztán látásom érdekében. Mi céllal raktad be a linket?
A mellé rakott smiley arra utal, hogy egyet értesz vele.
És akkor ha már beraktad (nyilván okkal) akkor had reagáljak is rá.
''agyhalott divatdrukker vörösingeseknek'' - mondja ezt egy nyilvánvalóan fanatikus McLaren drukker, aki annyira elvakult, hogy a napivilágra hozott tények ellenére közli, hogy szerinte a ''nem csaltak és nem voltak sportszerűtlenek''.
''Miért kért a McLaren szinte rögtön vizsgálatot magára, illetve az autóra?''
Rögtön. Rögtön miután lebuktak a papirokkal a fénymásolóban.
''- Nem illene az ''eredeti'' autónak vezetnie a bajnokságot?
- Vagy legalább hasonlíthatna itt-ott a két járgány, nem?''
Lerágott csont. Lásd a WMSC nyilatkozatának ide vonatkozó részét.
''Mikor jutottak a McLaren-hez a tervek, illetve mikor kezdődött a szezon?''
Mi köze a kettőnek egymáshoz, illetve az egészhez?
Biztos nagyon vörös vagyok egyesek szerint (egyébként annyira nem vagyok vörös, sőt a csapatok sem annyira érdekelnek én pilótának szurkolok, történetesen Kiminek, tehát ez alapján tavaly még ezüst voltam), de azt gondolom, hogy a kialakult helyzetben és a tények ismeretében aki még mindig ilyen szánalmas irományokat produkál a McLaren védelmében az nem normális. -
Pompi
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Kár volt ezzel a szánalmas irománnyal megint előhozni ezt a témát amikor már kezdett itt lecsengeni a történet.
-
(Kolombusz)
veterán
-
aesir
veterán
Meghalt Colin McRae helikopterbalesetben

-
manutdzoli
senior tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Sajnos a McLarenen belül már nem lehet hinni senkinek.De legyen igazad,hogy Ron nem volt benne semmiben.
Jó futamot várok holnap
-
törölt tag
Nem fogja feszegetni, ezt már lenyeli.
Mindenkinek megvan a véleménye a dologról, és félreértés ne essék nekem rossz véleményem van RD-ről az ügy kapcsán.
De igazából nem tehetett mást, és a döntés sem nagyon lehetett más. Ezt sztem a nagy többség sejtette, ez egy jó VB (volt), megpróbálták nem elcseszni,..jó volt a nézettség, jók az egyéni harcok.
RD pedig nem akarja a csapatát egy bizonytalan helyzetbe vinni, Alonso-t is elveszítheti méghozzá úgy hogy egy kanyi vasat sem kap érte, és akár még valóban el is tílthatják őket.
Mert ebből a csapat tisztán már nem jön ki, lehet hogy RD mint önálló figura nem sáros, de ő az egész csapatért felel....és ott már erős sarak vannak.
Szal sztem tök érthető amit csinál,..mint amikor Stoddart csinálta a médiacirkuszt (Indianapolis..stb), csak hogy szerepeltesse a csapatát a köztudatban.
De nekem ez nem tetszik, nekem az tetszett volna ha Alonso-t, Pedro-t kicsapja mint szelet, meg még aki vastagon benne volt...mind.
Hamilton-t azért nem mondom, mert bár lehet hogy ő is tudott a dologról (erre nincs bizonyíték), de két ekkora versenyzőt hülyeség lenne elengedni, és ő újonc, könyebb megfogni mint egy minden hájjal megkent Alonso-t.
Szal nálam akkor maradt volna meg a McLaren annak aminek RD által sokszor hangoztatva lett, egy minta/elit csapatnak,..ha ezeket mind meglépi, és korrektül, egyértelműen nyilatkozik egyet...hogy ne legyünk már félhülyék.
Ez mind term. óriási kockázattal járna, és erősen meggyengülne a csapat.
De más tekintetben viszont erősödött volna szvsz,...ott ahol most nagyon nagyot gyengült,..hitelében. -
koob
senior tag
Volt valaki: [link]?
-
koob
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
na még Spa-ban se essen?

-
hunnylander
őstag
-
Chili7
őstag
válasz
üzenetére
Lehet, hogy kamuzik, de nekem meg az nem világos, hogy miért nem marad csöndben és marad meg ''unszunpatikus csapatvezetőnek''?
Megtehetné, h nem fellebeznek, beül a kis székébe, behúzza fülét-farkát, levezényli ezt a 4 versenyt, aztán jövőre ''tiszta lappal'', részint a dolgok feledésbe merülése mellett csinálhatná a dolgát.
Ehelyett meg az ügyet tovább feszegetve (egyesek szemében magát nevetségessé téve) harcol az igazáért, a becsületéért.
Korábban, más ügyekben (főleg az autó teljesítményével kapcsolatos igérgetésekben) sem nagyon hittem már neki, de most .....
, ki tudja?
Egy biztos, ha bukik, innen mégnagyobbat bukik. -
kerjani
aktív tag
válasz
hunnylander
üzenetére
[link]
hmmm
-
kerjani
aktív tag
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Számodra. Csak vedd észre, hogy a te rólam való mínősítéseid egyáltalán nem érdekelnek, és nem is áll szándékomban megfelelni a te vörös érzelemvilágodnak.
Szóval vagy ne vedd figyelembe a véleményemet, ha irritál téged, vagy pedig próbáld meg fejleszteni a személyiségedet egy jó adag toleranciával és empátiával, hogy el tudd viselni mások véleményét. -
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Tanulj meg olvasni, aztán meg viselkedni és elfogadni, hogy nem mindenki a te fejeddel gondolkozik a világon.
Egy bunkó jelzőt már megérdemelnél válaszul! De nem fogok lesüllyedni a te gyerekes szintedre.
Ha tudnál olvasni, az írtam, hogy gentleman-ként viselkedik Alonso-val, és észrevehetnéd hogy nem kértelek rá hogy érts velem egyet ebben. Úgyhogy megtarthatnád a hülye poénkodásaidat magadnak! -
Motion_Blur
félisten
Hamiltonnak saját bevallása szerint tiszta és hibátlan köre volt. Vagy ennyit tudott, vagy cipelt még plussz 8-10 kiló benyát.
abban a kanyarban nehéz jó féktávot venni, hogy ne kelljen tartott gázzal fordítani az autót az biztos
hunnylander: ejnye-bejnye besértődtünk?
Ron papa mosdatásával már lesüllyedtél oda, ahonnan nehéz lesz kikecmeregned 
[Szerkesztve] -
Male
nagyúr
válasz
ronaldo
üzenetére
Bizony, azt a kanyart nagyon meg lehet szívni... (nem egyszer pördültem meg én is szinte pontosan ugyan így ott... persze én béna vagyok
)
Látta valaki Hamilton gyors körét? Hibázott, vagy nehezebb ennyivel az autója?
Massa autóján mit szereltek annyira, tudni erről valamit? -
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Gentleman mi?
![[kép] [kép]](http://www.sg.hu/kep/faces/banplz.gif)
mod: [link]
Úgy nézki, nem kell az esőgumi
[Szerkesztve] -
hunnylander
őstag
válasz
üzenetére
Ez számomra is nyilvánvaló, hogy inkább csak profin viselkedik. De nekem akkor is rosszul esik ha sértegetik. Senki sem tökéletes, mindenkinek maga felé, illetve a csapata felé hajlik a keze és még sorolhatnám a közhelyeket, de ti is így éreznétek pl. Jean Todt iránt, hogyha valami kalamajkából próbálna kievickélni. A kedvenceit nem szokta az ember megtagadni, inkább próbál velük együtt érezni, akár még együtt égni is.
De ez olyan nagy bűne, hogy menteni akarta/akarja a csapatát, sőt még azokat is akik, eléggé ellenszenvesek vele szemben. Alonso-val, de la Rosa-val szemben kifejezetten gentleman-ként viselkedik, pedig ugyanez a két spanyolról már nehezebben mondható el.
Nekem szimpatikus a viselkedése, mert meg tudom érteni a helyzetét és mert én egyszerűen erről az oldalról nézem a dolgokat, te meg egy másik szemszögből.
A Ferrari adatokat de la Rosa akarta tesztelni, de nem került rá sor, de lényegtelen, mert nem fogjuk ugyanúgy értékelni RD korábbi vagy jelenlegi szavait sem. Már csak azért sem mert nekem most is tetszik az ezüst-piros design és nagy tisztelője vagyok a német autómárkáknak, és az angol F1 istállóknak. Nekem még Norbert Haug is szimpatikus.
Szóval abban legalább egyet érthetünk hogy RD profi.
-
törölt tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Én speciel nem hiszem el amit mond.
..és ebben nincs semmi személyes, csak az egész ügy kapcsán teljesen profi módon viselkedett....és nincs okom kételkedni abban hogy a továbbiakban is így fog.
Nem őszintén, hanem profin.
pl:[link]
„A július 3-i közleményünk után alapos vizsgálatot végeztünk, és a McLaren határozottan kijelenti, hogy a Ferrari szellemi termékei közül egyetlen egy nem jutott a csapat más tagjának kezébe, és nem alkalmazták az autókban sem.”
Most nem tudom mennyire lehetett alapos az a vizsgálat, ami nem derített fényt arra hogy Március-ban a versenyzők és tesztversenyzők a Ferrari súlyelosztását tesztelik a szimulátorukban.
Vége van meg minden, de ez minden volt csak nem frankó...az egész úgy ahogy van.
RD nem is nagyon tehetett mást egyébként, mint mindent elkövetett a csapata érdekében.
Csak annyit ismert el minden alkalommal amennyit el kellett.
De ha vártam is vmiféle karakánságot, őszinteséget....a továbbiakban ezt még véletlenül sem fogom.
Tehát vissza a mondanivalóm elejére, én egy szavát sem hiszem el többé (eddig sem voltam naív).
[Szerkesztve] -
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Jaja! Csak kár , hogy német.

-
EQMontoya
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
szerintem, pl a Törökországban látottak alapján, Kimi magától is el fog lépni Massától.
-
Motion_Blur
félisten
Szerintem Kimi a 14. kör végén jön ki, Massa és Alonso a 15-ben, Hamilton a 16-ban.
EQMontoya: legyen igazad
[Szerkesztve] -
hunnylander
őstag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Ha az állítását cáfolni tudod hívjad felfele Mosley-t oszt' mongyad e' fele nekije amit tudsz me' fe'jelentelek, he!

Nekem ne ironizáljál Ron kárára.
A büntetés hivatalos indoklásából is kiolvashatnád végre, hogy egyáltalán nem volt sáros annyira amennyire ti akartátok beállítani. Mindenki elolvashatná azt a nyamvadt 14 oldalt, ha érdemben akar hozzászólni a dologhoz. Tessék pdf-ben is megvan egyenesen az FIA-tól: [link]
Ha nem megy az angol, szótárazzál, de Ron Dennis-ről le lehetne már szállni végre. Nem ő a kulcsfigurája az ügynek, vedd már észre. -
Carpio
tag
Ha egyszer Rosberg alá vasat tesznek.....
-
Vistaboy
veterán
Izgalmas verseny lesz holnap. A két ferrari az élen, a két McLaren mögöttük, és nem sok különbség van a négy versenyző között.

Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- Battlefield 6
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

lool

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Egy Brit....