- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Magisk
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fausto
addikt
UPDATE: na, megoldódott, a The TVDB helyett a The Movie Database információs szolgáltatót választottam és szépen elkezdte az egész Sorozatok könyvtárat beolvasni. Törlöm is a yt videót
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Nem rég írtam, hogy openelec-et használok és nem tudok sorozatokat hozzáadni a médiatárhoz. Azóta sok mindent probáltam, a file-ok megfelelően vannak rendezve, nfo is van a könyvtárban.
Így néz ki:
X:/sorozatok/the.walking.dead/s08/the.walking.dead.s08.e.01.mkv
Itt egy videó, hogy mit csinálok: https://youtu.be/MIw63cfnCug
Van ötletetek, mit nézzek meg, mit lehetne állítani? -
fausto
addikt
Sziasztok,
OpenELEC-et használok, most újra kellett telepítenem a rendszert. Minden megvan, de valamiért a sorozatokat az istenért nem karja beolvasni a médiatárba. A file szerkezet úgy néz ki, hogy van a x:\Filmek (ezt gond nélkül beolvasta) és a x:\Sorozatok. Az almappákkal próbáltam mindenféle szerkezetet, de csak nem sikerül.
Pl.:x:\Sorozatok\Friends\S01\Friends.s01.e01.mkv -> Nem találja
x:\Sorozatok\Family.Guy\Famili.Guy.s01\Famili.Guy.s01.mkv -> Nem találja
x:\Sorozatok\The.Walking.Dead\The.Walking.Dead.s08.e01\The.Walking.Dead.s08.e01.mkv -> nem találjaEgyébként korábban ugyanígy voltak a mappaszerkezetek és mindent megtalált. Ha a sorozatok menüpontban rámegyek a mappára és azt választom, hogy Átvizsgálás médiatárba, egy kicsit gondolkodik, majd feldob egy ablakot, hogy írjam be pontosan a sorozat nevét, de ha beírtam, ugyanúgy feladja. Van ötletetek mi lehet a gond?
-
fausto
addikt
válasz
MasterMark #48275 üzenetére
Köszi, ennek a GRUB-nak utána nézek!
-
fausto
addikt
válasz
fausto #48271 üzenetére
Erre van ötletetek? Ha nem muszáj nem vennék még 1 kütyüt itthonra
Azt már megtaláltam, hogy Retropie van PC-re is, már csak arra kéne valami megoldás, hogy OpenELEC mellé fel tudjam telepíteni és választható legyen, hogy melyik rendszer boot-oljon vagy hogy OpenELEC alól tudjam indítani.
Köszi előre is -
fausto
addikt
Sziasztok,
Ez itt lehet, hogy egy kicsit off, előre is sorry
Van egy HTPC-m, openELEC fut rajta. Rámjött a retrozhatnék, találtam is egy Raspberry Pi-n használható platformot, RetroPie a neve. Már el is határoztam, hogy veszek is egy kis gépet, de előtte gondoltam rákérdezek, hogy vajon valami hasonló rendszert lehetne-e telepíteni a HTPC-re. Valahogy úgy, hogy indításnál lehessen választani, hogy melyik oprendszer induljon el.
Köszi előre is! -
fausto
addikt
Sziasztok,
openELEC-et használok és egy ideje nem működik rendesen, indításnál ezt írja ki: "error in mount_storage mount_common could not mount label=storage"
És itt megáll a dolog.
USB-n van a rendszer, egy pár napja letöröltem és újra telepítettem, akkor működött is, de most megint ezt csinálja. Van ötletetek, mi lehet a gond?
Köszi előre is! -
fausto
addikt
válasz
Patice #45552 üzenetére
Köszi a választ!
Ha jól értem, akkor az a megoldás, hogy valahogy egy mvk file csinálok belőle és ahhoz keres feliratot. Akkor azt hiszem az nem az igazi, pont az lett volna a célom, hogy bepattintom a lemezt és hagy szóljon. De így a második is tárgytalan, mert pont az lett volna a lényeg, hogy a külföldi BD3D lemezeket lejátsszam valahogy magyar felirattal.
Lenne egy másik kérdésem! Régebben olvastam, hogy a KODI nem játszik le 3D ISO-kat. Most viszont azt láttam, hogy a KODI 16 már tudja ezt, de csak Raspberry Pi-n?
Hogyhogy csak ezen az eszközön? Valahogy nem lehet megoldani más platformon? Van egy tök jó HTPC-m OpenELEC-kel, csak emiatt nem kéne egy Pi. A half-SBS 3D meg nem az igazi.
-
fausto
addikt
Sziasztok,
A Kodi (OpenELEC) tud olyat, hogy az eredeti blu-ray filmhez szed le feliratot?
Külföldön elég sok filmet adnak bagóért, de magyar vonatkozás nélkül, gondoltam a felirat így megoldható lenneIlletve a Kodi lejátszik eredeti 3D blu-ray filmet?
Köszi előre is!
Üdv: Attila -
fausto
addikt
Sziasztok,
Szeretnék segítséget kérni, vagy egy Arock QC5000-es HTPC-m, ugye az alaplapom minden integrált. Egyszer csak azt produkálta, hogy bekapcsolt, de nem adott semmilyen képet (sem HDMI-n, sem VGA-n) Az alaplap még garanciás, visszavittem a boltba és ott tökéletesen működött!
Szerintetek mi lehet a baja? Mivel az alaplap jó, így a RAM-ra vagy a tápra gyanakszom, szerintetek mivel lenne érdemes próbálkozni? -
fausto
addikt
Sziasztok,
Már jó ideje használok OpenELEC alatt rTorrent addon-t, de mostanság meg van hülyülve. Ha hozzáadok egy torrent file-t, nem indítja el a letöltést, csak áll pause-olva, elindítani sem lehet. Ha visszaállítok minden alapbeállításra, akkor egy ideig működik, aztán ugyen ezt produkálja
Ha nem tudtok erre megoldást, esetleg tudtok ajánlani másik torrent kliens, ami tudja azt, hogy amikor hozzáadom a torrent file-t, meg lehessen adni, hogy a letöltött cuccot hova másolja be (pl. a filmeket a Filmek mappába, sorozatokat a Sorozatokba, stb...)
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Kodival kapcsolatban kérnék egy kis segítséget. Keresgéltem, de nem találtam ehhez gyors billentyűket, ti tudtok erre valamit?
Blu-ray iso-hoz menü kezelés, pl. kilépés a főmenüben, fejezet választó menü behozása. Illetve adott időhöz ugrás. Van ezekhez valami gyors billentyű? Köszi előre is! -
fausto
addikt
válasz
cinemazealot #42357 üzenetére
Gondoltam erre is. Alapból a beállításokba le is tiltottam az egeret, mert távirányítóval használom (ilyen air mouse/mini billentyűzet kombó). De kipróbáltam úgy is, hogy kihúztam az USB vevőt és a telefonos Yatse programmal indítottam el a filmet, akkor is ott maradt beragadva a sáv.
-
fausto
addikt
Sziasztok,
OpenElec-et használok és valami miatt "beragadt" az alsó keresési sáv (ami kijelzi, hogy mennyi telt el a filmből, mennyi van még hátra), nem tűnik el lejátszás közben. Minden filmnél és sorozatnál, de még a youtube videóknál is ez van. Nem segített sem az újraindítás, sem a kikapcsolás, sem a téma váltás. Van valakinek ötlete, hogy hogyan tudnám eltüntetni? Baromi zavaró...
Köszi előre is! -
fausto
addikt
Sziasztok,
Talán itt egy kicsit off a kérdés, ezért elnézést kérek! Szóval van egy HTPC-m, openelec fut rajta. Egy másik szobában van egy „buta” tévé, azon is szeretnék filmezni, de nyílván nem pakolgatnám ide-oda a PC-t. Nincsenek nagy igényeim, nem kell oda se 3D, se 4k, se 5.1, csak valami sima HDMI-s kütyü. Viszont jó volna, ha wifin keresztül megoldható lenne (300Mbit-es router-em van, szerintem azzal a HD Ready filmek még vállalhatóak lennének, max berakok valahova egy repeater-t)
Milyen megoldást tudnátok ajánlani arra, hogy a másik tévémen is tudjak filmezni? Minél költséghatékonyabb megoldás érdekelne
Köszi előre is! -
fausto
addikt
Sziasztok,
Miért lehet az, hogy néha beragad lejátszás közben az alsó kereső sáv és sehogy nem tudom eltünteti? Openelec-et használok.
Köszi előre is! -
fausto
addikt
Sziasztok,
Lenne egy kérdésem, az otthoni HTPC-men openelec fut. Meg lehet oldani, hogy ha az androidos tabletemre felrakom a Kodi-t, akkor az otthoni PC-men tárolt filmeket elérjem valahogy, akkor is, amikor nem vagyok otthon? Hogyan kellene beállítani?
Köszi előre is! -
fausto
addikt
Sziasztok,
Kodiban valahogy beállítottam (vagy valahogy bekapcsolódott), hogy film lejátszás közben folyamatosan látszik az alsó sáv, ahol jelzi, hogy hol tart a film (nem tudom pontosan mi a neve)
Ezt hogy lehet kikapcsolni? -
fausto
addikt
Közben még egy kérdés eszembe jutott
Lejátszásnál elég halkak a párbeszédek, amik a center hangszóróból jönnek. Sajnos a házimozim elég fapados, nem lehet külön állítani a hangszórók hangerejét. Kodiban van erre valami beállítás? Átfutottam már a beállításokat, de eddig nem találtam ilyen opciót -
fausto
addikt
válasz
Celtis #37221 üzenetére
Köszi a választ!
1, A frissítéssel próbálkoztam, de nem oldotta meg. Telepítettem másik add-on próbaképp, de az opensubtitles azóta sem megy. Próbáltam keresgélni zip file-t, eddig nincs rá találat. Ha esetleg valakinek van, kérem, linkelje! Köszönöm!
2, Megfelelően van beállítva, a menüben is SBS-t adtam meg. Nincs gond a lejátszással, mert 3D-s és megfelelően jelenik meg a kép, csak hátha valahogy lehet javítania a felezés miatt minőségromláson.
(a legtutibb a BD3D lenne, de emiatt nem akarok windows-t is használni)
-
fausto
addikt
Igen, Openelec és még azzal kiegészíteném, hogy a HTPC ugyan arra a tévére van kötve, aminek a lejátszóprogramjával tapasztaltam a javulást. Úgyhogy tényleg arra tudok gondolni, hogy a tévé beépített lejátszójának van valami képjavító funkciója és hátha be tudok ilyet állítani a Kodi-ban is.
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Lenne két kérdésem (openelec rendszer van a gépemen)
1, nem tudom telepíteni az opensubtitles addon-t, telepítésre kattintva egy pillanatra felvillan, hogy 0%, majd nem történik semmi. Minden más addon-t telepít. Mi lehet a gond? Mi lehet a megoldás? Valahonnan le lehet töltetni, hogy zip-ből telepítsem?2, van 1-2 half-sbs 3d filmem. Ezeknél nem a legjobb a minőség, az egyenes ugye elég recés bizonyos helyeken, de eddig azt hittem, hogy ez normális a felezett felbontás miatt. Viszont a tévém lejátszóját használva semmi rece nem látszik, nagyon szép a kép. Gondolom valami javító effekt lehet tévé lejátszóján, de kodi alatt nincs valami beállítás vagy valamilyen kiegészítő, ami javítana a hsbs minőségen?
Köszi előre is!
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Remélem tudtok adni valamilyen tippet :-)
Valamit be kéne állítsak a bios-ba, de nincs itthon egy klasszikus billentyűzet. Van egy billentyűzet-távkapcsoló kombó, amin nincs se funkció billentyű, sem del gomb. Meg van egerem. Hogy tudnék belépni bios-ba? Win7-ből újra lehet valahogy úgy indítani, hogy egyből bejöjjön a bios újraindítás után? Van bármi megoldás erre?
Tudom, az ideális az lenne, ha lenne egy normál billentyűzet, de ami volt az elromlott és most nem tudok elmenni venni újat -
fausto
addikt
-
fausto
addikt
válasz
canniball #35877 üzenetére
Szerintem nem volt, mert ha új film került a könyvtárba és frissítettem, beolvasta a médiatárba. Ahogy nézem, alapértelmezetten nincs bepipálva, én meg nem emlékszem rá, hogy bejelöltem volna.
Viszont biztosra nem tudom megnézni, mert mióta lehúztam az USB-ről a külső HDD-t, a tartalommegadásnál nincs jelölve, hogy "Filmek".
Vagy valahol máshol lehet állítani a filmek forrását? -
fausto
addikt
Van valakinek ötlete arra, hogy miért nem működik kodi-ban a médiatár tisztítáa opció? Konkrétan lehúztam a külső hdd-t a gépről, amin a filmek vannak és még mindig ott van minden. Csináltam újra indítást, beállítottam, hogy indulásnál frissítse a médiatárat. Nem akarom elhinni, hogy csak az a megoldás, hogy egyenként kell kivenni a tárból, ha letörlök valamit. Pláne most, hogy a külső hdd-t másik usb-re dugtam és most minden film duplán szerepel.
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Letöröltem pár filmet és sorozatot. Aztán rámentem a médiatár tisztításra, le is futott, mégis bent maradtak a letörölt filmek. Ez miért lehet?
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Egy elég amatőr kérdésem lenne, eddig OpenELEC-et használtam, de gondoltam a 3D ISO-k miatt kipróbálom a PowerDVD-t. Viszont indításnál azt írja ki, hogy a VGA driver-t frissíteni kell vagy nincs elég VRAM.
Egy ASRock QC5000-ITX alaplapom van, leszedtem a honlapról minden driver-t, telepítettem, de azt léátom az eszközkezelőben, hogy Szabványos VGA grafikus adapter, ez lehet a gond? Mit és hogyan kéne beállítanom, hogy megfelelően működjön? Sorry, ha amatőr kérdés, de az vagyok
Köszi előre is! -
fausto
addikt
Sziasztok,
Kodi beállításokkal kapcsolatban lenne 2 kérdésem:
- van arra opció, hogy az SD filmeken valamennyit javítson? Felskálázás vagy ilyesmi.
- lehet állítani az 5.1-es hangnál a hangszórók hangerejét külön-külön? A párbeszédek elég halkak, ezért a centerre adnék egy kicsit. Sajnos a házimozimon nem tudom állítani (kicsit fapados)Illetve mintha korábban olvastam volna, hogy fejlesztés alatt van, hogy Kodiban le lehessen játszani a 3D iso-kat, ezzel kapcsolatban van valamilyen hír?
Köszi előre is!
-
fausto
addikt
-
fausto
addikt
Kodiban megadtam a tmdb kiegészítő beállításaiban, hogy magyar nyelvű legyen, de még mindig minden angol (cím, leírás, stb.) Valamit kéne még csinálnom? Illetve azt hol lehet beállítani, hogy melyik scrappert szeretném használni?
-
fausto
addikt
válasz
Vikthor #35356 üzenetére
Átnevezgettem a hiányzó filmeket (pl. mwt-drive.avi -> drive.avi), de mire végeztem, lefeküdtem aludni, úgyhogy majd csak ma meló után fogom kipróbálni. Ha így sem ismeri fel, akkor majd egyenként hozzáadogatom. Köszi a tippet!
A 3D-s lejátszási listára valami automata megoldást gondoltam, valamilyen intelligens lejátszási listával, hogy ha felkerül egy 3D-s film, egyből tegye be a playlist-be is. Manuálisan akár egyenként be is rakosgathatnám a lejátszási listába
Valaki csinált már ilyet? Vagy meg tudjátok mondani, milyen feltétellel lehetne betenni?
(Hirtelen arra gondoltam, hogy mondjuk egy olyat beállítok, hogy ha a file névbe szerepel a 3D szó, akkor tegye be. De mivel a film adatlapján szerepek a felbontásnál, hogy 3D, gondolom van valami más megoldás is) -
fausto
addikt
válasz
Vikthor #35352 üzenetére
Akkor nincs más hátra, átnézem, mi hiányzik. Bér nem értem, mert a név jó,a tmdb-n fent van a film. Egyenként hogyan kell videót hozzáadni?
A másik kérdésem, hogy lehet valahogy csinálni egy intelligens lejátszási listát a 3D filmeknek? Ha igen, milyen feltételt kell megadnom?
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Most vettem észre, hogy a filmjeim közül sokat nem olvasott be a kodi média tárba. Pedig a formátum jó Film mappa/Film.címe/Film.címe.mkv. Még az nfo file is a mappába van.
- ez miért lehet?
- a hiányzó filmeket hogy lehet hozzáadni a média tárhoz?
Köszi előre is! -
fausto
addikt
Sziasztok,
A Kodi támogatja a 3D filmeket? Illetve szerintetek egy QC5000-es alaplap elég a 3D tartalmak futtatásához? (OpenELEC van fent)
Köszi előre is! -
fausto
addikt
Sziasztok,
Van egy ASRock QC5000-ITX/PH alaplapom, egy Codegen MX31-es házban, a gyári 300W-os táppal. Gondolkoztam, hogy a tápot lecserélném egy halkabbra, mit tudnátok ajánlani? Egy 2,5"-os HDD van benne (de lehet, hogy lecserélem SSD-re), és egy 8cm-es rendszerhűtő is van a házban. Optikai meghajtó nincs, de később lehet, hogy tennék bele egy slim dvd írót.
Milyen táp jöhetne szóba?
Köszi előre is! -
fausto
addikt
Sziasztok,
Valamiért nem találok a Kodi-ban kiegészítőket. OpenELEC van fent és már telepítettem add-on-okat, de egy pár napja bementem a Kiegészítők-Minden kiegészítő menübe és teljesen üres, nincsenek kategóriák sem. A keresésre sem ad ki semmi. Internet van, azzal nem lehet gond. Van ötletetek, mi miatt lehet?
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Lehet, hogy hülye kérdés: kodi alól lehet valahogy HBO Go-t nézni?
-
fausto
addikt
Rendeltem ilyen kínai távirányítót. Valakinek van ilyesmivel tapasztalata? Openelec-el használnám.
(Tudom, érdemesebb lett volna vásárlás előtt kérdezni, de már mindegy)
-
fausto
addikt
válasz
greeny1899 #34668 üzenetére
A feliratokat sikerült beállítanom, én voltam a béna. A leírást köszönöm, megnéztem, de nekem magas, marad a manuális másolgatás
Nekem a Linux nagyon magas, sosem használtam.
-
fausto
addikt
válasz
greeny1899 #34666 üzenetére
Tudom hol van, megnézem, mert nekem úgy van beállítva, hogy rendszer nyelvének megfelelő feliratot töltse le, az meg magyar, de akkor beállítom normálisan magyarra.
Köszi a segítséget -
fausto
addikt
válasz
greeny1899 #34664 üzenetére
Köszi, ez így elsőre tetszik!
Megadtam neki egy általános letöltési mappát. Arra van valamilyen megoldás/beállítás, hogy ha tudom, hogy filmet töltök le, akkor megadom, hogy ahogy kész van, a filmes mappába tegye, ha tudom, hogy sorozat, akkor a sorozatos mappába, stb... ?Illetve a feliratok kezelésével kapcsolatban lenne kérdésem: engedélyeztem 3 feliratos add-on-t is, a supersubtitles-t, opensubtitles és podnapisi. A supersubtitles hibát ír ki felirat keresésnél, a másik kettő csak angol feliratot talál a filmekhez (az Interstellar-ral teszteltem, kéne hozzá lennie magyar feliratnak) Ti mit használtok, mit ajánlotok automata felirat letöltéshez?
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Hétvégén megjött minden alkatrész, össze is raktam a HTPC-t, szépen muzsikál
Kipróbáltam az Openelec rendszert, nagyon bejött, be is állítottam, hogy elsődlegesen az töltsön be. Az lenne a kérdésem, hogy valahogy megoldható, hogy Kodi alatt menjenek a torrentek? Azt láttam, hogy van Transmission és uTorrent is a kiegészítők között, de egyrészt nem tudtam, hogy kell beállítani, másrészt azt nem tudom, hogy a torrent file-okat hogyan tudnám letölteni? Csak egy egyszzerű browser kiegészítőt találtam, amivel lehetetlen volt navigálni, pl. az ncore-on.
Van erre valamilyen megoldás? Köszi előre is! -
fausto
addikt
Köszi mindenkinek a válaszokat (ez volt a kérdés), végül is a QC5000 (passzív hűtéses) mellett tettem le a voksom. Leadtam a rendelést, ha tényleg készlet hiány van és nem tudják beszerezni, majd akkor kérek helyette egy Q1900-at, szerintem nagyon azzal sem foghatok mellé.
-
fausto
addikt
-
fausto
addikt
Ezekkel a kérdésekkel kapcsolatban tud valaki segíteni? Köszi előre is!
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Két alaplap között gondolkozom, ASRock Q1900 és QC5000, a QC5000 egy kicsit olcsóbb, de ha jobb a Q1900-as, nem sajnálnám rá pluszban azt a 2-3000,- Ft. Amire használnám, HD Videó, torrent, online zene és videó. Ahogy visszaolvasgattam, talán a QC5000 megfelelőbb lenne ezekre a célokra, de megvárnám a hozzáértőbbek válaszát a rendelés előtt
A másik kérdésem, hogy egy Codegen MX-31 házba fogom rakni, vegyek bele egy plusz hűtést? Ha úgy látjátok, hogy elkél, akkor innen melyiket ajánlanátok (ha már innen veszem az alaplapot, jöhetne egy csomagba
)
Köszi előre is!
-
fausto
addikt
Köszi mindkettőtöknek, akkor 4-et veszek
-
fausto
addikt
válasz
stickermajom #34426 üzenetére
Win 8.1 lesz, akkor inkább 4 Gb?
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Egy ilyen alaplapba: Asrock Q1900-ITX elég 2Gb RAM, ha csak HD filmeket néznék, meg néha stream-elnék (Youtube, HBO Go, Spotify), torrenteznék? Vagy inkább 4Gb kéne neki?
Köszi előre is! -
fausto
addikt
Köszi a tanácsot, de átgondoltam (sokadjára
) és végül arra jutottam, hogy ár/érték arányba ezzel az alaplappal járnék a legjobban, figyelembe véve az igényeimet: Asrock Q1900-ITX
-
fausto
addikt
válasz
Oszilaci #34344 üzenetére
Akkor inkább egy 100w körüli, de jobb minőségibb tápot nézzek hozzá?
#34343 woodworm Miért lenne érdemes J1900-as lapot is nézni? Amiket láttam, azokon nem volt optikai kimenet. Esetleg linkkel tudsz segíteni?Ram-ra mit mondtok, elég a 2Gb?
-
fausto
addikt
válasz
Oszilaci #34337 üzenetére
Köszi, a wifi tényleg nem szempont, mert ott lesz mellette a router, úgyhogy az asrock jó lesz szerintem!
Egy ilyen házat néztem ki hozzá, 300W-os táppa: Codegen MX-31. Ha dvd nem kerül bele, csak egy hdd, akkor egy ekkora táp elég lesz hozzá?
Illetve azt kérdezném még, hogy memóriából elég lesz neki 2Gb vagy inkább 4 kéne?Ja, és még valami eszembe jutott! Jó volna, hogyha valahogy tudnék bele varázsolni egy optikai audio kimenetet (sajnos a házimozim, amire rá lesz kötve, nem tudja hdmi-n keresztül az 5.1-et). Egy USB-s külső hangkártya erre jó megoldás lehet?
-
fausto
addikt
Sziasztok,
A két alaplap közül melyiket ajánlanátok inkább?
ASRock D1800B-ITX
Gigabyte GA-J1800N-D2HvFull HD filmeket néznék rajta, torrent, HBO Go, Youtube, Spotify, ilyenek mennének vele, néha böngészés. Ezekre megfelelne? Árban nagyjából ugyan az a kettő és ahogy visszaolvasgattam a topic-ban, egyikről sem olvastam negatív véleményt.
Ha esetleg ebben a árkategóriába lenne másik ajánlatotok, azt is szívesen meghallgatom!Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- AKCIÓ! PC Specialist Recoil VIII 17 notebook - i9 14900HX 16GB RAM 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest