- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istju
senior tag
Az alap hozzáállás ez. Még, ha vannak is linux alatt gyengébben muzsikáló driverek és egyebek, ha az alap rendszer megfelelően van hangolva, akkor hasonló, ritkán nagyobb teljesítmény mellett is kisebb az erőforrás igény, mint windows esetében. Ez a tény sok fronton jelentős gyorsulást eredményez. Ezek alapján a linuxot másoknak mégsem ajánlom htpcre, mivel a beállítások finomhangolása türelmet és gyakorlatot igényel.
-
törölt tag
Szia,
Nekem semmi bajom nem lenne Linux rendszerekkel, de egyszerűen különbséget kell tenni hobbi és házimozi, moziszoba felhasználás és ezek átmenetei szerint. Nincs szabadon konfigolható video renderer, nincs BD3D iso, hangminőség gondok is akadnak. APU-val konkrét bitstream hibába is futottam. Úgyhogy komolyabb házimozirendszert szvsz ma még nem tud kiszolgálni. Vagy szebben fogalmazva nem minden igényt kielégítően. Míg egyéb felhasználásra pl OE legjobb megoldás lehet.
De naponta látom a fejlődés menetét, AMD is bejelentette, hogy a jövőben változik a Linux támogatás. Ahogy jobbnak hallom a hangját, jobb képet tudok általa varázsolni, azonnal áttérek rá. Buta lennék magam ellensége lenni.
Tévéhez, nem vájtszem és turboaudiofil elvárásokkal azt hiszem MP helyett Braswell+OE kombót használnék már ma is.
-
gery2123
őstag
Nekem is hasonló a kicsike,de nincs második monitor és desktop. Csak a Kodi megy és torrent, smb,...
Meg vagyok vele elégedve, teljesen rendben van. Használtam desktopként is egy kicsit, és nem éreztem, hogy gyenge lenne.
Ja nekem nem arch, hanem ubuntu szerver megy. (ezt valószínű, hogy cserélem fedora/centos szerverre)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Sweet.tv - internetes TV
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Battlefield 6
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest