- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- iPhone topik
- WWDC 2025: Új funkciókat kapnak az AirPods fülhallgatók
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Yettel topik
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zomb€€
őstag
válasz
apollo12 #72213 üzenetére
A motornak van egy ismert hibája, 16:9 arány fölött bizonyos poziból bizonyos poziba nézve FPS droppok (~40-50%) fordulnak elő. Én 32:9; 21:9-ben tudtam reprodukálni, fullHD-ban elmúlik.
Redditen is próbáltam utána menni, de folyamat törlik az ilyen jellegű postot, mert sért valami alapelvet (
).
Egy srácnak múltkor fennmaradt valahogy, onnan tudom, hogy ez létező issue.Annyit tudsz tenni, hogy elviseled a blackbart és fullHD-ban játszol.
-
Иван
őstag
válasz
apollo12 #631 üzenetére
Najah, mikor "kijött" a rendes verzió, legalább valami fícsört belerakhattak volna mutatóba: spray, flashlight meg hangtompító mondjuk.
Amúgy még most is vannak érdekes bugok, engem pl néha pályaváltáskor ledob egy pöpec kis "csgo.exe has stopped working" üzenettel. Ilyet a hl2.exe is szokott csinálni, de minden 10. játékórában, nem minden második pályaváltáskor.
Na meg a fegyverek. Spectatorba valaki másra átváltok, néha nem látom a fegyverét, a tárazó animációt, vagy a recoil animációt...
És mindössze 3 órát játszottam, elképzelem a nagy kotzkák akik már beleraktak több tíz órát miket láthattak.
SZERK
he7edik.: supportot próbáld, de sok reményt ne fűzz hozzá. Szerintem abban a 9 eurós árban 4 volt a játék, 5 meg a remény, hogy majd lesznek épkézláb peccsek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- ASUS Zenbook UX3405M (i7 ultra 155h, 16GB, 1 TB, 3k 120Hz) ! AkciÓÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad X270 laptop (12,5FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar/Win11)
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- Lenovo G710 laptop (17,3HD+/intel/8gb/128ssd/Magyar)
- Ryzen 3 7320U/8GB DDR5/512GB NVME SSD/Radeon 610M/ Notebook.
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest