- Prohardver app (nem hivatalos)
- Google Pixel topik
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Kilenc Redmi és Poco készülék érte el támogatási idejének végét
Aktív témák
-
manutdzoli
senior tag
El lesz törölve a jövő évtől az üzemanyagfogyasztósdi.Semmi értelme nincs.Szóval az utolsó etapban is úgy mennek majd mint az előző kettőben.
Az időmérő pontozásról még nincs ötletem.Viszont van olyan széria,ahol kapnak pontot az időmérő megnyerése után is.FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
manutdzoli
senior tag
válasz kicsitomi88 #3995 üzenetére
Nem tudom komolyan.De lehet a Motogp-ben pontonként nem 20.000 dollárt kapnak,hanem 5000-et.Nem tudom hogy működik a Motogp-ben a "pénzosztás".
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
JJános
addikt
válasz venember83 #3996 üzenetére
Hát, nem is gondoltam komolyan, csak hát AMD Power olyan komolyan állította.
Azt nagyon sajnálom, hogy pilótáknak nem drukkolsz, én is nagyon sajnálom az elhunyt kiváló pilótákat. Én meg megfogadom mától nem Colinozok PC-n. Mind a négy programot száműzöm a gépemből.
Azért a Hamiltonnak való drukkolást gondold meg.
Már a kezed is rájár magától a nevének leírására.2007-05-06 óta itt!
-
attisx
addikt
válasz manutdzoli #3992 üzenetére
Meg esetleg az időmérőn is lehetne pontot osztani, persze ehhez az is kellene, hogy Q3-ban is kvázi üres tankkal menjenek. Tuti izgalmasabb lenne az időmérő is
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
venember83
nagyúr
Dehogy, AMD Power is csak agital itt, hamis dolgokat allit, de jon meg mittomenmi mittomenmire! Az biztos.
De kiemelem elozo hsz-em eme szempontbol lenyegi reszet:
"Hithu tifosi vagyok, kerem szepen." Nalam pedig nem fer meg az, hogy mas csapatnak drukkoljak a maranelloiak mellett, pilotanak pedig Senna es McRae ota nem drukkolok.[ Szerkesztve ]
-
kicsitomi88
őstag
A MotoGP-t menedzselo cégnek nagyobb a költségvetése mint a FIA-nak? Nem kötözködés, kivancsisag...
90 87.5 87.8 87.5
-
JJános
addikt
Lehet, hogy jobban nem hajtanának, de mindenesetre nagyobb értéke lenne.
2007-05-06 óta itt!
-
JJános
addikt
válasz venember83 #3989 üzenetére
Nahát! Ki vele? Igaz ez? Hamilton szurkoló vagy?
2007-05-06 óta itt!
-
manutdzoli
senior tag
válasz Oliverda #3987 üzenetére
Hát a motogp-s pontozás valahogy nem válna be.Minden szerzett pont 20.000$ a pilótának.Na most képzeld el,hogy az első 15 szerezne pontot,és az első kap 25-öt.A végén csődbe menne az FIA
Bár ha ez lenne,valamit biztos alkotna még az FIA,de nem tudom mennyire lenne izgalmasabb.A régi pontrendszert kéne visszahozni,vagy úgy hogy az első kap 12-őt,utána 8-6-5-4-3-2-1.Így jobban hajtanának a győzelemért a pilóták.FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
JJános
addikt
válasz manutdzoli #3984 üzenetére
Meglátjuk. Én egyébként drukkolok neki, és ha tehetséges, helyet adunk neki a topicban is, mármint megbeszéljük.
2007-05-06 óta itt!
-
venember83
nagyúr
Politika akkor szerves resze eletednek ha azza teszed. Attol meg, hogy tegyuk fel te nem foglalkozol vele, attol meg ugyanazt teszik a partok. Fontosabb intezkedesek ugyis eleg nagy visszhangot kapnak es megtudja az is akit csak feluletesen erdekel a tema. Egyszeruen elni es dolgozni kene s b@szni ra mit csinalnak odafent, ugyse a kisembertol fugg, max valasztaskor. De igerni mindenki szokott es tudnak is. Pl 4 eves valasztasokkor tuti dolog merlegelni, hogy jobban elek-e mint ezelott negy evvel, esetleg szebb lett-e a kornyezetem, jobb-e a tomegkozlekedes, stb stb. Ha igen, ujra kell valasztani ugyanazt a szemelyt/partot. Ha nem, akkor meg valtani kell s kesz. Nem kell politikaval megmergezni az emberek kozti kapcsolatokat Jo, eleg az off-bol. Kulonben azert irtam a topikok szamat, mert ez jol mutatja mennyire erdekli az embereket a politika s mennyire nagy a konszenzus az orszagban politikat illetoen. Privben mehet tovabb, ha akarod, de off-ot kerulnem
attisx: max ha Hamilton a Ferrarihoz megy, de erre ot evig semmi esely, szerencsere Hithu tifosi vagyok, kerem szepen. Csak mikor hulyesegeket olvasok, akkor muszaj reagaljak ezekre, lehet szo akar Alonsorol, Hamiltonrol vagy epp Sutilrol. Ha meg ferraris pilotarol van szo s igazsagtalansagot eszlel rendkivul kifinomult igazsagerzetem, akkor nem kell csodalkozni, utok, rugok, harapok!
[ Szerkesztve ]
-
attisx
addikt
válasz venember83 #3981 üzenetére
"Ki veled rossz szellem, ki veled! "
Minden ellenállás hiábavaló. Tudatalatt már te is Hamilton rajongó vagy.
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
Oliverda
félisten
válasz Motion_Blur #3974 üzenetére
Már ne haragudj, de ha azt írnám/írná valaki hogy Hamilton már VB lenne ha kitolják a kavicságyból, vagy ha nem 2007et írnánk hanem 2008at.... te lennél az első aki azt írná rá hogy "ugye ezt nem gondolod komolyan?"....
Szerintem ki kellene számolni a VB jelenlegi állását a motoGP-ben használatos pontozási rendszer alapján is.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
snecy
senior tag
válasz venember83 #3981 üzenetére
Nem konkrétan a hozzászólásszámok nagyságrendiségére gondoltam, hanem arra, hogy sokan meddig nem képesek elmenni..de komolyan, néha rém jelentéktelen dolgok miatt
Politikánál megértem, életünk szerves része, valahol érthetőek is a komolyabb összecsapások, az F1 viszont egy sport, szórakozás ugye jobb esetben, ahol a legkevésbé kéne hogy jelen legyen az ellenségeskedés, bár egy adott idény történései hangulatilag erősen levetíthetőek a rajongótáborokra is.
Tavaly ilyentájt ugyanez volt..Manapság egyre több informatikusnak van nemi élete. Hígul a szakma ;o)))
-
MPowerPH
félisten
Mi ez a megbüntetik Hamiltont mizérija?
Nekem is jobban tetszene a régi pontrendszer...Don't Tread On Me
-
manutdzoli
senior tag
Én remélem nem forrófejű lesz,sem kamikaze.lehet olyat produkál ezen az egy futamon,hogy jövőre ülést kap rosberg mellett.7000km-t ment a williams-el,szóval ismeri.De egy verseny egész más.Jövőhét végén meglátjuk mit tud.
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
kerjani
aktív tag
válasz manutdzoli #3980 üzenetére
cask akkor lehet visszatolni/emelni, ha ez a legbiztonságosabb módja a autó
veszélyes zónából való kijuttatásának.A siker 2 alapszabálya: 1. soha ne mondj el mindent, amit tudsz! ...
-
venember83
nagyúr
Tevedes, nezd meg hany archiv topikja van a politikanak es hany a forma 1nek. Valszeg f1nek nem is lesz tobb, mivel most mar csak 50.000 korul kell a modiknak masik topikot nyitni Viszont szomoru, hogy mar lassan minden temat illetoen csak szemelyeskedni s a masikat kuldozgetni jobbra-balra tudunk. Ez van.
3978: Japanban is csak akkor lett volna buntetheto ha erre nem lett volna perecedens, de Alonso is csinalta, nem akart a FIA csak vele szembe kemeny lenni. Ugyhogy nem meguszta Most meg ne ecseteljem mennyire vicces lenne Hamilton megbuntetese. Lassan megijedek magamtol, lehet tudathasadasom van? Ki veled rossz szellem, ki veled! Vedem itt Hamiltont...
[ Szerkesztve ]
-
wildrain
addikt
válasz Motion_Blur #3977 üzenetére
Hát nem tudom, ez az infó honnan van, de én versenyeztem Mike ellen nem egy kategóriában, ahol full segítség nélkül mentünk, és azért azt észrevenni, hogy valaki billel nyomja, vagy kormánnyal. Ha ezt netán ő maga írta, akkor valószínűleg rendesen átvert.
-
manutdzoli
senior tag
válasz venember83 #3969 üzenetére
Sztem nem lesz büntetés.Ha japánban megúszta,itt is megfogja.Bár én nem látom büntetendő dolognak amit csináltak.De van egy szabály,amit nem tartottak be,az büntetendő.Nem tudom elképzelni milyen büntit kaphat hami.10helyes rajtbüntetés kicsit durva lenne.
-
Motion_Blur
félisten
válasz wildrain #3976 üzenetére
Nem hasból írtam, de most nem fogok ide beillesztgetni msn beszélgetéseket ok?
mod: érdekes, hogy kultúráltabb országok F1-es fórumain ilyenért nem jár személyeskedés, illetve nincs baszakodás (gondolok itt a régi pontrendszeres hsz-omra, amit csak érdekességképp említettem meg).
Hiába, vannak akik alig várják, hogy fröcsöghessenek...
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
wildrain
addikt
válasz Motion_Blur #3974 üzenetére
Mondjuk nem vagyok egy nagy Mike-fan én sem, de ez a billentyűzetes szimulátorkirály duma eléggé mellé ment.
-
snecy
senior tag
Na, az embereket lassan már jobban megosztja az F1, mint a politika
Manapság egyre több informatikusnak van nemi élete. Hígul a szakma ;o)))
-
Motion_Blur
félisten
válasz Oliverda #3972 üzenetére
Úgy látom, hogy téged absz. nem érdekel a Forma-1, csak kötekedni jársz ide. Ezt a hozzászólásod pl. nem igazán értem, biztos valami hasonlóan magasröptű poén, mint amilyenket májki barátod szokott ide beröfögni off-ba... a billentyűzetes szimulátorkirály
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
JJános
addikt
válasz manutdzoli #3956 üzenetére
Kamikaze Sato után, jön Forrófejű Nakajima. Egyetlen autó, és pálya nem lesz biztonságban.
2007-05-06 óta itt!
-
Oliverda
félisten
válasz Motion_Blur #3963 üzenetére
Úgy látom hogy ismét előtört belőled így október tájékán a példás polgár példaképe akit mindenkinek illene követnie.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
bnss
veterán
válasz manutdzoli #3968 üzenetére
Nekem úgy tanították sportbíró tanfolyamon, hogy mindig ugrásra készen kell lenni, ha valamilyen okból kifolyólag feléd közeledne az esetlegesen irányíthatatlan versenyautó. Elég szerencsétlenül álltak a kérdéshez a kínai kollegák...
[ Szerkesztve ]
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
kerjani
aktív tag
Ha visszatolták volna, akkor azért mehetne a bünti, mivel a visszatolás MSC 2003-as visszatolása óta szabályellenes.
a 22-es csapdája
(MP4/22-es )A siker 2 alapszabálya: 1. soha ne mondj el mindent, amit tudsz! ...
-
venember83
nagyúr
válasz manutdzoli #3968 üzenetére
Palyamunkasnak lenni veszelyes dolog, ezt gondolom a kinaiak is felfogtak
De most komolyan, egyesek buntetest varnak ilyesmiert, ritka ronda burokratikus megoldas lenne ezert buntetni vb-i cimert kuzdo pilotat. Nem tudom hogyan kepzelhetitek ezt a bunteteses dolgot, namind1.
[ Szerkesztve ]
-
manutdzoli
senior tag
válasz kerjani #3964 üzenetére
Ennyire eszetlenek a kínaiak.Amikor tolták pont akkor ment ki raikönnen a boxba.Szóval ha sikerült volna kijönnie haminek a kavicságyból,és pont akkor jött volna kimi,ütközhettek volna is.Mivan ha kicsúszik oda más is?Elütik a pályamunkásokat.Nem veszélytelen dolog amit csináltak 2percen keresztül.
-
kicsitomi88
őstag
-
venember83
nagyúr
Hu de divat lett itt mindenkit kuldeni jobbra-balra...
mod: off
[ Szerkesztve ]
-
-Mike-
addikt
válasz Motion_Blur #3963 üzenetére
mielőtt még kiszámolnád azt is h mi lenne ha itt lenne schumacher javaslom menj vissza szimulátorozni és küld el emailben maranellonak a ferrari beállításait, nyílván nagy segítségnek vennék a teszten általad alkalmazott be/kirugózás értékeket;)
[ Szerkesztve ]
-
kerjani
aktív tag
válasz hunnylander #3931 üzenetére
Egy kavicságyban megfeneklett autót kitolni?????
LOLHa elméletileg lehetséges lenne, mi lett olna, ha valaki éppen akkor megy ki a boxba???
A siker 2 alapszabálya: 1. soha ne mondj el mindent, amit tudsz! ...
-
Oliverda
félisten
válasz Motion_Blur #3961 üzenetére
Viszont ha szárnyuk lenne már egészen más számok lennének a nevek után.
-
Motion_Blur
félisten
Így alakulna most a ponttáblázat, ha még a régi rendszer lenne:
Hamilton- 87
Kimi - 83
Alonso - 81
Massa - 66Kiminek csak nyernie kéne és VB lenne Brazíliában
-
bandus
veterán
gyakorlatilag eddig megúszott mindent... a többi pilóta is ugyanezt mondja.. megúszta alonso feltartását, japóknál is elcsalták.. szóval vb-t csinálnak már belőle, ha idáig szenvedtek de azért hajrá kimi
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
venember83
nagyúr
válasz manutdzoli #3956 üzenetére
Sato mostansag megjavult, kell az ujult ero
-
cancerf7
tag
válasz hunnylander #3946 üzenetére
aki olvasta a cikket annak gondolom egyértelmű, de igyekezni fogok ígérem
"Bocsi, de emeljük már a nívót!" -
soulcube
aktív tag
válasz Oliverda #3950 üzenetére
Érdekes forgatókönyv lenne:
Ha Hamilton ötödik lesz a futamon, Alonso pedig a második, akkor is a brité a világbajnoki cím, mert bár azonos pontjuk lenne ebben az esetben is, és mindketten négy-négy futamgyőzelemmel állnának, ráadásul a második, harmadik, negyedik helyek tekintetében is döntetlen lenne az állás(!), és ekkor az ötödik helyezés döntene, Hamilton javára.
-
hunnylander
őstag
válasz (Kolombusz) #3943 üzenetére
Viszont én nem akarom szekálni Alonso-t, sem a szurkolóit, ezért nem hoztam ide a témát. Meg nem is olyan nagy ügy.
www.HunnyF1.com
-
Oliverda
félisten
Ki és hogyan nyerheti meg a világbajnokságot Brazíliában?
Van pár variáció...
-
hunnylander
őstag
válasz Motion_Blur #3945 üzenetére
Azt a Meki dolgot már felszámolták, a két srácot függetlenítették, már a Magyar Nagydíj után. Szóval azóta úgy körözgetnek és annyit, amennyit akarnak.
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
soulcube
aktív tag
... és ismét lesz miről írnia a spanyol sajtónak
-
bnss
veterán
Erre a bizonyos extra körre leszek kíváncsi, hogy ott mit alkot Alonso, ha egyáltalán kihasználja ezt a lehetőséget. Persze lehet, hogy nem elsz szüksége extra körre mert olyan időt autózik, aminek a beállításához a többieknek kellene egy extra kör.
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
Motion_Blur
félisten
Elvileg Interlagosban Alonso-nak jár a Q3-ban az "extra kör" (ami ugye azt jelenti, hogy Hamiltonhoz képest 1 körrel több benyát éget el, és ő futja az utolsó gyorskört...), de biztos becsúszik majd valami gixer, és Hamilton lesz a pole-ban
-
cancerf7
tag
szeva mindenki
ilyet!!!!!!!! "Azt mondják, Kimi jéghideg, de szerintem az én tudatalattim is legalább olyan, mint az övé."
mindenkit nyugtat hogy ő olyan nyugott mint KIMI. ebből adódik ideges nagy a nyomás rajta következés képpen elszúrja a köv futamot
"Korábban már többször átéltem a mostanihoz hasonló helyzetet, ezért meg tudok birkózni a nyomással"
lehet de ez a F1 -
(Kolombusz)
veterán
válasz hunnylander #3941 üzenetére
De titokzatos vagy, szerinted mások nem olvasnak autosport.com-ot?
-
Vandit.
addikt
válasz hunnylander #3940 üzenetére
Felőlem meg is ágyazhatott volna az sem érdekel.Tudom nagy szegényen a nyomás.De ez minden VB esélyes pilótára vonatkozik nem kéne ezt rá kihegyezni.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
hunnylander
őstag
válasz (Kolombusz) #3935 üzenetére
De én nem.
Viszont Alonso-nak is megvannak a maga ügyei, ami érdekelheti az olvasókat, szóval nem ok nélkül szerepel a sajtóban.
Pl. ma járt Modenában. Nem mondom meg miért.
www.HunnyF1.com
-
hunnylander
őstag
válasz Vandit. #3934 üzenetére
Az lényegtelen, hogy nem sikerült, de a felvételek azt mutatják, hogy megpróbálták, és a kiemelő jármű még sehol sem volt. Hamilton nem akadályozta a pályamunkásokat, és előre nem lehetett mindent tudni, hogy mi sikerülhet és mi nem. Már az is baj, hogy megpróbálták? Szerinted más versenyző hipp-hopp kiugrott volna detto ilyen helyzetben? Michael is hogy kiugrott annakidején, nem? (Az is szabályos volt, és ebbe se kéne belekötni.)
www.HunnyF1.com
-
Vandit.
addikt
válasz (Kolombusz) #3938 üzenetére
Jah az más.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Vandit.
addikt
válasz (Kolombusz) #3935 üzenetére
Szerintem félreértettél engem.
-
snecy
senior tag
válasz venember83 #3932 üzenetére
Jóvan, valamiért nem kapcsolt az agyam
-
Vandit.
addikt
válasz hunnylander #3931 üzenetére
"mivel a jármű versenyzővel együtt való kitolása is a veszély gyors elhárítása lett volna"
Ja egy egyértelműen lehetetlen helyzetből.Te sem gondolod komolyan,hogy ki lehetett volna tolni ugye,miért nem szállt ki?
Milyen csúnya ez a spanyol sajtó....A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
venember83
nagyúr
Miert ne vehetnek el az osszes Kinaban szerzett osszes pontjat? Menj poen-erto tanfolyamra... Szornyu, hogy nem lehet semlegesen viccelodni.
hunnylander: szornyu miket kell kibirjon egy pilota a sajto reszerol, de azert Alonsot is kemenyen tamadja a brit sajto. Visoznt kepzeld, most olvastam, Hamilton nyugodtabb mint Raikkonen. Ezt ketlem, mondjuk, max nullas pulzussal
Nyugi, FIA nem fog semmilyen akadalyt gorditeni a srac ele, mar tobbszor megmutatta iden a testulet, hogy nem akar beleszolni a pilotak kozti versenybe pontlevonassal. Utolso resz snecynek cimezve
[ Szerkesztve ]
-
hunnylander
őstag
Ez egy erőltetett és mondvacsinált probléma, mivel a jármű versenyzővel együtt való kitolása is a veszély gyors elhárítása lett volna. 1:50, ez nem is olyan sok, föleg, hogy Hamilton-t akkora érzelmi sokk és csalódás érhette azokban a pillanatokban, hogy nemigazán lehetett pontos időérzéke főleg egy ilyen sokféleképpen értelmezhető szabályrendszer mérlegeléséhez és betartásához. A kiemelő jármű meg csak azután ért oda, hogy Hamilton már elhagyta a versenyautóját. Szóval Hamilton-tól nem függött a jármű eltávolításának időtartama, és a veszélyhelyzet elhárítása.
Nem szép, hogy a spanyol sajtó ezzel stresszeli Hamilton-t, és zavarja az utolsó futamra készülését.
www.HunnyF1.com
-
törölt tag
...a kavicságyban ragadt versenyzőnek minél előbb el kell hagynia az autóját. Ezt mondja ki a Sportszabályzat 30.13-as cikkelye.
Hamilton egy perc ötven másodpercig a pilótafülkében ült, és kezeivel jelezte, hogy segítsenek neki visszatérni a pályára. Nem kevesebb, mint hat pályabíró sietett a segítségére, akik életveszélyben voltak, hiszen többen akkor hajtottak ki a boxba.
Lewis talán azt gondolja, hogy rá más szabályok vonatkoznak. Ugyanez történt egy héttel ezelőtt a Japán Nagydíjon, ahol érdekes vezetett a biztonsági autó mögött. Akkor megúszta, de az FIA újabb vizsgálatot indíthat ellen a Sanghajban történtekért, ha alaposan visszanézi a felvételeket.
[ Szerkesztve ]
-
snecy
senior tag
válasz Motion_Blur #3928 üzenetére
Az viszont nyilvánvaló, hogy lassan a spanyol sajtó szintje az olasz alá süllyed ;
Ők tudnak még nagyon hibáztatni, felelősségre vonni/elméleteket gyártani..[ Szerkesztve ]
-
snecy
senior tag
válasz venember83 #3924 üzenetére
Bírnád, mi?
Hát lassan már kezdek kételkedni hogy világbajnok lehet..Manapság egyre több informatikusnak van nemi élete. Hígul a szakma ;o)))
-
snecy
senior tag
Büntetés vár Hamiltonra Braziliában?
Cseppet kezd gyanús lenni, hogy kibas*ottul meg akarják már büntetni szerencsétlent szinte bármi áron, folyamatos ürügyeket kreálva.
-
venember83
nagyúr
válasz Motion_Blur #3922 üzenetére
Spanyolok... Mast nem fuzok hozza... Nekik meg talan az olaszoknal is rosszabb a hiruk a vilagban, de nem is hiaba, masik tokeletes pelda a motoros Faubel, ugye... Mondjuk szerintem ezeket a cikkeket viszonylag kis mertekben gerjeszti Alonso, szvsz a media mar nagyon erre specializalodott az Iberiai felszigeten.
mod: csak hozzafuztem ezt-azt
snecy: nevetseges lenne ezert buntetni, de legyen, vegyek el a Kinaban szerzett pontjait De az osszeset
[ Szerkesztve ]
-
soulcube
aktív tag
válasz Motion_Blur #3922 üzenetére
Így van, szinte minden hétvégén kitalálnak valamit, ha nem Alonso nyer.
Lassan könyvet lehetne már kiadni Alonso vs McLaren-Dennis-Hamilton címmel.[ Szerkesztve ]
-
-
soulcube
aktív tag
Na tessék: [link]
Már megint nyomozás, feljelentés, csapatsorrend, szabotázs, Alonso
-
venember83
nagyúr
válasz Motion_Blur #3916 üzenetére
Muszaj minden ironikus megjegyzest smileyval dekoraljak??? Lenyeg a tamadas amit a McLaren-fanek illetve a semleges nezok inteztek volna a Ferrari ellen.
[ Szerkesztve ]
-
soulcube
aktív tag
Ez sejthető volt: [link]
Csak nem ő fog menni jövőre Ralf helyére ?
-
Motion_Blur
félisten
válasz venember83 #3896 üzenetére
"tiszta kartyakkal jatszo McLaren"
A mondanivalód már itt megbukott szvsz
-
manutdzoli
senior tag
válasz AMD Power #3909 üzenetére
Azért kimi még messze van schumachertől.Ugye most kimi 27éves,Schumi 37évesen vonult vissza.Kimi még tudna 10évig versenyezni,ha akar.Az idő alatt be lehet gyűjteni pár vb címet.Schumi vezéregyéniség volt az f1-nek.Kimi még nem az.
A LH és Senna hasonlatra nem is mondok semmit.Tényleg nagy hülyeség.FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
ToBeY
nagyúr
Ez elég érdekes kijelentés Ronbácsitól ha igaz.
Ron Dennis (60), a McLaren csapatfőnöke ráadásul kijelentette, Hamiltonnak kell lennie a világbajnoknak, de ha elbukna, inkább Räikkönent, mint saját pilótáját, Alonsót akarja befutónak.
/ forrás Blikk /
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz manutdzoli #3903 üzenetére
Massa eszméletlen gyors tud lenni egy körön belül, amikor nincsenek a pályán. Sajnos azonban ritkán látunk nagy előzéseket tőle, mert az nem megy neki túl jól. (Ahogy Prost béna volt a rajtban, sajnos) Sztem ezért nem ment ez sem neki.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
törölt tag
válasz AMD Power #3906 üzenetére
Azért kíváncsi lennék, mire alapozod ezt a véleményedet. Igaz, még nem ért el annyit, mint MS, de van ideje, sumi is 37 évesen vonult vissza.
Amúgy véleményem szerint (és ezzel nem vagyok egyedül) jelenleg kimi a legjobb pilóta a mezőnyben, úgyhogy csak óvatosan a fikázással.[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz venember83 #3882 üzenetére
Most latom: Egyszeruen realista Hamilton Termeszetesen Alonsora gondoltam, csak mar a billentyuzetem is Hamiltont ir mindenhova, nyomorult arulo
-
AMD Power
titán
válasz venember83 #3905 üzenetére
Kimi jó pilóta de nem sok köze van MS-hez.
-
venember83
nagyúr
válasz AMD Power #3904 üzenetére
Felsz, nehogy tenyleg Schumi nyomdokaiban jarjon a finn srac, igaz?
Sajnos nem valoszinu, hogy akar megkozelitoleg olyan eredmenyes lesz, de nekem szimpatikusabb, mint Schumi es teljesen mas karakter. Jo valtas volt a Ferrari reszerol, nemet precizitasrol attertek finn lazasagra. Kicsit montoyas a hozzaallasa, oszinte (mar amennyire F1ben lehet ugye), nem erdekli ki mit mond, szoval szimpatikus ember.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz venember83 #3882 üzenetére
Ez a Kimi-MS hasonlat nagyon gázos. Sőt inkább egy vicc.
-
manutdzoli
senior tag
válasz SzalaiG #3895 üzenetére
Jaja,Rosberg jó lenne massa helyére.Azt én sem értettem,hogy hogy nem tudta megelőzni.Alonsonak szinte zéró tapadása volt a hideg gumikon,massának már meleg volt.Elég bosszantó,simán kitudta volna fékezni.
-
manutdzoli
senior tag
-
prmcsk
addikt
válasz manutdzoli #3883 üzenetére
És mi van, ha pont azért volt ideges roni, mert időben szólt a kerékcsere miatt,
csak éppen hamika felülbírálva a csapatutasítást és nem akkor ment be ?Volt már ilyen tőle ugye ?
"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
Aktív témák
- Apple iPad Air 6.gen. M2 (2024) 11" 128GB WiFi + Cellular - (Space Gray) - Csak 1db!
- Munkagép Fujitsu Celsius i7-7920hq 16gb ram 256gb SSD Nvidia 4gb dedikált win11
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- Vegance Rgd DDR5 Memory 4x16Gb EXPO
- Apple Watch SE 2020 40mm Rose Gold színben extra szíjakkal (Istyleban vásárol)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest