- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kozy10
tag
március 31-ig él a nyomott ár és az alis kuponok is
én az MT07Big buffalo-t néztem ki 54,29-ért holland postával
De mindkét MT07S is már vámhatár alatt van a 8 usd-s kuponnal...
Az SC26 is nagyon jó lámpa, kuponos árral meg majdnem ajándékSzerk: ez a 10T6 nem tudom mi, nincs is rajta a logójuk, nem tudom mire vélni a dolgot...
-
ace22
tag
Igazad van, de a maximális műszerezettségemet a fenti tesztel kb. kimaxoltam. :-)
Van eredeti Samsung 30Q cellám, ami a legnagyobb áramfelvételű lámpáimban (1400 lumen Astrolux S2 és 1300 lumen Wuben TO46R) feltöltve kb. ugyanazt a fényerőt produkálja mint a Liitokala 30Q kb. 10 percig, amíg túl nem melegszenek (van egy fényerőmérőm is). Tolómérővel mérve is szinte azonosak a méretek.
Olyan töltőm nincs, ami a belső ellenállást is mérné de sacc/kb. 30Q teljesítményt hoz azokban az eszközökben, amikben használom.
Amire kíváncsi voltam, hogy nem az UltraFire 10000 mAh cellára húztak más feliratú zsugorcsövet. :-)
-
-
may15
csendes tag
Szerencsére a kinézet csalólka. Igen masszív darab szerintem (mármint az lr10) nekem sokat kallódik a hátizsákomban össze vissza. Az utóbbi négy hónapban. Eddig minden rendben van vele. Az lr30-at csak kézben nézegettem, nekem nem volt, de mint WestBam írta, masszív az is. Kupon sajnos a lámpásokra eddig nem nagyon volt. Ha olcsón akarod megúszni, akkor az jutott eszembe még, hogy veszel az elemlámpára egy diffúzort, aztán kész.
-
WestBam
Topikgazda
A szebb az relatív szerintem, minőséginek viszont ez is minőségi.
Féltem kicsit a műanyagtól, hogy el fog repedni a sok nyitogatástól, de meglepő módon nem. Hetente minimum 2x cserélek benne akkut, elég sokat van használatban és bírja a mai napig (kop-kop-kop).
Tavasszal lesz kettő lámpásról is cikk a blogomon, az egyik szerintem érdekelni fog -
benfolds
őstag
amikor a lii-500 és a vc4 között vacilláltam, akkor a jobb teszteredmény alapján döntöttem a vc4 mellett. már nem emlékszem, hogy mi volt az, amiben jobb, ha érdekel, olvasd el a két tesztet. szerintem csak valami apróság lehetett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Napelem
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest