- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patice
Topikgazda
válasz
MasterMark #29013 üzenetére
Biztos tudni akarod? Nem jó a boldog tudatlanság?
Regger, neeeeeee......
-
törölt tag
válasz
MasterMark #29013 üzenetére
Nagyon minimális, pillanatnyi akadás, reccenés formájában, nem mindenki látja, vásznon feltűnőbb. :-) Legtöbb Intel proci hardveresen ilyen volt a Haswellig, most a Kodi bibis.
-
DudeHUN
senior tag
válasz
MasterMark #28795 üzenetére
Az! Köszönöm!
Kikapcsoltam az interpolációt 24hz-nél és eltűnt ez a probléma.
Mondjuk érdekes mód gyári BD-nél még nem találkoztam ezzel. Na nem baj mkv-nál kikapcsolom. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #28769 üzenetére
Nincs.
-
törölt tag
válasz
MasterMark #28666 üzenetére
Nálam is favorit a swif2 bármely méretben, ha külön hűteni kő.
-
paler
aktív tag
válasz
MasterMark #28651 üzenetére
HDMI, és LG 42LA620S-ZA 3D-s full HD-s TV. A Düne ugyanezzel a HDMI kábellel volt összekötve a TV-vel, és ott nem volt gond a felbontással.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
MasterMark #28569 üzenetére
Köszönöm.
Kissé megzavart a rengeteg "capable receiver" opció az Audio menüben. -
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
MasterMark #28500 üzenetére
Köszönöm, ez tényleg működött!
Hasonló cipőben járóknak:
[link]
A TVEnableOverScan nem csinált semmit, a DigitalHDTVDefaultUnderscan-nek pedig négyet kellett értékül adni. -
Madwe
nagyúr
válasz
MasterMark #28423 üzenetére
Közben rájöttem hogy iszonyat nagy badarságot kérdeztem...
Köszi!
-
törölt tag
válasz
MasterMark #28345 üzenetére
Elsőnek mindenképp Avatar, lejátszó PowerDVD.
-
bigdee888
tag
válasz
MasterMark #28345 üzenetére
En Power DVD-vel jatszom le az ilyeneket.
A Hobbit 2 eleg jo volt, abban volt jopar latvanyos 3D effekt. -
cimp
senior tag
válasz
MasterMark #28310 üzenetére
Áááá, hogy gondolatolvasó!
Amit írtam azt meg nyilván nem olvastad. Írtam, hogy ez valóban nem kontraszt, csak az automatikus rgb tartomány okozta fakó kép megszűnt tőle. Ugyanis a haswell és a fakó kép problémára itt ebben a topicban volt már szó, és mivel a válasz az volt, hogy ki kell kapcsolni az automatikus kontrasztot, ezért azt kérdeztem meg, hogy miként kell azt csinálni. De mivel mindenki cseszik válaszolni (már a kötöszködésen kívül) keresgettem máshol is, és ez tökéletesen megoldotta a problémát. Gondoltam ha már megvan beírom hátha másnak is jó lesz egyszer.
Ha ennyire rajta vagy gondolatolvasáson akkor inkább a megoldást írtad volna meg.
-
dabadab
titán
válasz
MasterMark #28308 üzenetére
Kontraszthoz nyilvan koze van.
-
Gombinyó
őstag
válasz
MasterMark #28301 üzenetére
Specifikációk alapján tök korrekt. Van rajta 1.4a HDMI, optikai kimenet, meg koaxot is ki tudsz vezetni a header-ről. A táp szerintem jó lesz hozzá, de kérdezz rá a boltban vagy a gyártónál, hogy okozhat-e gondot.
-
eboostr
aktív tag
válasz
MasterMark #28296 üzenetére
Amúgy a 2x2gb ram nem lenne gyorsabb?
-
Gombinyó
őstag
válasz
MasterMark #28296 üzenetére
Hasonló konfigom van, a proci ugyanaz. Ezzel már tudsz 3D-zni is akár. A RAM elég sztem, automatikusan az APU 800 MB körül csippant le belőle. A táppal meg bőven fölé lőssz.
A régebbi játékok eldöcögnek rajta.Annyi, hogy a gyári hűtés elég hangos tud lenni. Én 2 hét után cseréltem, mert zavart. Azóta mintha passzív gépem lenne.
-
MasterMark
titán
válasz
MasterMark #28295 üzenetére
-
törölt tag
válasz
MasterMark #27733 üzenetére
Kommunikálták, hogy a teljes audio motort átírták, hibát én egyik kiadásnál sem tapasztaltam, wasapi HDMI-n eddig mindent megevett hiba nélkül.
Más: ha használjátok vagy kipróbálnátok a Computer audio disegn-féle CAD Windows 8.1 Audio Optimization Script-et, kellemetlen meglepetések elkerülése végett húzzátok be jegyzettömbbe, ott tételesen látni mit és hogyan befolyásol a rendszerben. Ha nagyobb gond van, mellékeltek visszaállító scriptet is, ezt még nem próbáltam.
-
t-bali3
senior tag
válasz
MasterMark #27708 üzenetére
Igen, bocs az lemaradt HDMIvel.
-
t-bali3
senior tag
válasz
MasterMark #27706 üzenetére
Neked is ez a gondod? Visszaolvashattam volna...mindenesetre nekem már az jó hír, hogy nem az erősítő a rossz.
Összekötés:
5méteres alap kácsával van a laptop az erősítővel és méteres Avinityvel az erősítő a tvvel. Komponensek az adatlapomon. -
FishAir
senior tag
válasz
MasterMark #27688 üzenetére
Nálam olyan volt, hogy a DTS-t nem adta kis csak a DD-t. Illetve a kép is ocsmányul nézett ki. Kockásodott, meg a fekete is gány volt. Újraraktam és megoldódott minden. Valószínű nem tett jót neki, hogy beta 4-re ment az RC1, majd a végleges.
Csak a library-t mentettem, meg a keymaps könyvtárat a távirányítós beállításaim miatt. A configok meg az addon-ok mentek a levesbe.
-
Tomocso
tag
válasz
MasterMark #27682 üzenetére
-
Gombinyó
őstag
válasz
MasterMark #27688 üzenetére
Kapcsold be a Dolby Digital átkódolást, ha 13-as XBMC van.
-
Gombinyó
őstag
válasz
MasterMark #27683 üzenetére
Sztereó PCM-ben megy ki?
-
Tomocso
tag
válasz
MasterMark #27643 üzenetére
kipróbáltam az xbmc-t de az erősítő nem ismerte fel a hangot, a hangszóróból jött de gyengén és ki sem írta az erősítő, hogy dts hangot érzékelne.
az xbmc beállításait le tudád írni?
a túlpásztázás ki van kapcsolva.köszi
-
rudi77
tag
válasz
MasterMark #27121 üzenetére
Beng w1500 projektorom van ami vezeték nélküli widi-vel kapja a képet.Sajna így csak a frame packet-ot tudja.
Half és a side-ot nem tudja összerakni csak hdmi kábel-el. -
MasterMark
titán
válasz
MasterMark #27102 üzenetére
Hmm, hát ez furcsa. Felraktam mellé a 12.3-at egy másik mappába, és portable-ként elindítottam.
És most jó a Gotham is.
Na mindegy, PC-s lejátszás... Így hagyom nem nyúlok hozzá, a lényeg, hogy most jó.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
MasterMark #27098 üzenetére
Beta 3alatt semmi baja.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
béta4? és nem bétával?
-
MasterMark
titán
válasz
Arra rájöttem még, hogy DTS-HD közben van csak az akadás, ilyenkor az erősítőn is villog a DTS lámpa.
SPDIF-en menne a DTS Core át. A sima DTS nem akad. Pedig ha jól tudom a Core sem nagyobb bitrátájú.
-
Játékos
addikt
válasz
MasterMark #27001 üzenetére
úgy, ahogy mondod! Köszi!
Ha már itt vagyunk, megkérdezném, hogy használ-e valaki közületek ffdshow+avisynth-et??
Én használtam eddig win7-en, és nagyon szerettem a "képét", de sajna 8.1-en nem tudom működésre bírni.Lehetséges egyáltalán???
-
törölt tag
válasz
MasterMark #26921 üzenetére
madVR display modes, es az ures mezobe beviszed az altalad hasznalt frkiket, pl
1080p23, 1080p24, 1080p50, 1080p60, igy ebben a formaban.Egy kabini tulaj ranezhetne, hogy m2ts es mpc-madvr fronton minden rendben van-e nala, tekeres, leptetes stb, nalam szetesik, akad.
-
PeterPH
senior tag
válasz
MasterMark #26921 üzenetére
A MadVR-ben be lehet állítani afrekvencia váltást.
-
törölt tag
válasz
MasterMark #26918 üzenetére
XBMC nem mutja olyan pontossaggal.
-
_Smooth
senior tag
válasz
MasterMark #26830 üzenetére
Aktív (LC-50LE650).
Mindig látni - és már próbáltam TV saját 2D63D konverziójával, HTPCről halfSBS, OU, BD ISO stb verziót, próbáltam LG BD660 lejátszóval és eredeti Avatar 3D BD-vel. Mindig ugyanaz.Van egy nem túl erős 3D hatás, de ahol épp nem éles a kép, vagy nagyon eltér a panel síkjától (akár kifelé, akár befelé), ott mintha "széécsúsna" a kép. Ha lecsukom az jobb szemem, akkor a tiszta, éles kép (amit a balnak szán) egyik oldalán halványan van valami a jobbnak szánt képből. Ha meg a balt csukom le, akkor ugyanez fordítva.
3 szemüveggel is próbáltam, mind ugyanaz.Ekkor vettem fel a kapcsolatot a szervizzel, ahol közölték, hogy ez ilyen. Vagy vegyem a 60" verziót (350ért).
Csak ezt nem annyira érzem megoldásnak (így akkor miért írják rá, h 3D?) -
_Smooth
senior tag
válasz
MasterMark #26775 üzenetére
+1
(#26774) vegytek
Nekem egy K400 Logitechem volt EZ előtt.
De mind a kettőnek ugyanaz volt a baja. Amint előlapra dugtam, rendben működtek.Próbáltam EZT is, de az hama sokkal praktikusabb az extra gomboknak köszönhetően.
Esetleg érdemes lehet megvárni a Rapoo E6700-ast.
Durván 20k lesz a fogyára. Szép nagy touchpad, dizájnos slim fém burkolat és Win8 gesture vezérlés.
Mindezt bluetoothon keresztül, így talán a még az árnyékolás sem fog gondot okozni.szerk:
sőt, már be is érkezett az E6700. -
Gombinyó
őstag
válasz
MasterMark #26740 üzenetére
Inkább cserélj alaplapot.
A HD4650-nél kötve hiszem, hogy találsz jobb AGP megoldást. -
dlaccc
aktív tag
válasz
MasterMark #26108 üzenetére
Pontosan.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
MasterMark #25862 üzenetére
érdemes ezt az OpenElec-et használni w7 + vlc helyett?
ha OpenElec-et telepítenék külön meghajtóra, akkor milyenre ajánlott? (CF, SDHC, pendrive, stb?) -
longwild
aktív tag
válasz
MasterMark #25791 üzenetére
Konkretabban ez?
http://www.ebolt.hu/product217595_category3067-Coolink_SWIF280P_8cm_ventilator_700_2000rpm.htmlVagy ennek a fix 1500 fordulatu valtozata?
-
dlaccc
aktív tag
válasz
Köszi a tippet, akkor 2 ilyet beszerzek, annyi már elég kell legyen.
-
törölt tag
válasz
Nekem is, semmi hangja nincs.
-
dlaccc
aktív tag
válasz
MasterMark #25788 üzenetére
Az a baj hogy a hely szinte nulla, vagyis a két szélső falra lehet 2-2db 8cm ventit rakni, de azok tapasztalatból tudom hogy nem halkak, vagy létezik valami halk kivitel ilyen méretben?
-
kopidoo
senior tag
válasz
MasterMark #25788 üzenetére
De vékony legyen, mert elég alacsony a ház.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #25779 üzenetére
Ez eddig OK, de ha 1 HDD meg egy AMD APU-val szerelt lap megy bele, akkor bőven elég lenne fele akkora, vagy fele olyan magas. Még csak passzív ATX tápban sem kellene gondolkozni.
160W-ig lehet picoPSU-t is használni. -
szuszinho
őstag
válasz
MasterMark #25761 üzenetére
Passt.-ra van, erősítő át is vált.
(#25759) Celtis
Elsőre három sort ír, másodikra kilistázza az smb.conf tartalmát. -
Xmodule
őstag
válasz
MasterMark #25750 üzenetére
ITT vannak róla képek még. Amúgy a ház egy Chieftec BT-02B. A mérete nagyon tetszett hogy ilyen keskeny, csak kár csak egy 3,5HDD hely van benne. De mondjuk olcso.
-
szuszinho
őstag
válasz
MasterMark #25730 üzenetére
Igen, ez az egy érv van ellene.
-
Celtis
veterán
válasz
MasterMark #25723 üzenetére
Csak azt írta, hogy online sorozatnézés...
Akkor meg kell nézni, hogy az adott oldalhoz gyártott-e valaki add-ont. Ha elég frekventált a hely, akkor lesz hozzá megoldás. pl. [link] -
kopidoo
senior tag
válasz
MasterMark #25704 üzenetére
A legjobb lenne Total Commanderből.
Saját betűtípusokat szeretnék rámásolni, meg esetleg filmeket -
Celtis
veterán
válasz
MasterMark #25700 üzenetére
Reméljük kijavítják.
Vagy el lehet kezdeni a fórumokat túrni a megoldás miatt. -
MasterMark
titán
válasz
MasterMark #25693 üzenetére
Na kipróbáltam. Tényleg van benne állítási lehetőség, működik is, csak itt meg a hardveres gyorsítással van probléma.
Ez már nem XVBA-t, hanem VAAPI használ. Remux-oknál nem működik, viszont sima mkv-knál megy vele a gyorsítás. Nem igazán értem miért...
-
Celtis
veterán
válasz
MasterMark #25690 üzenetére
Igen, úgy néz ki ez az.
Valószínűleg egy próbát megér. -
Celtis
veterán
válasz
MasterMark #25689 üzenetére
Ez az Openelec 4.0, azaz a Gotham XBMC-re épülő OE topicja. Le tudod tölteni az utolsó nightly buildet, illetve tudod követni a topicot, hogy hol tart a dolog. Nyilván van benne még hiba, de fogalmam sincs mennyire stabil, nem foglalkoztam vele.
-
Celtis
veterán
válasz
MasterMark #25686 üzenetére
[link]Próbálkozhtasz nighlty buildekkel.
A TV-t nem lehet becsapni? Vannak TV-k ahol PC-nek elnevezve a HDMI bemenetet másként viselkedik.Esetleg HDMI->DVI átalakító?
-
Celtis
veterán
válasz
MasterMark #25683 üzenetére
A Gothamban (XBMC 13-as verzió) fog jönni a limited/full color range állítási lehetőség. Ez még egy kis idő mire az Openelecben is elérhető. [link]
A TV-nem nem lehet kompatibilis beállítást választani? -
FishAir
senior tag
válasz
MasterMark #25629 üzenetére
Ezt próbáltad már? [link]
-
törölt tag
válasz
MasterMark #25629 üzenetére
Mármint az overscan áll vissza? Olyannal még nem találkoztam....
-
LógaGéza
veterán
válasz
MasterMark #25613 üzenetére
Össze fog jönni
-
canniball
nagyúr
válasz
MasterMark #25610 üzenetére
Ja hogy ez az?!! Miért nem ezzel kezdtétek?!
"XBMC-ben elindítasz egy videót, akkor lerakod..."
...és akkor a TV visszavált 60Hz-re. -
canniball
nagyúr
válasz
MasterMark #25606 üzenetére
Túlpásztázást aztán végképp nem látok a TV menüjében.
"Addig nem is látod akadozni, amíg nem láttad a 24p-t."
Na ezzel végképp elbizonytalanítottál hogy kell-e nekem ezzel szenvedni... -
canniball
nagyúr
válasz
MasterMark #25574 üzenetére
"Minden frekvenciára külön beállítások vonatkoznak, szóval ott is be kell állítani a túlpásztázást különben kilóg."
És azt hogyan?Emlékeim szerint eddig sem állítottam ilyet sehol.
"Viszont érdekes, hogy nem láttál különbséget."
Milyen különbséget kéne látnom? Úgy rémlik eddig ennek kapcsán csak egy "panasz" volt: x időnkét egy-egy kis ugrás, amit nem mindenki lát/ami nem mindenkit zavar; vagy rosszul emlékszem? -
Celtis
veterán
válasz
MasterMark #25564 üzenetére
Váltás a menü és az aktív lejátszás között a TAB gombbal lehetséges. Ez nem skin függő, az XBMC így működik.
-
canniball
nagyúr
válasz
MasterMark #25572 üzenetére
Egyről beszélünk, csak korábban pontatlanul írtam.
Tehát Képfrissítési frekvencia igazítása a filmhez: Indításkor/leállításkor = a fennforgás amit írtam. -
canniball
nagyúr
válasz
MasterMark #25570 üzenetére
Nem tudom mit értesz helyes megjelenítés alatt, Samsung C530-am van, ez (a net szerint) tud 24p-t, mivel itt azt írtátok az a f@sza kipróbáltam de amáliába ütköztem így kikapcsoltam.
-
canniball
nagyúr
válasz
MasterMark #25568 üzenetére
Biztos az én szemem hibája, de én nem láttam különbséget amikor a 24Hz-et próbáltam. Legalábbis a filmben, a menü az elcsúszott úgyhogy gyorsan vissza is állítottam.
-
canniball
nagyúr
válasz
MasterMark #25566 üzenetére
"Akkor marad a Confluence."
Vagy a gugli. -
canniball
nagyúr
válasz
MasterMark #25564 üzenetére
Ennyire már nem merültem bele.
-
canniball
nagyúr
válasz
MasterMark #25559 üzenetére
Transparency?
-
dabadab
titán
válasz
MasterMark #25552 üzenetére
Gondolom azert, mert nincsenek valos erveid.
-
dabadab
titán
válasz
MasterMark #25550 üzenetére
Es az egyik dekoder szerint 2+2=5, a masik szerint meg 2+2=3?...
Vesztesegmentes formatumrol van szo, pont, mint a zip, ezt csak egyetlen egy felekeppen lehet dekodolni helyesen, ott se fordulhat elo, hogy egyik gepen ez jon elo a zip-bol, a masikon meg az.
-
dabadab
titán
válasz
MasterMark #25543 üzenetére
Ez mitol ilyen biztos?
-
Játékos
addikt
válasz
MasterMark #25547 üzenetére
szuper, köszi!
-
Játékos
addikt
válasz
MasterMark #25545 üzenetére
Persze, hogy nem modtad. Én se mondtam, hogy mondtad!
Arról beszéltem, hogy biztos megfelelő a 7.1 PCM is, csak, mivel én nem használok XBMC-t, így marad az, hogy vennem kell valami VGA-t. Viszont továbbra is az a kérdés, hogy melyik a legolcsóbb, HTPC-be való VGA, ami kiereszti a HD hangokat HDMI-n?Van itthon egy ILYEN nekem a pincében. Jól értem a leírásában, hogy ez megfelel a fenti igényeimnek?
-
Játékos
addikt
válasz
MasterMark #25543 üzenetére
Szia.
Denon 1912, JPW203, CC60, JPW Sonata, illetve Dynavoice T12 az elképzelés.
Másrészt annyira biztosan nem hallgathatatlan a 7.1 pcm, de nem szeretem az XBMC-t.
Ffdshow+avisynth nekem jobban bejön... -
Gombinyó
őstag
válasz
MasterMark #25511 üzenetére
Passz, ki kellene próbálni, de ha jól emlékszem Nvidia kártyával is ugyanígy működött.
-
Katsu
aktív tag
válasz
MasterMark #25431 üzenetére
A gyűjtemény be van kapcsolva. A frissítés is be van kapcsolva.
Nekem az a bajom, hogyha a Filmeken lefuttatom a frissítést, akkor sem változik semmi. Csak és kizárólag, ha a egészen a fájlt tartalmazó mappáig megyek és azon futtatom le a "film információ"-t. Pedig nem vagyok egy hülye gyerek ezekhez és nem is tartom bonyolultnak a beállításokat.
Ha a médiatár frissítésére nyomok a Filmek mappámon, akkor sem történik semmi. Lefut a kereső és nem talál semmit. Pedig be van állítva, hogy a tartalma Film és, hogy a port.hu legyen a scraper. A port.hu-t is beállítottam, de nyilván azzal nincs gond, mert a fájlon már megtalálja a dolgokat. Majd elmerülök benne otthon jobban. De félek, hogy nem jutok előrébb. -
cekkk
veterán
válasz
MasterMark #25366 üzenetére
Az mintha ki lenne kapcsolva, de megnézem, köszi.
(#25367) Gombinyó
Filmközben a hangosabb jeleneteknél.hdmivel is csinálta közvetlen a TVbe dugva meg most a sztereóval is coax kimeneten.
-
canniball
nagyúr
válasz
MasterMark #25338 üzenetére
"A Chieftec-en."
Áhhhá, azt az imént nem írtad."Szerintem tök felesleges a HTPC-n a hangerővel babrálni."
Eeegen, de ha egyszer a gyártók így találták ki... Így nagyobb a vizuális Hi-Fi-faktor. -
canniball
nagyúr
válasz
MasterMark #25295 üzenetére
Ez jutott eszembe hirtelen mint kici óccó, s mint írtam a lista igény szerint alakítható.
-
canniball
nagyúr
válasz
MasterMark #25281 üzenetére
CI+-os kell, ahogy a TV-s tapasztalatok mutatják a "sima" CI sajna nem jó.
-
cekkk
veterán
válasz
MasterMark #25281 üzenetére
Jelenleg nem ismerek olyan DVB-C tunert CI+ interface-l vagy különálló DVB-C tunert és CI+ interface-t amely lehetővé tenné a UPC digitális kábeltv használatát számítógépen.
De szerintem azóta se jelentek meg ilyenek. Van valami szoftveres kísérlet erre, de csak ennyit tudok.
-
hardtechno92
tag
válasz
MasterMark #25272 üzenetére
Nem rossz ketyere. meg 1 TB-os vinyót is kezel. Csak éppen van amit nem hajlandó lejátszani róla amit gépről simán ! Szóval marad a HTPC. Kicsit többe kerül, meg a fogyasztása is több, de hát cserébe szebb képet kapok és lélegzetelállító hangzást
-
hardtechno92
tag
válasz
MasterMark #25270 üzenetére
pontos típust nem tudok mondani, annyit elárulok, hogy Panasonic Vierra 3D plazma Tv. Full HD, meg állítólag okos is
-
hardtechno92
tag
válasz
MasterMark #25268 üzenetére
pioneer bdp-150 s
-
cekkk
veterán
válasz
MasterMark #25261 üzenetére
Nem találtam róla semmi érmeteles leírást, vagy lehet csak nem jó helyen keresem az internet bugyraiban
-
korcsi
veterán
válasz
MasterMark #25251 üzenetére
Ha tényleg handshake probléma akkor ez alacsonyabb szinten jelen levő probléma. Ha a boot se látszik azon a driver se segít.
-
kopidoo
senior tag
válasz
MasterMark #25249 üzenetére
Nem megy sajnos.
-
kopidoo
senior tag
válasz
MasterMark #25247 üzenetére
Nem driver probléma, mert más megjelenítőn megy. Egyszerűen nem megy ki a jel.
-
kopidoo
senior tag
válasz
MasterMark #25243 üzenetére
Ez a hiba.
-
cekkk
veterán
válasz
MasterMark #25163 üzenetére
Adnak. Én is ott vettem.
Párat tudok adni. -
canniball
nagyúr
válasz
MasterMark #25063 üzenetére
Tévedni emberi dolog - mondta a sün...
-
dabadab
titán
válasz
MasterMark #25063 üzenetére
Igazabol a DTS-ES siman siman DTS-nek latszik, szoval ha be van allitva a DTS passthrough, akkor annak is mennie kell.
-
canniball
nagyúr
válasz
MasterMark #25045 üzenetére
Ha jól tévedek az spdif-en max. DTS fér ki, ha "többet/nagyobbat" akarsz ahhoz már HDMI kell.
-
mpierre
veterán
válasz
Dts-t simán, de ehhez hardver kell szerintem. Ha a hangkártya tudja, akkor xbmc-nek csak be kell állítani, hogy azt használja.
-
zolaas
senior tag
válasz
Sztm igen. Az ha jól tudom 6.1?
-
Predator2
addikt
válasz
MasterMark #24932 üzenetére
és a htpc konpletten, kb milyen árban jönne ki amiről szó volt?
-
dlaccc
aktív tag
válasz
MasterMark #24552 üzenetére
Azért írtam hogy szinte, mert közelről látom, de nem fél méterről nézek filmet. Rendes távolságból én már nem látok számottevő különbséget. (lehet azért nem, mert csak 102cm a tv-m - ráadásul annyira nem is varázsolt el úgy ez a 3d dolog mint vártam
)
-
drdr
senior tag
válasz
MasterMark #24416 üzenetére
De mi az amit nem tud egy erősítő manapság az 1-2 éves modellek legalábbis még a belépőszinten is mindent dekódolnak. Olyannal találkoztam, hogy az A75M + A8-3870K kombináció nem bírt el a Dolby Digital Plus-szal pedig az erősítő tudja. Viszont A88X + A10-6800K simán viszi, mint ahogy a HD7790 is...
(Ez a DD+ is csak egy demo/teszt video volt.)
-
canniball
nagyúr
válasz
MasterMark #24400 üzenetére
Jaja, valami ilyesmi.
t-bali3!
Ha AMD-d van, akkor a Catalystban kapcsold ki a képjavítókat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Yettel topik
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest