- Bemutatkozott a Fairphone 6
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
sikalisk
tag
válasz
wjbhbdux #54009 üzenetére
Ha ennyire fontos: 1999 óta Starcraftoztam online, aztán 2002 környékén rendszeres jelleggel haverokkal LAN-oztunk, mivel mindenki CSzni akart én is rákényszerültem, végül én is elkezdtem online játszani, a profilom szerint 2003 óta van steam accom, baromira nem az foglalkoztatott, hogy a cs melyik verziójával játszottam, vagy, ha igen, az elmúlt 10+ évben ez már elfelejtődött, már akkor is voltak fontosabb dolgaim😃
-
szebe
addikt
válasz
wjbhbdux #53332 üzenetére
De az "fals" adat, mert minden tranzakciot nez nem? Tehat esik valami ertekes skin, eladom, a penzbol veszek barmi nekem tetszot, az is bennevan, pedig egy fillerembe se kerult.
Ha a profilodon a walletedben levo osszegre kattintasz, ki tudsz listaztatni mindent, aztan ott ra tudsz keresni a tenyleges befizeteseidre. -
dugo_
veterán
válasz
wjbhbdux #50327 üzenetére
Már afelett is: Egerek polling rate-növelése
Dicsőséges második hely.
-
bbdzyx
senior tag
válasz
wjbhbdux #50327 üzenetére
Már az összes Win-en lehet emelni a polling ratet.
Amúgy egy Logitech M100-on teljesen mindegy, hogy emeled-e, nem játékra való. Rosszabb esetben meg is halhat az egér.
-
dugo_
veterán
válasz
wjbhbdux #49263 üzenetére
Egyik sem helyes. (Legalábbis, ha nem hunglisht akar az ember beszélni).
-
Feherfy
tag
válasz
wjbhbdux #49207 üzenetére
A baj az, hogy competitive-ben nagyon gyorsan jön az XP, így még szerintem az a lvl 10 is kevés lenne.
Félreértés ne essék, szerintem se baj, hogy az első 10 MM után nem dupla kalába dobja egyből a kezdőt, csak ennek drasztikus folyamatosan egyre lejjebb dobálásnak nem látom értelmét azon túl, hogy statisztikailag jól mutat.
Ha valaki lecsúszik, solo-val teljesen esélytelen lesz visszajönni. Aztán kinek lesz kedve a mókushangú tizenévesek és wh-sok között vért izzadva szenvedni, hogy később majd jobb lesz? -
dugo_
veterán
válasz
wjbhbdux #49189 üzenetére
Nem kell feküdni az asztalon, csak kell egy minimum mélység.
Nekem egy 1900x600x30-as bútorlap az asztalom, 700mm magas, felülnézetből T alakú lábakon.
Ez pont jó mélység ahhoz, hogy mindkét könyököm támasztott legyen. Ami mindenféle számítógép használat mellett alap. -
Vanir
veterán
-
bager13
aktív tag
-
-
-
válasz
wjbhbdux #45012 üzenetére
Azért mert a saját szabályaival futtatja a csatornáját,még nem ítélem el egyáltalán. Sőt, nekem szimpi az a despota viselkedésforma
Joga van kib*zni a feliratkozók közül akit akar, és meg is teszi a sok idegesítő hülyegyerekkel. A videóinak a minősége egyszerűen leírhatatlanul gyönyörű, sokak csak álmodozhatnak az övét megközelítő PC-ről.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
wjbhbdux #41943 üzenetére
De saját magad cáfolod meg. 2,5€ (valójában 2,19€) a kulcs, és nem a kés. A kés, mint te is tudod, sokkal többet ér. Még egy ingerszegény környezetben felnőtt ember is el tudná tradelni 600kulcsért a karambit rubint. 600kulcs a legrosszabb esetben is 300.000HUF-ért eladható, max. 1 héten belül.
-
Hunbeast87
senior tag
-
nugat
tag
válasz
wjbhbdux #40858 üzenetére
amig olyan jelzoket hasznalsz hogy "kis csira", "nyomi" addig tenyleg elvarod, hogy valakit erdekeljen a velemenyed? ertem en, balkan, de most oszinten..
ahogy irtam, ez a dolog kinotte magat ahhoz, hogy ne a penzert menjen. minden top csapat meg fog tenni mindent annak erdekeben, hogy nyerjenek. nip sem kivetel, sot, talan a legnagyobb szervezet az osszes kozul
-
nugat
tag
válasz
wjbhbdux #40856 üzenetére
mi a problema? az e-sport mar kinotte magat a helyi garazs-lan korszakbol, millio dollaros dijakert megy a dolog rengeteg szponzorral a csapatok mogott. ha nem megy huzomosabb ideig, jon a roster change. nem lesz mashogy nip-vel sem. nem a barati tarsasag tartja oket ossze elsosorban, azert nem fog szponzoralni az eizo.
-
Slystyle
őstag
válasz
wjbhbdux #39134 üzenetére
"When you become a Global General (that’s Rank 40), you’ll be given the opportunity to reset your Profile Rank. In return, you’ll receive the 2015 Service Medal, an inspectable display item that will be visible wherever your avatar is shown."
Csak akkor van medál, ha "lenullázod" a profilod.
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
wjbhbdux #37775 üzenetére
Normális fülhallgató ugyan úgy használható. Nekem egy sony fülhallgatóm van, 2 havernak is HyperX (talán ez a neve), és sokszor hamarabb és jobban meghallom az ellenséget mint ők, pedig én nova3 vagyok most, ők meg koszorús sas-ban vannak.
Ezzel nem azt mondom, hogy a fejhallgatónál jobb, de ha fülhallgatóra van pénze/igénye, akkor az is lehet jó választás,főleg,ha nem tolja olyan magas szinten a játékot. -
dugo_
veterán
-
mepet
addikt
válasz
wjbhbdux #36421 üzenetére
Ez nem is motivál. Na ez, ez motivál.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
wjbhbdux #36421 üzenetére
Értem én, hogy kötekedni egyszerű, de felmutatni valamit már túlságosan megerőltető.
(#36418) hNp88: Ha valamit logika alapján csinálsz, abban képtelenség szerencsétlennek lenni. Ez kereskedelem, nem lottó. Ha valami eladó dolgod, meg kell találni rá a vevőt. Ehhez ész kell, de persze néha a szerencse is közrejátszhat.
-
Arkennys
addikt
válasz
wjbhbdux #36391 üzenetére
elolvastam. Csak azt kicsit macerás összehozni ekkora mennyiségben
fnatic envy témához: kíváncsi leszek. Igaz hogy két beugró de schneider jól tolta velük a napokban, centryz meg régen játszott velük, szóval jobb mint egy vadidegen. Késkör már elég könnyen natiké lett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest