- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fausto
addikt
válasz
fausto #48271 üzenetére
Erre van ötletetek? Ha nem muszáj nem vennék még 1 kütyüt itthonra
Azt már megtaláltam, hogy Retropie van PC-re is, már csak arra kéne valami megoldás, hogy OpenELEC mellé fel tudjam telepíteni és választható legyen, hogy melyik rendszer boot-oljon vagy hogy OpenELEC alól tudjam indítani.
Köszi előre is -
törölt tag
válasz
fausto #45551 üzenetére
3D BD iso-val próbáltam, és igen, szed le hozzá feliratot. Bár ezzel lehet még időzítés probléma.
Mkv alatt ugye a kis "sync" felirat jelzi, hogy pontos az időzítés. Hogy ezt névazonossággal, vagy a film paraméterei alapján teszi e, azt sajna nem tudom.
Star Wars 3D iso-hoz mindenesetre talált vagy 20-at. -
Patice
Topikgazda
válasz
fausto #45553 üzenetére
Sajnos ez van. Szerintem jogi okokból nem fejlesztették ezt a vonalat. De csak tippelek.
BD3D lejátszáshoz BD3D lejátszó kell kb. vagy HTPC-n PowerDVD a Kodi helyett. Talán még ezzel tehetsz próbát, hogy lejátssza-e a gyári 3D lemezeket. Ezt meg nem fogod tudni felrakni OpenELEC-re.Szóval tényleg zsákutca, vagy marad az, hogy betolod fájlba.
-
Celtis
veterán
-
Celtis
veterán
válasz
fausto #37217 üzenetére
1. Nálam volt hasonló nemrég, hogy egy addont nem akart telepíteni, de felraktam másikat és után ment a problémás is. Ha nyomsz egy bal gombot a repository listában, akkor tudod frissíteni. Hátha az segít. Vagy keresgélj a neten, hátha valahonnan letölthető a zip fájl. Gondolom Google-od van.
2. Csak egy halvány tipp. A Kodiban a 3D film formátuma és az, hogy a megjelenítő felé milyen 3D formában küldi tovább az két különböző dolog. Tehát lehet, hogy a filmed Half-SBS, de a TV felé már Half-OU-ként megy, ami végeredményben a felbontás negyedelése. Ellenőrizd a 3D beállításokat.
-
PuMbA
titán
válasz
fausto #37217 üzenetére
2. Windows 8.1-ed van? Mert akkor:
"0. Több megjelenítő esetén használjunk kiterjesztett asztalt, továbbá Windows 8.1 rendszeren közös méretezési beállításokat kell alkalmaznunk (Asztalra jobb klikk -> Személyre szabás -> Bal lent Megjelenítés -> Közös méretezési szint választása minden kijelzőhöz)."
-
canniball
nagyúr
válasz
fausto #35895 üzenetére
Van a (Kodi) Backup nevű addon, nézz rá arra, nem tudom tudja-e pont azt ami neked kéne.
Oszilaci!
És azt hogy csinálod? Nálam (is) egy Asrock E350M1/USB3 dolgozik, de az uefi-ben az advanced/acpi configuration menüpontban csak olyanok vannak, hogy
- ps/2 keyboard power on
- pci devices power on
- ring-in power on
- rtc alarm power on.
Usb nincs és nem is kelti sem az usb-s (rf) bill., sem a távrángató vevője. -
justice84
aktív tag
válasz
fausto #35446 üzenetére
Én most kipróbáltam a 1 filmnél videó--fájlok mappán - C - tartalommegadás-- The Move Database kiválasztva preferált nyelvet átállítottam Spanyolra. korhatár:hu --> magyar maradt. Majd a mappára álltam C billentyű - Film Információ - Frissítés és Spanyol lett.Visszaállítottam magyarra majd megint lefrissítettem, és magyar lett. Nem tudom nálad miért nem csinálja
-
justice84
aktív tag
válasz
fausto #35437 üzenetére
[zsigus oldalán] megtalálsz mindent.
[Sorozatok és videók kezelése] de a sorozat címe és infója csak akkor lesz magyar ha azt valaki a szabadon szerkeszthető thetvdb.com-on megcsinálta. -
-
Celtis
veterán
válasz
fausto #34901 üzenetére
A programok között van az Openelec configuration. Először csinálj egy backupot. Mentsd le a backupot a saját gépedre.
Utána van kétféle reset mód, egy soft és egy hard. Utóbbi mindent töröl, a mentést is (ezért kellet saját gépre is elmenteni.)
Nézd meg , hogy reset után látszanak-e az addonok, habár nem tudok olyan konfigurációs lehetőségről, amitől ez lenne.
A backup-ból bármikor visszaállítható a korábbi állapot szőröstűl-bőröstűl. -
Celtis
veterán
válasz
fausto #34853 üzenetére
Jobb klikk a repository nevére, majd válaszd ki a frissítés keresése és frissítés kényszerítése lehetőségeket is. Utána megjelennek a kategóriák és az addonok is.
Ha több forrás van (OE official, KODI addon repository, OE unofficial, stb) akkor mindegyiknél meg kell csinálni.
Biztos van egyszerűbb és tudományosabb módszer is, de nálam ez működik. -
greeny1899
csendes tag
válasz
fausto #34665 üzenetére
A rtorrent nem tudja megkülönböztetni tudtommal a sorozatot és filmet (milyen felcímkézés alapján tenné?), így a szeparált célmásolás nem működik. Az van amit a beállításban látsz sajnos (delehet hogy van rá megoldás, én nem használom, manuálisan mozgatom és nevezem át a fájlokat, hogy a scrappernek ne legyen gondja).
Supersub hibát ad már egy ideje, azt már nem is használom. Én az opensub-ot hazsnálom. KODI Rendszer - Beállítások - Videó - Feliratok-nál be lehet állítani azt, hogy milyen feliratokat keressen (nálam hun és eng van belőve).
EDIT: itt lehet hogy van számodra megoldás
http://wiki.openelec.tv/index.php?title=RTorrent_Service_Add-on#Adding_Torrents_to_Watch_dirs -
greeny1899
csendes tag
válasz
fausto #34663 üzenetére
Természetesen lehet. Én személy szerint rTorrentet használok, többit is próbáltam, de mindegyikkel volt anno problémám (ez lehet hogy azóta már változott, hisz a ru nálam már több mint 1 éve üzemel). rtorrent beállításain belül 3 "fül" van, értelemszeren az:
rTorrent service - portniytás (upnp esetén nem kell), Download/Upload limit
Watch settings - letöltés helye, letöltött mappa, stb
ruTorrent Web - böngészőn keresztli elérés, portBtw én post most akarom megoldani, hogy a ruoterem-re kötött vinyóra dolgozzon a torrent, méghozzá a routeremen futva. A htpc-m már túl sok vinyót tartalmaz, hogy megérje (áram, zaj, stb) azt használnom torrentre.
-
Oszilaci
senior tag
válasz
fausto #34332 üzenetére
mind 2lapnak vannak előnyei
gigabyte miniPCIe slot-ja jó ha szeretnél WIFI-t
Asrock marha jó dolog,hogy tudja az USB-ről ébresztést ,hogy a távval bekacsolható legyenviszont ában is van különbség a 2lap között és én az Asrock-ra szavnék ,mert a wifi filnézésre nem az igazi ha nem közvetlenül abban a helységben van mint a router.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest