Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
MurdR
veterán
Nyugi...

-
_-ORANGE-_
senior tag
válasz
shaddy1027
üzenetére
Tetszik ez a betűtípus

-
expander
senior tag
envy vs c9 ? bo1
egy kis aprot esetleg megerhet a c9 ?
-
shaddy1027
tag
válasz
rumos XIII
üzenetére
-
Zomb€€
őstag
Valaki jön smurfulni?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gtamate2
veterán
Hozok egy kis békét a közösségbe, redditen láttam és tök jó oldal: CSGO Wallpaper
Tele van nagyon pofás háttérrel, érdemes ránézni
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Arkennys
üzenetére
Nem nyitottál még eleget. Nekem is kb. a 150. nyitásnál dobott egy 80€-s kést, de már túl vagyok a 300-on is, viszont hatalmas mínuszban vagyok. Az izgalomért megéri néha rányitni egy sorozatot.
Mindig annyit nyitok, hogy észrevehetetlen legyen a kulcs veszteség a tradelés mellett. -
bager13
senior tag
válasz
rumos XIII
üzenetére
Volt, és még úgy is kikaptunk.

-
-
Zomb€€
őstag
Fuh, ezt nem gondoltam volna,hogy kihozom a ruszkit az itteni csapatbol...
Vanir: nem, eddig 4 ment

mod2: szoktam arrol is postolni, ez volt az elso "smurfos"... -
Vanir
veterán
válasz
Zomb€€
üzenetére
Nem mintha en nem smurfoltem volna, de azert had kerdezzem meg, hogy a szinted ellen is tudsz 5 fejest loni pisztolykorben?

Vagy a sajat szinted ellen is meglovod ugyanezt? Hidd el, azokrol szívesebben, sot, alapbol szivesen latja a publikum a screeneket, ellenben a smurfoles kozben alazast senki nem szereti itt. -
Arkennys
addikt
válasz
Zomb€€
üzenetére
Mindent ki lehet magyarázni, tényleg kár erőltetni, azért elmondott egy keveset hogy milyen boldog voltál a képes kommentnél.
Mindenki gratulál neked a sikerekhez.A rangot elérni meg nincs ideje elég láma duma...akkor később MMhez mágikusan lesz? Nem rangtól lesz jó a játék, szóval simán belőhetné ő magát valahová, legalább tényleg oda kerülne ahova kb való, mert nehezen mutatsz bárhol is két tök ugyanolyan skillel rendelkező játékost.
-
Zomb€€
őstag
válasz
salytmasztor
üzenetére

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
- ez meg nem ranked
- egy szinten vagyunk kb, csak nincs ideje
- nem is ertem mit magyarazok...
-
Arkennys
addikt
kommentháborút nem, gyökér dolog eléggé, ezt szerintem ő is tudja
És mellesleg tényleg totálisan értelmetlen is. De ha neki jó hogy haverját is megszivatja, hajrá. Majd jókat mulatnak rajta a más által megszerzett rangon való MM-en. Addig pedig mások játékát rontja el. Gratulálok a kedves képkommentelő illető szellemi képességeihez 
-
-
salytmasztor
aktív tag
-
törölt tag
válasz
IMIIKE1998
üzenetére

-
IMIIKE1998
őstag
Az AWP-nél be lehet azt állítani, hogy ne kelljen minden becélzásnál kattintani a 2. zoomig?
-
Gentlelelele
aktív tag
válasz
_-ORANGE-_
üzenetére
Vannak jó kis Idle drop szerverek

-
Mezcal
addikt
válasz
_-ORANGE-_
üzenetére
Az jó, de nekem most dobta a cs go ládát. Meg is lepődtem, hogy ilyen sokat ér.
-
prtvlogan
aktív tag
Sziasztok!
A mostani operation-ban változott valami a szorzó körül? Fegyverversenyt szoktam játszani, de az 1.5-ös szorzó helyett nemrég elkezdte 1:1- ben számolni a pontokat...
Mode XP Multipliers
Deathmatch Points * 0.2
Arms Race Points * 1.5
Demolition Points * 3
Casual Points * 4
Competitive Rounds * 30 -
Mezcal
addikt
Eddigi legjobb drop 5 eu és nem skin, hanem láda.
csgo fegyverláda. -
törölt tag
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
mehettek 2-en csak randomokkal játszani cancer.
-
dugo_
veterán
válasz
Arkennys
üzenetére
ez normális, egyszerű és a free része is bőven jó mindenre. persze lehet guglizni githubos forrásokat is, ha valami tud/akar magának építeni ilyen szoftvereket.
az egészben a "legbonyolultabb" olyan minimál árat találni, ahol még nem vesz a bot minden percben valamit, de még elég sok le tud esni pl. éjjel, hogy a teljes tőkét kihasználva nappal el is vigyék az összeset haszonnal.
-
SRII
őstag
új láda?

-
expander
senior tag
-
dugo_
veterán
válasz
expander
üzenetére
inkább marketbotozzál 1 euró alatt. egyszerűbb, olcsóbb és kevesebb idődet veszi el (biztos tudsz hasznosabb dolgokat csinálni, mint egy számítógépes játék labilis piacát figyelgetni 0-24).
ha épp nincs összeomolva a market (bár általában össze van egyre gyakrabban), akkor 5-10 euró tőkével már napi pár eurót össze lehet szedni ilyen 10-20% haszonra hajtva.én 48 centből két hónap alatt csináltam télen 150 eurót, pár emberrel fixen uraltuk a teljes usp guardian ft piacot
bár azóta sokat változott a rendszer. botokat is jobban szűrik, kevesebb a megengedett lekérés adott ip-ről, stb. de ha találsz olyan skint (elég 1-2-3 db-ot), ami mondjuk éjszaka stabilan 50 cent vagy olcsóbb, nappal meg legalább elmegy a forgalmasabb órákban 65-ért, akkor rögtön van rajta 8 cent hasznod. 10 euróért bevásárolva az máris több mint másfél euró egy napra, és kb semmi rizikó nincs benne. -
ooooobi
őstag
válasz
expander
üzenetére
Eladod steamen pár eurós nyereséggel, de aztán mit csinálsz a pénzel, onnan nem lehet csak úgy kivenni. Én is csináltam már ilyet, de azért mert eleve akartam a stem tárcámra feltölteni, helyette itemet vettem kívülröl és ott eladtam, így jobban jártam. Másra nem látom értelmét annyira.
-
expander
senior tag
válasz
wannnabeees
üzenetére
valoban, az adokat elfelejtettem :\ viszont nyilvan nem ingame vennem a kulcsokat, 2€-ert biztosan lehet szerezni
awp asi ft 15kulcs, steamanalyst szerint avg. 42€ -15% = 35,7€
meg igy sem rossz... nem ebbol szeretnek elni, de heti par ilyen tranzakcio mar egesz jo kis osszeg lehetne.
vagy van meg valahol "buktato" amirol en meg nem tudok ?
-
vtomi2
őstag
Hát ezen besírtam, elég csúnyán kikaptunk, de ez feldobta a hangulatom

Köszi sniper

-
Lackki
őstag
válasz
BigBlue69
üzenetére
az a font

kifolyna a szemem...Tegnap este megint volt egy vicces privát profilos 3 vac-banos csalónk... 42 fraget lőtt, és végig ugatott persze. Kis haverjai dettó. De kis homi nem bírt nyerni, döntetlen lett belőle, köszönhető annak, hogy a maradék 4 kb a világát sem tudta.
Mostanában csak ilyeneket játszunk... kicsit kezd a tököm tele lenni.
#expander: 36 - adó = ~31
-
expander
senior tag
egyre tobbet kacerkodok a nagyobb erteku skinek bizniszelesevel. van ezekre kereslet ? eddig csak par darab max 1,5€ skinekkel bohockodtam a marketen, a nagyreszet a "meghirdetes" utan max. 1-2oraval meg is vettek. ezen felbuzdulva nezegettem, hogy pl egy FT AK47 aquamarine revenge-t arulnak redditen 14kulcsert, viszont marketen a legolcsobb is 36€, tehat azon siman lehetne ~8€ profitom. persze ha meg is veszi valaki... nyilvan sokkal tobb 1€-s skint adnak/vesznek, el lehet adni rovid idon belul a dragabbakat is? nem 1-2 orara gondolok, de azert hetekig sem szeretnem a "semmiben" tarolni a penzemet

-
salytmasztor
aktív tag
válasz
vzsryl
üzenetére
Ha már túrásról, tunkolásról, spray control-ról volt szó
:
CSGO Pro Spraydowns by Silent -
Vanir
veterán
válasz
rumos XIII
üzenetére

-
lemusz
addikt
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
Az utálat és szerelem között csak egy hajszálnyi különbség van.

-
Vanir
veterán
Délután volt egy kis digli eksön.

-
lemusz
addikt
válasz
oliwwer
üzenetére
3,1K mainen, 500 smurfon és még mindig szarnak érzem magam néha napján. Egyébként 300-500 óra közé tenném, akörül már kezdi érezni a játékot az ember. De ez nem 1.6, nem lehet több ezer óra után sem teljesen megszokni, a szerverek, a hitbox és egyéb dolgok miatt egy nagy random szar az egész.
-
MurdR
veterán
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
1000 óra után is rájövök olyan dolgokra, amire 100 alatt rá kellett volna.

-
törölt tag
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
600 óra óta érzem hogy na már helyen van a tudás. Most van 807 órám.
-
szebe
addikt
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
1500 óra után sem érzem magam otthon benne

-
IMIIKE1998
őstag
Ti amúgy hány óra játék után éreztetek rá a Go-ra? Nem rég kezdtem, nem vagyok valami jó benne, bár ezt az is nehezíti, hogy csak hétvégén játszok.
-
he7edik.
addikt
-
oliwwer
aktív tag
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
Tudsz a haveroddal is, viszont túl nagy rank-beli különbség nem lehet köztetek, mert akkor nem engedi a rendszer elindítani a játékot. 3 randomot kaptok majd
-
MurdR
veterán
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
Ketten is tudtok, és akkor 3 ismeretlent kaptok csapattagként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Yettel topik
- World of Tanks - MMO
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tápos kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

LendvaiFeri1