-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yahhher
aktív tag
válasz
Prosectura2 #53175 üzenetére
Szia.
Nekem volt évekig ilyen procis alaplapom. Win10 alatt ezek futottak nekem is minimum, sose volt mellette gond az fhd-vel, még csak nem is terhelte nagyon meg.
Üdv B.
-
Yahhher
aktív tag
válasz
MasterMark #32725 üzenetére
Van dvi, sima átalakítóval megy rajt a hang is.
Üdv B.
-
Yahhher
aktív tag
válasz
HwAdokVeszek #31801 üzenetére
Szia.
Én sem akarok vitatkozni, de jártam úgy, hogy zajos volt láthatóan a kép az adott kábellel.
ÜDv B.
-
Yahhher
aktív tag
válasz
von_schwarz #5449 üzenetére
Én a hétvégén költöztem át egy ilyen házba. Ha valami érdekel, kérdezz. Késöbb be is mutatom, de még nem végleges a belseje. Még van benn mozgó alkatrész...
-
Yahhher
aktív tag
válasz
kojak007 #4622 üzenetére
Szia.
Amire tudok, megpróbálok neked válaszolni.
1. Indulhat a gépet egyből front end-el. Sima ügy.
2. Passz, de szeretik pl.: xbmc-t, ez ingyenes is.
3. Ha jól tudom, akkor van, azt hiszem a wd tv is tud thumnail-eket, bár egyenlőre macerásan.
4. Ezt nem nagyon értem :-) De a ház pénztárca függő eléggé.
Az 5.25-ös helyekre is tudsz vinyót rakni ha akarsz.
Nem tudom milyen erkélyed van, de sztem ne oda rakd a gépet, az időjárás viszontagságai nem tesznek neki jót. Pára pl.
Saját véleményem is az, hogy htpc-ben gondolkodj. Az a legrugalmasabb megoldás, ha esetleg jönne egy újabb formátum a jövőben, akkor a célgépek ( wd tv, popcrn, stb.) nem biztos hogy megbirkóznak majd a feladattal. A pc-nél nagyobb az esély erre. Könnyen bővíthető háttértárral, és nagyon sok más mindenre használhatod esetleg.Üdv.
-
Yahhher
aktív tag
53 fok nem vészes egyáltalán szerintem. Mondjuk lehet, hogy pontosabb, ha a bios-ban nézed a hőmérsékletet. Indítsd el a bios-t, aztán ott nézd meddig megy fel terheletlenül. Nekem az E6600-om elég jól melegszik egy elég jó zalman-nal, ha a ventit lehúzom. 55-nél még ment felfele, de nem vártam meg meddig megy.
-
Yahhher
aktív tag
Közben megnéztem a kettes számú gépemet, amire azt hittem valami normálisabb dual core van, és ennek tükrében nem ajánlottam dual core-t, mert ez nem mindig bírkózik meg az 1080p-vel. Legalábbis úgy emlékeztem. De közben megnéztem, D 920-as van benne... Akkor legyen E5200. Marad még pénz halkításra :-)
-
Yahhher
aktív tag
-
Yahhher
aktív tag
Sztem annyira nem vészesek a prociárak, inkább venni kell egy jobbfajtát. Azthiszem, hogy 15e körül van olyan intel proci aminek nem gond az 1080p sem. Amd-ket nem ismerem. Nekem igp alaplapom van, gf 7100-al. C2D-m 2.4-es, de 1.6-on viszi a filmeket, max 30%-os terheléssel.
-
Yahhher
aktív tag
-szeva
Nekem hasonló procim van, és tökéletesen megfelel a filmezéshez, vissza is veszi magát 1.6-ra még 1080-as filmek közben is. Sztem ezeket a procikat nem igazán lehet passzívban hűteni, legalábbis nem olcsón. Ha meg játszani is akarsz, akkor nem is ajánlom. De ha nem akarsz játszani, akkor vannak erre a célra jobb alaplapok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged