-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Nem tudom hogy sikerült, de ma mi is csak óriási alakokat fogtunk ki. Első meccsen vért izzadva jött össze a döntetlen. Füst OFF, prefire 1 hit bárhova ON. Bunnyból, futásból, bárhonnan bármikor.
A másodikon az első oldalt úgy hoztuk le hogy kb vissza se lőttek, sejtettem hogy gyanúsan szarok (sheriff-sas2 között). Fordulás után ezeknél se volt füst vagy falak, bármikor bárhova úgy lőtték hogy el se hittük. Végül 16-14-re sikerült behúzni de nem volt vicces este.
Persze pár órás és privát profilok, mindegyik tele -wh, -cheater feliratokkal, és karakterekből kirakott himbilimbikkel. Jó ez a prime!
-
ADAM1337
nagyúr
Igen pontosan, félre érthető voltam ?
Silver Elite-en szívok jelenleg, de néha a falat kaparom, 13-2 védés után 15-15 lesz amikor rájövök hogy a csapat társaim csak ülni tudnak és aki előttük van 10-15%-ban találják el, lever a víz.
Remélem nem kell hetekig ezt néznem kommunikáció totális hiánya kerge-marha kor.(#60220) Sztrego: Hát a gold nova-kat is elhagynám már így végig vergődni halál.
-
-
SRII
őstag
Biztos van angol neve, de fogalmam nincs mi, ennél jobban nem tudom elmagyarázni , aki nézett vissza meccset az tudja miről van szó...
most mezei nyelven ,hogy is írjam le, őőő ...........visszanézel, nem a karakter szemszögéből nézed, hanem te irányítod a kamerát, tehát fentről vagy oldalról nézed az eseményeket (ahogy tetszik), ilyenkor megjelenik egy vonal amerre a karaktered nézz illetve tartja a fegyvert.
szerintem most már tudod miről van szó!felvétel lenne, tiszta szövegmentes, célkeresztmentes stb stb felvétel készülne, mindent el tudok tüntetni paranccsal de amiről fentebb írtam ott marad.
(amivel el lehet tüntetni a kiírásokat, nevet, célkeresztet stb azzal a parancsal sem tűnik el)
-
maximilian4
addikt
Együtt érzek veled. Szégyenletes ami most folyik, de a legszégyenletesebb az, hogy a felhasználói visszajelzések ellenére gyakorlatilag semmi nem történik.Valami világméretű sztrájk kéne. Senki nem játszik a cs-vel addig amíg nem történik változás és senki nem költ pénz ami a cs-vel kapcsolatos. A profik meg nem indulnak sehol. A csalók meg játszanak egymással.
-
sikalisk
tag
és hányat bannolnak naponta? Remélem 2-3-at nálad is, mert a haveroddal együtt alsó hangon 1000 felett jártok már idén, szeretnék gratulálni, kaptatok már anticheat érdemrendet a valve-tól?
Amióta csvel játszok a vesztes csapat, akár a társaim, akár ellenfél 90%-ban cheattel vádolja a nyertes csapat egy vagy több játékosát, na ez a jellemző emberi korlátoltság😃.
-
had423
aktív tag
-
lemusz
addikt
-
gtamate2
veterán
Amúgy én azt vettem észre hogy húzom a pattern szerint nagyjából, csak nem veszem észre hogy a szerint húzom. Ergo amikor látom hogy hova mennek a golyók annak megfelelően irányítom. Aztán mostanában valahogy olyan hulladék szervereket kapok ki hogy egyszerűen az Istenért se adja be amúgy, de ez már más tészta.
-
prtvlogan
aktív tag
Spray control-t hogy lehet egyszerűbben elsajátítani? Nézed a mintát, és megpróbálsz olyat rajzolni, vagy esetleg van rá valami módszer a műhelyben? AK-47-et próbálnám, mert alap fegyver, de egyszerűen számomra kezelhetetlen 2-3 golyó után. Amikor azt hittem, hogy sikerült "áttörést" elérni, egy kicsivel messzebb álltam a faltól, és maximum csak a röhögésbe halnának bele, mert kb egy golyó se oda ment, ahová sprayezni akartam..
-
Redneck
nagyúr
Pár hónapja találkoztam utoljára ezzel a dologgal. Azzal viszont újabban stabilan, hogy nekünk 5-40 közötti pingünk van, még az enemynek 60-120. A legjobb hogy szemtől szemben eltalálhatatlanok (se pötyögés se túrás nem fog rajtuk), mellé még óriási prefireöket is tolnak.
Ha nincs pingelő csapat, nincs gond.Valamint második napja érzem azt hogy valam új cheat van, vagy a régiben frissítés volt, mert egyre több lett a futásból durván lövő arc DM-en. Olyasmi mint Battlefieldben a makrósok, akiknek minden golyó egy pontba megy. Jellemzően aránylag friss accountokról van szó. Ugrás vagy mozgás nem számít nekik, azonnal talál vagy 5 golyó.
-
zkas90
senior tag
Aki normális csapatjátékot akar, az keressen maga mellé 4 embert.
Aki pedig nem teljes csapattal megy el, az bizony készüljön fel arra, hogy a szórakozás nem mindenkinek jelenti ugyanazt.Amíg nem grieferkedik valaki, addig egy szó sem érheti.
1. nem tud lőni? > keress olyanok embereket akik tudnak és menj velük2. nem tudja a füstöket > keress olyan embereket akik tudnak és menj velük
3. nem olvassa a radart > keress olyan embereket akik "olvassák" a radart és menj velük
4. nem hallja meg ha leugranak és elszaladnak mögötte > keress olyan embereket akik hallanak/figyelnek
5. nem hallgat/figyel az infókra > keress olyan embereket akik hallgatnak az infókra és menj velük
6. nem hallgat a tacticra? > na ez pedig a legnagyobb röhej
MM-re semmi 0 nyista taktika kell
Az egész azon múlik, hogy ki lő jobban. Még GE-ben sem kértünk egymásnak flasht, nem hogy normális taktikát csináljunk. Ja várj "rush valahova" és miragen "füstös A". Ez és ennyi.
A körök 99%-a alapozásból áll és ahol ellenfelet lövünk, oda megyünk / a másik rakóra.A CS maga ennél sokkal mélyebb, de nem MM-en és nem random faceiten. Sőt még faceit challenger / fpl-ben sincs taktika. Ott is alapozás, ahol lőnek és ennyi.
Aki komolyabbat akar, az ahogy mondtam keressen maga mellé embereket és hajrá.
Továbbá csak röhögni tudok az összes MM-en tryhardoló emberen.ui: A faceit challenger / fpl a legjobb lehetőség a tényleg normális játékra. Oda viszont nem jut be minden random ember, különben az is full cancer lenne (bár ott is vannak érdekes emberkék).
-
kristof_
tag
Pont, hogy a cancer playerek miatt fogok így viselkedni, mert nem tud megmozgatni egy olyan meccs ahol 5-ből 3 ember idióta, nem fogok tryhardolni és komolyan venni. Ha az első 5perc nem abból áll, hogy üvöltöznek és egymást szidják meg tk-znak, ha valami nekik nem tetszik, akkor odafigyelek a játékra és hajtani fog a versenyszellem.
-
Szívem szerint inkább Source. Csak hát már kb a kutya nem játszik vele, nem hogy még warozni is lehessen vagy hasonló.
Pedig ott évek alatt nem káromkodtam annyit, vagy akartam volna összetörni a G15-őt, mint itt kb 2.5 hónap alatt
A hitbox az valami mesébe illő valami a sourcehoz képest. Legjobban azt szeretem, amikor lövöm, fröccsen a vér majd megöl és 0 hit
Arról meg már említést sem teszek, hogy vannak olyan lehetetlen dolgok, amiken csak mosolyog az ember.
Pl Inferno T oldal. Jövünk fel, elérünk középre ahol lehet menni banánra, meg középen lerakóra.
CT szembe velem középen fent, nála usp nálam ak, tűzharc, meghalok, 1 golyós fejes (van pajzs) én meg adtam neki 44 in 2 meg társait.
Vagy pl mikor nuke-on csatiba lent egymás mellett, mind1 hogy pisztoly vagy m4/ak a veséjébe teszed, ad valami nevetséges sebzést, ő meg kinyír. Kicsit sem realisztikus. Való életben még egy glock / usp-vel is fél méterről ha 30-as kazánlemez van körbe rajta akkor is majdnem halálos, nem ilyen vicc 44 in 2 meg hasonlókat ad.
És gyakorlatilag nem is rank érdekel, mert azt se bánom ha silver1 lennék, de belövöm a nagyobb rangúakat.
De inkább lenne élvezetes a játék mint sem ilyen hülyeségek felbosszantsák az embert. -
Arkennys
addikt
Nem makacsság, hanem egyszerűen bosszant, mennyire nem vagy képes kompromisszumot kötni, hogy nem csak neked lehet igazad. Ja átlag, én csak egy accon játszom, nem hatvanötön, mint te. De ettől még igen, ragaszkodom ahhoz, amit tapasztalok, hiába cáfolod mérhetetlen agilitással látatlanban.
Ennyiben maradhatunk. Ja a rangon ragadással mellélőttél, nem vagyok beragadva egybe
de szép próbálkozás volt.
Xero: szerintem itt ér véget a mortal kombat, úgyis mennem kell. Bár úgyis lesznek kései befutók, akik még megmondják a magukét, szóval ja, majd később még gondolom folyt köv
(és egyébként: nem konkrét ellened irányult a mindent indító HSZ, ha neked is lett válasz, hanem magának a smurf jelenségnek szólt. Ezért is kár ezen pörögni, mennyivel vagy éppen te magasabban a posztolt képen szereplőnél.)
-
Arkennys
addikt
Azért hadd reagáljon már, ha jólesik neki. Ha valamit felraksz, ezt vállalod vele. Csípem ezt a "ne is szólalj meg, ha nem dicsérni tudsz" mentalitást másfelé is fórumokon. Mindig lesz akinek ez-az nem tetszik, de akkor ennyi erővel lépjetek túl az ilyen negatív HSZen válasz nélkül ha nem tetszik, és nem megy tovább a dolog.
az ennyit erről dologról: nem kukkolom vactatust, de hidd el nekem, nem ugyanazokat kapom, akiket te akkoriban. Tökjó, hogy ennyire azt hiszed, belelátsz mostanság mik jutnak, de hidd el, hogy nem. Ebben maradhatunk, te is én is másképp gondoljuk, nincs ezzel baj.
vzsryl : ezt inkább hagyjuk. Nagyon tudnék mit írni erre, de inkább nem teszem, mert nem akarok fél oldalas vitát generálni belőle.
Ja biztos azért mérgelődünk rajta, mert irigyek vagyunk. Egyébként honnan a lósörényből tudjam, hogy ti eggyel magasabbról smurfoltok? Komolyan. Nem az életrajz írótok vagyok, majd jön az orr magasra húzás, hogy "hádehá csak eggyel magasabb ám a mainem jóember, mit mersz ezen pattogni". A havi egyszeri csalóidért hidd el, mocsokul irigyellek. Nem izgat, mit mondasz válaszul, de én sem jókedvemben mondom valakire, ha az. És marha meglepő módon minden fehér holló, ha 2-3 versengő alatt egy mocsokul pofátlan prefire mester, vagy rohanva 3as deagle fejeseket folyamatosan lövő vér istván nélkül megússzuk.
a szerkesztéseden meg jót nevettem, nagyon nem érted mit is akartam mondani
-
gtamate2
veterán
Inkább lehetne, de egy hét mire előveszi. WP mellé nekem 90%-ban ezért volt szar, mert mire elővettem lelőttek.
Anno a nerf előtt viszont nagyon jó volt, ez a 12+12 golyó is édeskevés szerintem.(#52974) mepet: Van hogy five-seven helyett is azt veszek. Fejre nagyon adja, a páncélt pedig átviszi a p2000-rel ellentétben (vagyis sokkal jobban). Bele kell jönni, közelről simán beadja az 1 hitet. (Pl d2 hosszún jól jön)
-
vzsryl
nagyúr
Velünk múltkor vicceskedett így egy srác. Mirage, CT-ben kezdtünk, 13-2-re hoztuk. Csávó benyomta a pörgő aimot, és pár mp alatt lerendezett minden kört, 13-16-ra ki is kaptunk, és 60+ fragje lett a végére. Na, az köcsög volt, mert elhitette velünk, hogy nyerünk, és csak utána kapcsolta be. Állítólag ott már OW se nézi (15. kör után), ha reportolod, de szerintem ez hülyeség.
-
mepet
addikt
-
gtamate2
veterán
-
dugo_
veterán
Már fent is van, akit érdekel és nem nézte:
COLDZERA KQLY STYLE AWP DOUBLE KILLKommentek között:
"Fucking cheating favela monkeys. Disgusting." -
bbdzyx
senior tag
ja, az ilyentől én is hányok.
tudni szeretném mit érezhet a kicsi lelkében, amikor felsorolja a kedvenc zenei stílusait a steam profilján.
egy ideig benne voltam egy ilyen fb csoportban és jókat nevettem a hasonló "véletlenülbannoltak" beírásokon, aztán 5 perc után ment az unfollow az értelmetlen vérpistike posztok miatt, végül leave. visszasírom a cs.hu-t
-
zarayg
aktív tag
-
vzsryl
nagyúr
50-es pingig tök jól játszható a játék. 50-100 között nem ad kb. semmit. 100 fölött félisten vagy. Ha nekem szórakozik a netem (pár havonta egyszer), és fix 130 fölötti a pingem, akkor esélytelen, hogy cheat nélkül legyőzzenek. Ez általában vonatkozik az ellenfélre is. Sajnos ez nagyon el van cseszve itt GO-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest