- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
greeny1899
csendes tag
válasz
Xmodule #34678 üzenetére
csak találgatni tudok... Hátha valaki okosabb mond vmi jót majd.de addig is
- ez esetben megnézném hogy a magyar oldalon nem -e esetleg az adott transmission klienssel van -e gond (támogatott -e, stb), tehát van e vmi hír kompatibilitás problémáról.
- kiegészítő frisstés automatikus? ha igen, volt mostanában frissítve transmission?
- port open -e htpcn
- másik torrent kliens ugyanazt hogy tölti htpc-n
- Transmission beállításainál nincs e limit belőve
- transmission eltávolít/újraindít/letölt/telepít -
Tomacko
őstag
válasz
Xmodule #28723 üzenetére
BOSE a másik nagy mellé lövés. Egy agyon hypolt márka, hozzá illően egekbe tett árakkal. Ugyanakkor ha valahol valaki megpróbálna róluk rosszat írni úgy járna mint annó páran velük már, a gyatyájukat is leperelnék a kritikusnak.... Szóval ezért nem olvashatsz róluk rosszat, ez nem városi legenda hanem tény aminek utánna lehet olvasni. Nem mondom én a BOSE-ra, hogy rossz, mert nekem is tetszik pl autóba amiket betesznek, de otthonra nem vásárolnék belőle az is biztos.
-
wopi
aktív tag
válasz
Xmodule #28710 üzenetére
Szia!
Nálam már... Kb 2 éve teljesít szolgálatot az Asrock E350M1, igaz csak 2 GB RAM-al szerelve. Eddig nem volt semmi olyan, ami megakasztotta volna. 24/7-ben fut, torrent kliens, mellette bármilyen HD film lejátszása nem okoz neki gondot. Jelenleg Openelec fut rajta, alapvetően hiba nélkül. Személyes tapasztalat alapján ajánlom.
Én is gondolkodtam valamilyen hasonló hangrendszeren. Szerinted milyen ajánlott jelenleg, ami hasonlóan optikai bemenettel bír? Elégedett vagy vele?
Köszi!
-
szuszinho
őstag
válasz
Xmodule #25949 üzenetére
A Tm-t szolgáltatásként kell telepíteni, majd beállítani. Ezután Tm guival tudod más eszközről is kezelni.
Ha sikerül az smb-t beüzemelni, semmit sem kell állítani az osx-en. Megnyitod a finder-t, és a megosztott cuccoknál fogod látni. Ugyan így használom a dolgokat, és minden tökéletesen működik. -
Celtis
veterán
válasz
Xmodule #25949 üzenetére
Nem tűnik túl fogósnak a probléma.
A transmission addont feltelepíted
System -> Add-ons -> Get add-ons -> XBMC.org Add-ons -> Program Add-ons -> TransmissionAztán vagy web böngészővel (http://[HTPC IP címe]:9091) vagy a remote GUI-val csatlakozva hozzá, távolról hozzáadod a letöltendő torrent fájlokat.
A megosztáshoz engedélyezni kell a samba share-t az Openelecben, illetve a samba.conf fájlt létre kell hozni. (keress vissza hogyan kell, pár napja volt szó róla.
Utána OSX-ben kell elérned a megosztást. Tudja. A google a barátod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Crypto Trade
- Home server / házi szerver építése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest