- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
miazmá
tag
válasz
RudiLicenc #74723 üzenetére
Áhh, állatok ezek, 100 feletti pinggel is ott vannak mindenhol
-
MikeWazowski
veterán
válasz
RudiLicenc #74650 üzenetére
Na de hol vannak a szerverek? Menube csak a game modokat latom...
-
MikeWazowski
veterán
válasz
RudiLicenc #74388 üzenetére
-
MikeWazowski
veterán
válasz
RudiLicenc #74346 üzenetére
Itt most csak egy jack csati van. Laptopom van és vettem egy jack hosszabbítót hogy könnyen elérjem. Akkor ez így nem fog menni?
-
MikeWazowski
veterán
válasz
RudiLicenc #74334 üzenetére
Meglett. Várakozás v szinkronra... tehát béna vagyok kicsit
Köszönöm Neked és lemusz-nak! -
L1ZRRR
senior tag
válasz
RudiLicenc #74247 üzenetére
A tradenel látod a profilnak a regisztáció dátumát, ha nem egyezik, kamu az egész és le van lopva az apid.
Nálam elő fordult már ilyen, de sehova nem loginoltam be, felhasználó névvel+jelszóval.
Csináltam api key resetet, minden email, passwordot megváltoztattam, újra húztam a gépet is.
Akkoriban nagyon sokat olvasgattam ezekről a férgekről.
Utána olvastam egyébként, és már cookie elfogadásával is simán betudnak férkőzni egy oldalon.Szóval azóta 3x meggondolom mit nyitok meg.
De a skineket nemtudta lelopni, mert telohoz van kötve a jelszó küldés.
-
Zomb€€
őstag
válasz
RudiLicenc #74244 üzenetére
Ha változik az IP vagy MAC akkor rögtön kér kódot.
-
szebe
addikt
válasz
RudiLicenc #74244 üzenetére
Szóval azt mondod, hogy ha az auto-login fájlt megszerzi a "behatoló", akkor azzal kikerüli a 2FA-t? Ez elég nagy lyuknak tűnik ahhoz, hogy ne tudjon róla a Steam.
-
lemusz
addikt
válasz
RudiLicenc #74242 üzenetére
Na fasza, még jó hogy kötöm az ebet a karóhoz a teamspeakkel... persze ezért én vagyok a retrográd boomer...
-
szebe
addikt
válasz
RudiLicenc #74242 üzenetére
Ha a 2FA be van kapcsolva, akkor mindenképp kér mobilos auth-ot.
Discord QR kódot olvastat, steam meg ugye az app-ban küldi a kódot. -
válasz
RudiLicenc #74224 üzenetére
Már több éve fut ez a scam, és az az érdekesség hogy a tolvaj meg az acc tulaja is tudott egy időben válaszolgatni meg írni. Pár éve már beszéltünk itt erről a topicban,rohadék egy módszer.
-
válasz
RudiLicenc #74199 üzenetére
Azt olvastam, szegény elég szerencsétlenül járt
-
pdw_ph
tag
válasz
RudiLicenc #74143 üzenetére
Termeszetesen erre gondoltam.
-
Spet
addikt
válasz
RudiLicenc #74141 üzenetére
Már csak a szándékos derankerekkel kéne eljátszani ugyanezt. (pörög ma kezdőn egy helyben és 16 körig nem csinál semmit)
-
pdw_ph
tag
válasz
RudiLicenc #74141 üzenetére
Mar csak egy soloqueue-only MM kell
-
Spet
addikt
válasz
RudiLicenc #74060 üzenetére
Egyik sem anti-cheat program, de semmi gond.
wjbhbdux: Nem használom, mert egy életem egy halálom idegeimet a VAC rendszernek ajánlom
-
Spet
addikt
válasz
RudiLicenc #74058 üzenetére
Easy™ eSports Third party anti cheat program, STeam-en elérhető.
Használnom kell? Nem. Telepíthetem? Igen. Kitudom kapcsolni (pl törlöm)? Igen.
-
Spet
addikt
válasz
RudiLicenc #74056 üzenetére
Olvasd már el mi volt a kommentemben, mielőtt feltalálnád a spanyol viaszt, nem egy anti-cheat programot jellemeztem.
-
lemusz
addikt
válasz
RudiLicenc #74043 üzenetére
Mint ahogy fentebb se válaszoltam a "miért baj a második esély?" kérdésedre, úgy most se fogok veled ebbe bele menni. Te mint büszke csaló vagy ex-csaló - fene se tudja mi vagy pontosan - nyilvánvalóan üdvözlöd ezt a döntést és vélhetően akkora űr van látásmódunk között ebben a témában, ami nem áthidalható.
-
Mezcal
addikt
válasz
RudiLicenc #74037 üzenetére
Megkerülhető, de nem egyszerű, plusz a kiadó jogilag lép fel azon oldalak ellen, akik ezt segítik. Látszik, hogy foglalkoznak a játékkal, én minden nap tolom és nem is találkoztam már csalóval.
-
pdw_ph
tag
válasz
RudiLicenc #74033 üzenetére
Azert ezeket valamennyire fenntartasokkal kezeljetek szerintem.
Nekem csgostats-on 910 gamere ir 190 bannoltat (21%). A valosagban 2478 MM-et toltam 2017 eleje ota ami 520 csalot jelente aranyosan. Ebbol emlekszem 2 spinbotterre, egynehany nyilvanvalo WH-sra.
Persze jo sok gyanus "csakazertisreportolom" ellenfel (es csapattars is persze) volt kozbe, de ezek alapvetoen nem rontottak a jatekelmenyt.Amikor feltunik hogy valakit bannoltak olyan meccsrol amire emlekszem, mert pl. nem volt tul reg ott gyakran abszolut nem csinalt semmi durvat (volt h a demot is visszaneztem).
Arra akarok utalni, hogy attol h bannolták meg nem biztos h azon a meccsen csalt amit ellenem jatszott. Sot, nem is biztos hogy CS-ben kapta a VAC-ot. Ezt ugye nem lehet megmondani az oldalrol.A 190-bol amugy ez az evenkenti megoszlas:
2021: 4
2020: 76
2019: 56
2018: 13
2017: 41Arra nem emlekszem miota megy az automata meccsolvasas, de gondolom 2019 ota
Amiota bevezettek a Trust Factort nekem abszolut pozitivak (osszesegeben) a gamejeim. A premade (olykor smurf is) nembeszelo gyokerek LEM/Supreme-ben sokkal jobban elrontjak a jatekot mint az a havi 1 esetleges csiter.
-
Mezcal
addikt
válasz
RudiLicenc #74012 üzenetére
Azért baj, mert a csaló bizakodhat abban, hogy lesz majd harmadik esély is.
-
poLeH
junior tag
válasz
RudiLicenc #73957 üzenetére
Igen ez az alapja neki, videokártyát később is tud venni majd, egyszerűbb mint alaplap-proci-ram kombót cserélni .
-
Livius
őstag
válasz
RudiLicenc #73932 üzenetére
Overwatchig el es jutnak már szerintem akik okosak. Állítólag 1-2 nap alatt kell 11 jelentés az MM-ekből. Nah most ha teamben játszanak akkor max 5-öt kapnak jelentést az ellentől, és napi két meccset nyomhatnak csalva. Most én lehet felborítottam ezt, mert a saját csapatból is kaptak jelentést, nah de az ellenbe is volt két pörgő aimos, azok gondolom nem reportoltak, szóval bőven tudnak úgy játszani napi 3-4 meccset hogy nincs elég jelentésük, hogy bejussanak az overwatch elemzésre.
-
goccer
aktív tag
válasz
RudiLicenc #73920 üzenetére
2 drop van hetente. Szerda reggeltől indul a hét, a heti első level up után kapsz random dropot, és heti egy láda eshet random. Nyilván ha kedden és szerdán farmolsz akkor eshet 2 láda, 2 random drop, mert a kulcs az hogy szerdán resetelődik a hét. Ha szerdán kifarmolod akkor viszont egy hétig nem fog esni semmi.
-
kristof123
őstag
válasz
RudiLicenc #73913 üzenetére
Megnéztem, igen ez már színvonalasabb volt. Ajánlom másoknak is megtekintésre. : D
-
GoTReX
őstag
válasz
RudiLicenc #73917 üzenetére
Szerk.: A láda mindig hibátlan állapotú tárgyat dob? Maga a skin használat alatt "kopik" hogy ne inflálódjon az értéke? Szétnéztem piacon és fillérekért is van ezer hangulatos festés, sokat számít az állapot?
-
GoTReX
őstag
válasz
RudiLicenc #73917 üzenetére
Igen. De nekem hobbijátékosnak ez egy plusz dolog,ami tetszik
Mondjuk anno cs 1.6-ban fpsbananaról szedtük ezeket, bár ott nem volt world view
-
Spet
addikt
válasz
RudiLicenc #73915 üzenetére
Heti max harom (ha szerencsed van), de inkabb csak ketto: egy lada (attol fugg, hogy milyet kaphatsz, hogy prime account vagy sem), illetve egy aktiv collection fegyvere vagy spray.
-
lemusz
addikt
válasz
RudiLicenc #73913 üzenetére
Valóban eddigi legjobb a témában, főleg a videó első kb 70%-a.
-
GoTReX
őstag
válasz
RudiLicenc #73915 üzenetére
Arra gondoltam hogy a meccsvégi droppok általában értéktelenek.
-
GoTReX
őstag
válasz
RudiLicenc #73912 üzenetére
Köszönöm! Amúgy full random hogy mikor esik skin vagy láda? Most [ez] esett, meg vannak olyan matrica gyűjtemények amik ~10euro, de gondolom normális skinek leginkább megvett kulcsok után jöhetnek.
-
lemusz
addikt
válasz
RudiLicenc #73900 üzenetére
Ha bankkártyával veszi meg, akkor gondolom unlockolná igen. De hogy vennéd meg a passt, ha nincs annyi wallett és egy átküldött skint se tudsz kirakni marketra walletet gyűjteni?
-
lemusz
addikt
válasz
RudiLicenc #73898 üzenetére
Ha nem veszel kb 1 évig semmit store-ból vagy ingame, akkor elveszlik a marketolás lehetősége, legalábbis amíg újból fel nem töltöd pénzzel az accountot. Trédelni ettől függetlenül még tudsz. Enyéim többsége sajnos ilyen.
-
lemusz
addikt
válasz
RudiLicenc #73894 üzenetére
Nem, legrosszabb esetben lesz kb 2-3 euro profitja azt szevasz. (Teljes áron vett és nem refundolható pass, illetve beesett ládaár miatt.) Csökkenthető ugyanakkor a kockázat, ha az alternatív account marketképes. Kockázatot lényegében az a 2x8nap időhúzás jelent, ami a pass főaccos megvételével és a kiszedett ládák főaccra való visszaküldésével kötelezően jár. Ha az alternatív account marketképes, akkor viszont kockázatmentesen lehet nyerni a dolgon, jelen árak szerint kb 16-17 eurót. Csak át kell küldeni alternatív accountra egy olyan skint aminek az eladásával meg van a 12.75-ös wallett, alternatív accounton kell megvenni a passt és azonnal aktiválva marketra is rakni az 50 ládát.
-
bepken
veterán
válasz
RudiLicenc #73894 üzenetére
igen, még így teljes áron is bőven megéri szerintem prime helyett a belépőt megvenni :) valószínűleg ezért sem akcióznak most.
-
Cr00py
senior tag
válasz
RudiLicenc #73886 üzenetére
Randommal élvezet volt a "minigames".. szegény nem értette az angolt.
-
válasz
RudiLicenc #73883 üzenetére
Mindenkinek ajánlom a Co-Op Strike mission végigjátszását, vannak benne egészen egyedi és szórakoztató elemek is, nem csak egy egyszerű botok elleni végigfutkározás.
-
Spet
addikt
válasz
RudiLicenc #73878 üzenetére
Nagyon már semmi, hiszen úgy sem azokat bannolják akiket kellene. Kb csak megszokásom lett pörgetni.
Alapból Shift+F2-vel indítom a videót. Ha full ragehack akkor a végére kattintok és megy is a 4/3. Ha nem full rage akkor végig nézem. De ez az elenyészőbb.
Hidd el, nem csak non-prime meccsek vannak benne.
-
lemusz
addikt
válasz
RudiLicenc #73853 üzenetére
Bullshit ennek is a fele, már ne haragudj meg. Eleve ex csalóként nem te vagy a legjobb hang ennek a terjesztéséhez még ha szerintem sokkal jobban látod is a helyzetet az említett úriembereknél. Ezerszer ki lett már tárgyalva a trustfaktor is, jelen helyzetben lehet nem is működik, ha működik se tökéletes és egyébként is változó érték nem egy bebetonozott dolog, szóval az ilyen hogy "kit mivel áld meg a valve" egyszerűen ostobaság. A párszáz óra meg a zsír új accountok jellemzője, egy jól működő rendszerben igenis számítania kellene hogy 100-e az óra vagy 6 ezer, vagy ne ez számítson hanem a lejátszott competitiív meccsek száma, de a témában való első hozzászólásom linkje egyértelműen mutatja hogy szar a rendszer.
A többivel egyet értek, minden csatornán túlsúlyban vannak azoknak a véleménye, akik inkább rosszabbnak látják a helyzetet, mint jónak. Sőt, akik azt mondják hogy alig vannak csalók, azok inkább már a trollkodás számába mennek "you cannot cheat on VAC secured server" és társai.
-
Mezcal
addikt
válasz
RudiLicenc #73814 üzenetére
-
válasz
RudiLicenc #73788 üzenetére
Úgy néz ki, a mai nap bannolták a fidget spinner csalókat.
OW-t kaptak, a meccs után 2 nappal. Ha nem az obvious pörgő csalás tiltása telne 2 napba, hanem a legitebb csalóké, akkor még elégedett is lennék vele -
kristof123
őstag
válasz
RudiLicenc #73788 üzenetére
Ugyan ez volt nálunk is, de az enemy-ben természetesen nem volt nagy pingjuk és a füstön át lövöldözés is alap volt. Közeleg az MGE rang is... xd
Szerk.: Ez Broken Fang Premier volt, úgy tudtam itt sokkal jobb játszani, mint MM-ben... : D
-
lemusz
addikt
válasz
RudiLicenc #73780 üzenetére
Annak mi a neve, amikor sarkokhoz oda "fagyasztják" a modelljüket hogy lődd feleslegesen, de a hitboxuk már rég másfelé jár?
-
válasz
RudiLicenc #73777 üzenetére
Helyesbítenék, ezt Legit AA-nak nevezik.
Ebből a Guide-ből informálódtam én is.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
RudiLicenc #73775 üzenetére
Mondjuk van olyan csalás, hogy máshol van a látható rész mint a hitbox, olyankor közvetlen közelből lőheted telibe, "valahogy" nem adja be. És ez nem a Valve rossz netcodeja miatt van.
-
lemusz
addikt
válasz
RudiLicenc #73769 üzenetére
Valve helyében meglépném, legalább elfogyna marketról a több tízezer 3 centes graffiti...
-
Spet
addikt
válasz
RudiLicenc #73758 üzenetére
Supreme voltán, és ahogy elnézem az átlag szint amik ellen mész kala. Ezt hívják smurfölésnek.
-
Spet
addikt
válasz
RudiLicenc #73752 üzenetére
Talán azért mert, ha valaki office-n hoz össze 100+ pontot azt legtöbb esetben nem tisztán hozzák össze (hacsak nem smurf-t tolsz és alázod a novákat/silvereket). Ráadásul, hogy ellenfelednél első két embert ismerem is.
Plusz poén, hogy majdnem állandó top 1-2 office-n? Jó lenne, ha offolnád a csalást tényleg
-
Zimmi91
addikt
válasz
RudiLicenc #73752 üzenetére
Most biztos kapni fogom a szidást, de nekem a main accom 1623 napja OW banos. Ahhoz akkor kellett 1 hónap, hogy "lebukjak", saját csalást használtam (VAC így bukta is), csak WH-t.
Ezek után nem csodálom, hogy csalónak neveztek -
Spet
addikt
válasz
RudiLicenc #73721 üzenetére
Mivel én játszottam ellenük, elég sokat játszok office-n MM-t (99%-ban), így csak ráérzek hogy wh-zik, vagy sem (azok a k4rva spotok).
-
Mezcal
addikt
válasz
RudiLicenc #73723 üzenetére
Akkor nem ölöd meg az aimost, ha az egyébként is egy jó játékos, de egy totál béna játékos nem lesz az aimmal sem pro. Persze, sokszor megöl így is, de ő is halni fog, mert hülye. Könnyedben volt egy aimos a mostani operation alatt, mindenki oltotta, mert olyan béna volt, hogy minden körben meghalt.
-
Mezcal
addikt
válasz
RudiLicenc #73721 üzenetére
Azért egy aimos csaló jellemzője a magas HS arány, de ő sem megölhetetlen, mivel lehet, hogy alapból buta és béna a játékhoz. Találkoztam már olyan aimossal, akit sokszor megöltünk, mert hülye volt a játékhoz.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
RudiLicenc #73708 üzenetére
Mondjuk azt lehet látni, hogy a CS, a piaci helyzetéhez, és pénztermelési képességéhez képest, egyáltalán nem kap akkora támogatást, mint amennyit a konkurensei. Nem lepődnék meg, ha a csalással foglalkozó részlegen húsznál kevesebb ember dolgozna összesen.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
RudiLicenc #73696 üzenetére
Igazság szerint a kellő eszközök tökéletesen működnének, ha rendben karban lennének tartva.
- amit lehetetlen megcsinálni (tökéletes bunnyhop, spin vagy föld bámulása ugyanolyan szögben irányváltások esetén is) az nem OW-ra megy, hanem azonnali ban. Ott a rengeteg adat, lehet tréningezni az ismert csalásokat használva, a gépi tanulás pont arról szól, hogy a 100%-ban egyértelmű eseteket fel lehessen ismerni, és ekkor már ne legyen szükség emberi visszajelzésre (most néztem vissza egy OW-t, bunny minden kör elején, spin, aimbot. Nem igaz, hogy ezzel az emberek idejét kell tölteni)
- OW-t védeni, ha kiderül valami hiányossága, amivel meg lehet hackelni, annak azonnal utánajárni, és bezárni a kiskaput.
És hát ugye Steam alkalmazottak is megvehetik a különböző fizetős csalásokat, nemcsak az ingyeneseket, sőt, lehet keresni bennük azonos részeket, hogy ha át is írják a nagy részét, akkor is ki lehessen szűrni. (régen még fejtettem vissza assemblyben vírusokat, mindegyik azzal kezdte, hogy egy véletlen kóddal átírta magát, és úgy fűzte a vírust a program végéhez. Csakhogy a kicsomagolónak muszáj volt fixnek lennie, azzal ezeket már rutinból el lehetett kapni) -
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
RudiLicenc #73694 üzenetére
Az invazív anti cheatet is át lehet verni, mivel a saját gépeden arra adsz jogot, amire te akarsz, bármelyik alkalmazásra rá tudsz hookolni, úgy, hogy az nem is tud róla.
-
lemusz
addikt
válasz
RudiLicenc #73692 üzenetére
Eleinte tetszett, de így már vagy 10-15 meccs után nemigazán. A globálok mintha nem is azok lennének csak valami sasok, a mapok meg állandóan mirage vagy esetleg változatosság kedvéért mirage.
-
lemusz
addikt
válasz
RudiLicenc #73690 üzenetére
Szerintem létezik még a trustfactor, csak direkt módon kikapcsolták a jelzését, vagy esetleg egy bug miatt nem jelzi már ki a rendszer. Azért gondolom hogy a háttérben talán még megyeget, mert érezhető különbség van főaccos és az alternatív accountjaim legújabbika (legszarabbja) között. Főaccon ha találkozok csalóval akkor az általában a fentebb linkelt típus közé tartozik, akik láthatóan költenek a témára, a legújabbikon viszont a legszutykosabb 1 centes accountok is szembe jönnek (prime meg van ott is). Kivételt képez a broken fang-es mm, ha létezik is TF, ott tuti ki van kapcsolva (valószínűleg a rövidebb queue time miatt).
Ez a botokkal nézegetik az OW-t hogy megtalálják-e magukat és ártatlanra menjenek új információ számomra, de nem tűnik elképzelhetetlennek sajnos.
-
lemusz
addikt
válasz
RudiLicenc #73688 üzenetére
De most ennek mi köze ahhoz, hogy kitudják-e menteni időben vagy sem? Csak mert arra asszociáltál, mintha tudnának valamit hogy mikor kell indítani a trédeket/mikor kerülnek be OW-ba... Vagy talán azt feltételezed hogy csal 1-2 meccsen a drága skinekkel és rögtön küldi is át másik accra? Ez esetben ellent kell hogy mondjak neked. Van egy pár blatant cheataaaah nekem lekönyvjelzőzve chrome-ban és vígan elvannak, nem spirázzák túl a dolgot. VAC/OW meg sehol, de a kés skin és a kesztyű adott...
Mivel ez nem egy steames felület remélem nem veszi senki "naming and shaming"-nek ha belinkelem az egyik legdurvábbat akivel ezidáig találkoztam. Még valamikor tavaly nyáron futottunk vele össze infernon, ő is és a társai nagyon durván lepörögtek minket. Convarson megnézed a statisztikáit a meccseinek kb 93%ban van bannolt játékos, szóval nem egy haverkáját kapták már el, de ő valahogy mindezidáig megúszta:
[link](Magas trustfactoros csalók minden jellemzője adott nála. Magas steam level, valami 20-30 ezer vásárolt commendje volt, boostolt óraszám, magas értékű skinek, de ez az istenfia még a játékszámlálójába is fektetett, pedig abba nem szoktak...)
-
lemusz
addikt
válasz
RudiLicenc #73685 üzenetére
Biztos sok esetben előfordul az időben történő mentés, de van az úgy hogy lemaradnak. [link]
-
fatikajoker
csendes tag
válasz
RudiLicenc #73673 üzenetére
Igen ezért is vettem kizárólag sztereo fejhallgatót és nem öt-hét-tizennyócpont egy hangkártyát. Beállításokon nem állítottam. De amúgy Win10 telepítés után annak vissza kellett állnia alapesetre. Átnéztem mindent. Azon gondolgoztam, nem a felbontás vagy konfigbeállításommal van e baj. 27 es monitoron játszok 1280*1024 sztrecseden. Mert azóta vannak hangproblémáim. Lehet köze hozzá?
-
gyáliSanyi
őstag
válasz
RudiLicenc #73673 üzenetére
Nekem is 7.1-es fülesem van, de hangbeállításoknál zúg, ha a térhangzást (5.1) állítom be a játékban. Sztereo beállítással nincs baj.
Talán a játék se enged több előnyt a jobb fülest használóknak.? -
válasz
RudiLicenc #73633 üzenetére
Közben rájöttem a dologra, egy visszanézésből, mert másodjára öltek meg így.
Az ugrócipő (vagy mi a bánat a neve) felszereléssel szimplán neki ugrik az épületnek az ajtajánál, és az ajtó felett át lehet sétálni a falon, és bent is vagy
-
kristof123
őstag
válasz
RudiLicenc #73657 üzenetére
Nyugodtan mehettek, nekem haverom gold nova master és faceit-ra is szokott menni játszani.
-
kristof123
őstag
válasz
RudiLicenc #73653 üzenetére
Nem ez lenne a megoldás, hanem értelmes VAC. Utána tökmindegy, hogy orosz vagy lengyel akivel játszol, mert ha magas pingje van és nem csal akkor te leszel előnyben.
Azaz igazság faceit lenne a megoldás, de egyszerűen nem visz rá a lélek, hogy ott játszak. :S
(#73654) bepken:
Teljesen átérzem, DM-ben meg semmit nem tudsz csinálni ellene. Kell azokhoz a küldikhez egy adag türelem. Ha leárazzák nekem meglesz a lvl21, már alig bírom kivárni. -
kristof123
őstag
válasz
RudiLicenc #73651 üzenetére
Én is szeretem azt a mapot, de mindenki sír, hogy sok a cheater rajta (ezért ritkán megyünk rá). Aztán belépünk pl.: Overpass-ra és szénné csalnak minket. xD
Szerintem ez már nem map függő dolog. -
wjbhbdux
veterán
válasz
RudiLicenc #73643 üzenetére
valaki már megint a valorant szarját említette? akkor megint nézek friss híreket az utolsó 2 napból
-
ArthurShelby
addikt
válasz
Ma ugyanezen a pályán egy 5éves acc-os (nyilván privát profilos) lewh-zta az egészet teljesen egyértelműen, és meglepő, meg is nyerte
-
bepken
veterán
válasz
én még a küldetések kedvéért sem vagyok hajlandó BR játékmóddal játszani
-
Vismajor01
addikt
válasz
RudiLicenc #73631 üzenetére
Azt hozza tennem h ha vki indokolatlanul lep ki az dupla buntetest kap, mintha csak siman veszitene. Persze ott atlathato a rank rendszer nem ugy mint itt.
-
Vismajor01
addikt
válasz
RudiLicenc #73629 üzenetére
Értékelném ha olyasmi lenne mint apexben. Ha kilép egy társad és nem is jön vissza, nincs bot de a rankozás eredménybe nem számit bele a meccs ha veszitetek/feladod, ha nyersz viszont igen.
-
bepken
veterán
válasz
RudiLicenc #73624 üzenetére
ezosztabiznisz
-
lemusz
addikt
válasz
RudiLicenc #73622 üzenetére
"Persze én ezért nem fizetnék"
famous last words -
L1ZRRR
senior tag
válasz
RudiLicenc #73622 üzenetére
wat? es hogy kerik vissza?
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
RudiLicenc #73570 üzenetére
Durván tizedelné a felhasználói bázist, szóval vagy kiegyensúlyozatlan meccsek lennének, vagy sokkal tovább keresne, és csak az ingyenes accon játszó, ingyenes csalást használókat tartaná távol, prime-ból ők eleve kiesnek, akiknek több ezer eurós raktáruk van, és saját csalást használnak, nekik ez aprópénz lenne, továbbra is megmaradnának.
-
bager13
aktív tag
válasz
40-60 euró nem tartana vissza értékelhető számú csalót vagy smurföt. Csak nézz körbe cod, bf és stb...
-
Spet
addikt
válasz
Ez az álomhajó már a Titanic-al együtt süllyedt el.
-
kristof123
őstag
válasz
RudiLicenc #73516 üzenetére
Én már úgy vagyok vele, ha az enemy nem csal és tudunk egy jót játszani már jó. Szóval szerintem ne foglalkozz a rangokkal.
-
Spet
addikt
válasz
RudiLicenc #73516 üzenetére
Jelenleg sem ismert, hogy a rendszer, hogyan értékeli/sorolja be az embereket (MVP?Nyert körök?, Assist? K/D ráta?).
Röviden tömören: el kell fogadni, hogy szar.
-
goccer
aktív tag
válasz
RudiLicenc #73421 üzenetére
Tehát akkor gyakorlatilag ezért fizetsz 12 eurót? Nem csodálom akkor, ha az emberek többsége azt nézi hogy lehet visszahozni a pénzt egy kis nyerészkedéssel.
-
Spet
addikt
válasz
RudiLicenc #73386 üzenetére
Ha igazak a számok, amiket a játékon belül ír a rendszerük, akkor több mint 1.000.000 játékos olvasztotta a szervereket tegnap.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
RudiLicenc #73285 üzenetére
Most néztem egy OW-t, nemcsak, hogy csal, de még csak rejteni sem próbálja, végig bhop, falon keresztül is lövi az ellenfelet, és tényleg, kb. fél-egy éve csak olyanokat kapok, ahol egyértelműen csalnak, sokszor még a spinbot is megy, csak, hogy még egyértelműbb legyen. Gondolom, ez mind non-prime, valószínű, hogy ott annyi a csaló, hogy a prime-osok kb. sohanapján kiskedden kerülnek sorra. Na most vagy az OW-t kellene népszerűbbé tenni, még több XP kiosztásával, vagy a bunny, spin és társait használókat OW nélkül kivágni a francba.
-
válasz
RudiLicenc #73283 üzenetére
Aki már egyszer életében csalt, azt utána úgy kb lenézik, hogy szánalmas ez meg amaz, nem tudják elhinni vagy nem tudom, hogy létezik olyan hogy változás. Én is csaltam annó, egyik fiókomon nekem is ott az 1400 napos VAC és akkor mivan ? Csináltam egy másik fiókot még annó 2016-ban, majd mikor ingyenes lett a csgo újra kezdtem, 1k óráig elvittem bármiféle csalás nélkül, majd ott hagytam. Persze én ezt írhatom bárkinek, kevés ember hiszi el, de így jártam. Már túl sok pénzt őltem bele ebbe a fiólba, hogy ki VAC-oltassam, erről ennyit.
-
bepken
veterán
válasz
RudiLicenc #73283 üzenetére
nem győztél meg, bocsi
abban viszont egyetértünk, hogy mintha valahol elengedték volna a dolgot volvoék....amolyan "hmmm..mi megpróbáltuk, ez van" fíling.
-
bepken
veterán
válasz
RudiLicenc #73280 üzenetére
csak én érzem a szavaidban a meghasonlást? te magad írod, hogy csaltál, elkaptak, elcseszted. majd a következő hozzászólásban már kritizálod a "rendszert", hogy vajon miért nem kapott el hamarabb....most pedig eljutottunk oda, hogy rohadjon meg az összes csaló, és mennyire eleged van ebből a játékból?
most akkor bűnös vagy vagy áldozat?
-
L1ZRRR
senior tag
válasz
RudiLicenc #73271 üzenetére
+1
-
Spet
addikt
válasz
RudiLicenc #73273 üzenetére
Több nap?
(Non-prime-ban) A minimum szintet elérő hvh-sak bannolják 0-7 nap között. Ha elérte játékon belül az 5. szintet és már rendelkezik rank-kal is, akkor átlagban 20-30 nap.
Prime-ban a határ a csillagos ég. Rekorder 406 nap, de az átlag 120-130 nap. Ami mondjuk ki: nevetséges.
-
lemusz
addikt
válasz
RudiLicenc #73271 üzenetére
Ez nem az elmúlt néhány napban ilyen, hanem kis túlzással mióta free2play lett a játék, szóval kb pont 2 teljes éve. Néha persze kicsit jobb, néha rosszabb a helyzet, attól függően éppen működik-e a trustfactor vagy sem, volt-e bannhullám a közelmúltban vagy sem. Azt hogy nem működik a TF onnan gondolom, hogy már vagy fél éve nem láttam lobbyban hogy kijelezte volna bárkire is. Mondjuk most nem is játszottam olyan sokat, szóval ha valaki mégis látott sárgát/pirosat a közelmúltban akkor szóljon.
Az OW-ban teljesen igazad van, főleg hogy februárban volt ez a poszt, miszerint onnantól kezdve kevesebb spinbottert kellett volna látnunk a demók között. Mindenki megörült, hogy végre valahára befellegzett a spineseknek, de hát nem. És én is azt érzem amit te, hogy a demók amiket kapok valószínűleg 90%ban nonprime lobbybkból vannak, mert durván megy a HvH. Annyi előnye mondjuk van ennek, hogy 2-3 másodperc után már látni lehet a wh-aim-script triót és lehet ugrani a végére leadni a lapot, de sajnos semmi értelme az egésznek, ezzel nem lesz egyel se kevesebb a játékban és a kifinomultabbak sincsenek igazán kiszűrve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest