-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
válasz
GhanBuri Ghan #48197 üzenetére
Húzod a csúszkát a HDMI méretezésnél, és az ég világon semmi nem változik?
Ott akkor valami nagyon félre ment a Radeon Software meg a Display Driver-rel.
Rollback-eld vissza, vagy rakd újra.
-
MasterMark
titán
válasz
GhanBuri Ghan #48193 üzenetére
-
drdr
senior tag
válasz
GhanBuri Ghan #48189 üzenetére
Én úgy vettem észre, az overscan 100%-on van jó ideje alapból. Csak a TV-t kell helyesen beállítani, "eredeti méret", "levágás nélkül" vagy valami hasonlót kell a képbeállítások között keresni.
-
hm15
senior tag
válasz
Segíteni nem fog rajtad, de nekem is legfrissebb Windows 10 ugyanezzel a procival gond nélkül működik. Overscanhez se nyúlt a frissítés, ahogy a CU és a legújabb Crimson sem.
-
Celtis
veterán
válasz
Ez inkább windows hülyeség lesz mint AMD.
-
MasterMark
titán
válasz
Nem szabad a nagy frissítést a Windowsra engedni. Rollback-eld vissza.
-
Patice
Topikgazda
válasz
GhanBuri Ghan #31468 üzenetére
Nem Panasonic, hanem Samsung. KODIbuntu alapból 1024x768-as felbontást küldött neki és nekem valahogy tetszik így rajta a filmezés is.
-
dagobah
csendes tag
válasz
GhanBuri Ghan #29920 üzenetére
Köszönöm!
Eddig nem tudom miért nem jöttem rá
szuper! -
canniball
nagyúr
válasz
GhanBuri Ghan #29745 üzenetére
Win7+patch.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
GhanBuri Ghan #29412 üzenetére
Illetve ki kellene zárni, hogy a tévével nincs gond, mondjuk rákötni egy másik szgépet, vagy telefont.
-
canniball
nagyúr
válasz
GhanBuri Ghan #28747 üzenetére
Akkor nem szóltam, azt hittem erősítő+hangfal szett.
-
lord_devil
tag
válasz
GhanBuri Ghan #28747 üzenetére
Optika PCM-ben csak stereo.
-
t.zolka
aktív tag
válasz
GhanBuri Ghan #28702 üzenetére
Én balga, külön indítottam az .exe-t, nem bemásoltam/felülírtam, azért írt .dll hibát.
Most már jó!
Viszont a módosított Openelec nálam valamiért nem akar felmenni a gépre. (OpenELEC-Generic.x86_64-4.1.5-DualAudio-r019) Pedig jobban örülnék neki, nincs szükségem a win-re. -
t.zolka
aktív tag
válasz
GhanBuri Ghan #28699 üzenetére
És neked hiba nélkül felment a patch?
Openelec vagy Win. XBMC? -
PuMbA
titán
válasz
GhanBuri Ghan #28613 üzenetére
Azért azt tegyük hozzá, hogy ezek átlag fpsek, ha minimum fpst néznél, akkor nagy bajban lenne az AMD. Lehetetlen, hogy vele stabil 30fps-ed van, mert akkor már a világon mindenkinek AM1 konfigja lenne a Core i5 helyett....Laptop Core i5-öm mellett egy vicc az AM1-es asztali 5150-em gyorsasága, netezés is akad rajta néha, nem hogy egy játék...szóval nem tesztek alapján mondom, hogy egy nagy nulla az AM1 proci teljesítménye játékra.
-
CirrMee
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #28604 üzenetére
A merevlemeznél beépítés szempontjából annyi a lényeg, hogy nagyjából 90° -al osztható szöget kapjunk (függőlegeshez vagy vízszinteshez képest). Ez is javarészt a tengely/csapágy szempontjából lényeges. Egyrészt én is építettem be ennek szellemében nem egy furcsa házba merevlemezeket, másrészt ha jól rémlik, anno a volt munkáltatómnál rendeztek egy "gyorstalpalót" a merevlemezek "használatáról" (SkyHD miatt, bár igazából a droidok voltak sík hülyék a témához
), ahol a Seagate (vagy WD, a fene emlékszik már rá) meghívott előadója többek között ezt is említette.
-
PuMbA
titán
válasz
GhanBuri Ghan #28609 üzenetére
CPU-t tesztelni VGA limittel
A legsemmirevalóbb teszteket sikerül megtalálni.... Ha lejjebb vennék a grafikát a Crysis 3 simán játszható lenne Core i7-tel, míg az Athlonnal maradna a 17fps, a többi helyen meg 5x több fps lenne az Intel javára....
-
Reignman
aktív tag
válasz
GhanBuri Ghan #28609 üzenetére
A 13000 forintos AMD-t versenyeztetik a 180000 forintos i7-tel? Normális?
-
Reignman
aktív tag
válasz
GhanBuri Ghan #28604 üzenetére
-
Reignman
aktív tag
válasz
GhanBuri Ghan #28595 üzenetére
És szerinted érdemes ilyen, 25W-os procihoz egy ilyen VGA-t párosítani, vagy ez a 4 magos CPU nagyon gyenge, nem tudná kihozni a maximumot egy ilyen kártyából?
CM honlapja szerint 3 3,5 colos HDD befér...
-
Reignman
aktív tag
válasz
GhanBuri Ghan #28593 üzenetére
Köszönöm a választ, tápot nem igazán lehet kapni 400w alatt, ezért gondoltam egy hasonlóra. Szóval bőven van hely mindennek a házban, elfér egy duplamagas VGA?
-
MasterMark
titán
válasz
GhanBuri Ghan #28575 üzenetére
Az az, hogy mit küldjön ki passthrough SPDIF-en.
-
lord_devil
tag
válasz
GhanBuri Ghan #28566 üzenetére
Analóg összeköttetés esetén 3 db sztereo csatornán megy át az 5.1. Természetesen csak ha az erősítődön van ennyi analóg bemenet.
-
MasterMark
titán
válasz
GhanBuri Ghan #28566 üzenetére
Nagyjából.
-
MasterMark
titán
válasz
GhanBuri Ghan #28499 üzenetére
Regisztriben is át lehet írni.
szerk.: Win 7-nél legalábbis.
-
agent_k
őstag
válasz
GhanBuri Ghan #28486 üzenetére
Igen igazad van!
600-800 mAh 125-250ms időtartamig Magyarul 8-10-12W, 1/4-1/2 másodpercig. Ezt viszont elbírja a PSU még a határon is. Viszont tápegységet nyilván nem csisszre számol ki az ember.
-
törölt tag
válasz
GhanBuri Ghan #28343 üzenetére
Igen, konkrétan erre gondoltam: FSP NB 90 univerzális notebook adapter 90W A v3-at nem venném, mert gyanúsan olcsó a másik kettőhöz képest.
Az NB90 nem zúg, nem ciripel, nem igazán forrósodik.
Bemenet:100 ~240 Vac
Kimenet: +19 Vdc Max. 4.74A
Jellemzők:
- Power Factor Correction áramkör
- Bemeneti túlfeszültség védelem
- Kimeneti túlfeszültség védelem
- Rövidzárvédelem
- Hőmegfutás elleni védelem
- Zajcsökkentő áramkör
- Watt: 90
- Voltage: 115/230 VAC
- Frequency: 47Hz to 63Hz -
törölt tag
válasz
GhanBuri Ghan #28337 üzenetére
Aqua, ott minden elem megtalálható.
-
törölt tag
válasz
GhanBuri Ghan #28330 üzenetére
Elvben elég, de magam 1x4GB-ot ajánlanék. 3 Kabini HTPC-t építettem ezzel a lappal, ebből kettő megy FSP-NB90 CEC adapterrel (létezik NB v3 és NB V 90W típus is), és alábbi RAM-mal.
-
eboostr
aktív tag
válasz
GhanBuri Ghan #28330 üzenetére
Ha nem nézel 3dt elégnek kell lennie.
-
törölt tag
válasz
GhanBuri Ghan #28320 üzenetére
5350-hez jó az Asrock lap, a proci gyári hűtése méretét meghazudtolóan szinte hangtalan. Külső tápról hajtva szükség lesz az alaplap hűtésére, mivel a rajta elhelyezett "táp" alkotóelemei nagyon forróak, felrántják a teljes rendszer hőmérsékletét. A 110-es ház pont megfelel,, mert az elején található 12cm-es venti szépen lehűti az útjába kerülő esetleges HDD-t, SSD-t, illetve az alaplapot is. Ellenben annak már van hangja, talán picit halkabb és pofásabb, de hasonló paraméterű ház a Silverstone SG05-Lite Sugo USB 3.0.
19V dc-in esetében a hdd-t mire lehet rákötni?
Az alaplapon található egy tápcsati, amihez egy elosztó is jár, tehát az adaptered elvisz pl egy-egy SSD-HDD-t.
Kaveri
Tegnap frissítettem a PowerDVD-t, de még nincs benne FluidMotion, bár ha tényleg csak ez a szoftver támogatja az eljárást, az bajos lehet egyeseknek. Maximum 3D-re használnám, semmi másra. Viszont a szoftveres 4k már alakulgat, sajnos szintén csak PowerDVD esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óvodások homokozója
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest