- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
prtvlogan
aktív tag
válasz
Toncsi12 #74797 üzenetére
erre most nem esküszök ( a saját állításomra) de eléggé érdekes, ha esetleg 600x800-as felbontásban a góliát méretű hitbox, és a modell karakter sziknkronban lenne. Full hd, esetleg 4K felbontásban pedig a gyufaszálra kéne lőni, mint a légpuskával a búcsúban.. Saját példám 1280x900 a felbontásom, ha jól emlékszek, és a fej szélére célozva megvannak azok a határok, ahol a karakter feje még látszik, de nem sebződik.
De nem is érdekes, legalábbis nekem,
Bence942 Ha jobban adja, játsz úgy, ha nincs kedved, fogadd el a helyzetet.
Toncsi12 : Ezt a videót láttam én is, de ez csak a karakterek méretét mutatja a felette látható felbontáson. A hitbox, az egy másik dolog.
De aki jobban ért hozzá, majd felvilágosít minket.! -
válasz
Toncsi12 #74164 üzenetére
CSGO kulcsokat is elfogadnak, amik még a "kulcs" update előttről maradtak, azokat még lehet tradelni illetve eladni a marketen, amit most veszel meg játékon bellül azt már nem. Nézd meg marketen, szerinted miért kerül valamelyik több mint 5eu-ba ? Legközelebb előbb nézz utána a dolgoknak, mielőtt elkezdesz okoskodni.
-
-
ssgk
aktív tag
válasz
Toncsi12 #71939 üzenetére
Tudom, de a fingertip sokkal jobban kezelhető mint a teljes fogás, ezt tapasztaltam, még ha az elején teljesen máshogy is éreztem, (akkor csak a palm volt a bejövő). De kezdőként szerintem (nagy kezűek like me...) nem is nagyon tudják a kis egeret használni, kell egy alap tapasztalat, agy-izom kapcsolat hogy kell irányítani mekkora út hány ° stb. És azt nehéz kitapasztalni úgy hogy kényelmetlen érzés a kisegér
De most simán el tudom képzelni a kis egeret, sőt sokkal precízeben tudnám használni ha át állnék.
Aztán erre csak gyakorlat után lehet válaszolni...FONTOS kérdés:
A játék végi drop ok hogy működnek ?
Mik azok a videók ahol Dragon lore T dob be ranked végén még medúzát stb. Drop nál bármit dobhat csak nagyon kicsi a % vagy csak régen volt így most már ládát meg 0,03$ vackokat szór ?(De legalább nézne ki jól amit ad vannak szép filléres akinek is mindig ilyen Safari shit et dobál xD -
skL86
tag
válasz
Toncsi12 #71153 üzenetére
Igen, az biztos előfordult, hogy "azistenit" mondtam, mikor meghaltam, ha toxikoskodásnak számít, akkor az voltam
, a saját bénaságomon tudok bosszankodni, bár egy szitokszónál tovább nem szoktam menni ezen a téren. Mindenesetre toxikoskodás alatt én azt értem, ha valaki a társait szapulja, vagy az ellenfelet, nem beszélve a szándékos tkról, zavarja a társait a játékra koncentrálásban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Yettel topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztalos klub
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 8 GB GeForce RTX 3050 - garanciával
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- PS Plus előfizetések
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest