Hirdetés

Aktív témák

  • #70869248

    törölt tag

    válasz Chili7 #1624 üzenetére

    Nem fogja feszegetni, ezt már lenyeli.
    Mindenkinek megvan a véleménye a dologról, és félreértés ne essék nekem rossz véleményem van RD-ről az ügy kapcsán.
    De igazából nem tehetett mást, és a döntés sem nagyon lehetett más. Ezt sztem a nagy többség sejtette, ez egy jó VB (volt), megpróbálták nem elcseszni,..jó volt a nézettség, jók az egyéni harcok.
    RD pedig nem akarja a csapatát egy bizonytalan helyzetbe vinni, Alonso-t is elveszítheti méghozzá úgy hogy egy kanyi vasat sem kap érte, és akár még valóban el is tílthatják őket.
    Mert ebből a csapat tisztán már nem jön ki, lehet hogy RD mint önálló figura nem sáros, de ő az egész csapatért felel....és ott már erős sarak vannak.
    Szal sztem tök érthető amit csinál,..mint amikor Stoddart csinálta a médiacirkuszt (Indianapolis..stb), csak hogy szerepeltesse a csapatát a köztudatban.

    De nekem ez nem tetszik, nekem az tetszett volna ha Alonso-t, Pedro-t kicsapja mint szelet, meg még aki vastagon benne volt...mind.
    Hamilton-t azért nem mondom, mert bár lehet hogy ő is tudott a dologról (erre nincs bizonyíték), de két ekkora versenyzőt hülyeség lenne elengedni, és ő újonc, könyebb megfogni mint egy minden hájjal megkent Alonso-t.
    Szal nálam akkor maradt volna meg a McLaren annak aminek RD által sokszor hangoztatva lett, egy minta/elit csapatnak,..ha ezeket mind meglépi, és korrektül, egyértelműen nyilatkozik egyet...hogy ne legyünk már félhülyék.
    Ez mind term. óriási kockázattal járna, és erősen meggyengülne a csapat.
    De más tekintetben viszont erősödött volna szvsz,...ott ahol most nagyon nagyot gyengült,..hitelében.

Aktív témák