- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
he7edik. #40855 üzenetére
Akkor megértem, hogy nem ismered őket. Ha csak a CSGO-s történelmüket és a jelenlegi LU-t nézzük (allu - fiflare cserét leszámítva) akkor a legeredményesebb CSGO csapat. 31 offline verseny győzelmük volt zsírónban. Ami abszolút rekord nem csak a CSGO-ban. f0rest és GeT_RighT pedig a jelenleg aktív két leghíresebb, legtöbbet kereső (ősznyereményeket tekintve) játékos. Itt van róluk egy dokumentumfilm ami a Svéd TV6-on ment, bemutatják benne a gaminghouse-t, a barátnőiket, a felkészülést, a McDonald's-os McNIP hamburgert stb stb..
Tulajdonosuk Heaton, aki a leghíresebb CS játékos.(#40857) nugat De a NiP-pel máshogy van ez mert Heaton, f0rest, GeT_RighT haverok. És közösen döntenek, nincs nyomás rajtuk semmilyen multigaming felől. Mivel kis túlzással övék a NiP. Szerintem lassan visszavonulnak és akkor vagy megszűnik a NiP (CSGO), vagy megpróbálnak új csapatot építeni. Manapság a Svéd CS playerek nem olyan jók már mint régen. Nehéz jó játékosokat beépíteni egy meglévő csapatba. Ezt bizonyítja, hogy allu is Finn. Amíg f0rest és GR nyomja addig nem lesznek teljesen nemzetközi csapat, szóval az átvariálás nehéz lesz/lenne.
(#40860) CraBByzzz Tudom, hivatalosan ezt mondták. És azt, hogy Maikelele nem bánik úgy a többi fegyverrel ahogy kellene ha nincs nála AWP. Ha nekik jobb allu, aki nem sok vizet zavar akkor csinálják. Ő dolguk.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
he7edik. #39447 üzenetére
Nem tudom milyen rangban vagy, de ha smfc-be felkerülsz, akkor ott csak rohadt szar meccseket fogsz játszani, még akkor is nyersz és 30 fölött lősz, mert a társak full hülyék, az ellenfél meg vagy makkol, vagy laggol, de az biztos, hogy bot nélkül nem játszol végig meccset. Mármint effektíve bottal, és nem béna botnak csúfolt low smfc-vel. Undorító, ami itt folyik, de legalább csíterrel még nem futottam össze.
-
kiszi07
senior tag
válasz
he7edik. #35969 üzenetére
Biszemb*szom, atomf*sz néven játszottunk egy ideig. Igazából baráti mix, volt 1-2 nevesebb játékos (sq,maddog source-ból). Tavaly júniusban volt egy valamilyen selejtezőn amin, ha megverjük őket lemehettünk volna a 4 csapattal valami lanra (OVS volt talán). Én amikor az utolsó meccset lejátszották a társaim külföldön voltam és 2 külföldi arc jött beugrani. Lényeg a lényeg, nem is akartunk lemenni csak poénként felfogtuk
ui: azért az sokkal jobb CC volt, mint mostanában neware gbk^ N3R0 7Ruv3 SpeeDy
előtte sokat játszottunk ellenük netes kupákban pl: gameface, faceit, esl-en is talán -
vzsryl
nagyúr
-
csurenzoo
aktív tag
válasz
he7edik. #34149 üzenetére
1. Bármit lehet venni storeból, marketról, ami csak megtetszik.
2. yt tutorial -
Иван
őstag
válasz
he7edik. #613 üzenetére
Sokak járnak ilyen cipőben, valamit elk*rtak. Vagy valamit nem szeret a cucc.
O' Donaghy: felesleges a a 100fps-re gyúrnod, hasznos nem sok származik belőle. Ez nem quake, hogy a több fps-től javul bármid, mivel szerver oldalon számolja a dolgokat (id moorok meg kliens oldalon - de javítsatok ki, ha tévedek). Ha 25 alá nem megy az fps counter, nem lesz szaggatás, ergo játszható a dolog.
Tényleg kíváncsi leszek a HD6490 mit produkál, tekintve a velejéig ez ugyan az a motor, mint a HL2-é, amit meg vitt anno egy 440MX (valami balhé is volt belőle).
Sabre: a source-ot modulárisan írták meg, hogy később barkácsolhassák, lehessen hozzáadni még fícsöröket, így lett bele HDR meg multi-core support. Hosszú életűre tervezték (bár nem tudom pontosan mennyire), és szerintem jól tartja magát ahhoz képest.
Persze, nem cryengine 2/3, de vállalható a grafika és cserébe kevésbé izmos gépeken is fut. nekem egy 9600GT-m van, csak VALVe-os játékokkal játszok és marhára örülök, hogy a négy éves gépem is simán elviszi highon a GO-t. Így megvehetem legálisan ahelyett, hogy hardverre verném azt a pénzt.
Mondjuk tény, hogy a L4D óta mintha az optimalizációt kicsit elnagyolnák.
Másrészről valaki nem azért csézik/portalozik/tf-ezik, mert a grafikától hasra esik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest