Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Micsurin
üzenetére
Erről van egy jó sztorim. Még mikor kijött a CoD (vagy az UO kiegészítés) volt singleben egy küldetés, mozgó kocsiról kellett ellenfeleket lelőni. Én lőttem őket saját fegyverrel és anyáztam nem megy. Később jött mgyarítás és akkor derült ki, a mellettem lévő csávó nyújtja nekem a rakétavetőt.
Azóta eltelt jó pár év, kedvenc nyelvem az angol lett és allergiás vagyok a játék magyarításokra. Filmet, sorozatot is többet nézek angolul, mint magyarul. (szókincsben, nyelvtanban lenne mit fejlődni, még egy Rigó utcai középfokún is elhasalnék, de rutinosan beszélek 4év Anglia és másfél év Hollandia után)Hogy on is legyen mi lesz a legközelebbi droppos major?
#44782 mntn: vagy amit kolléga is írt, hogy a friends offline vagy csak épp szarakodik a Steam Community /Közösség rész.
Nekem mostanában az MM/Versengő(de hülye szó) bugos néha és az elfogadott meccs után újra meccset keres. -
Pawah
csendes tag
válasz
Zomb€€
üzenetére
!!! BOCSI HA OFF !!!
Sziasztok! Ma (szombat) késő este mentünk egy MMet, ahol összedobott minket egy 5 fős lengyel hacker klánnal, feltünően WHztak prefireel és az egyikük még triggerezett is!
Ha te nem szereted a csalókat és szeretnél a csalók ellen tenni, akkor kérlek, hogy reportold a lenti 5 embert, akik a csalásban lelik örömüket!
Itt az 5 profil:
http://steamcommunity.com/id/narmianv2/
http://steamcommunity.com/id/andorys3000/
http://steamcommunity.com/profiles/76561198028810427/
http://steamcommunity.com/profiles/76561198064113260/
http://steamcommunity.com/profiles/76561198120709755/ -
sss
őstag
Most kivételesen toltam randomokkal... hiba volt. De mondjuk még mindig jobb volt mint a köv mm, mikor kiderült hogy a fél csapatunk 10 éves kb...
-
CraBByzzz
aktív tag
Kinek mi volt eddig élete legjobb trédje?

-
m_dawe
senior tag
válasz
rumos XIII
üzenetére
DEv ,Matthielele, TRuve, bodito, plum
-
regener
veterán
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
Még mindig nincs meg a 10? Pedig már jópárszor kérdeztél ezzel kapcsolatban és az első is elég rég volt...

-
_-ORANGE-_
senior tag
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
Nem.
(vagy szólj Gaben bácsinak) -
IMIIKE1998
őstag
Amíg nincs meg a 10 nyert versengő, addig 2 nyert után 20 órára eltilt. Ezt nem lehet valahogy kikerülni?
-
m_dawe
senior tag
Felbecsülhetetlen érzés, amikor a kis csapatoddal nyersz egy meccset a magyar kupán és 2. meccsen boditoék ellen játszunk..

-
1m1s
tag
Azt meg lehet csinálni valamilyen console parancssal, hogy egy adott csapattag hangerejét lejjebb vegyem?Sokszor van hogy hangos, vagy búg, de némítani nem akarom, mert infókat meg mégis mond.
-
Thaddius
tag
Stream !

Ma ESL SEEC kvali meccseinket fogom közvetíteni, Csapat név : Szuperzsámoly.
LU : Gerimester3 Bimbocsavar, Dhiren, TerenceKill_, TheCovery
-
törölt tag
[Az első feltűnőbb, csalókkal teli csapat május óta. :"DDDD]
Az egyik az AFK-t nem tudta ellőni aztán kullogott 2 killel majd 4 kör alatt felhozza 15re, a másik triggerezik, a harmadik radarozik... Nájsz!
-
1m1s
tag
válasz
Zomb€€
üzenetére
Én nova 4-ben szerénykedtem hosszabb ideig, általában elől végeztem, volt egy 5ös winstreakem, meg előtte is azért többet nyertem mint vesztettem, mégis maradtam rankomban.
Most haver elérte level 3-at és első meccsén mentem vele MM-ben.Easy win természetesen az ellenfélnél unrankedek, nova 2-ők, és erre feldob kalába.
Amúgy undorító emberek játszanak MM-ben ezen a szinten (Nova4).Direkt arra mennek hogy derankedeljenek.Ennek mi a rák értelme van?Elkúrja az egész csapat játékát...
-
Zomb€€
őstag
Wow

Erdekes ez a rangosztas, elozo meccs 4LEM1LE + 4LEM1LE 14-16-ra buktuk, most meg 16-13-ra nyertunk es bedobott.
Amugy amit megfigyeltem tamaszpontkent, az ellen rangjaibol lehet kovetkeztetni, hogy hol allsz a ranglepesben. Ha folotted levok mar meg meg jelennek, akkor kozel van az up, es vica versa. Az meg hogy miylen nyero szeriaid voltak, kb edesmindegy...
-
Redneck
nagyúr
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
Régebben mikor sokat premadeztem előfordult hogy valakinek a lobbyból bejött a ping bug. 150 körüli ping, 4vs5 jóformán. Semmi nem segített.
Véletlenszerű, láttam az ellenfélnél is ilyet, de volt hogy egy este nálunk bugolt mindig valaki.
Azt hittem javítottákBMS:
Néz a pályákról elemzéseket, valamint kiírja hogy épp hol jársz.
A boost felpakolást jelent, a társad guggol, te pedig ráugorva magasabbra mászhatsz.
Banana, Infernon van, a terror rámpa és a B lerakó közötti banán alakú rész.Szerk:
Nagyon sokrétű és bonyolult a játék taktikai része, bármennyire is egyszerűnek tűnik, szóval órákig lehetne mesélni. Nézegess youtube elemzéseket/streameket de a profi csapatok meccseit is érdemes, sokat tanulhatsz. -
BMS
őstag
hali

5-6 napja játszom csak a cs-vel és többnyire külföldiek ellen(30 menetes).
sokan használnak mikrofont és angolul mondják az infót és nooboznak(kis 6 éves hülyegyerekek
kislányos hanggal persze) ha nem tudom megcsinálni mert ugye nem értel 
szóval 1-2 ilyen kulcsszót fordítana nekem valaki?
ezeket hallom legtöbbször,hogy rush,boost,inferno pályán a banna,,, ha van még valami fontos légyszi azt is írjátok le 
-
rumos XIII
aktív tag
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
Nekemis, es ket spanomnak is egyre gyakrabban van 150+os pingje, holott eddig ok volt. Misem ertjuk.
-
törölt tag
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
Kérdezd meg PH!-n, tuti jobb lesz.

-
IMIIKE1998
őstag
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
Ahh, így jatszhatatlan :/
-
IMIIKE1998
őstag
Szerintetek miért van 130-140-es pingem, amikor jó netem van, eddig 30-40 volt...
-
sss
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Versengő/competitive mód. De én sajnos ma már nem leszek csgo képes gép közelében.
-
Mclovin
senior tag
-
-
sss
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Gyere inkább mixelni.

szerk.: szebe, igen azóta már látom, hogy nem ők azok.
-
-
MurdR
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
korrekt magyar szerver - Ugyan...

-
Sziasztok!
Gondoltam, ismét játszom kicsit a játékkal (legalábbis amíg az új patch után gatyába nem rázzuk a Soucre szerónkat), kérnék ajánlást valami korrekt magyar szerverre, ahol kevés (pl a 0 pont jó) a cheater és a nagyon fiatal hangú rikácsoló kisgyerek.
Lehetőleg ne pro szeró legyen, mert nem fragnek mennék.
-
-
sikalisk
tag
Profi alatt a valódi profikat értem, tehát nem Kodit, vagy a magyar viszonyokat. Szóval megfejti nekem miért jobb alacsony felbontásban tolni egy 20+ colos 144+ Hz-es monitoron, aminek a natív felbontása sokkal magasabb?
-
Vanir
veterán
-
rumos XIII
aktív tag
-
expander
senior tag
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
az egy teljesen masik dolog, ne keverd bele.
-
expander
senior tag
-
szebe
addikt
válasz
expander
üzenetére
Nagyon jol leirtad, hogy a hangok izolalasa miatt kell a helikopteres(?) fejhallgato, viszont az ala csak az earplug fer be.
A "sima" fejhallgato egy mezei lanra boven eleg (mert ott nem uvoltoznek Andersek a hatterben), vagy otthonra. De pl Gfinity-n, meg asszem MLG-n is hangszigetelt dobozban ulnek, oda is felesleges az izolalos cucc. -
Vanir
veterán
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
Nyilván őket nem profinak hívják. Gondolkozz posztolás előtt. A profi ott kezdődik, hogy szerződéses játékos, és ebből él.
expander: ez az 5.1 mizéria mindig is egy bullshit volt, egy jó minőségű sztereó füles mindent megold. Mellesleg gondolom az agybadugósaik is vannak vagy 30-40k körüliek.

-
expander
senior tag
nyilvan mindenhol olyan gepet kapnak, hogy ne legyen semmi problemajuk. es ahol a "profik" reszt vesznek, az ne hasonlitsuk mar egy ICL-hez

en azt nem ertettem eddig, hogy miert log ki egy zsinor a fulukbol
aztan utanaolvastam (latod imi ilyet is lehet
) es kiderult, hogy agybadugos fulessel jatszanak, a headset csak a hangok izolalasara kell. viszont akkor nem ertem, mi a letjogosultsaga a 30-40k-s fuleseknek, ha ok siman megoldjak egy "mezei" earpluggal.
az tudom, hogy elvileg nincs (vagy eleg fos) a GO hangmotorja, es hogy totalisan felesleges 5.1re allitani a jatekban, meg annak is akinek olyan fulese van, de akkor valojaban tenyleg eleg egy sima stereo telefonos headset is akar ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Robotporszívók
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- PlayStation 5
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Fuji 35 1.4 R - még 1 év fotoplus gari
- Sigma 18-50 Sony E
- Viltrox 50mm F2 (Sony E bajonett) csak kibontott, fotoplus vásárlás. Gépen nem volt.
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Új M5 MacBook Pro, 14", 10/10 mag, 32GB RAM, 1TB SSD, Silver - 27% ÁFA
- HP ProBook 455 G7 15,6" Ryzen 3 4300U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)

LendvaiFeri1