- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bager13 #68670 üzenetére
tegnap végre sikerült egy jobb kiosztás kapnom. egész jó volt a meccs. de összességében egész este ment a cheat, a chatben a köpködések a a cheaterekre. semmivel sem jobb az új rendszer mint eddig.
1 - azaz egy meccsre tudom mondani hogy élveztük, mert emberek ellen játszottunk és nem volt meghekkelve...mellesleg egy tegnapi esti fogásom: [link]
belekattintok a profiljába.. hát nem magyar!? lehet közületek valamelyik
-
-
-
mikor lehet a tisztelt topictársakkal játszani egyet??
már egy jó ideje dm-et nyomok. ma nyomtam egy könnyedet - ilyen bombásat- és meglepve tapasztaltam, hogy egész jó vagyok. nekem még arégi beidegződés van a fejemben. a kill/death arányra megyek illetve, hogy minél feljebb legyek a listán.
ma jelentettem 4 embert ebből 2 már a chaten illetve a májkon keresztül szitkozódott miatta, de valami überdurván. remélem azért mert igazam voltkülönben ugy tekintek ezekre az idiótákra, mintha botok ellen gyakorolnék. de azért akárhogyis, rohadtul dühitő. ha nem adtam volna pénzt a játékért nem érdekelne, de szivem szerint visszavenném a pénzt és legalább több időm maradna a megannyi félbehagyott játékomra
-
ez az utolsó az amikor rácélzok emberünkre de pont akkor kiugrik a célkereszt elől, még akkor is ha pillanatra megállok, hogy bevárjam a mozgását de az mégis elugrik?
különben nagyon idegesitő, hogy gyakorlatilag nincs olyan pc game amiben ne lenne cheater. a konzolon gondolom már okés a dolog, de nekem nagyon de nagyon nem jön be a kontroller irányitása. csak azért szenvedek még mindig pc és az xbox nincs már hónapok óta bekapcsolva. hüvejkujjal egyszerűen nem tudok célozni.. -
-
válasz
prtvlogan #67767 üzenetére
valahogy engem ez a pugb egyátalán nem hoz lázba pedig jó volna valami cheater mentes alternativa. viszont kérdés, hogy ez a sok kinai mit fog alakitani, mennyi csaló jön még?! és azt sem értem, hogy a nagy kinai tűzfallal hogy hozták ezt össze? a cs nincs tiltva kinában?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Jogász topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- Motoros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest