- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
longwild
aktív tag
válasz
chesterboy #25890 üzenetére
-
longwild
aktív tag
válasz
MasterMark #25791 üzenetére
Konkretabban ez?
http://www.ebolt.hu/product217595_category3067-Coolink_SWIF280P_8cm_ventilator_700_2000rpm.htmlVagy ennek a fix 1500 fordulatu valtozata?
-
longwild
aktív tag
Openelec xbmcvel van egy kis problémám
1. Rengeteg filmemet nem osmeri fel. Azaz a video/files nezetben latszodik a file de a movies alatt mar nincs ott a szép képekkel.Erre mar rajottem, hogy a file neve nem megfelelo vagy specko karaktert tartalmaz, amit xbmc nem szeret. Megoldas a rename vagy a manualis nevmegadas a screapernek.
Viszont az alabbi kifogott rajtam:
2. Ha bekerul a film a movies/titles alá és le akarom játszani a filmet, akkor három eset történhet:
a. Lejátssza
b. Nem történik semmi. Hiába nyomok rajta entert, playt, egyszeruen semmi
c. Hibauzenetet kapok, hogy nem nyithato meg (ha jol emlekszem)
Ami segítség lehet nektek, hogy a lejatszható filmek mellett megjelenik az sd cimke a többi mellett viszont semmi.A lejatszhato es nem lejatszhato filmek containere váltpzatps és vegyes, nimcs semmi szabalyszeruseg...
Mi lehet a baj?
-
longwild
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég elkezdett érdekelni egy TV okosító eszköz, aztán jobban utánanézve elég sok megkötései lettek volna (Android alapú).
Ezt követően jött a gondolat, hogy devboardok között nézzek körül: CubieBoard 2 és Truck lett a kiszemelt, de azokról kiderült, hogy a MALI400 GPU nem jó linux alatt.
Léptem tovább: booksize barebone PC-ket kezdtem nézegetni. Intel HD vidkarival, melyekről megint kiderült, hogy fullHD lejátszásra nem igazán alkalmas.
Akkor legyen Brazos! Na de ezek már nem az 50$-os stick árszintjeit képviselik...Kimondottan WIFI-n keresztüli, NAS-ról lejátszásra, alapvetően XBMC (esetleg OPENElec) használatával, milyen vasat ajánlanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen légkondit a lakásba?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vicces képek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Magisk
- Milyen egeret válasszak?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest