- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
melan
senior tag
Sziasztok! Jelenleg ismerkedem az XBMC-vel, régi álmom válik valóra - amint sikerül beletanulnom rendesen. Épp egy PI2-re tervezem feltenni, de előbb a windowson tanulmányozom, azon könnyebb kezelni. Szóval három kérdésem van:
1) ha windowson mindent megcsináltam, ahogy szeretném, akkor lehet e export/importtal áttennem a Pi2-re?
2) hogyan tudom kitenni a youtube ikonját például valahová (mintha videokban láttam volna...)
3) csináltam saját menüket, pl gyereknek a mesesorozatai stb. minden oké, csak egy dolog van: nem tudom beállítani, hogy a menü háttere olyan legyen, mint az eredeti menüké, pl a tv-shows és a filmek menüje esetén a fanartokat váltogatja, míg az általam létrehozottaknál hiába állítom be, hogy a háttér a random fanart (CCM Helix) nem teszi be. Adott hátteret meg tudok adni konkrét képpel, de ez amit szeretnék, ez nem működik...Köszönöm, ha valaki tud segíteni!
-
melan
senior tag
Na jó, mégiscsak van kicsi probláma. A kiválasztott mappában több almappa van, ezekben vannak a filmek. Hozzáadom a gyűjtőmappát, át is scanneli, de mégsem jelenít meg mindent a médiatárban. Pl a mézga családot megjeleníti, de a lego ninjagot nem, pedig mindkettő egy-egy mappán belül van több résszel jelen. Nem értem, mi ez a válogatás?
-
melan
senior tag
Megvan miért szívok itt ezzel a mappát a menübe beállítással... már a harmadik skint próbálom... Ott a probléma, hogyha a video hozzáadásánál kitallózok egy mappát a nasról, nem szed le hozzá semmi infot, hiába be van állítva minden, csak üres mappát hoz fel. Ha a fájl menübe megyek, ott látom a mappa tartalmának elsorolását, de mappaszerkezet szerint. Nem értem miért van. Anno ugyanígy kitallózással adtam meg két mappát, az meg oké. Mi a fene lehet?
Nem szóltam... bakker, meg sem álmodom, hogy rá kell kattintani arra a nyamvadt agentre, amivel keresni akarok az információs bázisban, azt hittem, amit felhoz, mind ki van választva... bakker, mekkora láma tudok lenni. bocs
-
-
melan
senior tag
Sziasztok!
Tervezek beállítani egy PI2-t, amin XMBC menne, kiváltva ezzel az Asus Oplayem. Most míg megjön épp előretanulok, ismerkedek a gépemre felrakott Kodi-s XBMC-vel. Épp két dologban kellene segítség: az egyik, hogy a NASon futó Plex szerveremet nem tudom elérni Kodi alól (plugin és pluginhelper fenn, de folyton errort dob, akár menuálisan akár kóddal akarok belépni).
A másik fontosabb lenne, hogyan tudom megcsinálni, hogy elérjem a filmeken belül vagy akár külön menüben a gyerek filmjeit (ami egy mappában van) borító vagy fanart nézetben? Azt szeretném, ha mesét néz, akkor ne kelljen almenükbe lépkednie..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Game Pass [2025] - Az augusztusi lista
- Jogász topic
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Filmvilág
- Sorozatok
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest