- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
sztyui2
őstag
válasz
DroneZ #44313 üzenetére
Ahogy látom, az épp megjelenített kép DSC_0487.jpg...Innen már megszívtad, mert jpg-ben fotóztál. White balance-nál be van írva, hogy As shot, magyarul a fényképezőgépben épp ami be volt állítva fehéregyensúlynak, az van a képen is. Valószínű a fényképezőgépen olyan fehéregyensúlyt állítottál be(például felhős), ami ilyen sárga színeket eredményezett.
Tanulság: Fotózz raw-ban és szard le a fehéregyensúlyt, miközben fotózol.
-
BotaN
senior tag
válasz
DroneZ #42241 üzenetére
Jó lett amúgy, és vágom is hogy minimal, low key, meg minden, de nem látom az egeret.
Én megpróbáltam volna egy olyat hogy a vakura kerül egy jó adag szigetelőszalag, hogy kapjak egy keskeny élesebb fényforrást, jó közel vittem volna a tárgyhoz, és úgy fényképeztem volna le. Ezzel el lehet játszani hogy milyen szögből dobja ki legjobban az egér vonalait a fénysugár. Ha van időd próbáld meg.
-
-
válasz
DroneZ #37027 üzenetére
Köszi. Ami a szerkesztést illeti, úgy gondoltam ez így most ilyen vágással jobban mutat... habár kíváncsi vagyok milyen vágásra gondolsz.
Igen, az a 2 obim van jelenleg... és másika obit csak nyár végén veszek most. Vaku(k) jönnek, aztán valami makró obit akarok és majd azután egy nagyobb telét, 400mm-est vagy nagyobbat.
-
sztyui2
őstag
válasz
DroneZ #32809 üzenetére
Az nem a fotóson múlik, hanem a fényképezőgépen, és a fényképezőgépek még nagyon messze vannak attól, hogy átadják azt, amit a szem lát. PS-al viszont kicsit közelebb kerülünk hozzá, ha például a kontrasztot, a színeket nézzük, meg nézhetnénk még csomó egyéb dolgot is...
Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- macOS PC-re
- Yettel topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- További aktív témák...
- Insta360 X4 akciókamera Invisible Dive Case
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívek, kiegészítők ( 1400 / 1600 / 2300 / 5100 / 5160 expo )
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. ( 777 / 3800 / 6400 expoval)
- Canon EOS M50 Mark II +18-45mm kit obi, CSAK 5680 expo !!!
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (200 vagy 970 expoval)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest