Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- One mobilszolgáltatások
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
Aktív témák
-
proper
őstag
Fernando Alonsótól és tesztpilótájától, Pedro de la Rosától származik: ismerték a Ferraritól megszerzett dosszié tartalmát
igy én is tudok vinni 0.5-1mp-t a mekinek, nagy nyavajgások közepette
igy már érthető a nyilatkozata![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
ugyan,..teoriája mindenkinek lehet

Ez az egész nem a Ferrari-nak jó....ő töllük lopták az adatokat, azaz ha beigazolódnak a vádak (márpedig a teóriádhoz ez alap), akkor ők kaptak egy vetélytársat a nyakukba a saját adataikból.
pl. egy másik teória: A média azt taglalja (nem én!), hogy az egyedüli ingyen jól járó, az a Renault és Alonso tengely...Alonso szabadon távozhat a McLaren-től (amit állítólag akar is), Renault pedig úgy kapja meg Alonso-t hogy nem kell bődületes pénzekért kivásárolni a McLaren-től.
Ahogy ezt támasztja alá az is hogy Briattore rögtön a Ferrari mellé állt a kémbotrányban.
...valszeg nem szimpátiából.
Szal teóriája mindenkinek lehet, és ez még erősebb lábakon áll (már ha lehet erről szó), mint az hogy a Ferrari odaadta a dokumentumokat egy alkalmazottján keresztül egy McLaren alkalmazottnak,..valójában értéktelen, de mégis az FIA átvizsgálása alapján értékes infókkal, aztán rávegyék annak feleségét hogy balmálja le magát (vagy hogy is történt tök mindegy) a fénymásolónál, a két szakember családját és karrierjüket beáldozzák, és persze mindenekelőtt megbuktatják magukat 3fokú ravaszsággal a Melbourne-i idénynyitón, leszerelik a padlólemezüket, majd végül az idény végén...alakuljon is az bárhogyan, elérjék az FIA-nál hogy tiltsák el a McLaren-t 2 évre.
Közben még gyártsanak új bizonyítékokat, mert eddig az FIA nem úgy néz ki hogy eltíltaná a McLaren-t.
[Szerkesztve] -
Button azért csak bejött 6.-nak az aerodinamika problémás hondával.

-
-
törölt tag
Nem tudom mennyire érdemes ezzel komolyan foglalkozni, de érdekes helyzet állna elő.
Egyfelől nem hinném hogy a McLaren kizárásával a Ferrari lenne az egyedüli erő.
Mindenesetre Hamilton rendesen brére kerülne, Alonso mehetne a Renault-hoz az ziher (pláne kivásárlás nélkül), de Hamilton-nak nem tudom van-e hasonló szerződési megállapodása, ha nincs akkor marad 1 évet tesztelni (??)...vagy elengedik a Spyker-hez?
[Szerkesztve] -
OTee
aktív tag
Itt a besúgó!

[link]
Vicces lenne...
OTee -
Ricardo
titán
Újabb büntetés[link]
-
Rick4
félisten
gyerekek, tök jó lehetőséghez jutottam, a német premiere élőben nyomja a mai délelőtt i és a délutáni szabadedzést is, kíváncsi vagyok, mekkora élet lesz a pályán...

-
törölt tag
Egyfelől ez sztem nem ügy, van egy szabály ami arra vonatkozik hogy új alkatrész beszerelése esetén (gondolom fődarabokról szól), bizonyos teszteket el kell végezni,...akkor azokat el kell végezni.
A Merga nem végezte el a HunRing-i éles bevetés előtt, csak utána ezért megbüntették őket....50.000dollárpénzre, ami a csapatnak kb. annyi mintha egy versenyző kicsit vastagabban futna bele a pitsebeség maximumába.
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
''Ez is ''ferka'' váltó volt'' ?
Erre mit reagáljak? McLaren váltó volt.
''Érdekes, bejelentik hogy ezzel fognak menni, közlik velük, hogy a verseny
után a doksikat küldjék el, (tehát nem azt, mondják hogy nem használhatják), ennek
eleget tesz a meki, majd a töréstesztet kérik, újra kérik, átmegy.
Ezután kitalálják a szabálytalanságot''.
Ha jól tudom, ezt csak a média táltalja ilyen színesen
-
prmcsk
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Fogadjunk, te ezt az érvelési módot ''meetingen'' tanulod.....Ne a valamiről alkotott
véleményemről alkoss véleményt, hanem az alaphelyzetről, amiből én is merítek.
Kérdéseim:
''Ez is ''ferka'' váltó volt'' ?
Ez is benne volt a doksikba, vagy azért feltételezhető, hogy a meki ''idegen segítség'' nélkül képes volt megcsinálni egy ilyet ?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
''Érdekes, bejelentik hogy ezzel fognak menni, közlik velük, hogy a verseny
után a doksikat küldjék el, (tehát nem azt, mondják hogy nem használhatják), ennek
eleget tesz a meki, majd a töréstesztet kérik, újra kérik, átmegy.
Ezután kitalálják a szabálytalanságot''.
Ez is ''logikus'' nem ? -
Motion_Blur
félisten
Éppen Te nem tudsz elvonatkoztatni, mert annyira szereted őket, hogy már bele vagy bolondulva

''büntiképpen annyit fognak levonni, hogy a ferka vb. legyen sőt,
jövőre eltiltják őket, tehát + egy vb. a ferkának.''
Ezt kéne komolyan vennem? Ebben keressek logikát? Ebben csak a te betegségedet látom
-
soulcube
aktív tag
A jövő évben ez biztos nem fog összejönni :
[link] -
prmcsk
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Inkább logikus és ésszerű válaszokat próbálj adni felvetéseimre, ne próbálj úgy
minősíteni engem, hogy te sugallod az én nevemben azt, amire nem gondolok.
Én sem írom le helyetted, amire te gondolsz. Inkább arról írj, hogy szerinted nem
sok ez már egy csapatnak ahhoz, hogy bárkit gondolkodóba ejtsen ?
Persze ehhez el kéne tudnod vonatkoztatni a ferkától, de ez neked nem megy. -
-Mike-
addikt
18+ [link]
-
Motion_Blur
félisten
A konstruktőri versenyből való kizárást tartanám jogosnak, egyéniben nem venném el a pontokat. Illetve a személyi felelősöket eltiltanám a sport minden formájától, örökre.
''azért csalnak mert lehet'' - köszi, de ez nekem nem magyarázat
prmcsk - biztos ennek a hátterében is a FIA - Ferrari tengely van... LOL
[Szerkesztve] -
prmcsk
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Újabb ''gémügy''.....Ez is ferka váltó volt ?
Érdekes, bejelentik hogy ezzel fognak menni, közlik velük, hogy a verseny
eleget tesz a meki, majd a töréstesztet kérik, újra kérik, átmegy. Ezután kitalálják
a szabálytalanságot.
Ez már paródia. A van kalap, nincs kalap esete, kombinálva a szűrős-szűrőtlen
cigivel.
Ui: Szegény mekit nem az ág húzza.....
-
Peat;)
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szerintem meg az FIA-val és médiával. Félreteszed a szemellenzőt akkor rájössz hogy azért csalnak mert lehet(lásd országunkat pl) és a piszkot ez a mai mocsok média csak gerjeszti tényeket átugorva kreálva az olvasói igényt(mint most). Nem ez, nem mentesítő hsz volt mielőtt belekezdenél! Csak szerintem a jövőben is lesznek ilyen dolgok, más csapatoktól is, mert lehet. A lehet meg (nem csak) a mostani eset miatt alakult ki. (amilyen formám van tuti Williams lesz a soros jövőre most hogy átpártolok(tam) )
Olyan büntetés meg nincs már ami megoldaná a helyzetet és igazságos lenne az én szemszögemből nézve. Te a kizárást tartod jogosnak egyébként? Szerintem az túlzás. Nem emlékszem írtad-e már, én a pontelőnyök levonását tartottam volna okésnak a bűnösség beigazolódásának napján a múltkori kérdésedre válaszolva újfennt, de ettől valszeg súlyosabbat akartál volna
-
hunnylander
őstag
válasz
manutdzoli
üzenetére
[link]
Az Olasz Nagydíj stewardjai vizsgálat alá vonták az ügyet, melyet jelenleg is vizsgálnak.
A McLaren sietve kiadott egy közleményt, melyben kijelenti, hogy semmiféle szabálytalanságot nem követtek el, s bíznak abban, hogy a végső döntés rájuk nézve semmiféle negatívumot nem tartalmaz majd.
„A Magyar Nagydíj csütörtökén a McLaren tájékoztatta a FIA-t, hogy egy új könnyebb váltót használ. A FIA arra kérte a McLarent, hogy a versenyhétvégét követően juttassa el a szövetség számára az új egység minden részletre kiterjedő dokumentációját.''
„A McLaren a Török Nagydíj előtt eleget tett a FIA kérésének. A FIA ezek után arra kérte a csapatot, hogy ismételje meg a töréstesztet. A csapat úgy döntött, hogy nem használja a sebességváltót a Török Nagydíjon.'' -áll a közleményben.
A könnyű sebességváltó egyébként augusztus 30-án átment a megismételt törésteszten és azt az Olasz Nagydíjon a csapat minden kétséget kizáróan szabályosan használhatja, s használja is.
Nézőpont kérdése. Szegény Mekit még az ág is húzza.
[Szerkesztve] -
manutdzoli
senior tag
[link]
50 000 dolláros bírsággal megúszta a McLaren a váltó ügyet -
soulcube
aktív tag
Nagyon remélem, hogy nem a tárgyalóasztalok mellett fog eldőlni a bajnokság sorsa.
Sajnos úgy tűnik idén tényleg nem a sport van előtérben az F1-ben...
Bár mindig volt a csapatok közt politizálás, ami idén folyik az már sokkkk és árt az F1-nek.
[Szerkesztve] -
Peat;)
veterán
Jájj olasz nagydíj előtt mér mentem én formula.hu-ra.
Aki utálja Mclarent ne hagyja ki ;) , jó szórakozást, én nekem bejött, csak nagyon átlátszó már 
Legjobb a sebességváltó
bár tájékoztatták fia-t, utólag kiderült hogy ok is de most hirtelen mocsok mclaren...na meg a kémyügy, de la rosa mailezett kedvenc emberünkkel majd alonsoval is, mindezt kijelentő mondatban leírva 
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Dettóóóóóóóó

-
proper
őstag
válasz
manutdzoli
üzenetére
ugylátom elinditottam valamit

holnap már lesz pár hirmorzsánk
-
Adrián29
aktív tag
Szép Alonsós napot mindenkinek!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Érzem,jó lesz ez a hétvégi futam.
Alonsó alázni fogja a mezőnyt
Üdv:mindenkinek! -
prmcsk
addikt
''sokan háborognak, akkor hirtelen mégsicsak megtalálják a bizonyítékot, és büntetésképpen levonnak annyi pontot, hogy még épp ne szóljon bele a VB végeredményébe... kb erre számítok''
Én meg arra, hogy büntiképpen annyit fognak levonni, hogy a ferka vb. legyen sőt,
jövőre eltiltják őket, tehát + egy vb. a ferkának.
Már csak azt várom, hogy mikor lesz hetediziglen...... -
Male
nagyúr
Vagy csak el akarják kerülni azt a nyilvános meghallgatást, amit terveztek eredetileg... most megint lesz egy csendes, aminek a vége, hogy nincs elég bizonyíték, bla bla... és szépen elhúzzák év végéig. Ekkor ha még mindig elég sokan háborognak, akkor hirtelen mégsicsak megtalálják a bizonyítékot, és büntetésképpen levonnak annyi pontot, hogy még épp ne szóljon bele a VB végeredményébe... kb erre számítok

(ha pedg addigra lenyugszik a nagy többség, akkor szépen eltűnik az egész ügy, semmi büntetés nem lesz) -
PazsitZ
addikt
[link] A Red Bull leszámol a problémákkal
Az Adrian Newey vezetésével tervezett Red Bull RB3 Achilles-sarka egyértelműen a megbízhatóság - különösen pedig a sérülékeny hidraulika - volt, ami abból is látszik, hogy David Coulthard idén eddig 3, Mark Webber pedig 5 nagydíjat adott fel műszaki hiba miatt.
Hát hasonló igéretek már voltak, most már viszont igazán beválthatnák őket. -
adman
tag
Index: ''Új bizonyíték a kémügyben: bajban a McLaren''
[link] -
Chili7
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Akkor most Kimi és Alonso fog dominálni?
-
Motion_Blur
félisten
Kíváncsi leszek, hogy az időmérőn hány tizeden belül lesz az első 6-7 versenyző. Az elmúlt években mindíg századokra voltak egymástól a topcsapatok versenyzői. Ennek ellenére versenyen szépen kijön a versenyzők kvalitásbeli teljesítménye, jobban, mint egyéb pályákon. Érdemes megnézni a tavalyi versenyt (Schumi vs. Massa, Alonso vs. Fizi, Kimi vs. rózsa)

-
soulcube
aktív tag
3,4 millió $ fizetés Ralfnak a DTM-ben ?
[link] -
soulcube
aktív tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Eddig én is így tudtam, ez a pletyka csak pár napja röppent fel.
Bár kétlem, hogy Fisi elfogadná ezt az állást. Piquet Jr. viszont biztos, hogy jövőre versenyezni fog a Renaultnál. Mindig ott van a boxban Briatore és a többiek mellett. -
manutdzoli
senior tag
[link]
Sajtó: Kovalainen – Piquet páros a Renaultnál
Ki tudja mi igaz ebből.
''Giancarlo Fisichella továbbra is bízik abban, hogy maradhat a csapatnál. Amennyiben a Renault a fiatalokra épít, csak a Prodrive – Renault együttműködésben bízhat.''
Prodrive-Renault együttműködés?Úgy tudtam hogy merci kasztnival és merci motorral indulnak. -
soulcube
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
A jó öreg Monza mindig megköveteli, hogy szinte egy új autót építsenek erre a hétvégére.
Kíváncsi lennék, hogy a Spyker vagy a Toro is elvégzik-e ezeket a módosításokat ? -
soulcube
aktív tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Úgy tűnik Montoya sosem sajnálta az autóit.

Kár, hogy nem versenyzik már az F1-ben, sok érdekes dolog történt vele. Sztem ha nem a McLaren-nél versenyzett volna, még mindig ebben a sorozatban lenne. -
lenox
veterán
Szerintem a csavo (aki a cikket irta) full hulye. Azon sir, hogy mert van aki konnyen kerul jo autoba. Egyreszt igazad van, hogy nem minden egyenlo, masreszt pont Hamiltonnal sirni, aki igazolni latszik a dontest, hiszen vezeti a vb-t, ez teljesen csak irigyseg. Meg ha Zsoti-t ultettek volna a Mekiben, es mindig utolsokent menne, akkor ertenem, hogy mit sirat, de Hamilton jol megy, jo dontes volt. Aki meg akar az irigykedjen, az is fura szemlelet, hogy ha mondjuk ez a harmadik evada lenne, es mar ket evadban szopott volna a Minardiban, akkor rendben lenne, de igy, hogy Ron papa Minardis szopas nelkul is felismerni velte a tehetseget, igy mar nincs rendben...
Csak meg egy pelda, Lauda hogy is kerult az F1-be? Hat ugy, hogy kicsengette a lovet, hitelt vett fel, befizette, es mehetett... -
Chili7
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Oké, hogy mások (a versenyzőtársai) irigykednek rá, de a cikk írója miért? Úgy csinál , mintha az életben mindenki egyenlő eséllyel indulna. El kell fogadni, az egyiknek szerencséje van és beleszületik, a másik könnyen megszerzi, a harmadiknak keményen kell dolgoznia kell ugyanazért. Nem tudom, h miért kell ez a többfrontos negatív képfestés Hamiltonról.
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Érdekes egy cikk... azt pl. nem tudom hogy JV miért maradt ki belőle, pedig anno szinte nála is ugyanez volt a helyzet. Szvsz olyan 18 éves színvonal a hülye hasonlatokkal egyetemben.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
üzenetére
![[kép] [kép]](http://www.kepfeltolto.hu/2007/9/4/4vl3.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.kepfeltolto.hu/2007/9/4/4vl5.jpg)
Ferrari's and McLaren's changes to their cars for Monza
Ferrari
1 The middle section of the front wing has a much less profound shape and doesn't go down as much as usual.
2 The part of the frontwing towards the endplates is straight, not curved.
3 The third element is a lot smaller than normal, especially in the middle.
4 The winglets comprise of just one element instead of the usual two.
5 The midwig on top of the airbox has been removed.
6 The vertical fin on top of the rearcrash structure has been removed.
7 The rearwing endplates are smaller and the three slits in them have been removed.
8 The rearwing still comprises of two elements but compared to the usual wing, everything is 'simply reduced'.
McLaren
A The middle section of the front wing is less square which makes the form a bit rounder.
B The part of the frontwing towards the endplates is straight, not curved.
C The wingendplates remain curved as they are but the gurney flap has been removed.
D The 'bridgewing' has been removed.
E Aerodinamic devices, much like those on the F2007, have been introduced instead of the little fins that used to stick out, which were placed lower on the side of the nosecone as well.
F One sharkgill has been introduced on the sidepods to enhance cooling.
G The little wing between the chimney and winglet has been removed, a tiny vertical fin has come to replace it.
H The rearwing comprises of only one element with the rearwingendplates having a reduced surface.
remélem ez még nem volt. -
törölt tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
már volt.
-
Motion_Blur
félisten
A Hamilton jelenség, és ami mögötte van [link]
-
venember83
nagyúr
válasz
manutdzoli
üzenetére
Pedig mar gondoltam moto gp-ert visszajovok par hsz erejeig, de akkor inkabb megse

-
EQMontoya
veterán
válasz
manutdzoli
üzenetére
jóvan gyerekek, igazatok is van, csak nem aza topic...

-
OTee
aktív tag
Bár xsak a címében kapcsolódik a témához, emlékeim szerint itt is többen szurkolnak Talmának.

Amit +a kötsög csapattársa állít, több mint bosszantó!

Tiszta Alonso!
[link]
OTee -
-
soulcube
aktív tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
A régi Parabolica kanyar Monzában. De szép is lenne ha manapság is használnák...
Ez egyébként igaz, hogy ez volt minden idők leggyorsabb köre Monzában ? :
[link] -
PazsitZ
addikt
válasz
üzenetére
Ezt bóknak veszem

Csak asszem akkor is volt erről szó, hogy mi halandók is sejtünk dolgokat. Ők meg ott papolnak egyik nap, hogy a biztonság az első, aztán másnapra valahogy ezt elfelejtik és hülye szabályokat hoznak.
Szóval érted, a következetesség, amit hiányolna az ember.
Néha úgy tünik csak próbálgatják a dolgokat, hátha majd bejön, ahelyett, hogy kicsit megerőltetnék az agyukat..., de én ezt nem érthetem
[Szerkesztve] -
manutdzoli
senior tag
válasz
soulcube
üzenetére
Pontosan nem tudom melyik pályát linkelted be,de az a döntött kanyar az brutál.
Amúgy Paffettnek nem Mclarenes hanem mercedeses szerződése van,mert a DTM-ben nincs Mclaren..Én is úgy látom hogy a Toyota lenne a legnagyobb esélye.A fizetése viszont jóval alacsonyabb lenne.
Itt vannak az eddigi fizetései Ralfnak:
1997:0,1 millió dollár
1998:0,5 millió dollár
1999:3,5 millió dollár
2000:4,0 millió dollár
2001:5.0 millió dollár
2002:7.5 millió dollár
2003:12.0 millió dollár
2004:18.0 millió dollár
2005:23.0 millió dollár
2006:24.0 millió dollár
2007.25.0 millió dollár
(Össz:122.6 millió dollár)
Szépen növekedett minden évben a fizetése.Úgy érzem tovább már nem fog növekedni. -
törölt tag
Te mindig

Persze egy dolog előre sejteni, meg más dolog amikor beigazolódik. Lehetett sejteni hogy nem lesz jó vége a dolognak, de akkor igazolódott be amikor Kimi az utolsó köröket inkább bevállalta azzal a gumival, és aztán ott csapkodott a feje körül.
Ez olyan én is sejtem hogy a MotoGp-s esőszabály nagyon nem frankó, de beigazolódni csak akkor fog ha vki ez miatt esik egy óriásit (azt meg nem akarom)..szal addig marad sejtés. -
PazsitZ
addikt
válasz
üzenetére
''Azt hogy még veszélyes is, azt csak később tudtuk meg''
Nincs kedvem keresgélni és egyeztetni, de szerintem itt a fórumon egyesek már a bevezetéskor megemlítették, hogy ez veszélyes is lehet. (úgy rémlik köztük voltam én is
)
(#717) soulcube: Ralf menjen nyugdíjba lenne bőven ember a helyére.
[Szerkesztve] -
soulcube
aktív tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Igazad van, a ProDrive-os dologból még lehet valami. Bár itt is nehéz dolga lesz Ralf menedzserének mert ez egy angol csapat lesz (ha minden igaz McLaren kasztnival és Mercedes motorral) és állítólag de la Rosa és Gary Paffett lesznek a pilóták (a McLarenes szerződések miatt). Sztem a legnagyobb esélye továbbra is Toyotánál lehet.
Más: remélem egyszer ide még visszatér a mezőny...
[link] -
manutdzoli
senior tag
válasz
soulcube
üzenetére
Én is úgy látom hogy nincs sok üres hely a csapatoknál.Ferrari,McLaren,Renault,BMW kizárva,túl jók ezek a csapatok és pilótái ralfhoz,Ahogy mondtad red bull,toro rosso,honda,aguri már foglalt.Frank Williamsnak nem hiszem hogy kell ralf,bár lehet rosberg mellé beteszi,de ennek elég kicsi edélyt adok.Maradt neki a toyota,ha hosszabbítanak maradhat,ha nem,akkor még ott az új csapat,a Prodrive,jól tudom ott még nincsennek pilóták igazolva.
-
soulcube
aktív tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Ralf előtt szépen lassan az összes csapat kapuja bezárul. Vagy marad a Toyotánál (amihez valamilyen csoda kellene) vagy esetleg a Williams marad mint utolsó lehetőség (bár ennek még a Toyotától is kisebb az esélye). RedBull, Toro, Honda, Aguri már mind foglalt.
-
törölt tag
Ki így nézi ki úgy.
A Ferrari nem írta alá a tesztkorlátozást (azzal ölték volna igazán meg az esélyeiket).
A Ferrari tesztelt amennyit tudott, de azokban az időkben mikor uralta a mezőny általában már az év felénél készült a következő évi autó (vagy már tesztelték).
A Michelin augusztusban bedobta a javaslatát, amit aztán el is fogadtak. Ezzel került a Ferrari hátrányba,..és legfőképpen pedig azzal hogy a Michelin javaslata az a Bridgestone gyengeségeire épült...az hogy majd a keményebb gumival több lesz az előzés azt már akkor tudta mindenki (vagy nem, mindegy) hogy duma...a 60körös gumival kevesebbet fognak rizikózni. Azt hogy még veszélyes is, azt csak később tudtuk meg (Kimi-nél).
A Ferrari egyébként nem kent a gumira semmit, én MS egy nyílatkozatában sem olvastam hogy a gumi miatt (vagy akár a csapat miatt) van hátráltatva.
Az autót hozzá kellett igazítani a gumihoz, ez volt az autó évközi fejlesztésének az alapja. -
Peat;)
veterán
válasz
üzenetére
''A logika sem mond mást, Ferrari 2005.ben azért volt gyenge mert hátrányosan érintette a bevezetett gumiszabályok (amihez szorosan hozzátartozik, hogy Michelin javaslatot valósítottak meg).''
Szerintem ennek kb így, hacsak nem te vagy a ferrari főtervezője :
A ferrari 2005ben azért is volt gyenge mert a bevezetett gumiszabályokra nem tudott felkészülni a bridgestone és a ferrari mivel nem volt elegendő tesztkilóméter a gumigyár számára, mivel nagyrészt a ferrari poltikájának köszönhetően rájuk specializálódott a gumigyár és nem volt elég csapat a tapasztalatok megszerzéséhez. A michelin ezt meg okosan kisakkozta...A 2006-os év eleje azt engedte sugallni hogy nemcsak a gumikkal voltak problémák. Erre később a ferraritól is megérkeztek az utalások. Mivel a guminak köszönhették a legfőbb bajt így arra kenték az egészet év közben. -
AMD Power
titán
Már nagyon várom a hétvégét. Remélem most nem lesz semmi probléma.
-
törölt tag
válasz
Oliverda
üzenetére
A logika sem mond mást, Ferrari 2005.ben azért volt gyenge mert hátrányosan érintette a bevezetett gumiszabályok (amihez szorosan hozzátartozik, hogy Michelin javaslatot valósítottak meg).
Erre rengeteg példa van,...mármint hogy milyen sokat számít a gumi.
A Williams-t én is szeretném elől látni...de nem igen látom mitől lenne majd előrébb. Most mondanak ezt-azt, de végiggondolva nem igen látom hogy mitől gyorsulnának akkorát, hogy beérjék a Bmw-t...remélem azért sikerül nekik.
Érdekes lesz hiszen régen pont a Bmw és a Williams nem egyeztek az autó fejlesztését tekintve, és végül szakítottak is, azóta a Bímer szépen feldolgozta magát. -
Peat;)
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
A Mclarenre jellemző az hogy egyik évben jók másikban szarok és most is rájuk gondoltam. Most meg Ferrari mögött állnak, nekik is kell többet fejleszteni ha nem akarják elveszíteni vb-t, az alkalmazottak meg elég fura légkörben dolgoznak, hiszen akár ki is zárhatják a csapatot év végén és a dolgozókat nem érdeklik a realitások csak az hogy ennek is fenn áll a lehetősége. Alonso lelépne ami valszeg sajnos nem következik be akkor meg pláne nagyobb eséllyel esnének vissza szerintem, mert ő határozza meg a fejlesztési irányvonalat jelenleg és valószínűleg jobban ismeri az autót (gyárba sokat ment dolgozni, segíteni). Kicsit ferrari üldözési mániád van

-
wildrain
addikt
válasz
soulcube
üzenetére
Egy kicsit kavarás van a név körül. Az a5-ön egy cikken belül:
''A Team India megérkezett az F1 rajtrácsára. Mindig arról álmodtam, hogy F1-es csapatom legyen'' - jelentette ki boldogan Mallya
...
Mivel a gyakori névváltások (Jordan, Midland, Spyker) miatt az újabb átkereszteléshez a FOM és a rivális csapatok hozzájárulása is szükséges, elképzelhető, hogy az istálló Spyker Ferrariként folytatja, de a grandprix.com szerint Mallya a Kingfisher F1 nevet részesíti előnyben, hogy reklámozhassa ilyen márkájú sörét és légitársaságát. -
soulcube
aktív tag
Ralf biztos, hogy nem lesz a Team India pilótája:
[link] -
törölt tag
válasz
wildrain
üzenetére
Megélhetés a Spyker-nél? Hát oda úgy fizetik befelé magukat a pilóták...
Különben meg tényleg rettenetes nagy égés lenne ez neki, inkább hagyja abba Ő is akkor a karrierjét mint a bátyja, igaz nem akkora dicsfényben, de jobb lenne szépen így kilépni a tudatból, mint ronggyá égetni magát és a Schumacher nevet az F1 lúzercsapatánál. -
manutdzoli
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Megverik a ferrarit?

Nagyot néznék az biztos.
Talán 2-3 év múlva újra tündökölni fog a Williams,harcban a vb címért
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- PLC programozás
- Eredeti játékok OFF topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Crimson Desert
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- Bomba Ár! Panasonic ToughBook FZ55-2 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I 4G WWAN I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/070907/738323759f1_monaco_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)

![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/070907/f1_monaco_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
.