- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- DIGI Mobil
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wucky
senior tag
Kis tanács kellene nekem is.
Ajánljatok valami socot ami esetleg megfelelhet a céljaimnak.
Kell
4 mag,4 sata,2 usb,optikai hangkimenet,mini itx.
,1.4 HDMI,8GB ram.2 virtuális gépet kell futtatnia,és egy alap ubuntut 7/24-be. Jó lenne ha bírná az apu hogy egyszerre lehessen filmet nézni Hdmi-n,dvi-on monitort kezelnie netre.
A virtuális gépeken ezek lennének:
Xpenology
Xbmcbuntu.Tudom hogy sokat szeretnék,de szerintem megoldható,csak tanács kellene.
Eddig amit néztem:
Asrock QC5000-itx/PH
Asrock Q1900[ Szerkesztve ]
~LG G5~Best LG G2~Samsug Galaxy J3 2016~Lenovo A3500~Iphone 7 Plus 32 GBP~ Huawei P Smart~ Huawei Mate20 Pro~[url=http://wotbstars.com/?usr=eressyr&geo=EU&lng=eng][img]http://wotbstars.com/usr/eu/sig/eressyr_is3d_eng.jpeg[/img][/url]
-
havri1
félisten
Köszi az infókat!
Alapvetően nem kódolni szeretnék, meg tömöríteni, csak torrent + film
Szerintem elég lesz.havri
-
Rick4
félisten
válasz havri1 #35296 üzenetére
Amiről most írok, az egy i3-4130-as gép, a kisszerverem egy Q1900-as, Anyukámnak meg pakoltam össze egy G1620-as procis itx gépet. Amikor leülök, és elkezdem nyomogatni bármelyiket, semmi különbséget nem érzek köztük, win7 pattog, gombnyomásra nyílik minden. Ha persze kódolni, tömöríteni, kicsomagolni akarok, az i3 előbb végez, de az más tészta, teljesen természetes, hogy gyorsabb, de egy sima ablaknyitás- word, böngésző esetében nem igazán van különbség, videolejátszásnál meg megnézheted, miket támogat egyik vagy másik proci.
Egészen biztos, hogy elég lesz, én voltam a legjobban meglepődve, hogy milyen korrekt kis cucc ez, semmi hátrányát nem látom egy 2x ennyibe kerülőhöz képest, a lejátszással sem lesz gondod.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
havri1
félisten
A ház akkor sima ügy, megnézem pontosan melyik lenne nekem jó, azt veszem.
ALaplapról?
Jelenleg egy i3-as gépet használok, megszoktam a sebességét.
Játék nem lesz nyilván, de nem szeretném, ha 1-2 év múlva a HD filmeknél gond lenne vele, mert látom, csak Celeron.
Elég lesz ez biztos HTPC-nek?havri
-
Rick4
félisten
válasz havri1 #35294 üzenetére
Nekem a notitápos van (nem notitáp, hanem adapter, 12V, 6.25A, 75W) de ha olcsóbb, és az adapter elfér, jó az is, maga a ház is jóval kisebb, mint a belső tápegységes ház.
Milyen infó kell az alaplapról?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
amihez még kell egy noti tápegység (lehet ezt is adnak mellé)
Adnak, és a konnektorból adapterrel, paneltáppal együtt 12W-ot fogyasztó Asrock Q1900-zal még épp csak kézmeleg.
Havri1: írtam, de látom nem olvasol vissza, ebbe a házba, pontosabban mindkettőbe belefér két 3.5"-os, meg még egy 2.5"-os SSD is ügyesen pakolva.
Ahogy látod állni a házat, az aljában van egy 6 centis ventihely, én oda egy 60X60X25-ös ventit vettem, szépen ereszti be a levegőt 5V-ra kötve. Q1900--hoz más felesleges.[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
válasz zoltan6 #35288 üzenetére
3.5" HDD-t hova tegyem?:-)
(#35290) Ribi : SSD-m van.
HDD is, de csak 1.5TB, és haldoklik, szal..az kell egy.
Most itt tartok:Ház táppal 14k
Alaplap 22k
Aprón ram 4gb 1600mhz 6k
HDD 3TB RED WD 31k
Ez így még soso..JA! Írja a pcx infó, hogy 2db 12cm-es venti elfér benne, elöl - hátul. Azt hogy? 7cm széles az egész ha jól nézem. Vagy keresztben érti? Nekem fekteve lenne az asztalon.
[ Szerkesztve ]
havri
-
Ribi
nagyúr
válasz havri1 #35287 üzenetére
Az SSD+Winyó kb a 80 fele, szóval annál lentebb nem tudsz menni, max használt cuccokkal.
Celtis: Na igen.
Viszont ha lesz benne winyó, az úgyis kerreg
Esetleg valami noti winyó, de abból meg több kell, hogy elég is legyen.(#35291) havri1: Igen, ez így kb a minimum amiből kihozható.
[ Szerkesztve ]
-
zoltan6
őstag
válasz havri1 #35287 üzenetére
50-51 körül veszel egy jó kis Zotac ZBOX CI320 NANO CELERON N2930 HDMI DP GLAN PASSIVE COOLING mini pc-t.
aprón veszel hozzá kb.15-ért ramot meg ssd-t,aztán 65-ból van egy jó kész géped 2 év garanciával,beépített infrával,ac-s wifivel,egyéb minden földi jóval. -
Ribi
nagyúr
-
havri1
félisten
Az a különbség, hogy az elsőben paneltáp van tápegységgel (ilyenem van) a másodikban meg egybetáp van, tehát oda csak a 220-as kábelt dugod.
Biz isten nem értem.
Elsőbe 90w-os táp van, tehát semmi nem kell, és 13k.
A második 15k, és táp nélküli.
Drágább, és nincs benne táp. Miért kéne csak 220V, ha táp sincs benne?
Nincs szükségem sem külső VGA-ra, sem ODD-re. Csak egy HDMi kimenetre, ami mögött mindent tudó CPU/GPU van, egy LAN-ra, és egy optikai kimenetre. Meg minimum 4 USB-re (Ha van USB3 az nem baj persze). 1db 3TB WD RED lesz benne, meg egy SSD, és kész. Torrent, KODI, PVDVD.Alaplapról nem találtam infót, sorry, ezért kérdezem. Mert ha nem fog mindent vinni, nem éri meg váltanom, és most van érdeklődő az i3-as PC-re.
[ Szerkesztve ]
havri
-
Rick4
félisten
válasz havri1 #35282 üzenetére
Ez elsőbe nincs táp, a másodikva van..mi az egyéb különbség, nem vágom az árkülönbséget?
Az a különbség, hogy az elsőben paneltáp van tápegységgel (ilyenem van) a másodikban meg egybetáp van, tehát oda csak a 220-as kábelt dugod.
Ha a házról kérdezel, írtam már, mi fér bele, ha a lapról kérdezel, kérdezés helyett olvass vissza, írtam már, mit tud.[ Szerkesztve ]
-
woodworm
veterán
-
havri1
félisten
Hali!
LC-Power Case-1360MI számítógép ház
LC Power LC-1360II 90W fekete számítógép ház
Ez elsőbe nincs táp, a másodikva van..mi az egyéb különbség, nem vágom az árkülönbséget?
Nekem 1 db 3.5" 1 db 2.5" kell bele. Jó a második, amibe van 90w táp is? Ha az első (drágább) ház jobb, akkor segítenétek tápot választani bele? Jó minőséget csak, nem akarok később sem emiatt szívni.Asrock Q1900-ITX alaplap lenne benne 4 gb rammal, amennyiben azt mondjátok, hogy ez a gép így rüccenés nélkül elviszi a FHD 3D ISO-t, mkv-t, mindent. Nekem gyengének tűnik ..nem?
KODI+PVDVD még mindig, köszi
[ Szerkesztve ]
havri
-
sb
veterán
válasz #75912448 #35270 üzenetére
Mesélj!
Rick4, (IGP) driveresen hogy áll a Bay Trail? Nincs gondja semmivel?
Elvagyok a Llanoval, de csábít vissza a zintel cpu fogyasztása. (Akár core magos is).Mondjuk egy 35W Kaverit (ha már nincs gond vele sw-sen Kodival) vagy főleg egy 15W-ra optimalizált Carrizo azért engem is megfogna.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Korábban pedzegettem, hátha most több infó birtokában vannak a tech szakik. Carrizóból asztali fronton reménykedhetünk? Lennének vele ötleteim...
-
Oszilaci
senior tag
Asrock H61MV-ITX erről mi a vélemyényetek G2030-as procival meg 4GB rammal?
ki tudom vele váltani a mostani gigabyte H61M-S2PV + HD6450-es konfigomat?
nem fog kifogni az Intel HD-n a 1080p -
melan
senior tag
Na jó, mégiscsak van kicsi probláma. A kiválasztott mappában több almappa van, ezekben vannak a filmek. Hozzáadom a gyűjtőmappát, át is scanneli, de mégsem jelenít meg mindent a médiatárban. Pl a mézga családot megjeleníti, de a lego ninjagot nem, pedig mindkettő egy-egy mappán belül van több résszel jelen. Nem értem, mi ez a válogatás?
-
melan
senior tag
Megvan miért szívok itt ezzel a mappát a menübe beállítással... már a harmadik skint próbálom... Ott a probléma, hogyha a video hozzáadásánál kitallózok egy mappát a nasról, nem szed le hozzá semmi infot, hiába be van állítva minden, csak üres mappát hoz fel. Ha a fájl menübe megyek, ott látom a mappa tartalmának elsorolását, de mappaszerkezet szerint. Nem értem miért van. Anno ugyanígy kitallózással adtam meg két mappát, az meg oké. Mi a fene lehet?
Nem szóltam... bakker, meg sem álmodom, hogy rá kell kattintani arra a nyamvadt agentre, amivel keresni akarok az információs bázisban, azt hittem, amit felhoz, mind ki van választva... bakker, mekkora láma tudok lenni. bocs
[ Szerkesztve ]
-
illesrobi
csendes tag
Sziasztok!
Spektrumot, National Geot, vagy Discovery-t lehet esetleg nézni magyar nyelven az XMBC segítségével, persze ingyen?
Üdv,
Robi -
_Smooth
senior tag
válasz djnice #35248 üzenetére
Uhh, ez de jól hangzik. Talán sokakkal ellentétben én azért élnék a 3D-vel. Vetítő kiválasztásakor is legalább akkora hangsúlyt kapott a 3D élmény/hatás/minőség, mint a 2D-s képminősége.
Kodi meg szimpatikus jószág, nem örülök, hogy ki kell lépkedni és külső alkalmazással variálni.szerk:
amúgy RPi2-n openELEC kodi van fent, viszont a hálószobai kis TV-re kötöttem rá, így még csak eszembe se jutott erre ránézni[ Szerkesztve ]
# I got bored one day and put everything on a bagel...
-
canniball
nagyúr
válasz bajnokpityu #35242 üzenetére
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Patice
Topikgazda
-
fausto
addikt
Sziasztok,
A Kodi támogatja a 3D filmeket? Illetve szerintetek egy QC5000-es alaplap elég a 3D tartalmak futtatásához? (OpenELEC van fent)
Köszi előre is! -
bajnokpityu
félisten
imént kérte el a 8.1em az emailcimet, ahol értesitenek, mikor frissithetek ingyé a 10esre. tehát nincs kész.
-
Oszilaci
senior tag
-
Warter
addikt
válasz bajnokpityu #35238 üzenetére
És ez azóta sem változott. Bár az Intelesek nem annyira szívnak, de akinek ati vagy nvidia van, azok közül sokaknak hullik a haja.
-
bajnokpityu
félisten
válasz Oszilaci #35237 üzenetére
eddig a kiadás előttiről nehézkes olt a váltás a véglegesre.
meg bevallom, nem hajt a dolog. Mi van, ha gyengébb, mint a server, vagy a 8.1?
Vagy még bugosabb a catalist?várok majd pár hónapot, mire mindenki felteszi, végigszivja a problémákat, aztán, mire azokat megoldják, majd akkor...
1-2 hete beleolvastam a win10es topicba, másról sincs szó,mint ahogy eznemmegyaznemmegy...
-
Oszilaci
senior tag
válasz bajnokpityu #35236 üzenetére
Kiadás elötti verzió, a bétán már rég túl van a dolog és már most stabilabb,gyorsabb mint az eddigi végleges verziók ,érdemes frissiteni sztem és közel 10m ember szerint
[ Szerkesztve ]
-
Oszilaci
senior tag
válasz bajnokpityu #35231 üzenetére
nem vagy otthon a témában nyilvános a kiadás előtti verzió és ha regizel akkor a kulcs is nyilvános
nyugodtan befoghatod ,lényegesebb memóriával beéri és még 1x sem volt hiba üzi,lassulás stb.
mellesleg mivel van win7,win8.1 hivatlos verzió a frissités is ingyenes lesz a win10*-re -
törölt tag
válasz bajnokpityu #35231 üzenetére
Ja, közel a megjelenés. Egyelőre nem volt energiám kísérletezni. Túl jól működik minden, el kéne már rontani valamivel.
(#35232) Oszilaci
Eddigi tapasztalatok alapján szokott lenni. De... szokásos felvetések, milyen láncban, milyenen céllal, célra stb.
[ Szerkesztve ]
-
Istju
senior tag
válasz windlord #35227 üzenetére
Windowst utálom. Azért, mert nem játszom, és a desktop felhasználásnál mindent elérek linux alól töredék memóriahasználattal. A linux régi híve vagyok, csak az a gond, hogy most eddig ismeretlen területre tévedtem. Minden elérhető linux alatt, csak egy kicsit más. Lehet, hogy xpenology -t hegesztek rá, még nem tudom. A véleményetekre voltam csak kíváncsi.
A bonyolultság elrejtése még bonyolultabb rendszert eredményez, és ezért kerülendő. KISS
-
törölt tag
Ha már téma, hardcore user befogott már Win10-et élesben mozigépnek? Kép-hang stb tekintetében?
[ Szerkesztve ]
-
Istju
senior tag
Sziasztok. Milyrn op-ot ajánlanátok egy asrok q1900dc -re? Windowst nem akarok. Jelenleg desktop arch -ot tettem fel. Elég nehézkes a plex stb konfigolása . Egy szerverrrel, vagy synology oppal jobban járnék? Ti hogy használjátok ezt a lapot? Igazából NAS +torrent-nek és tv okosítónak is kellene lennie. Ráadásul router mögött vagyok:-)
[ Szerkesztve ]
A bonyolultság elrejtése még bonyolultabb rendszert eredményez, és ezért kerülendő. KISS
-
justice84
aktív tag
Intelligens lejátszási listák résznél ott a részletes leírás.
[XBMC kezdőknek 2. rész]
De a műfajnál az Animation-t és az Animációs -t is jelöld be nálam csak így találta meg az összes mesét.De ha van olyan animációs meséd/filmed amik nem az ő korosztálya, akkor az is jó megoldás ha így csinálod:
Videok-->Lejátszáslisták--> Új intelligens lejátszáslista
Itt: Típus: Filmek, Elemek keresése,ahol: Új szabály.. klikk---> Elemek összehasonlítása, ahol.. kikeresed bal oldalt:elérési út, jobb oldalt:tartalmazza (vagy kezdődik) -->betallózod az adott mappát(pl:MESE)-->ok-->ok-->elnevezed (MESE).
Aeon Nox-al vagy olyan skin-el amivel tudsz Custom menüpontot kirakni kiteszed főmenübe. -
-
melan
senior tag
Sziasztok!
Tervezek beállítani egy PI2-t, amin XMBC menne, kiváltva ezzel az Asus Oplayem. Most míg megjön épp előretanulok, ismerkedek a gépemre felrakott Kodi-s XBMC-vel. Épp két dologban kellene segítség: az egyik, hogy a NASon futó Plex szerveremet nem tudom elérni Kodi alól (plugin és pluginhelper fenn, de folyton errort dob, akár menuálisan akár kóddal akarok belépni).
A másik fontosabb lenne, hogyan tudom megcsinálni, hogy elérjem a filmeken belül vagy akár külön menüben a gyerek filmjeit (ami egy mappában van) borító vagy fanart nézetben? Azt szeretném, ha mesét néz, akkor ne kelljen almenükbe lépkednie.. -
Wucky
senior tag
válasz Oszilaci #35215 üzenetére
Nem filmezni akartam. Hanem ha scannelni kell mint a jukeboxba,azt elég lenne.
De ha nem megy,az sem gond.
Az alap a lényeg hogy a 3 dolgot tudom majd 1 gépen csinálni.~LG G5~Best LG G2~Samsug Galaxy J3 2016~Lenovo A3500~Iphone 7 Plus 32 GBP~ Huawei P Smart~ Huawei Mate20 Pro~[url=http://wotbstars.com/?usr=eressyr&geo=EU&lng=eng][img]http://wotbstars.com/usr/eu/sig/eressyr_is3d_eng.jpeg[/img][/url]
-
Wucky
senior tag
válasz Oszilaci #35213 üzenetére
Neten keresztül. De előbb utánna olvasok az XBMC-nek jobban.
~LG G5~Best LG G2~Samsug Galaxy J3 2016~Lenovo A3500~Iphone 7 Plus 32 GBP~ Huawei P Smart~ Huawei Mate20 Pro~[url=http://wotbstars.com/?usr=eressyr&geo=EU&lng=eng][img]http://wotbstars.com/usr/eu/sig/eressyr_is3d_eng.jpeg[/img][/url]
-
Wucky
senior tag
válasz Oszilaci #35211 üzenetére
Ez ok eddig. Xbmc-t sajna nem ismerem még,de gondolom kodeket,bdiso-t lejátszik. Ha van távolielérés,akkor azt is lehet vezérelni távolról?
-
Wucky
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy szerintetek megvalósítható e az elképzelésem.Olyan HTPC-t szeretnék csinálni ami Nas-ként funkcionál(Xpenology futna rajta),Médialejátszó is lenne(XBMC-vel),valamint ha a nejem netezni szeretne,csak bekapcsolja a monitort és kész. Ugye mindez windows7 alapokon. Távirányítóval is jó lenne ha menne,valamint a Nas és Médialejátszó részét a routeren keresztül esetleg mobilról is lehessen vezérelni.
Még csak gondolkodom,és olvasgatok,de gondoltam megkérdezem,hogy feleslegesen pazarlom az időm,vagy megvalósítható.
-
Celtis
veterán
válasz _Smooth #35205 üzenetére
Amit ajánlottam az kizárólag azt akadályozza meg, hogy a Pi bekapcsolja a TV-t. Minden más CEC funkció működni fog. Azt is érdemes kikapcsolni, hogy a TV leállításakor leálljon vagy sleepbe menjen a Pi. (Megtalálod a menüben) Ugyanis kikapcsolni még lehet, de utána nekem csak tápelvétellel éled újra a Pi.
Ha a TV-d bír 0,4A-t és a Pi-ben csak egy SD van, akkor az ajánlott kábellel a színes négyzet el fog tűnni.
-
Magga
aktív tag
válasz Oszilaci #35198 üzenetére
Ugyanígy voltam ezzel én is. Megvettem a programot, mert közel ilyen jót sem találtam. Nem bántam meg. Volt, hogy én is írtam nekik egy-egy apróbb észrevétel miatt, szinte rögtön válaszoltak és bíztattak, hogy szóljak máskor is, ha valami problémám akad. Most már plex -et használok, így a Mezzmo csak "porosodik"....
[ Szerkesztve ]
-
_Smooth
senior tag
válasz Celtis #35204 üzenetére
Köszönöm, már meg is rendeltem. Bár a TV USB aljzata (gondolom) nem fog kiadni akkor se 0,4-0,5A-nél többet, csak legalább azt is garantáltan megkapja... nem?
Ami a leállítás/indítás dolgot illeti:
Azt, hogy a málna leállt, csak onnan vettem, hogy minden fény kialudt rajta. (azonnal, ahogy a TV-t kikapcsoltam)
Majd pár perccel később elkezdett veszettül villogni a gép és rögtön ezt követően bekapcsolt a TV is.Alapvetően ez a funkció tetszene, hogy a TV leállításával lekapcsol a málna is, de az már kevésbé, hogy önhatalmúlag visszaéled
Ha jól sejtem, amit ajánlottál (CEC kikapcsolása), megszűntetné minden irányban a dolgot.
De köszi az infót, ha nem marad más lehetőség, ezt fogom megpróbálni.# I got bored one day and put everything on a bagel...
-
djnice
veterán
Mitől lehet az, hogy a Kodi NAS-ról szépen felépíti a médiatárat, borítókkal, mindennel viszont egy csatlakoztatott USB-s HDD-ről pedig nem, csak végigpörgeti a talált címeket?
Elképzelhető hogy az OpenELEC nem tud írni NTFS meghajtóra és az a baj?[ Szerkesztve ]
-
Celtis
veterán
válasz _Smooth #35201 üzenetére
Az alacsony táp kárt nem tesz, de bizonytalan működést, instabilitást okoz.
Azt honnan veszed, hogy leáll a kütyü? Ha meg leáll, akkor mitől kapcsol be a TV elindításakor???Én azt gondolnám, hogy a TV kikapcsoláskor elveszi a tápot az USB aljzatról. Akkor viszont hogyan kapcsolná be a Pi a TV-t?
Ha mégis az történik, hogy a Pi a TV kikapcsolása után is áram alatt van és valami miatt újraindul, és ekkor bekapcsolja a TV-t, akkor a megoldás
- A Kodi CEC konfigurációban (Beállítások /rendszer/perifériák/CEC adapter) kivenni a pipát a Kodi legyen alapértelmezett kezdésnél, illetve bekapcsolás a Kodival együtt részben ne legyen semmi beállítva.
- az SD kártyán lévő config.txt fájlban a HDMI_IGNORE_CEC_INIT -et 1-re kell állítani. Ez a fájl megosztáson is elérhető a /flash folderben.[ Szerkesztve ]
-
_Smooth
senior tag
válasz layerke #35193 üzenetére
Köszönöm a gyors választ (Neked is, (#35195) Celtis).
Jelenleg a TV USB-jéről táplálom, és mivel egy 220as aljzat van a TV mögött a falon (magasan és elég kevés hellyel a készülék mögött), így külön örültem ennek a megoldásnak.
Jelenleg működik szépen, csak gay channel logója zavaró kicsit. Alultápláltság tehet benne kárt? (elvileg nem kellene, ha jól tévedek) Ha meg tudom szokni a kis kockát, akkor maradhat így, vagy javasolt a jobb tápellátás?Ja a másik! Jelenleg a TV kikapcsolásával leáll a kis kütyü is. De egyszer csak fogta magát és visszakapcsolta (bekapcsolva a TV-t is ) - ezt mivel tudnám kiküszöbölni? Elvileg a WoL kikapcsolva és jelenleg smartphone/tablet távirányítás sincs bekapcsolva. A veznélküli billentyűzetet is kikapcsoltam - lehet, hogy a jeladója mégis szerzett valami (wifi? jelet), és amiatt kapcsolt be?
(#35192) Oszilaci
Sajnos a tablet nem támogatja az 5G-t (legalábbis, ahogy észrevettem) - és a router csere sem oldotta meg.
Eleinte az SD és a 720p adatoknál is bufferelt néha, a 1080p-nél meg gyakran. Aztán FW update a routeren (Tomato-ra), kicsit javított a helyzeten, már csak a 720p és 1080 volt érintett. Aztán próba a céges notival, és ott hibátlanul ment a 1080 is. Router csere után már csak a 1080 szaggatott be néha-néha, de akkor már a noti is
Ekkor vettem egy switchet, a routert meg a lakás másik végébe, a hálóhoz közelebb száműztem. Sokat nem javult a helyzet, sajnos.
Így végül feladtam és vettem a kis málnát.[ Szerkesztve ]
# I got bored one day and put everything on a bagel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Hardcore café
- TCL LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Túl az 5 millión az Octopath Traveler franchise
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- LED világítás a lakásban
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest