- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
terratech
csendes tag
válasz
Kergeboci #76616 üzenetére
Premierben vagy valamelyik mapon? Én a premiert teljesen feladtam, kettőt tudtam nyerni, de az inferno mirage páros sem megy. Infernon 4 győzelem kellene még, mirage-on 7, miközben mentem vagy 40 meccset. Nálatok is rengeteg az olyan mérkőzés amikor kilép valaki? Soha ennyien nem léptek ki korábban szerintem.
-
bepken
veterán
válasz
Kergeboci #76616 üzenetére
szörnyen felhígult a játékos bázis, solo-ban majdnem esélytelen az a 10 win, ezt aláírom. az első 1-2 napban meglett 7 győzelem, azóta nyomtam folyamatosan és ma lett meg végre a 10. (béka segge alatt vagyok továbbra is
)
később remélhetőleg kezdenek majd ezzel valamit, mert hogy én nulláról nem fogom ezt minden alkalommal végig szenvedni, az is biztos...
-
bepken
veterán
válasz
Kergeboci #76526 üzenetére
hang kapcsán esetleg próbáld meg a "Crisp" opciót (magyarul nem tudom hogyan szerepel a menüben) - ezzel kicsit élesebbek a hangok.
mondjuk én pont hogy jobban hallok dolgokat, mint GO-ban hallottam
@Ribi - ha feltetted a friss (23.9.3) Adrenalin drivert, jó eséllyel az okozza a problémát, sok helyen panaszkodnak. érdemes DDU-val letakarítani és visszatenni egy előzőt.
-
tomrRRR
senior tag
válasz
Kergeboci #75766 üzenetére
Elmondom neked mi történt, vásároltam sajnos egy accountot 4 évvel ezelőtt tele raktam az inventoryt 200 euronyi matricákkal és az első tulaj a rohadt szemét visszavette az accout, steam support segítségével.
-
lemusz
addikt
válasz
Kergeboci #75214 üzenetére
Ahogy fentebb mutatja LendvaiFeri egy képen fel vannak csalva azok az óraszámok programok segítségével, ténylegesen nem valószínű hogy ezek a srácok több ezer órát nyomtak volna bele ezekbe az accountokba. (1500 óra az elmúlt két hétben is lehetetlen kategória). Azért csinálják, mert azt hiszik így legitebbnek tűnik az accjuk, esetleg jobb lesz a trustjuk meg ilyenek. Ez utóbbit tudom cáfolni egyébként. Az achievementeket is le szokták azonnal "tudni" egy program segítségével, unlockolják az egészet egyszerre. Tapasztalt szemnek rögtön szemet szúr a 167/167 acsi az accon, ahol a legutoljára megszerzett acsikat mutatja egyébként és ott mondjuk nem az 1000-5000 megnyert demolition és arms race (kékes-fehéres) acsik vannak, hanem mondjuk a Galil Expert és társai... Ha a részletekre kattintasz is általában látszik, hogy másodpercre pontosan mindet ugyan akkor szerezte meg az illető - bár láttam már olyat aki próbálta okosba csinálni és hagyott pár perces időközöket, csak hát lehetetlen kategória ez is, hogy megszerzed pl. a Galil expertet, aztán rá 2 perccel meg az 5000 megnyert arms race meccset, még ha tudjuk is hogy voltak/vannak ezeknek az acsiknak a megszerzését elősegítő workshop mapok és szerverek -> de akkor se 2 perc alatt van meg egy ilyen kombó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest