- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcsabo
senior tag
válasz
benfolds #58139 üzenetére
Mértem párat:
mágnesen töltőn 4,3 V mérhető;
az akkun 4,093 V;
valamiért akku belső ellenállást nem tudtam mérni (a mérő elvileg nem szereti ha feszülség alatt van a mérendő cucc);
áramfelvételek:
nyugalmi: 0,003A
0,034A
0,13A
0,263A
turbó: 1,34A
update:
megmértem a belső ellenállást egy hagyományos műszerrel is (nem RMS multival) és csak 1000 Ohm körül nem lengett ki.... ez elég nagynak tűnik.
Most így belegondolva, ha a táskában volt bekapcsolva (nem tudom meddig és milyen fokozaton) akkor megfőhetett az akku? -
WestBam
Topikgazda
válasz
benfolds #57245 üzenetére
Ez most nem anonymus89 topiktársra vonatkozik, hanem általánosságban írom:
Mert az emberek inkább vesznek 5 darab olcsó vacak lámpát, mint egy normálisat. A nagy számok törvénye. A több az = jobb. Szerintük.
Persze ez nem igaz, de ezt sokan soha nem fogják megtudni. Hozzátenném, hogy nekem a Skilhunt egyáltalán nem kedvencem, nagyon keveset használom mióta vannak sokkal jobb fejlámpáim is, de milliószor többet nyújt még a H03 is, mint egy átlagos olcsó fejlámpa szolgáltatásban és kényelemben is. -
iatti
aktív tag
válasz
benfolds #56869 üzenetére
nekem meg még mindig nincs lámpám/már mint valami komoly cuc
/tavaly ősz óta követem a lámpás topikot,de még mindig nem vettem semmit.a wizzard projekt folyamatban van,az ultimate-t meg még mindig nem találtam meg/lehet túlbonyolítom a témát
keresett lámpa jellemzői:zsebben elférjen,legyen tartós és üzembiztos,lássak vele a lábam elé,de ha nyomok egy turbót az állítsa meg a közeledő cunamit
emisar
,fireflies vagy van valami csodafegyer? -
Gargouille
őstag
válasz
benfolds #56839 üzenetére
Ne kísérts!
Nagyon jól hangzik, de egyelőre fullon vagyok ilyen méretű lámpákból (mondhatnám a valós igényeimen és azok tartalék darabjain is túlmenően
), most inkább "különlegességeket" nézegetek. Az Armytek Elf C2 mellé még akarok majd egy hasonló kaliberű lámpát venni, de nem nagyon találtam olyat ami tetszik. Még egy Elf-et meg már csak nem veszek...
2xAAA toll lámpákat nézegettem de valahogy egyik sem volt az igazi, egyelőre azt is elengedtem. Szóval most jól állok minden méretű lámpából, igazából már csak ínyenckedem mostanság, majd csak jön olyan ami megfog.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
benfolds #56835 üzenetére
Legrosszabb esetben pedig ha már nagyon elbarmolódott.
Maximum valami univerzális astroluxos vagy lámpa kategória kuponnal lejjebb tudod vinni az árát
-
WestBam
Topikgazda
válasz
benfolds #56832 üzenetére
Ejj, ez nagy hiba volt, anno én is elkövettem.
Reflektort leginkább kézi levegő pumpával szabad fújatni (DSLR blower néven keresd), a lencsét ha összefogdostad az szívás, mert zsíros lett. Egy új szemüveg tisztító mikroszálas kendővel meg tudod takarítani, ofotértben kb. 1000Ft egy jó minőségű darab. Megéri 1-2 darabot venni. Direkt írtam, hogy hol vedd, kínából is rendeltem már pár félét, minőségben meg sem közelítik ezeket, igazából azok kidobott dollárok voltak, mert semmire nem tudtam azóta sem használni őket. -
WestBam
Topikgazda
válasz
benfolds #56739 üzenetére
Nyilván egymás alternatívái lehetnek, árban más dimenzió a Seeker 2 pro, de a minőség/körülötte lévő szolgáltatás terén is prémium a termék. Ha igazak a fentebb leírtak, hogy behal a kapcsoló, ráadásul nem is garanciális hiba (végül is ez a 33,33%-a ami el tud romlani a driveren és a LED-en kívül) akkor az már nem túl vonzó, főleg nem korrekt a gyártó részéről. 30 eurót vastagon megér, annyiért ha látod ne is hagyd ott
-
JHMEG
csendes újonc
válasz
benfolds #56725 üzenetére
Keeppower 4500-ös aksival nem vettem észre semmi csökkenést.melegedni melegszik szépen,télen ha úgy van nem kell kesztyű
.De nem vészes.
Régebben a lámpáknál csináltam azt,hogy feltöltöttem az aksit,beraktam,start,stopper és vártam...
Ne azt ma már nem csinálom.
De így jött ki az,hogy a lángnyelves trustfire 26650 45 percet,a keeppowerek meg 1 óra 10 percet bírtak ki ugyanabban a lámpában,max fokozaton.
Ezt most 54€ körül hozta a posta.A másik az 50%-os kedvzménnyel 51 volt,ha jól emlékszem.Nagyjából ekörül adok érte. -
FBLLMAG
senior tag
válasz
benfolds #56693 üzenetére
Nálunk, évekkel ezelőtt leddre váltották a közvilágítást. A főúton, ami átmegy a városon, a világítást rendesen megoldották. A járdán is mindent látni. A mellékutakon, mintha kivették volna minden 2. oszlopot, és a város széle felé pedig széthúzták volna az oszlopokat. Vannak olyan szakaszok, ahol nemcsak a járdán, de az úton sem látni semmit. A park pedig teljesen sötétre sikeredett. Az itt átvezető járdán viszont már futottam össze ajándék csomaggal. A kertbe ha nem szerelek fel lámpát, pedig nem fogok felszerelni, nem látni semmit. A mellék épületekhez még vezettem villanyt, de a kertbe már nem. Így akkor már a melléképületen sem kapcsolgatom fel a villanyt, mikor a kertet átnézem (csapok elzárva, nem -e szivárog a víz, a vihar nem -e döntötte el valamelyik ág feltámasztását, ...).
Ahogy fejlődünk, egyre gyakrabban van szükség lámpára (lásd USA: bekapcsolták a klímákat, kiégett trafó és elment üdülni az áram).
-
MittuDomain_
őstag
válasz
benfolds #56609 üzenetére
Szerintem vétek nem 26650el használni. A host mérete fixen nagy, viszont legalább másfélszer akkora üzemidőt kapsz a nagy akksival, minimális többlet tömeg mellett.
Nekem is megjött tegnap a második, de még csak az értesítőt láttam róla - nem vagyok otthon - , remélem most NW küldtek, nem hideget mint a múltkor. Garantáltan videóval fogom bontani, mert akkor sem hitték el, hogy ők küldtek mást mint amit kértem.
Ps: a DT35 nekem is csalódás, igen. Mondjuk a 4db minőségi akksi és a tok miatt vállalható áron volt, de akkor is gáz.
-
ZozzV6
senior tag
-
bwoay
nagyúr
válasz
benfolds #56413 üzenetére
nekem nincs vele problémám,. tény, hogy kényes az adapterre, de egy Samsunggal használva nekem gond nélkül működik. mondjuk az fura, hogy egyszerű, laikusok, illetve bárki által könnyen és biztonságosan használható töltőnek szánták, a vége meg az, hogy a töltőfejek specifikációt kell a usernek nézegetni, hogy kellően nagy legyen az áramerősség :)
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
benfolds #56290 üzenetére
A jobban terítő, szórt fényt is adó lámpa, ami messzebb is visz mint az Astrolux S1 / BLF A6, és túrára is jó lehet.
Drágábbak:
Olight SEEKER 2 PRO, Nitecore MH25GTS, Nitecore EC4GTS (a régi C8 hatótávját teljesíti), Nitecore MH23, Acebeam T36, Armytek Viking PRO, Acebeam EC65, Acebeam EC50 GEN3
Olcsóbbak:
Lumintop ODF30C, Manker U23, de az Emisar D4V2 is ide sorolható lehet. A 2000, 3000, 4000 lm fényárammal, 20000+ cd fényerővel bíró lámpák már jók lehetnek.
Ezután már "csak" a saját egyéni követelményeidnek kell hogy megfeleljen a kiválasztott lámpa.
-
MittuDomain_
őstag
válasz
benfolds #56237 üzenetére
Én is vettem még egyet, ez a fene lámpás betegség....
Jó bele a 18650 is, de a host úgyis nagyobb, minimális tömeget nyersz vele, az üzemidő viszont harmatos lesz.
A driver fet-es, szóval minőségi 18650el nem lesz gyengébb a fénye, csak "feleslegesen" cipeled a nagy testet a kis akksival. -
-
papucsiga
csendes tag
válasz
benfolds #55666 üzenetére
Én is nézegettem a tip2 -t meg a tinit is, de a kezelése mind közül a tipnek a legemberibb. Szerintem zseniálisan sikerült. Engem a hosszú nyomásos bekapcsolás plusz a mágneses hátsó tántorít el. Akárhogy is pont egy kulcscsomón, amit az ember állandóan a zsebébe gyömöszöl meg kirángat onnan nem túl biztonságos szerintem a mágneses megoldás. Nem beszélve arról, hogy ezeken is volna két gomb mint a tip-en, mégsincs közvetlen low elérés, a többi finomságról nem is beszélve.
-
bwoay
nagyúr
válasz
benfolds #55671 üzenetére
műanyag a klipsz, az csak egy tartozek, szerintem nincs is rajta gyarilag. nekem tube van a kulcstarton, es konnyen lehet, hogy annal jobbat ilyen celra nem is fogok talalni, foleg az arat tekintve. a tip sosem tetszett, plane a hulye klipsz miatt, a tup meg nem kulcstartora valo, azt nem is oda szanom. a tip2-nel egy kicsit para nekem, hogy csak a magnes tartja, azert az eletem nem biznam ra, barmilyen eros is. a tube-ot is hagytam mar el, nem is egyszer, pedig az karabineren log...
amugy nagyon nezegetem még a Rovyvonokat is.Zozz:
de nem ugy van, hogy a moonlight az 1 lumen? vagy tud annal kisebb fenyaramot is? en azt olvastam, hogy vagy a turbo, vagy a memoriaban maradt mod indul el, fuggoen attol, hogy melyik gombot tartod nyomva. -
bwoay
nagyúr
válasz
benfolds #55666 üzenetére
feltéve, hogy demo módban hagyod, aminek azért kicsi az esélye. engem nem zavar a lock hiánya, meg klippel kifelé a zseb szélére csíptetve sem könnyen nyomódnak be az élén levő gombok, plusz a keret... szóval ez a része engem nem zavar. de a direkt moonlight kellene. mindegy, én azonos ár mellett most a TUP-ot rendeltem meg, de formára jobban tetszik a tip 2, a célnak meg ugyanúgy megfelelne, és nem kellene rögtön szétszednem, mint a TUP-ot, hogy felállítva is lehessen használni. a mágnes is zseniális. nem értem a Nitecore-t, miért nem egységes a két gombos EDC lámpáik kezelése.
-
bwoay
nagyúr
válasz
benfolds #55626 üzenetére
neztem review-t, ami alapjan pont ugy van, ahogy irod: nincs kulon lock, a bekapcsolashoz lenyomva kell tartani a gombot. ez ugye keychain light, a kulcsok koze nem ereztek szukseget konkret lockolhatosagnak. ami engem meg zavar a tip 2-vel kapcsolatban: ha jol lattam, kapott 3 LED-et, vagy legalabbis 3 furatot, amin egyszerre vilagit at az egy db LED, es a toltottseget villogassal jelzi, mikozben az ember azt hinne, hogy az OLED kijelzos TUP utan legalabb egy toltottsegjelzo LED sort kap, es 3 vagy 4 LED segitsegevel kommunikal. a masik pedig az, hogy nincs kozvetlenul elerheto moonlight, ami a TUP-nal viszont van, es az ketsegkivul jo dolog. varom en is Zozz tapasztalatait, de kar ezekert.
-
HardSanyeee
őstag
válasz
benfolds #54744 üzenetére
Szerintem ez ízlés kérdése, nekem is volt műanyag bepattintós tartóm, de annyira merev és szűk volt, hogy nagyobb erőt kellett kifejteni a bepattintáshoz, mint amennyit normálisnak tartottam volna.
Egyébként nem tartom kizártnak, hogy tök random, hogy ki mit kap, én speciel aliról vettem, 2 darabot egyszerre egy eladótól, egyik műanyag volt, másik gumis ¯\_(ツ)_/¯ -
G@ben
addikt
válasz
benfolds #54700 üzenetére
Nem kell lényegesen messzebb világítania, az M1 teljesítménye már elég. Tegnap hasonló vetítésű lámpákat is próbáltam, mint az M1, de őszintén szólva jobban bejön a homogénebb fény. Persze lehet, hogy az M1 is bejönne, élőben még nem láttam.
FBLLMAG: a Viking Pro fénye nagyon tetszett, az lenne az ideális. Sok szórt fény, de mellette kellően messzire visz, és a hotspot alig érzékelhető, csak annyiban, hogy a távval nem veszik el a fénye, mint a flood lámpáknak.
A diffúzoros ellenző tényleg jó, bár a jelenlegi formájában kicsit körülményes. És már motoszkált a gondolat, hogy egy kicsit messzebbre világító kéne, amiben a tegnapi teszt megerősített, köszönet érte!ZozzV6: teljesen jó követelmények bicajlámpára, bár én is a 21700-at választanám ezek közül. Tapasztalatom nincs vele, de az a fajta reflektor, amiben a led nem középen van, hanem az egyik oldalra el van tolva, mint egy ferde kúpnál, nem lenne ideális erre? A tetejét levágja a fénynek, mert ott maga a reflektor viselkedik egyfajta takaróként, az aljára, vagyis közvetlen a bicaj elé még többet juttat. Egy ilyenre vevő lennék! Addig asszem szerzek egy M1-est.
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
benfolds #54554 üzenetére
Az Acebeam T27, méretben még elmegy kategória az oldalamon, már magas fokozaton is olyan erős, hogy nemcsak a hátsó kertem, de az utca túloldalán levő házakat is bevilágítja, sőt az utánna következő szántás túloldalán álló fák tetejét is látni. Ez pedig már jó pár 100 m távolság. A TURBO fokozatot, ammi az akkut is eszi, nem kell nagyon használni. Értelmes keretek között elégséges a jóval vékonyabb fejmérettel rendelkező Acebeam L16, Armytek Predator PRO is. Az Armytek Barracuda PRO és az Acebeam T27 lámpáim hatótávja, a legtöbb esetben, felesleges. 😉
-
WestBam
Topikgazda
válasz
benfolds #54554 üzenetére
Ha a használati szokásokat nézem, igazából a nagy vasakat én sem szívesen viszem-használom. Szerintem az utóbbi 1-2 hétben mióta megvan a Seeker 2 azt többet használtam, mint jó pár nagyobb vasat összesen mióta megvan. Ez még kezelhető méret, de már zsebben ez is határeset, minden esetre ez most az EDC-m.
-
G@ben
addikt
válasz
benfolds #54381 üzenetére
Ilyen elforgathatót vettem Apámnak, az ő normál kormányára jó, épp a múltkor mértem le, hogy nagyon max 28mm-esre megy rá.
Lacerta:
nem rosszat akarok, hanem elfogadható minőségűt olcsón.
Az általad linkeltek ismeretlenek számomra, illetve ha nem használok lámpát, akkor ne legyen a bringán semmilyen konzol vagy tartó! Nem szeretem. Ezért keresek ilyen gyorsan levehetőset.
És nem akarok éjjel downhillezni az erdőben, nagyon max autók által járt földút lehet, tehát eszméletlen rázkódásról nem beszélhetünk.
A vince által linkelt tetszik, szerintem beszerzek egy olyat. -
JHMEG
csendes újonc
-
ZozzV6
senior tag
válasz
benfolds #54346 üzenetére
Fényerő jobb valamivel mint XM-L2. Alacsonyabb nyitófesz így az akku merülésével később kezd csökkenni a fényerő. A 2700K-s 95 CRI-s tehát nagyon jó a színvisszaadása. A led maga kisebb ezért kb olyan fénye lesz mint egy XP-L HI verziónak. Sima a reflektor. Ez is arra játszik rá. Tehát kisebb spot éles határral. A több fényerő inkább a másik két színhőmérsékletre igaz. A jó CRI kisebb fényerővel jár.
-
JHMEG
csendes újonc
válasz
benfolds #54322 üzenetére
Nem tudom mivel tud többet a sima s2-től?De azt is csak vész megoldásnak használom.A sima s2-vel amúgy semmi baj nincs,a melegedését leszámítva!Gondolkodtam,hogy esztergán csinálok aluból rá egy hűtőbordás részt ami nem áll el nagyon a lámpa testtől,de kellőképpen eloszlatja a hőt.
Rengeteg mindenen "dolgozok" most,így nem tudom mikor jutok oda,hogy meg is csináljam!.
Most speciel arduino programozással küzdök.Ami majd egy kis rc lánctalpashoz fog kelleni. -
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
benfolds #53251 üzenetére
Van 2 lámpád, próbáld meg egyszerre használni a 2 lámpát. Ami jobban terít azt jobban előre dönteni, olyan 5 - 10 m között világítson. Ez lehetne a tompított fény is. Esetedben az S3. A másikat meg távolságira állítani (S1). Csupán 2 szerelék kell még hozzá.
Én ugyanígy tettem, csak én a 2 szerelékkel az Armytek Prime C2 PRO -t közelre, a Viking PRO -t meg távolságira állítottam. A 2 lámpát közúton 400 lm körül, földúton 900 lm körül próbáltam. NAPPALI FÉNY előttem!
Na így már lehet közlekedni. Mindent látni, nemcsak a kátyút. Más úgysem jön szembe.
Ettől azért olcsóbb megoldás a Nitecore BR35 vagy a Fenix BC35R, és ezek biciklire lettek tervezve. 100 %, hogy nem vakítanak. Öcskös a BR35 -öt kapta tőlem, a 150, 300 lm körüli fokozatokat használja leggyakrabban. Ezeken a fokozatokon, akár több napot is kerekezhet. Kijelzi a hátramaradó üzemidőt, mint a TUP, ez nagyon jó dolog tud lenni, pláne föld úton.
-
WestBam
Topikgazda
-
WestBam
Topikgazda
válasz
benfolds #52363 üzenetére
Szerintem az átmérője miatt lehet problémás a D akku, talán ezért is nincs említve.
Itt egy duracell mérete: 33,3mm átmérő, kb 12mm-re van az elem oldalától szélétől a dudorszéle. Na annak a kontaktja lehet problémás, ha nem elég mély és széles a slot, avgy ha a pozitív terminál nem nyúlik elég magasra.
-
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
benfolds #52209 üzenetére
A NiMh akkuk nem szoknak kifolyni, a szerkezetük, felépítésük végett.
Nagyon, nagyon, leegyszerűsítve:
Az alkáli elemben van a külső rész (tok / edény) amibe savas folyadékot engednek, ebbe tüske alakú másik pólust engedik bele, majd lezárják az elemet. Mivel folyékony, krémszerű savas anyag van benne, ez merüléskor kifolyhat, még a minőségi elemekből is. Ha kifolyik, fehéren kikristályosodik, megkeményedik, nehézzé válik az elem, kupak (amire ráfolyt) eltávolítása. A fém is el szokott alatta színeződni.
A NiMh akkukban rácsszerkezet az alap, az elektrolit itt olyan pástétomszerű, ez van rákenve a rácsra, és az anód, katód veszi körbe. Tetejére szigetelőlap, fólia van elhelyezve, és ez van összetekerve, betokozva, és kivezetve a 2 pólusra. Ez inkább gázosodni szokott, ezért vannak a szelepek az akkun. A nagyobb felület végett, tudnak magasabb áramot leadni, mint az elemek.
Azért szét ne szedd, mert rövidre zárva tud rendesen forrósodni.
-
WestBam
Topikgazda
válasz
benfolds #52139 üzenetére
Nem tudom mi van. Mostanában nem egyszer hallottam rosszakat a banggood-ra. Előtte ez sem volt jellemző. Kezdenek hígulni ott is sajnos.
A túl széles kínálat a rengeteg szemetet és a rövidebb termék periódusokat is hozni fogja magával. Az meg nem feltétlenül jó nekünk -
WestBam
Topikgazda
válasz
benfolds #52025 üzenetére
Mi benne a fura? Hogy nem kell újabb "üres" adaptert keresni a házban?
Én imádom, hogy 220-as töltőt használok, mi több, van rajta USB kimenet, így a telefont is tölti ha kedvem van hozzá. Nálunk otthon örökös probléma a tablet/telefon/ minden vacak USB-ről megy miatt a kábel és üres töltőnyílás. Szóval nekem kifejezetten előny ha így is tud működni egy töltő.Most, hogy szóba került jutott eszembe, hogy újabb powerbank is kellene otthonra, mert 3 darab már kevés, lassan mindenkinek kell legalább 1 nagyobb kapacitású (5000mAh xiaomi kicsinek bizonyult, haszontalan jószág) Xiaomi vagy Blitzwolf legyen?
-
HardSanyeee
őstag
válasz
benfolds #51771 üzenetére
Annyira nem lepődök meg a teszt eredményeken. Már elvi szinten is túl olcsónak hangzik a lámpa, minden tekintetben kb dupla annyi anyag van benne, mint egy S2+ -ban (2 led, 2 reflektor, dupla olyan széles test), plusz egyéb extrák is vannak benne (töltési lehetőség, 2 beépített akku) és mégis kb annyi az ára, mint a Convoynak. Ennyi pénzért ez nem tud kijönni minőségi terméknek
Egyébként nem tudom hova tenni ezt a Xanes márkát, vannak olyan lámpáik, amik kialakítás szempontjából tényleg jó bicikli lámpák lehetnek (SFL széria), viszont egy generációval előtti led-ekkel (XML, XPG) szerelik azokat (vagy rosszabb esetben hamisítványokkal), és a beépített akksijuk sem izmos, szóval elvben jól hangzanak, gyakorlatban meg kevésbé. Ott van alternatívának a Lumintop C01, cserébe borzalmasan kicsi az akksija és a felfogató szerkezet sem tűnik minőséginek.
#51773 FBLLMAG: "Még védi a bicajodat is lopás ellen. Riasztóval látták el."
Haha, Magyarországon még az 5-10 dolláros lámpát is képesek lelopni a bicikliről (vagy akármelyik mozdítható alkatrészt), nincs az az isten hogy a tulajdonos rajta hagyjon egy 100 dolláros értéket a biciklin, szóval nálunk az a riasztó nem védene semmit -
FBLLMAG
senior tag
válasz
benfolds #51771 üzenetére
Már kijött a Fenix BC25R és a Fenix BC35R ami azon kívül, hogy kb ugyanazt tudja mint a BC30R, csak ennél jobban oldották meg a vakítási problémát, még védi a bicajodat is lopás ellen. Riasztóval látták el. A BC25R pedig megfizethető lett, a kb 50 $ -os árával. Bár egyszerűsítették, de így is elég sok mindenre képes.
Szerintem, így már megfontolandó a Fenix termékeinek vétele.
-
HardSanyeee
őstag
válasz
benfolds #51740 üzenetére
Képek és leírás alapján szerintem pont ugyanolyan, mintha egy (vagy kettő) S2+ -t raknál a kormányra. Csak ennek beépített az akksija, illetve a konfigurálhatósága kb nulla (nem tudsz sem ledet, sem led színhőmérsékletet választani, stb), nekem nem szimpatikus, én nem vennék belőle.
-
-szabi-
addikt
válasz
benfolds #51057 üzenetére
Hi
(#51056) oAcido
Nekem semmi gondom nem volt Skilhunt H03 súlyával, futás közben.
Viszont nagyon jó ha van elegendő fény.
Miután a szemem ráállt a több fényre high és turbo fokozat volt amit használtam, 200-400lm közepes fokozat kevés.
Ahogy látható itt semmiféle kivilágítás nincs.
Néha jól jött volna ha kicsit távolabbra is elvilágítana.
Mivel a videót H03 futástesztre szántam így kapcsolgattam a fokozatokat, amit nyilván nem csinálnák egyébként.
Itt szembesültem azzal, hogy ami asztal mellett ülve könnyű az fáradtan zavarba ejtő tud lenni.
Könnyen keveredtem bele a fokozatokba, módcsoportokba.Kellemes ünnepeket.
üdv
-
-
ZozzV6
senior tag
válasz
benfolds #50030 üzenetére
Szinte nem is használtam. Egy hónapot vártam a plusz egy akkura a full döglött helyett. Aztán persze nem pontosan ugyanolyat küldtek kinézetre csak típusra de beletettem aztán elvan a dobozában a polcon.
68$ is sok lett volna érte. BLF Q8 40$-ból tud többet és jobb firmware, valamint nincs ennyire cikkcakkos vetítési képe. Igen abba nincs töltő meg nem jár mellé akku de akkor is jobb szerintem. Vagy jelenleg kapható Haikelite 30Q ami valaki BLF-es mérése alapján valós 8500-at tud 60$ alatti kuponos áron. Na mindegy. Amíg azt el nem adom idegesíteni fog ha rá kell néznem. -
WestBam
Topikgazda
válasz
benfolds #50025 üzenetére
Az UTorch utángyártmány nagyobb felületen világít szerintem. Nekem a kevés fény volt a cél, hogy éjjel a gyerek ha kimegy a klotyóra ne vakítsa meg a lámpa ha felkapcsolja. Erre az alacsony fokozatban használva bevált, és mint írtam is, azóta is a gyári elemmel szépen muzsikál.Ha jól helyezed el akkor baromi praktikus tud lenni a mozgásérzékelővel, szerintem nagyon megérte az árát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest