- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
Hirdetés
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
mepet
addikt
válasz
tepenzed #53587 üzenetére
A legkevésbé sem értek a focihoz, de néhány éve volt olyan eset, amit kb egy hétig nyomtak a híradóban, hogy valami hasonlót mondhatott az egyik focista a másiknak, az meg meccs közben lefejelte azt... A sportokban lehetséges, hogy ez egy bevett taktika, hogy az ellent "kiidegeljük". Persze a társadat kiidegelni, az azért tényleg más.
-
phenomHUN
senior tag
válasz
tepenzed #53583 üzenetére
Ez csak pszichológia: ha valaki megengedheti magának, hogy káromkodjon / rage-eljen (versenyhelyzet erre még rádob egy lapáttal - egy valójában tét nélküli JÁTÉKBAN - pl. foci közben is könnyen megőrülnek az emberek/gyerekek) akkor a többiek is feljogosítva érzik magukat erre. Plusz a "példaképeiktől" is ezt látják streamen, yt-n. Azt se felejtsd el, hogy online teljesen máshogy viselkedik az emberek nagy része, mint élőben.
-
mepet
addikt
válasz
tepenzed #53317 üzenetére
Skin ügyekben nem vagyok túl jártas, de azt tudom, hogy semmilyen ládát/kulcsot sem éri meg venni. Nyitni meg főleg nem, pénzkidobás. Szerintem egy a postán kapható akármilyen sorsjeggyel sokkal esélyesebb nyerni. Ha felesleges pénzed van, inkább megadom a számlaszámom, akkor legalább egy Európai Uniós állampolgár fog jól járni (én), nem adózatlanul küldöd a pénzt az Amerikai Egyesült Államokba...
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
tepenzed #53231 üzenetére
Az a baj, hogy aki okosan csal, arra az életben nem tudod rábizonyítani. Már az hatalmas segítség hogy ha mondjuk nem tudod hol az ellenfél és csak pár másodpercre bekapcsolod a wh-t. Nem kell itt feltétlen pörgőaimra gondolni.(Mondjuk lanon nyilván nem wh-zik az ember
)
A VAC meg lófasz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest