-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
marec1122 #74823 üzenetére
Ez hogy a Phoenix láda is 1.12 lett, agyam elszáll. Életéből 4-5 éven keresztül 10-15 cent körül mozgott max, sose gondoltam volna hogy ebből lesz valami.Nem fog itt semmi szétcsúszni , évek óta csak drágább minden itt is úgyhogy megéri gyűjtögetni továbbra is. Persze igazad is van részben, minden megeshet.
-
Cr00py
senior tag
válasz
marec1122 #66360 üzenetére
Üdv. A legelső bekapcsoláskor kiírt egy recovery code-ot 1 percig, azt el kellett menteni, vagy felírni. Ha az megvan, akkor csak szimplán feltelepíted a steam app-ot a kívánt másik telefonra, majd ismételt bejelentkezésnél ugye kéri a guard code-ot ( de mivel nincs, így a recovery kell ) .. ha az nincs meg, akkor ki kell kapcsolni, ekkor email-re küldi a kódot, majd ismét bekapcsolni ( azt hiszem 1 hetes tiltás van ) .. + steam-en átírni a telefonszámot, ha épp a másik készülék másik számot is takar.
ps.:Hogyan lehet 6 acc egy telefonon? Nem csak 1-re lehet bejelentkezni?
-
terepkigyo
csendes tag
válasz
marec1122 #66262 üzenetére
Szia,
1 éve használok T-s mobilnetet lakhely váltás miatt, CS-zni átlagosan 70-80-as válaszidővel lehet. Én völgyben lakom(Környe), ennek ellenére van LTE kapcsolat, letöltési/feltöltési sebesség annyi amennyiért fizetek.
Számomra nagyon drasztikus volt a váltás a városi diginetről erre, buktam is pár rankot.
Egyébként ekkora pinggel szerintem még élvezhető a játék, enemynek valószínüleg annyira nem...
Legrosszabb esetben max 90ms körül alakul a ping, ha eléri a 100ms-os válaszidőt egy router újraindítás segít (3x ha volt ilyen az elmúlt 1 évben) és újra 70 körül mocorog.Szerintem ha van lehetőséged nem mobilnettel játszani, akkor élvezd ki.
-
prtvlogan
aktív tag
válasz
marec1122 #66262 üzenetére
Szia!
Évek óta ilyet használok játékra, játszható vele, de ha van más megoldás, inkább azt javaslom!
4G hálózaton szélessávon mért ping: 19-20, játék közben 40-60 (offical szervereken) (pvpro, és egyéb 128 tickes szerokon 30- 40 körüli)
De: Két éve használom a korlátlan mobilnetjüket, a ping, és sebesség nagyban függ attól, hol laksz, mennyien használják!
Ha úgy gondolja a szolgáltató, simán lekorlátozza a korlátlan csomagot, ez észrevehető játék közben is,
Engem speciel elég sokszor "ledobál" a hálózatról a Telenor (igen, játék közben is ) egy modem kihúz, visszadug segít)
Elő szokott fordulni, hogy átvált 3G hálózatra, na ilyenkor a játéknak lőttek, gyakorlatilag semmit nem fogsz tudni lőni. (modem kihúz, visszadug itt is segít)Ha mindenképp ilyet akarsz, és van lehetőséged rá, ne USB modemmel kérd, hanem egy routerrel, és ha jól emlékszek, mintha az új csomagoknál nem lenne hűségidő... Kérdezz rá, hogy gond esetén bármikor vissza tudd mondani!
-
edgR
őstag
válasz
marec1122 #60276 üzenetére
var, nem war. az más
-
Franklin
addikt
válasz
marec1122 #58801 üzenetére
Hát pedig az a B* eredmény nem a legjobb... tegyél fel Javát (ha még nem lenne fent) és mérj újra, de ne Chrome alól, használj Firefoxot vagy IE-t.
Ha továbbra sem jó, akkor iktasd ki a routert, közvetlenül a modemhez csatlakozz és úgy is próbáld ki.
Az UTP kábel(ek) cseréje is szóba jöhet.
-
lemusz
addikt
válasz
marec1122 #55596 üzenetére
Sejtettem hogy akár ilyesmi is lehet, de nem egy órás ilyenkor a "bann"?
szerk.: nem jó ez, minél hamarabb kellene kitenni piacra, mert aki a hamarabb rakja ki az adott áron, attól fognak először venni, amikor eléri majd azt az árszínvonalat holnap a vásárlási hullám. Már ha eléri majd egyáltalán...
-
lemusz
addikt
válasz
marec1122 #55579 üzenetére
Nem maradtam fenn, mert korán kellett kelnem, de nyomtam volna én is, legutóbb egy pass-nál kaptam el a fonalat, aztán fél óra alatt vissza jött a pass 5-6 eurós ára. Jól sejtem, hogy éjjel 2-3 között volt a frissítés? Szerinted érdemes betárazni valamiből és arra spekulálni, hogy hétfőn kiveszik és megugrik az ár? Tudom, már egy ideje sokan nyomják ezt, ezért nem éri meg, sok esetben még bukhat is rajta az ember, de pont a legutóbbi major cáfolt rá erre, vettem 10 db sima mlg matricát, mert tetszett az a piros-fehér-kék NBA logóra való asszociációja, aztán kivétel után másnap rögtön 40 cent környékén nyitott, ergó szinte megduplázhattam volna a steam walletem, ha betárazok belőle. Ez a mostani esl cologne 2016 matrica talán nem annyira tetszetős, talán nem rögtön hétfőn veszik ki a játékból és talán nem is fog rögtön 40 centre ugrani... mit gondolsz?
-
MarioAna
senior tag
válasz
marec1122 #55579 üzenetére
Én várok vele 1-2 hónapot, akkor szinte mindegyik 1.3 eurós Foil/Holo packon haszon van (nagyon remélem, hogy addigra visszamegy az eredeti árát megközelítő értékre. Bár az MLG Columbus holo alja bőven 80 centnél kezdődik a Gambittel
.
szerk: vagy nem, és beáll minden a mostani szintre vissza és RIP my befektetés.
-
vorosmarti
senior tag
válasz
marec1122 #28347 üzenetére
Ha vizsgálod a fegyvert, akkor valóban rögtön lő, amikor elkezdesz tüzelni. Tárazás közben viszont nem tudod megvizsgálni a fegyvert, úgyhogy mindenképpen ki kell várni még betáraz.
Sok helyen olvastam én is ezt a módszert, és könnyen lehet hogy így működött (volt ilyen bug), csak javították vmelyik update során. Már nem működik, annyi biztos...
-
Radnix
senior tag
válasz
marec1122 #15651 üzenetére
Legyen igazad. Azt hittem, most hogy jön az új operation, visszaveszik nagyon minimálisra a drop esélyét, ennek ellenére van 50k + darab fent... Nem vagyok benne biztos, hogy felmegy az ára valaha is újra, ha a napokban nem veszik vissza drasztikusan a drop esélyt.
Pedig én lennék a legboldogabb, mert itt van az inventorymban 105 darab ami kb 24 Euró befektetést jelent. -
Xero
nagyúr
válasz
marec1122 #14700 üzenetére
Játékokat vásárolok/vásároltam már réges-régen, ergo volt marketem. Walletre egy buznyákot sem töltöttem egészen a WD-ig. Ott sem tudom miért így jártam el, de az már ott van. Majd elköltöm játékokra.
Nyilván aki ajándékba kapta az így járt, de akkor is max feltolja a játék árát és jónapot.
-
Xero
nagyúr
válasz
marec1122 #14697 üzenetére
Nekem is van 30-40€ értékű skinem, úgy 10-15€ értékű egyéb a kettesen és pár cent. Ezen felül nyitottam úgy 40-50 ládát eddig. Egy büdös buznyákot nem öltem még bele és nem is fogok.
Én is kerestem 28€-t csak a Hunstman bejelentés napján, de nem különösebben hatott meg. Elvertem erre-arra és kész.
-
Xero
nagyúr
válasz
marec1122 #14695 üzenetére
Marginális azok száma akik ilyesmivel foglalkoznak. Egyszerűen nem képeznek szempontot.
Én is csak úgy voltam vele, hogy amiket dobált nem adtam el, illetve, ha bezuhan még egyszer az ára, akkor bevásárolok, mert éppen van annyi a walleten, hogy összejöjjön valós tőke nélkül egy kés skin. Ha nem lett volna rajta a WD miatt, akkor nem is gondoltam volna rá.
Így meg letojom és elköltöm másra, ami pedig van elfér még pár hónapig a kettes account raktárjában.
szerk: Az igazat megvallva nekem ez a skinesdi is csak úgy van. Az egyes accountra a droppokból összeszedtem azt ami megtetszett, de nem kapok agyvérzést, amikor kettesen a default skinekkel játszom. Akkor sem kapnék, ha hirtelen a Valve eltörölné az egészet.
-
Slystyle
őstag
válasz
marec1122 #14690 üzenetére
Azért ennyire nem kell véresen komolyan venni a dolgot, hiszen csak in-game item-ekről beszélünk. Aki meg még ezen is nyerészkedni akar úgy, hogy ráadásul még ki is hozza a pénzt... az no comment. Persze a magyar helyzet indokolná a "fizetéskiegészítést", de szerintem az, hogy ilyenek miatt panaszkodjanak az emberek...
A Valve bármikor bejelentheti, hogy tudjátok mit srácok? Túl sokan panaszkodtak, sok volt a trade csalás stb így megszüntetjük a skin-ek support-ját... Más játékban még ennyi sincs, ami itt van.CoD is játszható competitive-ben, de teljesen más réteg a célközönség. Ez olyan, mint nekem volt anno a Crysis 2/3. Ott is war-oztunk elég sokat és neveztünk versenyekre is, pedig elég unbalanced volt a játék és ott is más volt a célközönség alapjáraton.
Máté: Annak is meglenne a jó oldala, mindenkinek lenne egy-két darab az úgy áhított kések közül.
-
törölt tag
válasz
marec1122 #6277 üzenetére
Mennyi RAM van a gépébe ill. a VGA-nak ?
Észrevettem, hogy ha ALT+TAB-olok akkor nálam is kilép, de megnöveltem a lapozófájlt és úgy jó lett.
Van hogy 1.6 GB RAM-ot használ és 2 GB-ot előrefoglal.
A textúrákat is vegye le alacsonyra, normálon és fölötte 800+ MB VRAM-ot is foglal. -
Xero
nagyúr
válasz
marec1122 #6191 üzenetére
Nekem pl ilyen (annyi változott, hogy kapott egy vékony kihúzást):
cl_crosshair_drawoutline "1"
cl_crosshair_outlinethickness "1"
cl_crosshairalpha "200"
cl_crosshaircolor "1"
cl_crosshaircolor_b "50"
cl_crosshaircolor_g "250"
cl_crosshaircolor_r "50"
cl_crosshairdot "0"
cl_crosshairgap "-0.5"
cl_crosshairscale "0"
cl_crosshairsize "5"
cl_crosshairstyle "4"
cl_crosshairthickness "1.5"
cl_crosshairusealpha "1" -
törölt tag
válasz
marec1122 #5954 üzenetére
Nekem tegnap volt 1 db fegyver + 1 láda "normál" játékban, ma 1db fegyver az egyik idle szerveren kb. 3 óra "játék" után.
Szerintem az is közrejátszik, hogy az idle szerveren túl sokan vannak és kevesebb a valószínűsége annak, hogy te kapj valamit.
Legalábbis én még nem láttam (kb. 3 napja játszom), hogy 4 embernél több kapott volna valamit a játék végén.
-
Mate
nagyúr
-
pr1mzejEE
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Milyen program, ami...?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged