- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Yettel topik
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Musaka
senior tag
És mire kell beállitani? Mert gyakran váltom hogy fröccsen vér a hittel de nem sebződik.
cmd 128
up 128
rate 128000
interp 0
interp ratio 1Plusz nincs config.cfg a csgo mappában.
Merre találhato?
Consolban meg a cl_updaterate 64 en marad és az interp sem változik 0.3 ról 0 ra és a interp ratio is marad 2 őn.
Van aki adna kicsit bővebb infot vagy linket merre induljak el hogy beállitsam. -
Redneck
nagyúr
kuLi carryzett rendesen.
Jó volt az utolsó map. Remélem lesz még ilyen, ezeken legalább tudom ki játszik, szívesen megnézem.
ph! 1.6 mixet is tolnék úgy láttam mást is érdekel. Kiváncsi lennék egy délutáni körbeverős több csapatos partyra. Mehetne pár manapság hiányzó CPL map is, de egy fun túszos/VIP-es is beleférne részemről.
-
Redneck
nagyúr
Neee. Van rá már diagnózis is? Pawa szindróma. Nagyon jó!
Xero: Pedig múltkor megbántottam és nem ugatott le. Csak finoman jelezte hogy nem kéne liberálhomárnak nevezzem a táncosokat a videóban amiben táncikál.
Elnézést kértem mondjuk!
Szerk:
Amúgy lehetne hogy befejezzük a CSHU fórum szintet? Eddig is megvoltunk nélküle! -
-
Xero
nagyúr
Én tegnap ezt pubon is megléptem.
Ide is feljárt keménykedni, de sosem vitt rá a lélek, hogy rányomjam.
Plusz a vicc kedvéért HLTV-n is toltam egy commentet.
-
gtamate2
veterán
Miféle dezi???
Ellépted amúgy
-
kretenallat
senior tag
Na azért különböztessük már meg az elvárásokat aszerint, hogy valaki olyanban nem jó, amit egyszerűen lehet fejleszteni (mapok megismerése, az alap calloutokat néhány óra alatt meg lehet ismerni) meg ami képességfüggő/nehezen fejleszthető (aim...).
Szerintem az rendben van, hogy valaki nem lövi be 1v1ben az embereket, a többieknek segíteni kell neki stb. De egy PH mixen azért ismerjük már a pályákat, mert az nem egy több évet igénylő energiabefektetés.
-
Xero
nagyúr
Nyilván van hogy fogja az ember a fejét, de itt azért könnyebben feldolgozzák a társak.
Ráadásként aki rendszeresen részt vesz, az fejlődik is, hiszen muszáj.Legjobb példa dugo. Rajta látom bőven az előre lépést.
szerk: Meg amúgy is nem vagyunk profik. Mindenkinek van jó és rossz napja.
-
CosmoBacsika
tag
Bekapott valami vírusos szart, lefekvés előtt még elég szarul volt (eddig a bátyja volt rosszabbul, ő már javul). Anyjuk házon kívül. Azért mertem csak egyet vállalni, bármikor jöhet egy felsírás. Sima MM-ből simán kiszállok (max eltiltás), de veletek nem akartam volna kibaszni. Szerencsére eseménymentes volt az este
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Sorozatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Háztartási gépek
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- ÚJ Nvidia RTX 3080 10Gb GDDR6x Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb Nvme SSD/2ÉV gamer PC
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -50% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD
- Eladó PC i7 8700, 16 GB RAM, GTX 1060, 460 GB SSD
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest