- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
CtiveR
tag
válasz
Ace owner #33745 üzenetére
Leszokott peregni ez rólam, csak most ez különösen felcseszett
Bár tudnám mutatni anyjáéknak kicsi fiuk mit beszél a neten... személyesen ment volna ez akkor szájbavágás lenne a vége... nethuszár
hemaka: Eddig én is csak annyit.. infóztam angolul és maximum menet végén, ha tetszett az adott meccs akkor egy gg-t eleresztek azon kívül semmi más. Csak most láttam magyarok voltak gondoltam jó lesz egy pár hazait elkenni normális körülmények között.. de látom a kis fikásokat is enged a menetbe
-
SRII
őstag
válasz
Ace owner #33431 üzenetére
kb nem tudom!
tán 2 hét, majd úgy is beszélgetünk, De azt már megtudtam,hogy egy hd 7770 már full grafon elég szép fps számmal fut a cs:go , teszt alapján ultra max beállítás mellett 100-130 között, így tán ebben hónapba igp 4600 majd köviben egy 7770 azt nyárig ráérek spórolni egy komolyabb kártyára.
-
ingalls
senior tag
válasz
Ace owner #33423 üzenetére
COD?
Ne sértegess
. Nyilván a stílus erősen eltér, de valahogy úgy érzem, hogy az fps műfaj azonos emberi képességekre (reakcióidő, finommozgások stb) tart igényt. Aki ott lassan reagál, az itt is lassan fog. Nem mondom, hogy nem lehet különbség (anno q3 sokkal jobban ment, mint a cs), de a döntő különbség akkor is a stílusban és a gondolkodásmódban van.
-
breakout123
aktív tag
-
SRII
őstag
válasz
Ace owner #32273 üzenetére
xxxx
Szerintem most egy kisebb mély ponton vagy barátom.
Lehet nem tudsz annyi időt fordítani a játékra amit megkívánna, mire bemelegednél addigra kilépsz a játékból.
Szvsz túl nyugtot vagy , másokat hajt valami(rang, első hely, stb) motivációt találj magadnak.
Nekem is volt ilyen, de nekem az segített hogy több 100 órányi cs: go livet néztem meg youtuben, magyar csatornákon nézelődtem, lestem a taktikát, ki hogy játszik, miket használ, milyen siker élménye van, és egyszer csak megkívántam a játékot,(ahogy játszanak) hajt hogy jobb legyek, melóból alig várom már hogy haza érjek és menyek egy versengőt, nekem segített, (pl: tommy, gutv, ygen, cody /ha kell a linket el tudom küldeni) próbáld meg hátha neked is segít.
Aki ismer tudja ,jól játszatsz, csak egy kis gorombaság, és motiváció hiányzik.(szvsz) -
SRII
őstag
válasz
Ace owner #32244 üzenetére
ez való igaz!
a játék megkívánja a csapamunkát, és dolgozni is kell azon,hogy minél jobban összedolgozzunk, összeszokjunk, én már annak is örülök, hogy nem egyedül kell cs:go -t játszani, az meg,hogy ti is itt vagytok és még fejlődünk is, az már hab a tortán!
hidd el, sokat változott a játék a szememben, minél többet játszom veletek annál jobban megy,(annál többet tudok rólatok) ha te nem vetted észre annyira, az nem baj, csak idő kérdése. -
Coccolino_O
őstag
válasz
Ace owner #31993 üzenetére
Biztos, hogy feljebb menni, mert dust2 láda már nem fog esni. Olyan hatalmas nagy dolgok nincsenek benne, a max. árát megtudod nézni steam piacon, annál többet ne várjál tőle. Utána meg eldöntöd, hogy kivárod-e azt az x hónapot, amíg felmegy odáig, vagy eladod még előtte. Most eldöntöttem, hogy elfogom adni a ládáimat, és veszek belőle matricát. Aztán bizakodok, hogy fél év múlva darabját eltudom adni 10 euróért.
-
mepet
addikt
válasz
Ace owner #31764 üzenetére
Itt link-eled a twitch és a steam accodat: www.twitch.tv/settings/connections
majd itt nézed: http://www.twitch.tv/esl_csgo
(ez a nemzetközi közvetítés, van más nyelveken is, állítólag azok is dobhatnak itemeket) -
nugat
tag
válasz
Ace owner #30654 üzenetére
szerintem valami olyat vegyel, amit ido kozben hasznalni is tudsz, mert nincs semmi garancia ra, hogy egyhamar el tudod cserelni. m4a1 basilisk 1 kulcs, nem is ertem, miert ilyen alulertekelt.
egyebkent pedig ugy vettem eszre a fel eleted ra kell szanni egy nehany euros haszonhoz.. persze, en is vettem 7 kulcsert ak wasteland ft-et, ami aztan elment 9-ert, abbol pedig egy aron aluli case hardened-et.. de a lounge jelentos resze ilyen tizeneves getto milliomos fast-tradeerek, a tobbi ember pedig ugyan ugy a haszonra megy.
-
htc07
addikt
válasz
Ace owner #30654 üzenetére
Hajrá, én az elmúlt két hétben az összes lounge-on hirdetettre küldtem offert egy kulcsért, vagy elutasították, vagy küldtek egy highballt. Egyébként jó választás, ha találsz valakit rá.
Én még amivel játszottam, hogy glock dragon tattoo fn-t vettem egy kulcsért, elcseréltem mw-re 1:1, azt pedig eladtam marketen 3 euro körül, és kezdtem előrôl.
-
_XXXXX_
tag
válasz
Ace owner #30098 üzenetére
Az elsőben unranked-ek voltak, azt se tudták melyik pályán vannak szerintem. A másodikban meg nem tudtuk őket taktikával megverni, mert hiába próbáltunk átforogni, vagy terelni vagy bemenni valahova, mert annyival jobban lőttek, hogy nem lehetett taktikával kompenzálni a skillbeli fölényt. Bár én nagyon dekoncentrált voltam, lehet rosszul érzékeltem, nem is igazán tudtam lőni.
(#30110) SRII: Miből gondolod, hogy nem direkt akkor dolgozik MurdR, amikor te ráérsz játszani?
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
Ace owner #30098 üzenetére
A silver egy érdekes dolog. Engem silver IV-be dobott a gép először, és ugyanígy az istenért sem tudtam feljebb jutni, aztán játszottam xeroékkal nova 1-ig, onnan meg nagyrészt egyedül rohadt hamar feldobott nova 3-ba. Egyszer majd megyek veletek, kíváncsi vagyok milyenek vagytok
. MurdR asszem megvan steamen.
-
törölt tag
válasz
Ace owner #30078 üzenetére
Még mielőtt Xero rád gyújtja a házat amiért gamer fülesben gondolkodsz (
), sokkal jobbat kapsz márkás kategóriából ugyanazon pénzért mint gamerből ami nem feltétlen jelent jót.
Nekem Razer Tiamat fülesem van, teljesen elégedett vagyok vele de kurvadrága és ótvar műanyag.
Meg ahogy vzsryl is írja, hiába van valakinek félmillás fülese ha buta.
Én spec az agybadugós Sennheiseremmel is frankón hallottam a lépéseket.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Ace owner #30078 üzenetére
Elég az is hozzá. Ahogy észrevettem, inkább hallás intelligenciával szokott gond lenni. Sok emberrel játszottam már, akinek jó fejhallgatója volt, mégse tudta felfogni, hogy honnan jönnek. Én anno 900Ft-os Technika fejessel is hallottam, 60k-s Denon-nal is és most az audiofil Takstar-ral is.
-
MurdR
veterán
válasz
Ace owner #30002 üzenetére
Meg is kaptam múltkor valami kemény gyerektől hogy: ''Murder, öhö öhö meséld már el nekem hogy valaki hogy lehet silver kettes öhö öhö''
Mondjuk pont leszarom, hatalmas brigád jött össze, az sem izgatna ha bronz1-es lennék.Jaj, nem voltál ott multkor, 15-2 volt az állás vagy mi, elkezdtünk trollkodni, hogy mind az 5en bementünk a pitbe, meg csak késsel mentünk egyszerre öten, háhháááá rohadt jó volt.
-
wannnabeees
aktív tag
válasz
Ace owner #29496 üzenetére
bemásolva:
I don't want to confirm trade offers via e-mail. How can I opt-out?
To opt-out of confirmation e-mails please use the following steps:
Open Steam
Click on your account name in the upper right corner
Click on View Profile
Click on Edit Profile
Click on My Privacy Settings
At the bottom select the Disabled radio button under Confirmation of Trades
Verify you want this feature disabled by agreeing that Steam Support will be unable to recover stolen items if you proceed
Check your e-mail and confirm this by clicking on "Yes, opt-out of trade confirmation emails"
Important:
By disabling trade confirmation emails, Steam Support will not provide assistance in recovering items lost through the trade interface for any reason. -
MurdR
veterán
válasz
Ace owner #28417 üzenetére
Na mondom megpróbálok nyomni magamtól egy versengőt, hátha valami olyan brigádot fogok ki, akik nem idióták. CTbe 4en 5 fele rusholtak, T-be a bombás jobbra, többi balra... Mondanom sem kell, az összes orosz volt, amikor meg utolsó voltam az élők közt, akkor ordítottak a fülembe, instrukcióként:
-Drápucská! Drápucská!
-What?
-Ojti pesznya, peszenka gyevicská!
-English?
-Vszpomnyit gyevusku prosztuju!
-Ájdonszpikrusszián, men!!!!!
-DRÁPUCSKÁ DRÁPUCSKÁ!!!!
(pitből közben lelőnek)
ekkor már négyen: -Gyááááááápráznyijitocskuvu bráááázencsi Murdur kurvu pravda proooozsnyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest