- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
szebe
addikt
-
Redneck
nagyúr
válasz
bager13 #68674 üzenetére
Ezt a "bekapcsolom a Primeot" dolgot elmagyarázza valaki? Múltkor sem értettem, nekem egyszerűen csak Prime van és kész. Azóta hogy bekerült a játékba.
xeon.Szabi:
Azt hittem automatikusan variálja. Ha mindenki Prime akkor ON, ha van Prime nélküli akkor OFF. Eddig rosszul tudtam?
Hiába akarsz Primeot, ha másnak nincs. -
válasz
bager13 #68670 üzenetére
tegnap végre sikerült egy jobb kiosztás kapnom. egész jó volt a meccs. de összességében egész este ment a cheat, a chatben a köpködések a a cheaterekre. semmivel sem jobb az új rendszer mint eddig.
1 - azaz egy meccsre tudom mondani hogy élveztük, mert emberek ellen játszottunk és nem volt meghekkelve...mellesleg egy tegnapi esti fogásom: [link]
belekattintok a profiljába.. hát nem magyar!? lehet közületek valamelyik
-
Arkennys
addikt
válasz
bager13 #68653 üzenetére
Egyelőre szintén semmi változást nem tapasztaltam. Bekapcsolva keresés előtt, kevés órás pár másik játékkal rendelkező kis szintű acc "csodás játékkal", mint általában. A karmám meglepne ha ennyire hulladék lenne, hogy egál legyen a hasonlókkal, ha így van akkor egy gyufát nem ér az egész. Azért remélem még valamit csinálnak vele, mert az alapötlet ígéretes volt.
-
Redneck
nagyúr
válasz
bager13 #67836 üzenetére
Persze, nem vettem számításba, de a 20% ijesztő. A kínais példáról a vicc jut eszembe.
"Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az."Örülök hogy neked kevés csaló jut, valakinek több. Kicsit olyan lehet az eloszlás mint Major ládánál vagy szerencsés nyitásnál.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
bager13 #67836 üzenetére
Ha szerverről menne streamben a játék, és csak az inputokat kapná a játékos gépétől, akkor lehetetlen lenne csalni (tudom, annak meg egyéb nyűgjei lennének, lag, fps), szóval 0% és 20% között bármi lehetséges, csak szándék kérdése
Volt egy iddqd adásban szó az online játékok fejlődéséről, feljött az első pár, még csak nagygépes környezetben játszható verzió, már azokra is voltak csalások, ennyire alapvető az emberek egy részében egyrészt a kíváncsiság, hogy mit tud kezdeni a kóddal, másrészt a gátlástalanság, hogy jogosulatlan előnyt szerezzen
-
Redneck
nagyúr
válasz
bager13 #67832 üzenetére
"Ez hozzávetőlegesen 20% összesen."
Remélem az megvan hogy ez minden 5. embert jelenti, szerintem ez elég rossz arány.Ezek szerint minden MM-en mindkét csapatban van csaló, vagy egyik csapatban kettő. Remélem érted már miért írták többen hogy sok a csaló.
"Ez hozzávetőlegesen 20% összesen. Ami egy áltlag ráta egy multi játéknál."
Erről szívesen megnézném a statisztikát. Ha tudsz ilyen adatbázist, légyszíves linkeld!"Ideális persze az lenne, ha 10% alatt lenne. úgy egy ilyen forgás mellett már nagyon ritkán futnál össze csalóval."
Az idális a 0% lenne szerintem. -
Redneck
nagyúr
válasz
bager13 #67797 üzenetére
Az ilyeneknek úgysem tudod elmagyarázni hogy nem csalnak. Nekem csak a fix fejes aimlock fájt mostanában, de nem értettem hogy miért nem dobja ki őket. Falon át is fejre lockolták az ellenfeleket, és ez így ment folyamatosan. A magának smokeolgató és a fél pályán át az ellenfére néző egyének is viccesek könnyeden.
Tényleg hihetetlen hogy van így rengeteg órájuk a játékban ban nélkül.justreadonly:
A legjobb embernek írod hogy merre folyik a lánchíd. -
lemusz
addikt
válasz
bager13 #67797 üzenetére
Hát igen, de ezek közül a füst spray az, ami nem csak hogy gyanús, de több módon is megkönnyíthető. Egyrészt wh nyilván, másrészt egészen pár nappal ezelőttig állítólag volt egy bug, hogy ha kitöröltek játék mappából bizonyos fájlokat, akkor nem volt füstjük... de még ott van a jóöreg vga driver buhera is... szóval sok potenciális nosmoke módszer lehet, amik akár még vac prooofok is. Pl. D2-n nagyon gyanús amikor a ct-k hosszún a kapura rátartós sarkot füstölik maguknak. Ez nekik disadvantage kellene hogy legyen, de ha átlát rajta akkor már nyilván nem az...
-
prtvlogan
aktív tag
válasz
bager13 #67774 üzenetére
Na igen, volt szerencsém magaménak tudni Dragon Lore-t, Fire Serpent-t, és egyéb high tier skin-t.
Ahogy meglátták, hogy van nálam vmi értékesebb skin jött a szöveg:
- adj egy kulcsot,
- add nekem a dragon lore-t
- adj bármit
- jelölj barátnak
- kör elején, ha nem dobtam az általa beböfögött skin-t, kirúgtak, vagy lesebzett..Szóval, arról, hogy ilyen emberek játszanak a játékkal, arról tényleg nem a csé tehet, de hogy nem tesz, vagy nem tud tenni semmit ellenük, arról igenis a csé, és a kiadó tehet..
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
bager13 #67617 üzenetére
Szerintem nagyobb a Steam haszna a skinek eladásakor náluk lecsapódó részen, mint az új játék eladásain - ha lényegében csalásmentes lenne a játék, akkor valószínűleg a játékosok számának növekedése ellensúlyozná azt, hogy a csalók nem vesznek félévente újabb példányt (és ők ugye skineket se vesznek, mert az beragadna) A Blizzard is rengeteg pénzt öl a csalók kiszűrésébe, illetve abba, hogy ne jöhessen vissza ugyanaz az ember másod-harmad-sokadreggel.
Olvastam régen egy cikket arról, hogy hogy is készülnek ezek a cheatek, most nem találtam, de itt van helyette ez:
https://www.reddit.com/r/TrueCSGO/comments/43chul/i_am_a_cs_go_private_hacks_developer_ask_me/Lényegében személyre szabják a csalóprogramot, ezért a "megveszem, és felismerjük" nem feltétlenül működne. De ahogy elnéztem, vannak benne egyéb érdekességek is.
-
expander
senior tag
-
dugo_
veterán
válasz
bager13 #67606 üzenetére
A Valve futtatja azokat az oldalakat, illuminati confirmed.
Tekintve, hogy egy random mm-en 2-5 között mozog minden meccsen a fixen csalók száma, így a külső segítséghez nyúlás inkább az esélyek kiegyenlítését szolgálja manapság.
__
Aug. 4-ig visszamenőleg az elmúlt 11 meccsemről 12-en estek ki bannal, de elég sok kóricál még mindig szabadon.
-
30z.Samu
titán
válasz
bager13 #65660 üzenetére
Dettó! Engem nem érdekel, ha nem leszek Global, de azért érzem, hogy egy kis gyakorlással a Nova 3 vagy a Nova Master reálisnak tűnik. Jelenleg SE vagyok és remélem hamarosan kikerülök a Silver-ek közül, mert már kicsit unom a tizenéveseket a játékban, akik nem tisztelnek se Istent se embert és mindenkit hibásnak tartanak, csak magukat nem. Oké, ehhez nem kell tizenévesnek lenni, csak a Silver rangban többségben tizenéveseket fogok ki. Több ismerősöm mondta, hogy Nova környékén már normálisabb emberek vannak, Ők már nagyjából értik is a játék lényegét. Tudom, hogy van hova fejlődni és igyekszem ennek érdekében tenni, amit kell. Viszont személy szerint magamban nem látom azt, hogy képes lennék Global-ig menetelni.
-
-
lemusz
addikt
válasz
bager13 #61704 üzenetére
A majdhogynem ingyenes nem egyenlő az ingyenessel. Rengeteg ember él a Földön, akinek 14 euro sok pénz egy játék kipróbálására. Arról az öngerjesztő médiadömpingről nem is beszélve, ami ezzel járna. Mindenféle költség nélkül csaphatna nagy hírverést a játéknak és a steamnek a valve, rengeteg oldal lehozná cikkeiben a hírt, olyan emberekhez is eljutna, akik eddig nem ismerték a játékot, de lehet a steamet sem. Steamen is rengeteg ember van, aki eddig nem játszott vele, de ha kipróbálhatná megszeretné és megvenné. Steamgiftsen még a GTA V giveaway-ek népszerűsége sem tud vetekedni a CS:GOjéval! Úgyhogy ha továbbra sem látod ebben a potenciált, akkor: U know nothing Jon Snow...
-
-
sensejke
aktív tag
válasz
bager13 #61594 üzenetére
Nagyon szerencsés vagy akkor, mert kb. minden 2. meccsen van egy alak aki szarrá lő mindenkit és túl jó az időzítése folyton aztán kiderül, hogy csak egy szinttel van feljebb és ne mondja senki sem, hogy egy keresztkala ennyivel jobban lő... De kopogd le, mert elemegy a szerencséd
-
dugo_
veterán
válasz
bager13 #55222 üzenetére
Nekem a 3. accomat VAC-olta egy féreg, akinél kölcsön volt jó ideig. Kifizetni persze nem volt hajlandó.
Csak az vigasztal, hogy az ostoba parasztja bedöntötte vele a saját főaccját is. Azt az 5 eurót meg kamatostól vissza fogja kapni az élettől ilyen viselkedés mellett. -
adise
őstag
válasz
bager13 #53838 üzenetére
Nem is erre irtam, hanem a "Ki merem jelenteni, hogy ha ellened játszanék álnéven, engem is szétreportolnál"
kijelentést, amitt tett a másik fórumtárs felé. Nagyon nem szimptaikus, ha gyerekes, beképzelt stílussal egyből lenézve a másikat stílussal öntenék el az emberek a fórumot. -
Feherfy
tag
válasz
bager13 #53568 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem a degradáló mivoltáról van szó. Inkább arról, hogy silver tájékon a smurf-ökön kívül hatványozottan vannak jelen sikítozó, trollkodó orosz anyanyelvű tizenévesek akikkel nagy valószínűséggel össze is dob a rendszer.
Azon a szinten élvezhetetlen a játék, hacsak te is nem egy vagy az előbb felsoroltak közül és/vagy perverz módon élvezed az ilyenek társaságát. -
zkas90
senior tag
válasz
bager13 #53440 üzenetére
Előtted is ott a lehetőség, hogy kifejtsd normálisan a miértjét, illetve hol írtam valótlant.
Sajnos addig elég unalmas ez a beszélgetés, mert csak puffogtok, de semmi tartalom.Egyébként pont, hogy nem felejtem el honnan jöttem. Hisz a bejárt úton összeszedett tudást lehet később hasznosítani, ezért is írtam amit írtam.
Amúgy pedig igazából a nova 1-2 MM meccsek voltak a legjobbak, azokat élveztem igazán. Szívesen visszamennék oda. -
bbdzyx
senior tag
válasz
bager13 #51330 üzenetére
??
most ezt a beböfögést komolyan nem vágom. Hogy jön ide a monitor-proci párhuzam, amikor a mapok jelenlegi és átdolgozott változatának teljesítménybeli különbsége volt a téma? egységesen elmondható, hogy csökkent az fps az új nuken (a régihez képest), legyen szó akár az én őskövület phenomomról, akár i5ről. -
vzsryl
nagyúr
válasz
bager13 #51283 üzenetére
A régire (1. Típusú) igaz volt az állításod, de a mostanira csak hellyel-közel. A legfelsőbb rangok nagyon nem kiegyenlítettek. Vannak ott rengetegen, akik csalás nélkül is felkerültek, de ha szembe jön egy valódi high skill játékos, akkor összefossa magát. A régiben egy LEM tudott vetekedi egy GE-vel. Ma egy LEM egy igazi GE ellen labdába sem rúghat. De hangsúlyozom, hogy sokkal jobb, mint az a fél évig tartó noob paradicsom.
-
Gery9112
őstag
válasz
bager13 #50779 üzenetére
Igazad van csak így meló, szakdolgozatírás, államvizsgára készülés előtt nem merem jobban bekockítani magam. Elég a Starcraft 2 meg az Uncharted trilógia
. Ezért is érdekelt, hogy később is lehet-e játszani vele mert akkor megvenném és szépen, a saját tempómban haladhatnék vele.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
bager13 #50142 üzenetére
Igazad van ebben, de ez egy 3,5 éves játék, tehát a bugok javítása lehetne korrektebb is. COD-t leszarják, mert kb. 1 hónapig veszik, mint a cukrot, aztán 11 hónap múlva jön a következő.
Amúgy ez dettó olyan, mint a politika. Hatalmas pénzeket keresnek, de nem csinálnak semmit. Ha meg mégis tesznek valamit, azt is gányul csinálják. Általában nagy pénz=hanyagság, lustaság. -
vzsryl
nagyúr
válasz
bager13 #50136 üzenetére
Más játékokat azért nem fejlesztenek 1 év után komolyabban, mert mindig jön az új része. A CS-t azért fejlesztgették egy évtizeden keresztül, mert hatalmas volt az aktív tábora, és volt benne pénz. Na most ez a CS:GO-ban sokkalta jobban előjön, aminek két fő oka van.
1. Hatalmas az aktívan játszók létszáma
2. Skinezés
A 2. pont konkrétan annyi pénzt termelhet, amit összesen az egész steam profitja sem halad meg. El sem merem képzelni mekkora pénz van ebben. Próbálgattam már alábecsülve számolni, de úgy is elképesztő összegek jöttek ki. Tulajdonképpen több ezer ember kéne dolgozzon a játékon, és 256tickes szerverek kéne legyenek MM-ben, teljesen bugmentesen. -
bbdzyx
senior tag
válasz
bager13 #50121 üzenetére
ON: úgy istenigazából odatennék egy, a játék megjelenése utáni korai buildet a mostani verzió mellé és megnézném melyik alatt van több FPS. Kíváncsi vagyok mi változott, ami indokolja, hogy kénytelen vagyok gépet újítani lassan, mert patchről-patchre lassabb?! (az ak hangján, fa->vaskapun, köd-on kívül kívül)
(#50121) bager13 Ez egy teljesen építő jellegű észrevétel volt a játék készítői felé a hangrendszerről, remélem olvassák a topikot a hiddenpath-osok és patchelik.
btw vagy a 2mp alatt guglizható hülye kérdésekre (szia imike!) adok hülye választ vagy hallgatok amikor traderől van szó (nem mozgatnak a skinek), illetve akkor is kussolok amikor a topik sztereófejhallgató topikká változik, mert én virtual7.1-et használok és csak a savat kapnám. Más téma szokott itt lenni? Ja, igen, mindenki csal, smurföl, orosz. az egeres topikban egész jófej szoktam lenni. -
errorcode06
őstag
válasz
bager13 #50118 üzenetére
Először neked szántam, aztán általánosságban akartam, de valahogy ez nem sikerült. Bocsánat.
_-ORANGE-_: Igen, nagyon kényelmes, de ha szemüveges vagy, esetleg az átlagnál nagyobb fejmérettel rendelkezel, akkor tágítással lehet csak kényelmesebbé tenni.
De hogy on is legyek: Haver készül megvenni a játékot. Eddig Multis FPS-ek közül csak Battlefield-el és Titanfallal játszott, ezekkel sem túl rég óta (BF3 volt az első FPS-e).
Mit javasoltok, hogyan kellene kezdenie? -
errorcode06
őstag
válasz
bager13 #50115 üzenetére
Nézd. Egy ilyen fejest használok egy Asus xonar dgx-el. Összesen 25k volt, annak is már 2 éve. Win hangerő 12, ingame 0.15. PL mirage-on moziból hallom ha megy a plant B-re.
Nem nagy cucc, de eddig az összes nálam járt 30k alatti "gamer" fejesnél jobb volt. Igaz, nem sokat próbáltam eddig (7db). Mikorfonnak meg vettem egy csiptetős Zalman ZM-MIC1-et. Még nem volt rá panasz. -
vzsryl
nagyúr
válasz
bager13 #50107 üzenetére
"közép-"felső" kategóriás stereo fejest. Többet tud, mint haver 30 ezres gamer szára, és 6-od annyiba került."
Semmi kötekedés, csak egy kis javítás. A Közép-felső kategóriás sztereó fejhallgatók 100-150k környékén mozognak. A közepesek 50-100k között, a valódi high-end-ek leginkább 1000€+.
De egy low-end kategóriás, tesztekben is jól szereplő darabot már akár 10k alatt is meg lehet vásárolni, újonnan, garanciával. Természetesen itt is vannak hulladékok, sőt azok vannak töbségben, de gamer fejesből 2db kivételével az összes szemétre való. Az egyik a HyperX Cloud, a másik a Beyerdynamic MMX-300, de ez utóbbi egy sima DT770 PRO mikrofonnal szerelve és dupla áron kínálva. -
Nxn908xxx
őstag
válasz
bager13 #49688 üzenetére
Egyet értek, ha normális játékosok játszanának mm-et, nyilván az is jó lenne. De ugye azoknak a játékosoknak a nagy része aki komolyabban akar nyugodtan, cyka blyat és társai nélkül játszani, azok már elmentek faceitre, eseára, így a nagy része az mm játékosoknak a "funból elbaszom a másik játékát" típus maradt.
(#49689) IMIIKE1998: Akkor menj World of Tanks-ozni. Bye.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest