- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
skiny83
aktív tag
Jók lettek ezek a repcsis képek, és a teleobidnak is szép rajzolata van! (már a multkori holdas képednél feltünt)
Sir Riccio: Biológia albumba való!
Amatőrbe linkelgetek mostanában de ott valaki családi albumnak nézi a topikot úgyhogy bedobom ide ha nem bánjátok..
(szerk.) Marky21: Kifejezetten tetszik! Bírom ezt a fajta vágást!
-
kiskornel
addikt
Hmm. Én meg úgy terveztem, hogy a belógó ágak hihetőbé tegyék a "cserkelős" sztorit. Persze, ez nem az!
Szóval keressek olyan képeket, ahol nem lógnak be az ágak a háttérbe/előtérbe... Köszönöm. Ez értékes észrevétel.4,5m-ről, lessátor, általam kreált ágrengeteg,
(#35382) cOxeR: 400mm. Semilyen kiegészítőt nem használtam. Villámgyors fókusz kell. 3 hetes előkészület mellett kb. 50%-os még így is a selejtes képek aránya. MF szinte biztosan kizárva. 400mm, 4,5m távolságban olyan kicsi a mélységélesség... 2-3cm. Szóval a 1,5x már nem hozna jó eredményt, mert lelassítja a fókuszt.
200mm-rel meg 2-2,5m-re kell megközelíteni őket. Ahhoz már állandó, kihelyezett lessátor kell.Ma megnézem, mit produkál egy 25mm-es macro közgyűrűvel. Így az obi felső határolóját lehet használni. Majd meglátjuk...
(#35380) Karima: ha az jut eszembe, hogy jó bige a modell, akkor jó a kép, és elérte a célját.
-
sztyui2
őstag
A 30D-vel+50-essel fotóztam. Igazából ha akartam volna, akkor kérhettem volna még kölcsön +3 vagy 4 canon gépet is, de ennyi bőven elég volt, nameg ez amolyan "unatkoztam és csinálni kellett valamit" kép, és ezek meg alapból kéznél voltak és nem kellett előre tervezni, vagy elkérni több gépet, mer ezek már alapból ott hevertek, csak a nyakamba kellett őket akasztanom
-
v2izzy
tag
Köszönöm a véleményeket!
Próbáltam máshogy vágni, de nem akartam hogy több látszódjon a háttérben lévő madáretetőből. Az is igaz hogy árnyékban van a csőre, úgyhogy ma csináltam egy szerintem jobbat, itt már a csőre nincs árnyékban, kicsit tágabbra van vágva és így nincs annyira középen se, másrészt meg a háttér nem túlexponált mint az előzőnél és szerintem így sokkal nyugodtabb:
-
skiny83
aktív tag
Lehet félreértelmezem de: Ha berakod restrictedbe és kilépsz akkor nyilván nem látszik mert a mezei internetező akár gyermek is lehet akinek nem szabad látnia ezeket a tartalmakat, viszont egy másik regisztrált felhasználó látja. (ha engedélyezve vannak a restricted képek) Nekem is eltünik ha kilépek ellenben ha megnézem egy contactom favjai között a képet akkor ott van csak fekete zizis. Kár hogy olyat nem lehet, hogy ott a streamben a zizis kép de rá lehetne kattintani hogy akarod e látni. Ezek szerint neked ilyen lehetőség kellett volna.
-
-
Sada88
aktív tag
majd ha befejezem az egészet felrakok egy válogatást PNG-be 3000pxbe na ott mutatnak tutin
de azért szomorú,hogy 85%os JPG meg 90%os meg 95%os között nagyon durva a különbség de sajnos ez a fájl méretben is igencsak látszik.felraktam facebookra na ez meg a minőségromlás netovábbja , majd mindjárt megy 1 flickRre kíváncsi vagyok az mit művel vele.
-
SOAD19
addikt
Mi az, hogy féltik?? Nem az a lényeg, hogy másoknak is megmutassa?? Abban mi a pláne, hogy csak ő látja és gyönyörködik a képében? Jó, azt megértem, hogy nem akarja, hogy mások learassák a babérokat, de akkor tehetne egy aláírást a kép aljára vagy nem tudom. Én azt hittem, hogy azért csináltnak a fotósok pl. természetfotókat, hogy megmutassák másoknak a világ különböző tájait, képződményeit.
-
Karima
őstag
Kár bizony! Van esetleg valami ötletetek, hogy hogy lehetett volna megcsinálni ezzel a lencsével (35 1.8), hogy elmosódott legyen a híd? De van egy olyan érzésem, h sehogy, hisz ez a kép 1.8-on készült. Szerintem ide már egy nagyobb gyújtótávú obi kellett volna.
Jó ez a kép, tetszik.
-
kiskornel
addikt
nesa, slowman: Köszönöm a kommenteket...
Más: Sürgősen össze kell állítanom egy oldalt a képeimről! Szerettem volna azt hinni, hogy a 4,5 szinten vagyok, de annyit esett az eső, hogy átmentem Level 0,1.
(humoros ember ez a Ken Rockwell) -
máyköl
veterán
-
BEE
addikt
A kicsit feljebb nálam nem a középre tolást jelenti !
Ez a verzió szerintem sokkal jobb, de ez nem a vágás miatt van,
hanem a világosítástól.
A horizont jó középen is, csak így kezd hiányozni valami előtér.
Ha van rá időd, játssz el a vágással 1/2 és 1/3 között, hátha rátalálsz
a leginkább képhez illőre.
Szerintem érdemes vele bíbelődni, mert elég jó a kép, hátha lesz jobb is.BEE
-
kricsi81
senior tag
Esetleg így az utolsót? (vagy hasonlóan, mondjuk a lila helyett kék is lehet az ég)
-
eastsider
nagyúr
ez így nem sok... (bocs balatoniként könynen beszélek)
de tényleg hosszabb expo kellett volna, állvány...
látom 6s expo. ez így nagyon kevés neki.. vagy korábban kell kimenni, vagy hoszabb expot... több perces kellett volna ide, de 30s-t biztosan elbírt volna... vagy rekeszelhetted volna 8-ra az is jobb lett volna
én is egy kis balcsit... csak minimalossssssan -
drkbl
őstag
A "lapos fényekről" valahogy rögtön Pinokkió ugrott be
rumos14: Az első tetszik, Kilt Rocknak nem tett jót a napsütés, kicsit kontraszttalannak tűnnek a sziklák - vagy a többi kép utómunkája kontrasztosabb? Nem kalibrált a monitorom, de néhol, ahol a zöldben elég sok szürke kő van, a fehéregyensúly miatt kicsit túlságosan zöldbe hajlónak látom a képeket.
Sam8888: érdekes részlet, el tudnám képzelni illusztrációnak. Ez már veteránkategória?
varsam: a harmadik tetszik, bejön a kompozíció és tetszik a térbelisége.
D4rkm4n: nem hermelin, ha Großglockner, akkor mormota! Vagy ahogy ott mondják, Murmeltier. Zsírjából népi gyógyszert készítenek (Murmelfett) reumára, a hegy lábánál árulják. A zsírravalót a turistáktól lejmolják, a Győri Édes kekszet imádják
gzola: Nagyon jól érvényesülnek a fények a füstön!
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen alaplapot vegyek?
- World of Tanks - MMO
- ASUS routerek
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mortal Kombat 1 (2023)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- Panasonic Lumix GX80 - makulátlan állapotban, sok extrával
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (200 vagy 970 expoval)
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. ( 777 vagy 3800 expoval)
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, ( ÚJ / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívek, kiegészítők ( 1400 / 1600 / 2300 / 5100 / 5160 expo )
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest